oldpiernik 27.05.04, 18:15 i choooduuuuu..... :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kanuk Re: kij w mrowisko 27.05.04, 18:19 czy poszedles tam moze budowac demokracje ? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: kij w mrowisko 27.05.04, 18:50 To ja zostane, zeby zobaczyc efekty dzialania kija. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: kij w mrowisko 27.05.04, 22:20 Hepik chwalił się dziś na Rudzie, iż ma caluśki worek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: kij w mrowisko 27.05.04, 22:31 jaki kij ? jakie mrowisko ? bidne mróweczki. stary chłop a głupoty mu w głowie.... proszę ten kij zaraz wyciągnąć i położyc mróweczkom kostkę cukru !! Odpowiedz Link Zgłoś
kocibrzuch Re: kij w mrowisko 27.05.04, 22:44 Może to są mrówki czerwone i jest to jakaś aluzyia? Odpowiedz Link Zgłoś
quasthoff Re: kij w mrowisko 27.05.04, 22:51 Ekologicznie - panie i panowie, co Wam niewinne mrówki zawiniły, patyki jakieś wsadzać, toć to jest burzenie domu, a u mrówek niet budynków do rozwalania. Nieładnie! Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: kij w mrowisko 29.05.04, 05:40 quasthoff napisał: > Ekologicznie - panie i panowie Jeśli ma być ekologicznie-polecam środek STOP MRÓWKA firmy EXPEL .Produkt jest środkiem naturalnym na bazie wyciągów z ziół.Przyjazny dla środowiska.Specjalnie skomponowany zapach powoduje ,że mrówki tracą orientację i same opuszczają własne mrowisko. Cena 11,99 Pln Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: kij w mrowisko 28.05.04, 18:49 dobrz zrobiłem dając dyla, hehehe... a do mrówek nic nie mam, niestety.... .. i bez wzajemności Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: kij w mrowisko 28.05.04, 18:56 o, wpadles w dolek ktory niechcacy dokladnie pod toba wykopalam :) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: kij w mrowisko 29.05.04, 06:28 Czyżbyś miała układ z mrówkolwem? I tak dam nogę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: kij w mrowisko 29.05.04, 17:33 i bedziesz tak na jednej nodze zwiewal?:) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: kij w mrowisko 29.05.04, 20:06 Murawinnaja kisłata cie nie minie, Old Ginger (HCOOH, fuj!) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: kij w mrowisko 29.05.04, 21:05 czesc B. a Ty mowisz jezykami ludzi czy aniolow? bo sie nie zorientowalam :) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: kij w mrowisko 29.05.04, 21:28 Możecie zostawić te zwierzątka w spokoju, małe, ślepe a jeszcze je molestują. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: kij w mrowisko 29.05.04, 21:40 cover_wielki napisał: > Możecie zostawić te zwierzątka w spokoju, małe, ślepe a jeszcze je molestują. Ślepe??? www.mrowki-pl.com/:) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: kij w mrowisko 31.05.04, 10:58 małe, świetnie zorganizowane, instynktownie nawiązujące współpracę w rodzinie... to ludzie są biednymi zwierzątkami i w ludzkie mrowisko kij... i choduuu... nogę dam, ale nie w zastaw... kisłata niech się zasadą odciska... a skoro już wpadłem... niech mnie anieli w opiece mają ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: kij w mrowisko 31.05.04, 11:06 Anieli w opieke to nie jeden chetnie by sie oddal;) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: kij w mrowisko 04.06.04, 09:50 Oj, to ja może się niepotrzebnie deklarowałem ;) A swoją drogą, wykrakałem z tym mrowiskiem... eeech... Tak dla złagodzenia, wrzucone do skrzynki: Mały chłopiec przybiega do mamy i krzyczy: - Mamo! Mamo! W domu na kanapie leżą nadzy ludzie i robią dziwne rzeczy! Na to mama: - Nie chodź tam synku! To na pewno jacyś dzicy ludzie! W odpowiedzi malec kreci głową i mówi: - No... nie wiem. Ciocia to może jest dzika, ale tata jest nasz! Komisja wojskowa: - Zawód ojca? - Ojciec nie żyje. - Ale kim był? - Gruźlikiem. - Ale co robił?!! - Kaszlał. - Ale z czego żył? Z tego się przecież nie żyje. - No to przecież mówię, że nie żyje... W państwowym zakładzie nastał nowy dyrektor. Zwołał zebranie wszystkich pracowników: - Od teraz nastają nowe porządki. Sobota i niedziela są wolne, bo to weekend. W poniedziałek odpoczywamy po weekendzie. We wtorek przygotowujemy się psychicznie do pracy. W środę pracujemy. W czwartek odpoczywamy po pracy. W piątek przygotowujemy się do weekendu. Czy są jakieś pytania? - Długo będziemy tak zapieprzać? OLDSMĘTEKALEJUŻMNIEJ ;) Odpowiedz Link Zgłoś