18.11.11, 14:45
oeeesssuu jak mnie dawno nie było.. aż nie na miejscu byłoby pytanie co u Was słychać :-))

u nas nowe po staremu. Zatrzymaliśmy się dzieciowo na magicznej liczbie trzy, zakończywszy działalność ze zdobyciem Fantastycznego Zaszczytu Poczęcia Pierwszej Forumowej Dziewczynki. Do dziś wspominam niespodziankę, jaką mi zrobiliście!!!

Ślubny został red.nacz.(em) nie mylić z red neckiem. Mnie się wróciło w stronę studiów i od października dzielnie mierzę się z podyplomowymi. Działalność zawodowa samodzielna jakoś hula i.. kompletnie nie mam czasu na moturowanie. Wstyd się przyznać, ale w tym roku nie przejechałam chyba nawet 100 km (o ile cokolwiek przejechałam, ale w tej hańbiącej kwestii nawet moja pamięć ucieka w niepamięć).

Serduchem jestem z Wami, nie wiem czy uda nam się pojawić na zimówce, choćby jak zwykle (o ile) przelotem. Bo z synchronizacją kalendarzy u nas kiepsko :-/

Ściskam Was bardzo, bardzo gorąco!!!!
Obserwuj wątek
    • yacey Re: A kuku! 18.11.11, 15:44
      No popatrz, a ja rano myślałem o Tobie :)
      • cruk Re: A kuku! 18.11.11, 15:55
        :-*
        • termit16 Re: A kuku! 18.11.11, 19:15
          Ty zapoczątkowałaś, ale ostatnio trochę się pojawiło nowych Foremek. I tak trzymać :-)
          PS Przyjeżdżajcie na zimówkę, chociażby przelotem
    • goha66 Re: A kuku! 18.11.11, 22:51
      cruk napisała:

> oeeesssuu jak mnie dawno nie było..

... tym bardziej miło Cię "widzieć" Patrycja :) ... a to, że wróciłaś pomimo zapracowania, zastudiowania i zadzieciowania , dowodzi, że jednak zatęskniłaś ;) ... no i w sumie racja - nigdzie nie jest tak jak tu (tyle, że jedni wiedzą to od razu, a inni muszą się o tym przekonać).
      PS.1
      nie dotyczy Ciebie - Ciebie nie trzeba przekonywać - zawsześ wiedziała ;)
      PS.2
      pozdrów latorośle i swego (oszałamiająco przystojnego) mauża :). pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka