Gość: XpOver IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 10:20 no, beneficjentki rewolucji 8marcowe (dzień modliszek) co Wam sprawia przyjemność najokrutniejszą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag_nolia hm, to zamiast antytortury 08.03.02, 10:41 powinnio być: głaskania, przytulania - w szerokim znaczeniu, bo np. miłe słowa, to też rodzaj przytulenia... Odpowiedz Link Zgłoś
freud Re: hm, to zamiast antytortury 08.03.02, 10:53 mag_nolia napisał(a): > powinnio być: głaskania, przytulania - w szerokim znaczeniu, bo np. miłe słowa, > > to też rodzaj przytulenia... Hmmm... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: hm, to zamiast antytortury 08.03.02, 10:57 freud napisał(a): > mag_nolia napisał(a): > > > powinnio być: głaskania, przytulania - w szerokim znaczeniu, bo np. miłe s > łowa, > > > > to też rodzaj przytulenia... > > Hmmm... -mhmmm? > :)) Odpowiedz Link Zgłoś
freud Re: hm, to zamiast antytortury 08.03.02, 11:00 mag_nolia napisał(a): > freud napisał(a): > > > mag_nolia napisał(a): > > > > > powinnio być: głaskania, przytulania - w szerokim znaczeniu, bo np. m > iłe s > > łowa, > > > > > > to też rodzaj przytulenia... > > > > > > > > > > > Hmmm... > -mhmmm? > > :)) > ! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: hm, to zamiast antytortury 08.03.02, 11:02 freud napisał(a): > > > :)) ...bardzo treściwie..., ...tak czy inaczej, jestem przeciwnego zdania... Odpowiedz Link Zgłoś
freud Re: hm, to zamiast antytortury 08.03.02, 11:06 mag_nolia napisał(a): > freud napisał(a): > > > > > :)) > ...bardzo treściwie..., > ...tak czy inaczej, jestem przeciwnego zdania... > Alez Wodzu, co Wodz? To ja przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: hm, to zamiast antytortury 08.03.02, 11:10 freud napisał(a): > mag_nolia napisał(a): > > > freud napisał(a): > > > > > > > :)) > > ...bardzo treściwie..., okresy monarchii mamy za sobą, wojsko skoszarowane..., wodzów brak... > > ...tak czy inaczej, jestem przeciwnego zdania... > > > > Alez Wodzu, co Wodz? > To ja przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
freud Re: hm, to zamiast antytortury 08.03.02, 11:12 mag_nolia napisał(a): > okresy monarchii mamy za sobą, > wojsko skoszarowane..., > wodzów brak... Si vis Pacem Parabellum. Ksiezniczko. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: hm, to zamiast antytortury 08.03.02, 11:14 freud napisał(a): > mag_nolia napisał(a): > > > okresy monarchii mamy za sobą, > > wojsko skoszarowane..., > > wodzów brak... > > Si vis Pacem Parabellum. > Ksiezniczko. ...magia wedle wierzeń się sprawdziła, wystarczył jeden pocałunek...i w królewicza się zamienił... Odpowiedz Link Zgłoś
freud Re: hm, to zamiast antytortury 08.03.02, 11:22 mag_nolia napisał(a): > freud napisał(a): > > > mag_nolia napisał(a): > ...magia wedle wierzeń się sprawdziła, wystarczył jeden pocałunek...i w > królewicza się zamienił... > I mógłbym przysiąc że ma Twoją twarz A słowa wyszeptały tysiące imion I są zbyt suche by dać coś więcej niż uśmiech Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: hm, to zamiast antytortury 08.03.02, 11:25 freud napisał(a): > I mógłbym przysiąc > że ma Twoją twarz > A słowa wyszeptały tysiące imion > I są zbyt suche by dać > coś więcej niż uśmiech ...lecz oboje pojęli...słowa teraz nie są już potrzebne... Odpowiedz Link Zgłoś
freud Re: hm, to zamiast antytortury 08.03.02, 11:27 mag_nolia napisał(a): > freud napisał(a): > > > I mógłbym przysiąc > > że ma Twoją twarz > > A słowa wyszeptały tysiące imion > > I są zbyt suche by dać > > coś więcej niż uśmiech > ...lecz oboje pojęli...słowa teraz nie są już potrzebne... > ... Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: hm, to zamiast antytortury 08.03.02, 11:29 freud napisał(a): > mag_nolia napisał(a): > > > freud napisał(a): > > > > > I mógłbym przysiąc > > > że ma Twoją twarz > > > A słowa wyszeptały tysiące imion > > > I są zbyt suche by dać > > > coś więcej niż uśmiech > > ...lecz oboje pojęli...słowa teraz nie są już potrzebne... > > > ... ...cdn? Odpowiedz Link Zgłoś
freud Re: hm, to zamiast antytortury 08.03.02, 11:41 mag_nolia napisał(a): > freud napisał(a): > > > mag_nolia napisał(a): > > > > > freud napisał(a): > > > > > > > I mógłbym przysiąc > > > > że ma Twoją twarz > > > > A słowa wyszeptały tysiące imion > > > > I są zbyt suche by dać > > > > coś więcej niż uśmiech > > > ...lecz oboje pojęli...słowa teraz nie są już potrzebne... > > > > > ... > ...cdn? Nie wiem, czy powinienem... Rozsadek walczy z drzacym sercem. Niepokoj wkrada sie w dusze... Ale przyjemne prady pieszcza moje plecy. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: hm, to zamiast antytortury 08.03.02, 11:43 > Nie wiem, czy powinienem... > Rozsadek walczy z drzacym sercem. > Niepokoj wkrada sie w dusze... > Ale przyjemne prady pieszcza moje plecy. > Freudzie,... czy aby nie opierasz się o ścianę z gniadkiem prądowym...? Odpowiedz Link Zgłoś
