Gość: dzyt IP: 80.48.251.* 05.03.02, 12:36 Ciekawe co lubisz, co robisz, czego pragniesz... Ciekawe co mogę Ci dać by było fajnie... Jeśli chcesz coś dostać, to coś mi daj... Czekam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mina Re: poznajmy się... IP: *.turboline.skynet.be 05.03.02, 12:41 pije, bo zasluzylam sobie na drineczka mozesz mi dac dowolna kwote pieniezna ja ci moge dac usmiech dziekczynny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: poznajmy się... IP: *.turboline.skynet.be 05.03.02, 12:43 aha, bo tu zapomniala, ten alzheimer kurwa... lubie pîc i pragne pic do usranej smierci! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: poznajmy się... 05.03.02, 12:44 lubie zupe pomidorową robie na drutach pragne Alfa Romeo chce je dostac dac Ci moge stanowisko doradcy z fotela obok kierowcy :))))) Gość portalu: dzyt napisał(a): > Ciekawe co lubisz, co robisz, czego pragniesz... > Ciekawe co mogę Ci dać by było fajnie... > Jeśli chcesz coś dostać, to coś mi daj... > Czekam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: poznajmy się... IP: *.turboline.skynet.be 05.03.02, 12:48 czesc siostrzyczko:) ja tez lubie alfe, ale wystarcza mi, jak mnie moj szalony ginekolog wozi swoja:) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: poznajmy się... 05.03.02, 12:54 widzita dziouszki, jaki interesowny - jemu cos dac??? a wala!! zeby dostac trza najpirw samymu, ni?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: poznajmy się... IP: *.turboline.skynet.be 05.03.02, 12:55 no to mowie naciagaczowi: najpierw wplata, potem szczerzonko hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: poznajmy się... 05.03.02, 12:57 i to niemala ma byc! za byle chuj nic nie bydzie!!! a dostala "cos" od samci??? jak reakcja??? ja to wylam:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi ja też chce!!!!!!!!!! 05.03.02, 13:01 dostac "cos" od samci!!!!!!!!!!!!! czort napisał(a): > i to niemala ma byc! za byle chuj nic nie bydzie!!! > a dostala "cos" od samci??? jak reakcja??? ja to wylam:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: ja też chce!!!!!!!!!! IP: *.turboline.skynet.be 05.03.02, 13:04 ja sie poplulam kawa ze smiechu! jednak pojebow nie sieja, oj nie sieja kurwa... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: ja też chce!!!!!!!!!! 05.03.02, 13:13 ja też chce sie pluc kawą ze smiechu!!!!!!!!!!!!!!! Gość portalu: mina napisał(a): > ja sie poplulam kawa ze smiechu! jednak pojebow nie sieja, oj nie sieja > kurwa... Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: ja też chce!!!!!!!!!! 05.03.02, 13:16 jasmina - pros minusi, bo my juz pokasowaly, a wiecie, ze u mnie klawiatura cala w fusach i winie - to od parskania!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angel24 Re: poznajmy się... IP: 217.96.109.* 05.03.02, 13:21 Ciekawe co lubisz, co robisz, czego pragniesz... Lubię przyrodę, odpisuje na twoj post, pragne poznac miłego mężczyznę Ciekawe co mogę Ci dać by było fajnie... Troszkę rozmowy i czulości a póżniej jak bedzie milo kto wie... Jeśli chcesz coś dostać, to coś mi daj... Dam Ci zainteresowanie, i wszystko to czego sam bedziesz pragnął... Czekam... Odpowiedz Link Zgłoś
nancyboy Re: poznajmy się... 05.03.02, 13:25 Mysle, ze wlasnie dla takich postow powstalo to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re: poznajmy się... 05.03.02, 13:31 WOW!!! Miła rozmowa - czemu nie... A jeśli nie jestem facetem? Odpowiedz Link Zgłoś
nancyboy Re: poznajmy się... 05.03.02, 13:34 dzyt napisał(a): > A jeśli nie jestem facetem? To gratuluje. Tym paniom co odpowiedzialy pewnie teraz glupio, ze odczytaly to jako ich podrywanie i nawet im to przez mysl nie przeszlo, ze moze to pani sie zwraca do panow... Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re: poznajmy się... 05.03.02, 13:47 nancyboy napisał(a): > To gratuluje. Dziękuję... Wnioskuję, że Jesteś mężczyzną... Na tym zakończysz, czy pozwolisz sobie na "małe co nie co ze mną"??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angel24 Re: poznajmy się... IP: 217.96.109.* 05.03.02, 13:36 Jeżeli nie jesteś mężczyzna to niestety nic prócz miłej rozmowy dać Ci nie mogę:( Ale naprawdę piekny post napisałaś/łeś. Przyznaj się do swojej płci to wszystko bedzie jasne! Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re: poznajmy się... 05.03.02, 13:48 Jeśli Jesteś zła, że jestem Kobietą, to przykro mi... ale jeśli i tak chcesz pogadać, to nie ma sprawy. Dzyt Odpowiedz Link Zgłoś
nancyboy Re: poznajmy się... 05.03.02, 13:49 Ja tez chce pogadac. A zly nie jestem, co za roznica chlop czy baba? Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re: Do Nancyboy`a 05.03.02, 13:55 nancyboy napisał(a): > Ja tez chce pogadac. No to startuj... miło się uśmiecham i oczekuję propozycji tematu... A to, czy "chłop, czy baba" jest różnicą, bo łatwiej stwierdzić, czy rozmowa jest szczera- punkt widzenia zależy itd. Spoko - wcale nie jestem sztywniarą... Nie wiem tylko, czego oczekujesz. Dzyt Odpowiedz Link Zgłoś
nancyboy Re: Do Nancyboy`a 05.03.02, 13:59 Hmm... moze zaczne od tego czego oczekuje. Wirtualnej, szczerej rozmowy o tym jak sie zyje, o marzeniach i obawach. Zaznaczam - zeby nie bylo niedomowien - ze mam juz kogos na stale. Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re: Do Nancyboy`a 05.03.02, 14:07 Może się rozkręcimy... Jesteś żonaty, czy dopiero o tym myślisz. Potrzebne mi to do określenia spojrzenia na problemy, o których ewentualnie będziesz chciał szczerze porozmawiać. jeśli ja mam zacząć, to... staram się żyć codziennie "do przodu" i całkiem mi to wychodzi... Myślę, że może byc całkiem miło... Dzyt Odpowiedz Link Zgłoś
nancyboy Re: Do Nancyboy`a 05.03.02, 14:13 Stan cywilny rozmowcy ma wplywac na "spojrzenie na problemy"? Interesujace. Nie jestem formalnie zonaty, ale traktujemy nasz zwiazek jak malzenstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re: Do Nancyboy`a 05.03.02, 14:23 Więc jeśli masz ochotę pogadać o czymś konkretnym... Dzisiaj będę jeszcze tylko 30 minut, ale jutro lub kiedyś... Czekam... Dzyt Odpowiedz Link Zgłoś
nancyboy Re: Do Nancyboy`a 05.03.02, 14:26 No, to wymienmy sie chociaz informacjami o sobie - moze znajdzie sie wspolny temat. Mam na imie Grzesiek, jestem programista. Lubie muzyke, grac na gitarze, pilke nozna, plywanie, czasami cos czytam. Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re: Do Nancyboy`a 05.03.02, 14:32 Czy masz prywatnego e-mail`a? Czy wchodzi w grę korespondencja nie na forum? Zainteresowania: muzyka, książki, tenis ziemny, sport bardziej ogólnikowo, ale "noga" też może być - byłam szczypiornistką Jestem ekonomistką. Dzyt Odpowiedz Link Zgłoś
nancyboy Re: Do Nancyboy`a 05.03.02, 14:34 Mozesz oczywiscie napisac na nancyboy@poczta.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re: Do Nancyboy`a 05.03.02, 14:38 "Oki-doki" mój e-mail: dzyt@poczta.gazeta.pl mam jeszcze inny, ale to przy okazji... Odpowiedz Link Zgłoś
wkurzony Re: a po jaki dzwon tak pierniczysz ? 05.03.02, 14:21 napisz odrazu ze o wyro ci chodzi !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re: a po jaki dzwon tak pierniczysz ? 05.03.02, 14:28 Głodnemu chleb na myśli, więc znajdź sobie coś innego i zejdź z tej linii... Odpowiedz Link Zgłoś
wkurzony Re: a po jaki dzwon tak pierniczysz ? 05.03.02, 14:31 A co, to ludzka rzecz, nie lucek ? a pisac to sobie bede gdzie chce ! Odpowiedz Link Zgłoś