jetbang 31.05.04, 10:09 może teraz może w tą środę się uda .... polecają chybił trafił ale czy im wierzyć ???? koziolek.pl/index2.php?op=news&id=31080&rid=1&did=2&dr=1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
altu Re: 16 baniek!!!! ehhhh 31.05.04, 10:14 no cóż.. podatek od szczescia trzeba zaplacic rok temu gosciu, ktory kupil za mna kupon w kolekturze (kupujac troche sobie pozartowalismy, dlatego ja i pan w okienku dobrze go zapamietalismy), wygral całe 6,5 miliona... ale wyrzutów do losu nie mam (no bo przeciez gdyby kolejnosc byla inna...) co ja bym z taką kupą forsy robiła ?? Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: 16 baniek!!!! ehhhh 31.05.04, 10:53 inwestycje !!! wycieczki!!! część kasy oddać dla potrzebujących - np hospicjum im Małego Księcia, spokojne życie z małą tajemnicą!!! mówisz że byłaś na mazurach na wakacjach a w rzeczywistości przez miesiąc zwiedzałaś chiny, japonie itp. jakoś nie sądzę zeby taaaaka kasa była powodem problemów dla ludzi rozsądnych Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Już 20.... ale 31.05.04, 16:00 z moim szczęściem będą to liczby IDEALNIE OBOK tych, które ja (lub dla mnie chybił trafił) obstawiłam... Podobno kto nie ma szczęścia w grach, ten ma szczęście w uczuciach... Ale to też się chyba nie sprawdza, buuuu :'((( Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: Już 20.... ale 31.05.04, 16:13 ano 20 ehhh te lubelskie gazety buuuuuuu no nie chyba zagrać czas i to na poważnie :P może się poszczęści z drugiej strony pewnie będzie z 10 szóstek to nawet jak się trafi te 2 bańki z mlekiem to się opłaci Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Jetbang, :) 31.05.04, 16:19 Ja Ci podam moje typy, Ty obstawisz te obok, a wygraną damy na zbożny cel! Pasi? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: 16 baniek!!!! ehhhh 01.06.04, 07:19 Mnie wystarczy nawt bańka..Do reszty bym zgłupiała przy takiej ilości kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: 16 baniek!!!! ehhhh 01.06.04, 07:29 Wcale bys nie zglupiala tylko by wtedy sie nazywalo, ze MASZ EKSCENTRYCZNY SPOSOB BYCIA!:-) Przy takiej kasie tak sie to nazywa jak kto pierdolca dostaje z nadmiaru dobr doczesnych. Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: 16 baniek!!!! ehhhh 01.06.04, 09:31 Zaraz biegne do stokrotki po ziemniaki na placki ziemniaczane i przy okazji zagram....jak dotąd w mojej karierze gracza nie trafiłam nawet trójki...:((( Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 A jak wygram..... 01.06.04, 09:35 ...to może worek dużyk krewetek w Tesco za 50 zł przestanie mi się wydawac nieprzyzwoitą ekstrawagancją... Moze kupię sobie domek gdzieś na Południu ( Europy) w niedalekiej odległości od jakiejś małej, dobrej knajpki ( z owocami morza i makaronami ). A zimą będe mieszkała w Krakowie, gdzies w centrum, będe zapraszała Wujków Dwóch , będe jadła placki ziemniaczane z kawiorem ( a co!!!!). Poza tym kupię Konkubentowi mercedesa czy inne co tam on chce, moze wreszcie przestanie mi ględzić ( dopóki auteczko sie nie rozleci na polskich drogach, hihi albo go ktoś nie rąbnie pod PeDeTem).... Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: 16 baniek!!!! ehhhh 02.06.04, 21:46 Nici z mojego domku nad Morzem Północnym...:( Na 10 zakaładów mialam jedną "2" i 2 razy po jednym trafionym. Konkubent leży i ma depresje...a już wiedział tego 'merola"....... Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: 16 baniek!!!! ehhhh 02.06.04, 21:56 Myślałam,że może na wieczór jakas miła wiadomość się trafi.No cóż..wszystkie plany się rozpadły. Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: 16 baniek!!!! ehhhh 02.06.04, 23:14 cholera.. 5 zł zniknęło w czeluściach... i ktoś je wygrał;)) składkowa nagroda:)) Odpowiedz Link Zgłoś
altu 20 duzych baniek 03.06.04, 09:06 wygrala jedna osoba... zainwestowala tylko 3,75 zl ech.. Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: 16 baniek!!!! ehhhh 03.06.04, 09:44 Wszystko ma swoje dobre strony....mampowązne podejrzenia , ze gdybym wygrała taka kase to bym zgłupiała. Tylko, ze wtedy nazywałoby si to "ekscentrycznym stylem życia".... Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: 16 baniek!!!! ehhhh 04.06.04, 08:23 :-(((((( nawet trójki nie ustrzeliłem ehhhh Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: 16 baniek!!!! ehhhh 04.06.04, 08:24 a może to któryś z warszawskich forumowiczów trafił ???? i cicho siedzi ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang 3 bańki!!!! ehhhh 25.08.04, 22:51 i znowu nic :-((( ale w sobotę będzie pewnie 5 albo 6 do wzięcia Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: 3 bańki!!!! ehhhh 25.08.04, 23:05 Jakas niedoinformowana jestem. Nic nie wiem o kumulacjach. A wygrana z przed roku daaawno się skończyła. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: 3 bańki!!!! ehhhh 26.08.04, 04:14 Nie było szóstki. Będzie więcej w puli na sobotę. Będzie... dla mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Ponad 9 milionow Euro... 26.08.04, 22:03 ...wygral facet w Dotrmundzie(imie i nazwisko nieznane) i przekazal wszystko(!!!!!!!!) na cele charytatywne!!!Ale mnie zjezyl,moglby mi cos dac!!Ja tez potrzebujaca!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Ponad 9 milionow Euro... 31.08.04, 15:02 Znowu kumulację szlag trafił! Szóstka przeszła koło nosa... Mam chyba pecha w życiu... Rzadko trafiam... Ostatnio nawet w stosowne klawszeii...nei Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: Ponad 9 milionow Euro... 31.08.04, 16:06 tylko nie mów że wtedy byś kupiła tym dwóm prosiakom jakiś harem samiczek bo nie uwierze :P Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Ponad 9 milionow Euro... 31.08.04, 16:12 Prosiakom????!!!???? I´m szoking!!!!! To sa rasowe(mniej wiecej) swinki morskie,a nie prosiaki!!!! :( Jak mozesz!? :) Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: Ponad 9 milionow Euro... 31.08.04, 16:14 świnka jest świnka ;-) w desperacji można nawet takie coś zjeść (jak facet głodny to...) a świnka którą można zjeść to prosiak ;-))) także polecam dbać o pełny karmnik (lodówkę) jesli sa faceci w domu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Ponad 9 milionow Euro... 31.08.04, 16:17 Ulubionym zwierzeciem mojego najdrozszego jest................swinka.......... ........niezywa..........panierowana...........z frytkami...... , ale nie morska!!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: Ponad 9 milionow Euro... 31.08.04, 16:24 taaaak po powrocie, na głodnego z suto zakrapianej imprezy może nieodróżnić i świnka jest świnka (świnka śpiąca = świnka nieżywa) a cóż frytki panierka to też da się zrobić przecież to nic trudnego. ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Ponad 9 milionow Euro... 31.08.04, 16:43 Ojojoj ,to ja bede musiala jakas zamek w tej "willi" wstawic!! Nigdy nic nie wiadomo!! Ale taka wlochata swinka to chyba niesmakuje!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: Ponad 9 milionow Euro... 31.08.04, 16:56 dobrze pomyśl bo facet głodny to zdesperowany i może jeden zamek nie wystarczyć. a tak wogóle to facet jest jak każdy zwierzak, np lew jeśli jest dobrze karmiony to nie atakuje, ale zostaw go na głodnedgo dwa dni to i treserea zażre!!! Odpowiedz Link Zgłoś