freud Re: hm, to zamiast antytortury 08.03.02, 11:48 mag_nolia napisał(a): > > Nie wiem, czy powinienem... > > Rozsadek walczy z drzacym sercem. > > Niepokoj wkrada sie w dusze... > > Ale przyjemne prady pieszcza moje plecy. > > > Freudzie,... czy aby nie opierasz się o ścianę z gniadkiem prądowym...? > Nie, to trzecia kawa pod rzad moje serce trzepocze... Mysli nieuczesane kolacza sie po glowie... Monitor elektryzuje mnie... Pomocy! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: hm, to zamiast antytortury 08.03.02, 11:53 freud napisał(a): > mag_nolia napisał(a): > > > > Nie wiem, czy powinienem... > > > Rozsadek walczy z drzacym sercem. > > > Niepokoj wkrada sie w dusze... > > > Ale przyjemne prady pieszcza moje plecy. hmmm, recepta: kolacja w towarzystwie kaszmiru, purpury, frutto di mare...i taniec...subtelny aż rozkosznie bolesny... > > > > > Freudzie,... czy aby nie opierasz się o ścianę z gniadkiem prądowym...? > > > Nie, to trzecia kawa pod rzad moje serce trzepocze... > Mysli nieuczesane kolacza sie po glowie... > Monitor elektryzuje mnie... > Pomocy! > Odpowiedz Link Zgłoś
freud Re: hm, to zamiast antytortury 08.03.02, 12:04 mag_nolia napisał(a): > freud napisał(a): > > > mag_nolia napisał(a): > > > > > > Nie wiem, czy powinienem... > > > > Rozsadek walczy z drzacym sercem. > > > > Niepokoj wkrada sie w dusze... > > > > Ale przyjemne prady pieszcza moje plecy. > hmmm, > > recepta: > kolacja w towarzystwie kaszmiru, purpury, frutto di mare...i taniec...subtelny > aż > rozkosznie bolesny... w Lozannie, restauracyjka z widokiem na jezioro Genewskie Taniec... Kobieta ze srebną broszą zbliża się do nas przez gwar kawiarnianej sali Patrzy okiem rubinu spomiędzy złotych włosów Jednym jego spojrzeniem zabiera nas w lepszy świat Tam podchodzę do niej Zabieram w taniec Zabieram tylko dla siebie Przez długi wieczór Tu - cóż budzę się i milczę dopijając gorzką kawę Patrzę jak otula się szalem Kryjąc płaszczem srebną broszę zabiera marzenie innego świata Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: hm, to zamiast antytortury 08.03.02, 12:08 marzenia...o innym świecie...boimy się by nie dać się pokonnać szarzyźnie codzienności,... ale mamy przecież swoje kolorowe marzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
freud Re: hm, to zamiast antytortury 08.03.02, 12:13 mag_nolia napisał(a): > marzenia...o innym świecie...boimy się by nie dać się pokonnać szarzyźnie > codzienności,... ale mamy przecież swoje kolorowe marzenia... Zyjemy tymi chwilami, ktore przeszly... marzymy o tym odleglym, wydaje sie, ze nieosiagalnym... Wszystko mozna osiagnac, trzeba tylko bardzo mocno pragnac. Codziennosc bywa szara... ale to czesc umowy jaka podpisalismy z losem. Uwielbiam oszukiwac tego drania! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: hm, to zamiast antytortury 08.03.02, 12:14 też spróbuję go pooszukiwać! O! Odpowiedz Link Zgłoś
freud Re: hm, to zamiast antytortury 08.03.02, 12:18 mag_nolia napisał(a): > też spróbuję go pooszukiwać! > O! Sprobuj... Tylko badz bardzo ostrozna, bo to msciwa bestia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: hm, to zamiast antytortury IP: *.turboline.skynet.be 08.03.02, 18:41 wy sobie tu cwierkacie, a ja odpowiadam na pytanie tytulowe: najwieksza przyjemnosc, najokrutniejsza, bezdenna, sprawia mi pelne konto. dzis akurat hehe takie mam. i wiecej zyczen nie mam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Re: hm, to zamiast antytortury IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 18:55 jeak to pełne? to już nic się nie da dorzucić? dzięki za zrozumienie wątku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: hm, to zamiast antytortury IP: *.turboline.skynet.be 08.03.02, 20:55 nie no bez przesady, zawsze sie cos da dorzucic... rozumiem, ze mam ci wyslac mailem numer konta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nasq. Re: hm, to zamiast antytortury IP: 62.233.151.* 08.03.02, 18:59 Gość portalu: mina napisał(a): > wy sobie tu cwierkacie, a ja odpowiadam na pytanie tytulowe: > najwieksza przyjemnosc, najokrutniejsza, bezdenna, sprawia mi pelne konto. > dzis akurat hehe takie mam. i wiecej zyczen nie mam!!! nie , a mnie co inego , ale zawsze byłam dziwna :-( Odpowiedz Link Zgłoś
freud Re: hm, to zamiast antytortury 11.03.02, 11:54 M. Dzieki, rozjasnia to moj deszczowy poranek! F Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: hm, to zamiast antytortury 12.03.02, 08:43 To posyłam dziś...kolejną porcję... M. Odpowiedz Link Zgłoś