Dodaj do ulubionych

M......bo jakby- to

08.03.02, 13:23
tutaj
:)
Obserwuj wątek
    • yess Re: M......bo jakby- to 08.03.02, 13:24
      czesc łuna :))) no i jak tam milosc? :))
      • Gość: oona Re: M......bo jakby- to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 13:27
        dzisiaj przeciez swieto kobiet
        a nie zakochanych?:)
        • yess Re: M......bo jakby- to 08.03.02, 13:29
          ale ja pytam no bo wiesz...martiwe sie o ciebie :)
          • Gość: oona Re: M......bo jakby- to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 13:31
            to juz jest nas dwie:)
            • yess Re: M......bo jakby- to 08.03.02, 13:32
              a myslals zeby wpasc dzis do vikinga?
              • Gość: oona Re: M......bo jakby- to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 13:33
                to se ne da rada:)
                • yess Re: M......bo jakby- to 08.03.02, 13:34
                  a to szkoda :(
                  • Gość: oona Re: M......bo jakby- to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 13:37
                    nie udawaj!!!:)))))
                    sama radosc dla pań-men wolny!:))
                    • yess Re: M......bo jakby- to 08.03.02, 13:37
                      alez on twoj :) ja go tam ruszac nie bede :)))
                      • Gość: oona Re: M......bo jakby- to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 13:38
                        to inne go ruszą:(
                        :))
                        • yess Re: M......bo jakby- to 08.03.02, 13:39
                          nic sie nie boj !!! przypilnuje :))przywiaze go do lawki. moze byc?
                          • Gość: oona Re: M......bo jakby- to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 13:42
                            nie wiem czy jeszcze moge sie poczuwac do roli...
                            wiesz,kłotnie kochanków:(
                            • yess Re: M......bo jakby- to 08.03.02, 14:20
                              juz jestescie po pierwszej klotni ?
                              • Gość: oona Re: M......bo jakby- to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 14:24
                                no nie wiem,czy nie po rozwodzie nawet,
                                bo cos nie ma mego M....:)
                                • yess Re: M......bo jakby- to 08.03.02, 14:32
                                  moze chlop tyra na wasza przyszlosc ? :))
                                  • Gość: oona Re: M......bo jakby- to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 14:38
                                    zazwyczaj razem tyralismy
                                    tu,na forum:)
                                • men_ Re: M......bo jakby- to 08.03.02, 16:41
                                  Tralala, jaki rozwód ?????
                                  A gdzie małżeństwo, slub, no i ten/tego kunsumpcja tego małżeństwa ?:(((
                                  :)))

Gość portalu: oona napisał(a):

> no nie wiem,czy nie po rozwodzie nawet,
                                  > bo cos nie ma mego M....:)

• men_ Re: M......bo jakby- to 08.03.02, 16:41
                                    no i noc poślubna
                                    • Gość: oona Re: M......bo jakby- to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 16:45
                                      po rozwodzie tyz moze byc
                                      bedziemy oryginalni
                                      • men_ Re: M......bo jakby- to 08.03.02, 16:51
                                        bez konsumpcji nie ma małżeństwa, to i koścół da rozwód :)
                                        • Gość: oona Re: M......bo jakby- to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 16:53
                                          a my wtedy prosto...do łozeczka!
                                          zaraz?!jaki kosciół????:))
                                          • men_ Re: M......bo jakby- to 08.03.02, 16:55
                                            nawet ko9ściół nakazuje, no te konsumpcję :))
                                            Ja tam tradycjonalista, po slubie (przynajmniej jedno z pary:))
                                            • Gość: oona Re: M......bo jakby- to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 17:00
                                              tys tradycjonalista???
                                              a ja ekscentryczka!:))
                                              eeeee,to sie nie mogło udac:)))
                                              • men_ Re: M......bo jakby- to 08.03.02, 17:01
                                                duuuuuuuuuża ekscentryczka :)
                                                • Gość: oona Re: M......bo jakby- to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 17:03
                                                  przecie wie,ze malutka:)))
                                                  • men_ Re: M......bo jakby- to 08.03.02, 17:04
                                                    to była metafora mena :)
                                                    Oj, wracam do metafor :)
                                                  • Gość: oona Re: M......bo jakby- to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 17:05
                                                    nie!!!!!!!!!!!!!!!:))
                                                  • men_ Re: M......bo jakby- to 08.03.02, 17:08
                                                    to była odpowiedź na pewnien mail ?:))
                                                    Zaraz zaczne sobie jeszcze inne rzeczy przypominać z forum, hę ?:))
                                                  • Gość: oona Re: M......bo jakby- to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 17:15
                                                    nie!!!!!!!!!!!:)))
                                                    *
                                                    aaaa nie moge przeciez buziakowac
                                                    bo nakrzyczą,ze fałszywie:)
                                                  • men_ Re: M......bo jakby- to 08.03.02, 17:17
                                                    Nie wiadomo czy kto inny uwierzy, O !
                                                    No to wkońcu co to nie znaczyło, hę ?:))
                                                    Bom ostatnio wypadł z wprawy Mena ?:)
                                                  • Gość: oona Re: M......bo jakby- to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 17:21
                                                    nie wiem sama,bom siem pogubiła
                                                    ***!!!!
                                                    kurde,i niech sie dzieje co chce
                                                  • men_ Re: M......bo jakby- to 08.03.02, 17:23

> nie wiem sama,bom siem pogubiła
                                                    > ***!!!!
                                                    > kurde,i niech sie dzieje co chce -tzn. Co OON CHCE ??:))
                                                    > :)

• Gość: oona Re: M......bo jakby- to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 17:27
                                                    nnnnno prawie,niech tak bedzie...:))
                                                  • men_ Re: M......bo jakby- to 08.03.02, 17:28
                                                    nie prawie, tylko TAK !!!!!!!!!:))))
                                                  • Gość: oona Re: M......bo jakby- to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 17:30
                                                    ale ja jego niewolnicą Isaurą nie chce zostac!!!!:))
                                                    niech nie przesadzi,ok?:))
                                                  • men_ Re: M......bo jakby- to 08.03.02, 17:34
                                                    ma być Leonciem, hę ?:))
                                                  • Gość: oona Re: M......bo jakby- to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 17:38
                                                    znowu-nie!!!!!!!!!!!!:))))))
                                                  • men_ Re: M......bo jakby- to 08.03.02, 17:39
                                                    Ej, bo to nie jeszcze wejdzie w nawyk, jak coś innego :)))
                                                    Coś Oon juz wymysli ciekawego, hę ?:)) takie coś w stylu Mena :))
                                                  • Gość: oona Re: M......bo jakby- to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 17:41
                                                    lubie mena
                                                    ale chiba wole M....:))
                                                  • men_ Re: M......bo jakby- to 08.03.02, 17:45
                                                    A jak oni nierozerwalni, hę ?:))
                                                  • Gość: oona Re: M......bo jakby- to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 17:48
                                                    no przeciez mowie ze lubie tamtego tez!
                                                    i nawet Menika :))))choc tu bywa róznie...:))
                                                  • men_ Re: M......bo jakby- to 08.03.02, 17:54
                                                    hi, hi - menika tyz ?:)
                                                    @
                                                  • Gość: oona Re: M......bo jakby- to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 17:57
                                                    hm,Menika jeszcze od biedy tak
                                                    ale menika....no nie wiem :)))))))
                                                  • men_ Re: M......bo jakby- to 08.03.02, 18:03
                                                    *:)))w temacie@
                                                  • Gość: oona Re: M......bo jakby- to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 18:05
                                                    nio:))
                                                  • men_ Re: M......bo jakby- to 08.03.02, 18:07
                                                    muzyke już zmieniłem wcześniej :)))
                                                  • Gość: oona Re: M......bo jakby- to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 18:10
                                                    juz nie słuchasz marsza pogrzebowego?:))))
                                                  • men_ Re: M......bo jakby- to 08.03.02, 18:12
                                                    Mam na głos podac tytuł ?:))
                                                    @
                                                  • Gość: oona Re: M......bo jakby- to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 18:22
                                                    nie,bez tytułów,bez szczegółów:)
                                                    juz wystarczy...:))
                                                  • men_ Re: M......bo jakby- to 08.03.02, 18:23
                                                    o.k. :)**
                                                  • Gość: oona Re: M......bo jakby- to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 18:27
    • arosa Re: M......bo jakby- to 08.03.02, 13:27
      Cześć Unka!! Chyba go na razie nie ma......z tego co się orientuję:))))
      Jak tam weekendzik się zapowiada???
      • Gość: oona arosa IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 13:29
        pracowity!!!powinien byc...
        a jaki bedzie?.....:))
        • arosa Re: Una... 08.03.02, 13:31
          ...no coś Ty!!!!! Przede wszystkim powinien być miły i rozrywkowy, no bo po to
          on przecież jest:))))))
          • Gość: oona Re: Una... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 13:33
            a u mnie odwrotnie niz u normalnych ludzi:))
            przez cały tydzien rozrywkowo
            a w weekend nadrabianie zaległosci:)))
            • arosa Re: Una... 08.03.02, 13:35
              .....a wiesz, to też nie jest źle:))))))
              • Gość: oona Re: Una... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 13:37
                proporcje lepsze 5:2:)))pomysl nad tym:))
                • arosa Re: Una... 08.03.02, 13:39
                  Jest tylko jeden problem - większość ma niestety 2:5, a co ja sama miałabym
                  robić?????:))))))
                  • Gość: oona Re: Una... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 13:43
                    toz my obie z Wrocka-a co dwie głowy to przeciez niejedna,
                    cos by sie we dwie wymysliło!:)))
                    • Gość: Xp Re: Una... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 13:46
                      o!
                      arosa!
                      miło Cię widzieć!
                      :o)
                      co za niespodzianka!
                      • arosa Re: Una... 08.03.02, 13:50
                        O Xp?????? Przecież Ci mówiłam: spadaj!!!! I chyba Cię nie lubię:((((((

A.

Ps. Jasne Unka, mi tam pomysłów nie brakuje:)))))))
                        • Gość: oona Re: Una... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 13:56
                          aaaaa,i energii
                          chyba spasuję,tchórz mnie obleciał:)))
                          • arosa Re: Una... 08.03.02, 13:59
                            Ciebie?????? Nie żartuj!!!!!:)))))
                            A ta moja energia to na myśl o cudownie zapowiadającym się weekendzie:))))))
                            • Gość: oona Re: Una... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 14:02
                              zawsze taką masz!:))
                              albo potrafisz zrobic takie wrazenie:)))
                              • arosa Re: Una... 08.03.02, 14:04
                                Nie wiem jak to odebrać????? Czy to komplement czy wręcz przeciwnie?????
                                • Gość: oona Re: Una... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 14:05
                                  tak!!!!!!!!!kobieto,dziewczyno,dziewczynko,tak!!!!:)))
                        • Gość: xp Re: Una... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 14:05
                          muszę to przemyśleć?
                          ale skoro tak szybko mnie nie lubisz, księżniczko na ziarnku grochu,
                          to osiadaj, jasne?
                          • arosa Re: Una... 08.03.02, 14:10
                            Co tak?????? pierwsze czy drugie?????

A.

Ps. Nie jasne, Xp?????? A kto zaczął???? Nie znam Cię, a Ty od razu tak
                            niemile.......bo tak to odebrałam:((((((
                            • Gość: oona Re: Una... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 14:13
                              komplement
                              od kobiety dla kobiety!
                              liczy sie podwójnie,nie?:)))
                              • arosa Re: Una... 08.03.02, 14:17
                                No pewnie!!!!! I jeszcze od skorpionka:))))) Dzięki!!!!!
                                • Gość: oona Re: Una... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 14:19
                                  a prosze!:)))
                                  weekend,ten wspaniały,we Wrocławiu
                                  czy poza?:)
                                  • arosa Re: Una... 08.03.02, 14:23
                                    Poza:)))))))
                                    • Gość: oona Re: Una... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 14:30
                                      kurcze,masz tyle energii i radosci
                                      ze czuje sie przy Tobie dzisiaj jak zwłoki niemalze:)))
                                      chyba tez powinnam poza miasto sie udac:))
                                      • arosa Re: Una... 08.03.02, 14:37
                                        ...albo do innego miasta Uneczko...:))))
                                        • Gość: oona Re: Una... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 14:40
                                          tylko nie kaz mi jechac do Wawy!!!
                                          bo juz wszyscy mnie zjechali
                                          z góry na dół za to ze nie jade do vikinga dzis:)))
                                          • arosa Re: Una... 08.03.02, 14:42
                                            oki!!! nie miałam takiego zamiaru:)))))....ale na następna imprezę to się chyba
                                            razem wybierzemy:))))).....i jeszcze reszta z Wrocka, co????
                              • arosa Re: Una... 08.03.02, 14:18
                                ...tylko, że ja na początku odniosłam takie wrażenie o Tobie:))))))
                                • Gość: oona Re: Una... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 14:20
                                  jakie???:))
                                  • arosa Re: Una... 08.03.02, 14:25
                                    Takie jak to co Ty teraz o mnie napisałaś, więc chyba też komplement...z mojej
                                    strony:)))))))
                                    • Gość: oona Re: Una... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 14:28
                                      bo ogólnie to tak,
                                      ale chwilowo regeneracji wymagam,
                                      bo zmeczenie materiału chyba
                                      nastapiło z
                                      powodu przeeksploatowania:))))
                                      • arosa Re: Una... 08.03.02, 14:29
                                        Jak to?????? Przecież proporcja 5:2????:))))))))
                                        • Gość: oona Re: Una... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 14:37
                                          zbyt intensywna widac była ta rozrywka!:))
                                          teraz powinnam po niej porzadnie odpoczac
                                          a ja,wrecz przeciwnie,musze do pracy:))
                                          to chyba jednak nie najlepsze rozwiazanie było z tym 5:2
                                          nie bierz ze mnie przykładu!:)))
                                          • arosa Re: Una... 08.03.02, 14:39
                                            ...niestety nie zawsze jest tak jak chcemy:((((((...niejednokrotnie nie mamy na
                                            to wpływu.....ale co tam:)))))))) dzisiaj jest piękny dzień!!!!:)))))))
                                            • Gość: oona Re: Una... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 14:59
                                              piękny!!
                                              ale niech sie ten dzien kobiet juz skonczy!!!:))))
                                              • arosa Re: Una... 08.03.02, 15:24
                                                ....no przestań!!!!!!...jest super!!!!!:)))))
                                                • Gość: oona Re: Una... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 15:29
                                                  ale mnie czekoladami zasypują w pracy!!!!!
                                                  kto to zje????
                                                  ja!
                                                  no własnie.....
                            • Gość: xp Re: Una...arosa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 14:43
                              arosa tylko tak odebrałaś!
                              i widzisz jakiś dżoint posądził mnie o adoratorstwo, przez to, że mnie zmusiłaś
                              do bycia milszym,
                              Ty zaś uważasz, że złośliwość to nieuprzejmość, a niekoniecznie!
                              o jakie tłumaczenie! tylko z uwagi na dzień modliszek!
                              • arosa Re: Xp... 08.03.02, 14:46
                                oki!! może być:)))) to chyba Cię już lubię:)))))......widzisz jak się
                                sprawdza... kobieta zmienną jest:)))))
                                • Gość: xp Re: Xp... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 14:51
                                  NO!!! i spadaj!
                                  :0))))))))
                                  • arosa Re: Xp... 08.03.02, 14:56
                                    To było do mnie?????? To spadaj?????????? Tak??????? W porządku!!!!!
                                    • Gość: oona Re: Xp... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 15:03
                                      aroska,nie trac humoru
                                      jak znam Xp,a nie znam go prawie wcale,
                                      to było to bardzo czułe"spadaj":))
                                      • arosa Re: Unka... 08.03.02, 15:08
                                        ...czułe nie czułe.....dla mnie spadaj to spadaj:((( Ale nie zamierzam tracić
                                        humoru...już Ci mówiłam zapowiada się fantastyczny weekend i nic nie jest w
                                        stanie mi tego popsuć:)))))))......a tym bardziej jakiś X..., no nie??:)))
                                        • Gość: oona Re: Unka... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 15:10
                                          jasne!olej X-a!:))))))))))
                                          ...ze tak powiem:))
                                          • arosa Re: Unka... 08.03.02, 15:11
                                            :)))))))))
                                            • Gość: oona Re: Unka... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 15:13
                                              :))))))
                                              no i juz lepiej z humorkiem,nie?:)))))
                                              • arosa Re: Unka... 08.03.02, 15:23
                                                Cały czas dobrze!!!!!!!!:)))))))
                                                To pa Unka, bo już jadę na ten fajny weekend:)))))) Też baw się dobrze!!!
                                                • Gość: oona Re: Unka... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 15:26
                                                  paaaaaaaaa aroska!!!
                                                  baw sie naprawde super!!!!:)))))
    • men_ W temacie M, to 08.03.02, 14:47
      on zbiera siły na vikinga, że by się spić tak, no, żeby film mu sie urwał, O !:)

