Dodaj do ulubionych

nudno jak cholera...............

IP: *.chello.pl 26.05.04, 23:34
Nudno tu jak cholera,czy naprawdę nikogo nie stać na to żeby wybełkotac z
siebie cos intrygującego?
czy to społeczeństwo to naprawde tacy intelektualni nieudacznicy,produkujący
sama degrengoladę...................no juz widze jak sie zacznie.........a
więc .....................
Obserwuj wątek
    • schizoo Re: nudno jak cholera............... 26.05.04, 23:38
      coś intrygującego...............
      • Gość: incognito Re: nudno jak cholera............... IP: *.chello.pl 26.05.04, 23:42
        wiedziałem..............uderz w stół...................a noga odpadnie
    • Gość: piecyk gazowy Re: nudno jak cholera............... IP: *.visp.energis.pl 26.05.04, 23:44
      Gość portalu: incognito napisał(a):

> czy to społeczeństwo to naprawde tacy intelektualni nieudacznicy,produkujący
      > sama degrengoladę

Nie lubię się powtarzać... ;-)
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34&w=12957686&a=12968138
    • poo3 Re: nudno jak cholera............... 27.05.04, 07:04
      ...wiekszośc obecnych na tym Forum to samotnicy,ktorzy swoj stan zamieniają w
      agresję...moze to jest metoda...nalezy sobie zadac pytanie po co tu się
      pojawiają.Przypadek sprawił ze sie tu znalazłam ,byłam ciekawa jak wygląda
      anonimowy dialog,jestem przerazona beznadziejnością wielu wypowiedzi i tak
      beznadziejnego widzenia świata...siedzicie przed tymi monitorkami,plujecie na
      siebie w jakim celu...partnerów i przyjaciol nie znajduje sie w ten
      sposob...moze pała i na ulicę,dac upust emocjom...cokolwiek:)
      • e_bajok Re: nudno jak cholera............... 27.05.04, 07:42
        A co byś powiedziała jak by przypadek sprawił gdyby jakis dający upust emocjom
        z pałą na ulicy znalazł Ciebie i dał upust. Chyba byś zmieniła zdanie po
        wyjściu ze szpitala i którejś kolejnej niezamierzonej opercji plastycznej :((
        Rozładowanie emocji przed monitorem może tylko zaszkodzić monitorowi. A czemu
        ty tu dajesz upust ???????????????
      • Gość: robot kuchenny Re: jak zwykle pierniczysz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 07:49
        bzdury z ta samotnością - pogrzeb dokładniej w archiwum, tak jak grzebiesz w
        swojej główce :)
        • poo3 Re: jak zwykle pierniczysz 27.05.04, 10:09
          ...archiwum ,a po co ...co to kogo obchodzi liczy sie "dzisiaj"a nie wypowiedzi
          fantastów nie mogących poradzić sobie z własnym życiem,szukających tego czego
          nigdy nie było im dane doznać w agencjach...tam sie mozna dowartościowac"ale
          jestem świetny" ,lubią słuchac bo to jest wkalkulowane w cene...cokolwiek:)
          • e_bajok Re: jak zwykle pierniczysz 27.05.04, 10:48
            Czy Ty sobie w realu radzisz z własnym żeciem, ze tak chetnie tu się
            odreagowujesz i dowartościowujesz a może to dla Ciebie taka "agencja" ;((
            • poo3 Re: jak zwykle pierniczysz 27.05.04, 16:20
              e_bajok napisał:

> Czy Ty sobie w realu radzisz z własnym żeciem, ze tak chetnie tu się
              > odreagowujesz i dowartościowujesz a może to dla Ciebie taka "agencja" ;((

...chcesz sprawdzic?...cokolwiek:)
          • Gość: robot kuchenny Re: ty jestes totalnie popierniczona, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 12:14
            inaczej mówiąc, durna baba z ciebie :)

Żarty na wątku z agencją obracasz na poważnie; plują tobie w twarz, a ty
            mówisz, że deszcz pada i robisz swoje; ktoś napisze czarne, ty czytasz - białe;
            itp., itd..

Nikt ciebie stąd nie wygania, ale jak wlazłaś przez przypadek i się nie podoba,
            to po co tutaj urzędujesz całymi dniami i godzinami ? Dowartościowujesz się ?
            Leczysz swoje kompleksy ?
            • Gość: Statysta Re: ty jestes totalnie popierniczona, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 12:18
              juz nogi bola od stania buhaha
              robot czego sie w pieniasz jeszcze ci jaka cewka pojdzie z dymem buhaha
              • Gość: robot kuchenny Re: ja i nerwy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 12:36
                Próbowałem temu tłukowi wyjaśnić po polsku, ale widzę, że w nią trzeba tłuc jak
                w bęben :)
                • poo3 Re: ja i nerwy ? 27.05.04, 16:18
                  Gość portalu: robot kuchenny napisał(a):

> Próbowałem temu tłukowi wyjaśnić po polsku, ale widzę, że w nią trzeba tłuc
                  jak
                  >
                  > w bęben :)

...uwazaj bo ci sie werbelek połamie,palancie...cokolwiek:)
                  • Gość: robot kuchenny Re: no lalunia, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 18:26
                    widzę, że zaczynasz po ludzku pisać - i po co tyle było ukrywania się, pisania
                    byle czego, byle cokolwiek ?:)

p.s. chcesz sprawdzić ten werbelek ?
                    • poo3 Re: no lalunia, 27.05.04, 22:00
                      ...mogłbys tego nie przezyc...cokolwiek:)
                      • Gość: robot kuchenny Re: ale to z powodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 08:56
                        głodu i apetytu czy ze złości stara doopko ?:)
                        • poo3 Re: ale to z powodu 28.05.04, 09:16
                          ...z ekscytacji...cokolwiek:)
                          • Gość: robot kuchenny Re: no nie szalej z ta ekscytacją, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 09:21
                            ja dostanę erekcji, tfu, tfu:)

p.s.: a wtwoim wieku to ta ekscytacja nie jest groźna dla zdrówka ?:)
                            • poo3 Re: no nie szalej z ta ekscytacją, 28.05.04, 09:28
                              ...a co nie chciałbyś...myslałes ze bede Ci bajki opowiadać...cokolwiek:)
                              • Gość: pytonek Re: no nie szalej z ta ekscytacją, IP: *.bialap.sdi.tpnet.pl 28.05.04, 09:39
                                poopko,ja bym chyba zaryzykowal ekscytowac z toba:)
                                • libressa Re: no nie szalej z ta ekscytacją, 28.05.04, 09:41
                                  ...znam ją, mozna w ciemno, bez żadnego ryzyka :)
                                  ---
                                  Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza.
                                  • Gość: pytonek Re: no nie szalej z ta ekscytacją, IP: *.bialap.sdi.tpnet.pl 28.05.04, 09:51
                                    tylko czy sprostalbym zadaniu?
                                    • libressa Re: no nie szalej z ta ekscytacją, 28.05.04, 09:57
                                      ...mozesz liczyc na miłosierdzie. :)
                                      ---
                                      Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza.
                                      • Gość: pytonek Re: no nie szalej z ta ekscytacją, IP: *.bialap.sdi.tpnet.pl 28.05.04, 10:10
                                        byc moze,Ty znasz ja lepiej,ale trzeba wziac pod uwage to ze kobieta nie
                                        spelniona moze byc niebespieczna :)
                                        • poo3 Re: no nie szalej z ta ekscytacją, 28.05.04, 10:21
                                          ...wydaje mi się ,ze jest...chyba wiesz cos o tym...cokolwiek:)
                                      • Gość: robot kuchenny Re: na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 10:11
                                        starej piczy młody pytonek się ćwiczy:)
                                        • Gość: pytonek Re: na IP: *.bialap.sdi.tpnet.pl 28.05.04, 10:20
                                          nie koniecznie mlody,to po pierwsze,a po drugie,chyba bys sie zdziwil jak bys
                                          spotkal te "stara picze"
                                        • poo3 Re: na 28.05.04, 10:20
                                          ...a ty znowu o jednym...cokolwiek:)
                                          • Gość: pytonek Re: na IP: *.bialap.sdi.tpnet.pl 28.05.04, 10:24
                                            nie rozumiem,o jakim "jednym"
                                            • poo3 Re: na 28.05.04, 10:25
                                              ...to do kolegi powyzej...cokolwiek:)
                                              • Gość: pytonek Re: na IP: *.bialap.sdi.tpnet.pl 28.05.04, 10:31
                                                a juz sie wystraszylem ze cos narozrabialem :)
                                                • poo3 Re: na 28.05.04, 10:33
                                                  ...na razie nie..cokolwiek:)
                                                  • Gość: pytonek Re: na IP: *.bialap.sdi.tpnet.pl 28.05.04, 10:45
                                                    to sie ciesze :)
    • roompel Re: nudno jak cholera............... 27.05.04, 11:46
      rzygac sie chce,
      jak nie nudno
      tez rzygac sie chce
      co za towarzycho
      pozdro!
      • e_bajok Re: nudno jak cholera............... 27.05.04, 12:34
        nioo rumpel , weź sie w garść ;))
    • debi_bebi Re: nudno jak cholera............... 27.05.04, 18:34
      Zielono mi.... ;)
      • Gość: pitunia a w kominie szuru-buru............. IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.04, 18:42
        a na dworze wiatr do wtoru,
        zielono miiiiiii:)
        • debi_bebi Re: a w kominie szuru-buru............. 27.05.04, 19:11
          Pitek, co sie wygłupiasz? A tak w ogóle, myślałeś kiedyś o zmianie płci?
        • Gość: kominiorz Re: a w kominie szuru-buru............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 20:03
          i pit-unia ma ochote przeczyścić kominek debi:))
          • debi_bebi Re: a w kominie szuru-buru............. 27.05.04, 20:50
            bez przesady, całej unii to by żadna nie zdzierżyła ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka