sfinks30 05.03.02, 10:43 kupię: dobre pomysły sprzedam: kilogram łupieżu zamienię: ciągnik ursus C330 na mało używany czołg T330 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samanta Re: KUPIĘ/SPRZEDAM/ZAMIENIĘ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 10:46 Proponuje uczciwa wymiane!Kilogram lupiezu za moje zszargane nerwy .No i co? machniom?:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: KUPIĘ/SPRZEDAM/ZAMIENIĘ 05.03.02, 10:51 czy zamiana wrednego szefa na czolg tez wchodzi w gre? jesli tak to ide na to! Odpowiedz Link Zgłoś
sfinks30 Re: KUPIĘ/SPRZEDAM/ZAMIENIĘ 05.03.02, 11:10 anka1 napisał(a): > czy zamiana wrednego szefa na czolg tez wchodzi w gre? jesli tak to ide na to! czy wredny szef posiada nieruchomości, kosztowności, inteligentną i ładną żonę albo córkę? Odpowiedz Link Zgłoś
sfinks30 Re: KUPIĘ/SPRZEDAM/ZAMIENIĘ 05.03.02, 11:09 Gość portalu: samanta napisał(a): > Proponuje uczciwa wymiane!Kilogram lupiezu za moje zszargane nerwy .No i co? ma > chniom?:) ok, pod warunkiem ze powiesz w jakim stopniu sa zszargane, jesli w znacznym (tzn przekraczającym 65% zużycia) chciałbym żebyś dorzuciła jeszcze pół kilo wykałaczek Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: KUPIĘ/SPRZEDAM/ZAMIENIĘ 05.03.02, 11:10 ja dodam trzy zuzyte waciki.... Odpowiedz Link Zgłoś
sfinks30 Re: KUPIĘ/SPRZEDAM/ZAMIENIĘ 05.03.02, 11:11 onlyania napisał(a): > ja dodam trzy zuzyte waciki.... przepraszam ale dodasz do czego? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: KUPIĘ/SPRZEDAM/ZAMIENIĘ 05.03.02, 11:15 a ty myslisz ze ja zszarpanych nerwow ni mam, cio??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta stoi ! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 11:14 Nerwy zszargane powyzej 50 % wiec uczciwie wyrazam zgode na wykalaczki ! Gdybys jednak do lupiezu dorzucil urne bylabym zobowiazana Odpowiedz Link Zgłoś
sfinks30 Re: stoi ! 05.03.02, 15:08 samanto, urny nie posiadam ale proponuję 4 kilo wideł - przydadzą się do prac polowych na wiosnę Gość portalu: samanta napisał(a): > Nerwy zszargane powyzej 50 % wiec uczciwie wyrazam zgode na wykalaczki ! Gdybys > jednak do lupiezu > dorzucil urne bylabym zobowiazana Odpowiedz Link Zgłoś