dzień dobry
      • arosa Re: W temacie M, to 08.03.02, 14:50
        Cześć Menik!!!! Jakie plany....!!!!! Nie myślisz jednak, że komuś mogą się nie
        spodobać??????:))))))
        • men_ Re: W temacie M, to 08.03.02, 14:51
          tego spicia, czy urwania filmu, hę ?:))
          • men_ Re: W temacie M, to 08.03.02, 14:52
            A w ogóle tez cześc :))
            • Gość: oona Re: W temacie M, to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 14:55
              ja tez witam:)
              • men_ Re: W temacie M, to 08.03.02, 14:57
                Juz powiedziałem grzecznie dzień dobry :)

> ja tez witam:)

• arosa Re: W temacie M, to 08.03.02, 14:55
              ...urwania filmu.....
              • men_ Re: W temacie M, to 08.03.02, 14:56
                to była taka metafora mena :)))
                • arosa Re: W temacie M, to 08.03.02, 14:58
                  ....aha....akurat.....:))))
                  • men_ Re: W temacie M, to 08.03.02, 14:59
                    ale powiązana: cos dla ducha, coś dla ciała :)))))
                    • Gość: oona Re: W temacie M, to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 15:06
                      to co w tym vikingu takiego strasznego bedzie wyprawiał?:)
                      • men_ Re: W temacie M, to 08.03.02, 15:20
                        Poczekaj , to i tak Y.. Ci powie :)
                        • Gość: oona Re: W temacie M, to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 15:24
                          :(
                          chyba z m-c bede forum omijała,
                          az ludziska zapomna:))
                          • men_ Re: W temacie M, to 08.03.02, 15:27
                            A o czym mieliby zapomnieć ?:)

O tym, co ja na razie słucham muzyczki ?:)
                            • Gość: oona Re: W temacie M, to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 15:31
                              miło masz...:)
                              • men_ Re: W temacie M, to 08.03.02, 15:37
                                Dzisiaj :)
                                • Gość: oona Re: W temacie M, to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 15:41
                                  kobietą jestes????:))
                                  • men_ Re: W temacie M, to 08.03.02, 15:43
                                    Zaczyna mi sie robić lzej na .., duchu :))też
                                    • Gość: oona Re: W temacie M, to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 15:44
                                      mnie tez:)
                                      przynajmniej w tej chwili:)
                                      • men_ Re: W temacie M, to 08.03.02, 15:46
                                        Ale chyba inne te nasze powody ?
                                        • Gość: oona Re: W temacie M, to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 15:50
                                          nie wiem,musiałbys to @ wyjasnic
                                          a nie piszesz:)
                                          • men_ Re: W temacie M, to 08.03.02, 16:00
                                            chyba już wszystko napisałem wczoraj ?:))
                                            • Gość: oona Re: W temacie M, to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 16:05
                                              tak:)
                                              • men_ Re: W temacie M, to 08.03.02, 16:08
                                                Nio, to jutro popołudniu chciałbym widzieć ładnego i konkretnego meila :)
                                                • Gość: oona Re: W temacie M, to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 16:15
                                                  nie bedzie,z przyczyn techn.-
                                                  w soboty b.czesto nie jest net właczony w pracy
                                                  a po drugie mowiłam Ci co mam tu teraz,
                                                  jutro bedzie spokój,musze sie za to wreszcie zabrac,tak na serio:)
                                                  • men_ Re: W temacie M, to 08.03.02, 16:23
                                                    to przeczytam dopiero w poniedziałek wieczorem, albo we wtorek
                                                  • Gość: oona Re: W temacie M, to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 16:29
                                                    nic na to nie poradze:(
                                                  • men_ Re: W temacie M, to 08.03.02, 16:31
                                                    ????
                                                    To może juz nie pisz ?
                                                  • Gość: oona Re: W temacie M, to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 16:36
                                                    popłacze sobie moze lepiej:))
                                                    tradycyjnie ostatnio
                                                    juz
                                                  • men_ Re: W temacie M, to 08.03.02, 16:39
                                                    jak chcesz, to Ci wychodzi dobrze
                                                  • Gość: oona Re: W temacie M, to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 16:50
                                                    duzo cwicze
                                                    chiba to lubie
                                                  • men_ Re: W temacie M, to 08.03.02, 16:52
                                                    nio, szkoda, że tylko to lubisz

> duzo cwicze
                                                    > chiba to lubie

• Gość: oona Re: W temacie M, to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 16:54
                                                    przecie nie mowie,ze tylko to:)
                                                  • men_ Re: W temacie M, to 08.03.02, 17:00
                                                    no i modliszkę czasami trenuje
                                                  • Gość: oona Re: W temacie M, to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 17:02
                                                    wykorzystała ???:)
                                                  • men_ Re: W temacie M, to 08.03.02, 17:06
                                                    jeszcze nie - własnie, O !
                                                  • Gość: oona Re: W temacie M, to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 17:07
                                                    samochód chciała-by? conajmniej?:)
                                                  • men_ Re: W temacie M, to 08.03.02, 17:09
                                                    hę ?:))
                                                  • Gość: oona Re: W temacie M, to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 17:16
                                                    to co mowi o wykorzystywaniu?:))
                                                  • men_ Re: W temacie M, to 08.03.02, 17:18
                                                    ja tam o innym wykorzystaniu !
                                                  • Gość: oona Re: W temacie M, to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 17:22
                                                    to co,bałby sie nocy poslubionej z obawy przed...:)))
                                                  • men_ Re: W temacie M, to 08.03.02, 17:28
                                                    co innego napisał wcześniej, O !
                                                  • Gość: oona Re: W temacie M, to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 17:32
                                                    net mi wolno działa po tym ulepszaniu
                                                    weekendowym :))
                                                    gubiem siem a nim wroce to zapominam czego szukałam:))
                                                  • men_ Re: W temacie M, to 08.03.02, 17:40
                                                    Gazetka chodzi o.k. - ale nie zapomina o czym pisała, hę ?:))
                                                  • Gość: oona Re: W temacie M, to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 17:43
                                                    moze i chodzi,ale u mnie siec pracuje zrywami:(
                                                    chwilami mnie trafia szszszl...no:))
                                                  • Gość: oona Re: W temacie M, to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 17:53
                                                    i zajrzyj prosze @
                                                  • Gość: oona Re: W temacie M, to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 18:04
                                                    ee,siem mogłam chwile wstrzymac tym @:)))
                                                  • men_ Re: W temacie M, to 08.03.02, 18:18
                                                    hę ?:))
                                                  • Gość: oona Re: W temacie M, to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 18:23
                                                    nic nic:)))
                                                  • men_ Re: W temacie M, to 08.03.02, 18:25
                                                    cicho szaaaaaaaaaaaa :)
                                                    nie dostałem go :))
                                                  • Gość: oona Re: W temacie M, to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 18:29
                                                    to jeszcze gorzej!!!!!
                                                    bo ktos inny go dostanie??????aaaaaaa!!!!:))))))
                                                  • men_ Re: W temacie M, to 08.03.02, 18:31
                                                    o jezuuuuuuuuu :))
                                                    I co to będzie, jak przeczyta - dobrze, że nie wiem co w nim było :)))
                                                  • Gość: oona Re: W temacie M, to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 18:34
                                                    :))))))))
                                                  • men_ Re: W temacie M, to 08.03.02, 18:42
                                                    Musze juz uciekać,
                                                    przeczytaj @, który przed chwilą wysłałem
                                                    :)**
                                                  • Gość: oona Re: W temacie M, to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 18:44
                                                    cos nic nie ma póki co...:)
                                                  • Gość: oona Re: W temacie M, to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 18:45
                                                    no nie ma!:))
                                                  • men_ Re: W temacie M, to 08.03.02, 18:46
                                                    To zamknij skrzyneczkę, i otwórz jeszcze raz :)
                                                  • Gość: oona Re: W temacie M, to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 18:48
                                                    zrobiłam:)i nic
                                                  • men_ Re: W temacie M, to 08.03.02, 18:48
                                                    łał, nie zauważyłem komunikatu, powtórzyłem :)))
                                                  • Gość: oona Re: W temacie M, to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 18:50
                                                    jest!
                                                    usmiecham sie:)))))))))
                                                    lec juz
                                                    papa:))***
                                                  • men_ Re: W temacie M, to 08.03.02, 18:53
                                                    papa :)***
                                                  • Gość: oona Re: W temacie M, to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 19:13
                                                    miłej zabawy...
                                                    wrrrrrr
                                                    :))))***
                                                  • men_ Re: W temacie M, to 08.03.02, 20:09
                                                    hi, hi :)))w temacie vikinga

też buziaczki z okazji święta - ja o nim nie pamietam, bo takie
                                                    komunistyczne :))
                                                  • Gość: oona Re: W temacie M, to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 20:14
                                                    men?????
                                                  • Gość: oona Re: W temacie M, to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 20:20
                                                    men
                                                    dobranoc
                                                  • men_ Re: W temacie M, to 08.03.02, 20:23
                                                    :))))
                                                    ni ma już dzisiaj tutaj mena
                                                  • men_ Re: W temacie M, to 08.03.02, 20:21
                                                    zaraz znikam, musiał wrócić do swego "dziecka" bo cos zapomniał :))
                                                    I juz ucieka
                                                    Słooooooodkich snóóóóóóóóów :)***
                                                  • Gość: oona Re: W temacie M, to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 20:22
                                                    paaaaaaa:))***
                                                  • men_ Jest juz ?:))) 08.03.02, 18:50
                      • Gość: Xp Re: W temacie M, to IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 15:40
                        arosa do diabła aniele nie olewaj mnie
                        a co do urywania filmu men tu jest moim autorytetem,
                        a ja mam z tym problem: nigdy się nie upijam - niestety mam chroniczną
                        trzeźwość w sobie :( kiedyś nawet wypiłem cały litr 45% i oczywiście wniosłem
                        tacę z 8 szklankami herbaty
                        mówię wollniej, reflex mniejszy, weselszy jestem, wyobraźnia pływa sobie
                        i ...nic! pieniądze stracone, a jest tylko kac!
                        no, i nawet pawia nigdy! :)
                        • Gość: oona Re: W temacie M, to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 15:49
                          mam to samo:)
                          próbowałam,próbowałam,na darmo
                          straciłam nadzieje-zostałam abstynentką:)
                          • men_ Re: W temacie M, to 08.03.02, 16:01
                            nio, ale w temacie alkoholu ?:)tylko ?:)
                            • Gość: oona Re: W temacie M, to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 16:05
                              ostatnio naduzywam tylko czekolady buuuuuuu
                              ale,ze prawie nic innego nie jem
                              chudne i to bedac w dobrym humorze!
                        • men_ Re: W temacie M, to 08.03.02, 16:30
                          No do alkoholu tez mam słaba głowę :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka