06.06.04, 23:04
miałem racje to jest to, forum oczywiście
Obserwuj wątek
    • jtka Re: super.. 07.06.04, 06:24
      Nicku, Ty nas po prostu rozpieszczasz;-)))))
      Ale jedno Ci przyznam, że każdy z nas "trzyma się" tego forum i poduch;-),
      mimo problemów wraca tu , by wypić herbatkę , kawkę, zagląda na krócej lub
      dłużej, cieszy się , jak zaglądną starzy znajomi i pojawiają się nowi:-))))))
      Fajnie ,że do nas trafiłeś:-)
      • slo-onko Re: super.. 07.06.04, 08:23
        cieszymy sie, ze podoba CI sie na naszych pieleszach i zostan tu jak najdluzej
        Nickusiu:) swojego czasu na naszym forum bylo bardzo cichutko ale dzieki takim
        osobom robi sie wesolo:) fajnie, ze ktos tu zaglada ale najfajniej jak chce na
        nim pozostac:) Jtka ma racje, wracamy tu kiedy tylko mamy ochote. a dzialo sie
        oj dzialo;-) wesolo i fajnie bywalo:) i pewnie nie raz jeszcze tak bedzie :)
        wiec nastepny "poduchowy" tysiac mamy nadzieje spedzic z Toba na wyscigach
        cyferkowych?:)
        • nick000 Re: super.. 07.06.04, 08:41
          cały sie uśmiecham bom jeszcze czegoś takiego nie spotkał, do następnego
          tysiąca przyczynię się walnie, pozdrawiam/nick
          • slo-onko Re: super.. 07.06.04, 09:23
            jesli bedziemy brykac po poduchach w takim tempie jak od paru dni to ten tysiac
            bedzie juz niedlugo:)
            • ulalka Re: super.. 07.06.04, 09:53
              slo-onko napisała:

> jesli bedziemy brykac po poduchach w takim tempie jak od paru dni to ten
              tysiac
              >
              > bedzie juz niedlugo:)

tym razem bede pilnowac. pora na moja wygrana ;) he he :))) milego dnia Wam
              Ludziki :)
              • kendo Re: super.. 07.06.04, 09:59
                jestem mile zaskoczona....
                fajnie bedzie miec Cie z nami nicku

milego dnia Wszystkim

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka