Dodaj do ulubionych

Oczekiwanie :)

28.01.12, 21:55
Już prawie luty. Części potrzebne do remontu powypadkowego już w większości nadeszły.
Malowanie jest w trakcie. Czekam na wiosnę. Pierwsze ciepłe dni i wyjadę :) nawet wtedy jeśli MiD będzie miał konto na FB. Dla mnie najważniejsza jest jazda - byle dalej i dłużej. Ale na końcu drogi chciałbym się spotkać z Wami :):):>
Chciałbym przeprosić tych dla których mój tekst jest niezrozumiały za to, że nie zamieściłem go na fotoblogu :> ale tak jest bardziej "do doopy" :D
Obserwuj wątek
    • taga4 Re: Oczekiwanie :) 28.01.12, 22:08
      dokładnie tak :-) chociażby było do dooopy :-)
      a ja się dalej będę uczyć jeździć, mając nadzieję że gdzieś tam po drodze się z Wami spotkam :-) w wersji full czy też nie ;-)
      i też czekam na wiosnę, bo pewien miły człowiek obiecał wyszykować mi pewne 2oo i "jak się zrobi ciepło" nabędę te 2oo :-)
      a że właśnie zapowiadają -13, a nawet -30 stopni.
      TO POZDRAWIAM WAS GORĄCO :-)
      • draka00 Re: Oczekiwanie :) 29.01.12, 15:33
        Tago nie napisałaś jak skończyła się sprawa z motocyklem oglądanym w Łodzi. Nie sprostał wymaganiom? :)
        • taga4 Re: Oczekiwanie :) 02.02.12, 23:19
          draka, właśnie sprostał ;-) bo to o nim mowa. Teraz tylko ćwiczę moją cierpliwość.... czekam na ciepłe dni :-)
          • goha66 Re: Oczekiwanie :) 03.02.12, 07:04
            taga4 napisała:

> draka, właśnie sprostał ;-) bo to o nim mowa

... więcej szczegółów prosimy :D kto? co? gdzie? pozdr.
    • ishka Re: Oczekiwanie :) 29.01.12, 04:09
      Przebieram już nogami w miejscu, tak się nie mogę doczekać! Rok przerwy - toż to niehumanitarne :( Nie przejechałam ani metra przez cały 2011, Wielki Elektronik z rzadka wyganiał pająki Devilce. Nawet pod koniec sezonu już mi się nie chciało chodzić do garażu "się poprzytulać" bo brzuch nie dawał nawet usiąść na chwilkę. Ciekawe, jak mi pójdą pierwsze jazdy na moim słoniu. Jak ją kupiłam to wsiadłam i pojechałam (wyjścia nie było w sumie)...
    • alut-ka71 Re: Oczekiwanie :) 29.01.12, 10:34
      A jak ciepłe dni nadejdą przed końcem malowania? Sprężąj się, bo przez Ciebie wiosna będzie później. :D :>
    • goha66 Re: Oczekiwanie :) 29.01.12, 14:57
      1_leo napisał:

> Już prawie luty. ...itd ... Ale na końcu drogi chciałbym się spotkać z Wami :):):>

... już prawie luty, więc miesiąc bez motocykla ... kilka dni temu odebrałam z poczty zwrot 90 zł z PZU, bo jak wyjaśniła mi pani urzędniczka, gdy wyrejestrowywałam u nich "pojazd" co prawda OC przechodzi na nowego właściciela, ale NW wraca do mnie.
      ... tez czekam: na wiosnę, na poprawę stanu zdrowia, na możliwość dorobienia dodatkowych pieniędzy, które skrupulatnie poskładam "na kupkę" i na motocykl, na którego widok stracę głowę tak, jak Carry straciła swoją na widok 1100 :)
      ... uzbrajam się w cierpliwość i pogodę ducha, bo przeglądanie stron netowych w poszukiwaniu owego "cuda" (celuję w Hondę Shadow vt 750 C2) nie napawa optymizmem - jeśli ktoś nie jest handlarzem, to cena sprzętu przewyższa moje możliwości, jeśli to handlarz, to cena co prawda jest niższa, ale sprzęt mocno niepewny. czasami można się też (w tym drugim przypadku) pouśmiechać, bo w opisach motocykla powstawiane są straszne pierdoły. i tak np. widziałam sprowadzone C2 w opcji "kardan" (chociaż na zdjęciach motocykl miał łańcuch), albo takie z 55, a nawet 90 kM (chociaz "zwykle" to zaledwie 45 kucyków :D).
      ... wierzę mocno, że szybko się pozbieram zdrowotnie, a potem znajdę to czego szukam i na końcu drogi się z Wami spotkam na 2oo, a nie jak wieśniak - furmanką :) pozdr.
      • draka00 Re: Oczekiwanie :) 29.01.12, 15:36
        To chyba nie jest u ciebie zbyt typowy stan tzn bez motocykla. Ile trwał najdłużej? A może motocykle zachodziły na siebie czasowo? Trzymam kciuki zarówno za udany zakup jak i za zdrówko!

A tymczasem chyba powinnam zaleconym przez Ciebie sposobem :)))) popracować nad zmianą motocykla :))))))
        • alut-ka71 Re: Oczekiwanie :) 29.01.12, 18:20
          draka00 napisała:

> A tymczasem chyba powinnam zaleconym przez Ciebie sposobem :)))) popracować nad
          > zmianą motocykla :))))))
          No to się Paweł ucieszy :))))
        • goha66 Re: Oczekiwanie :) 29.01.12, 21:23
          draka00 napisała:
          > To chyba nie jest u ciebie zbyt typowy stan tzn bez motocykla

... kurcze, toż byłam i ciężarna i karmiąca :). a tak poważnie, to stan "bez własnego" motocykla trwał aż 12 lat (no wiesz ... zapomnij o balu jak nie ma szmalu) - ale zawsze trafiła się dobra dusza, co to pozwoliła na swoim sprzęcie te "dwa razy dookoła kiosku..." ;)
          P.S.
          będziesz kolejną ze "straconą głową"? :)
    • vidlak77 Re: Oczekiwanie :) 03.02.12, 21:53
      Ja zrozumiałam, i gdybym mogła, to na FB kliknelabym like, czyli ze podoba mi się Twoj wpis. Serdecznie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka