Dodaj do ulubionych

babole, to tez ludzie i uwodzic musza...........

IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 18:08
Kobiece sposoby uwodzenia

Pierwszy sposób uwodzenia: anielski, czyli uwodzenie na tzw. SIEROTKĘ
MARYSIĘ. Sierotka Marysia, czyli urocze i subtelne dziewczę, pozornie
zagubione i do zabaw z ogniem nieskore. Słowem to kobieta z wiankiem ...
krasnali, służących jej zawsze skrzacim ramieniem, lecz nie tylko. Jeden ją
ubiera, drugi tuli, trzeci przykrywa, czwarty odkrywa ... przed nią uroki
życia, piąty karmi, szósty i siódmy poi, tzn. szósty ją spija, zaś siódmy
spija całą śmietankę. Ten sposób uwodzenia jest bardzo prosty i przyjemny ,
aczkolwiek wiąże się z nim pewne niebezpieczeństwo tzw. trąbalstwo – no bo
kto spamięta imiona wszystkich krasnali.

Drugi sposób uwodzenia: diabelski, czyli uwodzenie na tzw. FEMME FATALE.
Femme Fatale to kobieta wamp. Swą wampirycznością onieśmiela i rozochoca
dżentelmenów. To kobieta bez wianka ... . bowiem w grę wchodzą tu tylko
konsultacje indywidualne. Panowie aż się garną by przeprowadzić
swoisty „wywiad z wampirem”. Uwaga: wampiryczność bywa zaraźliwa!
Pełnokrwiste, świeże mięsko jest łakomym kąskiem i z czasem uzależnia.

To główne kobiece sposoby uwodzenia. Dopuszczalne jest mieszanie tych typu
anielskiego z diabelskim. Wówczas pojawić się może nowy typ uwodzenia tzw.
kobieta kameleon -przyczajona, nie rzucająca się w oczy aczkolwiek urzekająca
barwą, spokojem i pięknem. Technika bardzo trudna lecz skuteczna.
Obserwuj wątek
    • libressa czy mieszcze sie , w którejs kategorii??? 08.06.04, 18:16
      ...Pitusiu, co Ty na to?
      :)*
      Libressa
      ---
      Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza.
      • Gość: brat pittek Re: ty to w trzeciej: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 18:25
        kobieta "cielontko" :)
        • libressa Re: ty to w trzeciej: 08.06.04, 18:47
          ...przyjmuje jako komplement, z takich "ust"
          :)
          LIbressa
          ---
          • Gość: brat pittek Re: i pomaga ?:)ntx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 20:47
            • libressa Re: i pomaga ?:)ntx 08.06.04, 20:48
              ...co prawda dokonuje pewnych modyfikacji, ale to działa...
              LIbressa
              ---
              • Gość: brat pittek Re: dzisiaj mam dzień dobroci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 20:50
                nas zwierzątkami :)
                • Gość: brat pittek Re: dzisiaj mam dzień dobroci - korekta: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 20:50
                  nad zwierzątkami :)
                  • libressa To podobnie jak ja..:))))))))))))))))))))))))))))) 08.06.04, 20:52
                    ...to chyba wpływ Wenus.
                    ---
                    • crimen Re: To podobnie jak ja..:)))))))))))))))))))))))) 08.06.04, 21:26
                      Pod wpływem Wenus Meniki mówią ludzkim głosem?;)
                      • libressa Re: To podobnie jak ja..:)))))))))))))))))))))))) 08.06.04, 21:28
                        ...dzisiaj jest nasz czas wiesz o tym? dzieki Wenus
                        ---
                        • crimen Re: To podobnie jak ja..:)))))))))))))))))))))))) 08.06.04, 21:29
                          Dopiero teraz mi o tym mówisz?;)*
                          • libressa Re: To podobnie jak ja..:)))))))))))))))))))))))) 08.06.04, 21:35
                            ...lepiej późno niż za 243 lata, nie
                            Libressa
                            ---
                            • crimen Re: To podobnie jak ja..:)))))))))))))))))))))))) 08.06.04, 21:36
                              Fakt, choć nie mam zaufania do wyliczeń Menika:)))*
                              • libressa Re: To podobnie jak ja..:)))))))))))))))))))))))) 08.06.04, 21:37
                                ...on to przepisał...
                                Libressa
                                ---
                                • crimen Re: To podobnie jak ja..:)))))))))))))))))))))))) 08.06.04, 21:39
                                  Czyli z czytaniem nieźle sobie radzi:)))
                                  • libressa Re: To podobnie jak ja..:)))))))))))))))))))))))) 08.06.04, 21:40
                                    ...wprawia sie na moich postach, lubi je czytac nawet nieraz komentuje.
                                    LIbressa
                                    ---
                                    • crimen Re: To podobnie jak ja..:)))))))))))))))))))))))) 08.06.04, 21:41
                                      Ćwiczenie czyni mistrza;)*
                                      • libressa Re: To podobnie jak ja..:)))))))))))))))))))))))) 08.06.04, 21:42
                                        ...dlatego ciesze sie,ze moge mu pomóc
                                        LIbressa
                                        ---
                                        • crimen Re: To podobnie jak ja..:)))))))))))))))))))))))) 08.06.04, 21:47
                                          A on jak to facet, nie docenia tego;)*
                                          • libressa Re: To podobnie jak ja..:)))))))))))))))))))))))) 08.06.04, 21:48
                                            ..."SILNY" jest i walczy dzielnie...
                                            ---
                                            • crimen Re: To podobnie jak ja..:)))))))))))))))))))))))) 08.06.04, 21:50
                                              Tylko jeszcze nie wie że jest na straconej pozycji;))))))
                                              • libressa Re: To podobnie jak ja..:)))))))))))))))))))))))) 08.06.04, 21:52
                                                ...eliminacje były trudne
                                                ---
                                                • crimen Re: To podobnie jak ja..:)))))))))))))))))))))))) 08.06.04, 21:54
                                                  I samoocena kiepska;)*
                                                  • libressa Re: To podobnie jak ja..:)))))))))))))))))))))))) 08.06.04, 21:56
                                                    ...zdecydowanie niska
                                                    ---
                                                  • crimen Re: To podobnie jak ja..:)))))))))))))))))))))))) 08.06.04, 21:58
                                                    Czy Menik aby czkawki nie dostał?;)*
                                                  • libressa Re: To podobnie jak ja..:)))))))))))))))))))))))) 08.06.04, 22:00
                                                    ...jakis uraz moze przezył na FT.
                                                    ---
                                                  • crimen Re: To podobnie jak ja..:)))))))))))))))))))))))) 08.06.04, 22:01
                                                    Pewnie nie raz czymś się udławił;)*
                                                  • libressa Re: To podobnie jak ja..:)))))))))))))))))))))))) 08.06.04, 22:03
                                                    ...stąd czkawka.
                                                    Buziaczki zmykam pa!
                                                    LIbressa
                                                    ---
                    • Gość: brat pittek Re:wydawało mi się, że ty to raczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 21:28
                      wyjesz do księżyca ?:)

libressa napisała:

> ...to chyba wpływ Wenus.
                      > :)
                      > ---
                      > Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza.
                      • libressa Re:wydawało mi się, że ty to raczej 08.06.04, 21:29
                        ...Wenus to moja Planeta...
                        Libressa
                        ---
                        • Gość: brat pittek Re:znaczy się jesteś ludzka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 21:30
                          raz na 243 lata ?
                          • libressa Re:znaczy się jesteś ludzka 08.06.04, 21:32
                            ...tak zasłaniam słonce, na codzien działam wg wlasnej legendy...
                            LIbressa
                            ---
                            • Gość: brat pittek Re:zasłaniasz słońce.., IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 21:41
                              ale, dokładnie, którym fragmentem swojego ciałka ?:)
                              • libressa Re:zasłaniasz słońce.., 08.06.04, 21:43
                                ...to tylko 3% wiec trudny wybór
                                ---
                                • Gość: brat pittek Re:czyli z tegoż własnie powodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 21:45
                                  crimenik świata za (poza) tobą nie widzi ?:)
                                  • libressa Re:czyli z tegoż własnie powodu 08.06.04, 21:50
                                    ...a jest jakis swiat poza mna?
                                    ---
                                    • Gość: brat pittek Re:czyli z tegoż własnie powodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 21:53
                                      Za tobą, ale chudzinka crimenik nie ma szans go zobaczyć :)
                                      • libressa Re:czyli z tegoż własnie powodu 08.06.04, 21:55
                                        ...chyba zbyt smiałe wnioski wyciągasz.
                                        ---
                                        • Gość: brat pittek Re: uczę się :) ntx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 22:04
    • debi_bebi Pitki to też ludzie, 08.06.04, 21:21
      chociaż się do tego nie przyznają, uwodzą na kwaśna minę :P
      • Gość: brat pittek Re: Pipki też, podobno :)ntx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 21:29
      • crimen Re: Pitki to też ludzie, 08.06.04, 21:35
        Niektórzy nazywają to sposobem "na biednego misia":)))
        • debi_bebi Re: Pitki to też ludzie, 08.06.04, 21:39
          Tak, tak, biedny, zawiedziony babolami misio, a babole jak tylko to słyszą, to
          się jedna przez drugą rzucaja do udowadniania, że tak nie jest. I pitkowa sieć
          pęcznieje w oczach ;)
          • crimen Re: Pitki to też ludzie, 08.06.04, 21:45
            Z małym wyjątkiem.Foremki z FT dostają szału na widok "biednego misia":)))
        • Gość: pitek zaraz wymysle, ja sie twoja specyficzna technika.. IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 21:40
          nazywa,
          kolego crimenku,
          • debi_bebi Re: zaraz wymysle, ja sie twoja specyficzna techn 08.06.04, 21:41
            Crimek łowi na tzw. tajemniczą inteligencję ;)
            • schizoo wieczór zwierzeń nastał, 08.06.04, 21:43
              czy jak??
              • Gość: brat pittek Re: tylko nam tutaj brakuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 21:46
                onlontka, no nie fizio ?:)
                • debi_bebi Re: tylko nam tutaj brakuje 08.06.04, 21:49
                  Onlątko przynajmniej nie marudzi jak pitek.
                  • Gość: brat pittek Re: tylko wali po oczach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 21:51
                    albo w grubą rurę ?:)

p.s.: sama wiesz, że pitek ma tę metodę opanowaną już od dawna...
                    • debi_bebi Re: tylko wali po oczach 08.06.04, 22:00
                      Nie wiem co prawda od jak dawna, ale widzę pewne udoskonalenia, tylko dziwię
                      się, że mu tak szybko ... rurka mięknie. Jak na mój gust - za szybko ;)
                • schizoo lepiej swoje wędki 08.06.04, 21:51
                  na orlice zachowaj...
                  • Gość: brat pittek Re: a kiedy takowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 21:52
                    przyleci ?:)
                    • schizoo już od dawna cie podszczypuje 08.06.04, 21:55
                      ale z ciebie to taki wędkarz....jak z paprykarza ryba......
                      • Gość: brat pittek Re: z rybek to ja najbardziej lubię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 22:05
                        cielęcinkę - na patelni :)
            • poo3 Re: zaraz wymysle, ja sie twoja specyficzna techn 08.06.04, 21:47
              ...nieśle mu to idzie...same sukcesy...cokolwiek:)*
          • Gość: brat pittek Re: crimenik się tylko ślizga, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 21:43
            to piskorz czy ..?:)
          • crimen Re: zaraz wymysle, ja sie twoja specyficzna techn 08.06.04, 21:49
            Nie przestraszysz mnie.Wal:)))
            • poo3 Re: zaraz wymysle, ja sie twoja specyficzna techn 08.06.04, 21:51
              ...crimenku,cel uswięca środki...witaj po tak długim niewitaniu ...cokolwiek:)
              • crimen Re: zaraz wymysle, ja sie twoja specyficzna techn 08.06.04, 21:55
                Witaj Siostro.Wszystkich gdzieś nosiło, nawet nie było z kim pogadać;)
                • debi_bebi Re: zaraz wymysle, ja sie twoja specyficzna techn 08.06.04, 22:02
                  Cimci rymci dałabym ci ;))
                  • crimen Re: zaraz wymysle, ja sie twoja specyficzna techn 10.06.04, 00:14
                    Iwona, czy Księżniczka Burgunda?;)
            • Gość: pitek crimenek, leci na zasadzie tasiemca............ IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 21:56
              ciagnie te swoje dlugie dialogi,
              az znudzone babolinki,
              gotowe sa wszytsko,
              byle tego,
              juz nie ciagnac:)
              • crimen Re: crimenek, leci na zasadzie tasiemca.......... 08.06.04, 22:00
                Ja ci rozdymam wątek, a ty mnie tak nisko ocaniasz?;)
                • Gość: pitek roz_dymasz, nie tylko watek............. IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 22:03
                  przy okazji,
                  • crimen Re: roz_dymasz, nie tylko watek............. 08.06.04, 22:05
                    To insynuacje wyssane z palca;)
          • Gość: brat pittek Re: metoda crimenika: "na śpiącego królewicza": IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 22:02
            "Jest typem „śpiącego królewicza”, czyli patrzy, gada, patrzy, miesiącami, a
            nie widzi, można więc podobno dotrzeć do niego kanałem dotykowym. Gdy kontakty
            nabierają bardziej sformalizowanego charakteru – pierwszy krok musi zrobić ona
            na neutralnym gruncie, bo inaczej wszystko zaczyna się od nowa, z nową..."

• debi_bebi Re: metoda crimenika: "na śpiącego królewicza": 08.06.04, 22:05
              he, he, niezła diagnoza! Obstaje jednak przy tajemniczej inteligencji z
              odchyleniem na nieziemskość ;)
              • Gość: brat pittek Re: spytaj się only, już raz jej crimen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 22:07
                wyciągał i pokazywał podobno tę dwoją ineligencję tajemniczą czy też
                nieziemską :)
                • debi_bebi Re: spytaj się only, już raz jej crimen 08.06.04, 22:32
                  Naprawdę? Taki chętny do odkrywania tajemnic jest?
    • czort omatkoboskoelektryczno!!! alez pitolisz!! 08.06.04, 21:55
      jakie diaboliczne uwodzenie?????
      czym ja kiedykolwiek uwodzic probowala ciem, chocaz zem czort jezd????
      albo jakiegokolwiek chlopa na tym forumie???
      no, chiba, ze sraczka:))) ale to wiesz, z sentymentu, bo zielony kolor lubiem!!!
      • crimen Re: omatkoboskoelektryczno!!! alez pitolisz!! 08.06.04, 21:57
        A gdzieżeś to sie podziewała Dobra Kobieto Bez Przymiotników?;)
        • czort Re: omatkoboskoelektryczno!!! alez pitolisz!! 08.06.04, 22:00
          a podrywalam niektorych:)
          co, nie mogiem?
          a poza tym jadem na dluuugi lykend w jure krak-czest.
          i piwo pilam!
          i gosci mialam w lykend ostatni.
          a poza tym zyjem, chudnem i pijem.
          • crimen Re: omatkoboskoelektryczno!!! alez pitolisz!! 08.06.04, 22:03
            Jesteś nienasycona, Ty Potworze Erotyczny;)))
            • czort Re: omatkoboskoelektryczno!!! alez pitolisz!! 08.06.04, 22:08
              ty mi tu imidzu nie stwarzaj, co?
              ja jezdem prosta baba z jajamy.
              i za bezdurno nie bedem uchodzic za boginiem seksu!!!

wasza chrabinia
              w rytm: czemu ty dreczysz mnie corko grabarzaaaaaa!!!!!
              • crimen Re: omatkoboskoelektryczno!!! alez pitolisz!! 10.06.04, 00:06
                Przecież to nie dla jaj Dobra Kobieto;)))
            • Gość: brat pittek Re: Czorta tyż ??????????:)ntx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 22:10
              crimen napisał:

> Jesteś nienasycona, Ty Potworze Erotyczny;)))
              • Gość: pitek biedny crim, ile on tu jeszcze tasiemcow.......... IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 22:12
                zalozy?
                • Gość: brat pittek Re: on tylko papuguje, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 22:13
                  ale jakos tak od doopy strony :)
                • debi_bebi Re: biedny crim, ile on tu jeszcze tasiemcow..... 08.06.04, 22:15
                  Crimen nie zakłada, tylko rozczłonkowuje ;)
                • czort oj, pitus, pitus.... 08.06.04, 22:15
                  ...cokolwiek :))))
                  ...whatever :))
                  ja tam jako porzadna niewampa piszem do ciem, bys zdementowal te poltki o
                  diabolicznym uwodzeniu a ten wykreca sie sianem, jak zwykle ;(
                  • Gość: pitek ja jak kutz, mimo wyroku skazujaego........... IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 22:20
                    niczego odwolywac nie bede,
                    sprawa rywina,
                    jeszcze w toku:)
                    • czort spoko gonzales 08.06.04, 22:24
                      dowod rzeczowy sztuk lan mam.
                      jeszcze nie zeskanowany.
                      bo to, koles, nie wiesz, ze pzaury znow zapuscilam. dluugie som, oczy wydrapac
                      potrafiom!
                      z wierzchu czerwone, pod spodem czarne od nie szorowania. uprzedzam, zakazic
                      mogiem!
                      i zadna brandy (tfu, co za swinstwo) nie pomoze ;P
              • czort a ty? lucyferku i kocurku w ilu tam jeszcze 08.06.04, 22:17
                osobach???
                BRUTUSIE, linda twoja mac!!!
                poczkaj, poczkaj!!! (juz ci sie zaczelo odbijac?)
                • Gość: brat pittek Re: a ty czego sie przywalasz, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 22:20
                  panienka mnie chyba z kims myli, hę ?:)
                  • czort Re: a ty czego sie przywalasz, 08.06.04, 22:26
                    ozesz, to ja juz na panienkiem awansowalam???
                    niedawno zostalam nazwana prawie demonerm seksu!!!
                    no wiesz, szukam jakiego, coby se pofiglowac i podszkolic sie nieco w
                    demonizmie;)
                    ale ma byc slepy ibez czucia! bo to szkolic siem mam JA!!!
                    • Gość: brat pittek Re: a crmenika juz zużyłaś doszczętnie ?:)ntx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 22:50
    • Gość: only Re: babole, to tez ludzie i uwodzic musza........ IP: *.kabel.telenet.be 08.06.04, 22:33
      jeszcze mozna na polytyka uwodzic:
      Sojusz Lewicy Demokratycznej - szuka na lewo, bo prawnie juz ma
      Unia Wolnosci - ma nadogromne poczucie wolnosci
      Unia Pracy - ciezko pracuje nad wygladem i image'em
      Samoobrona - sloma wystaje z pantofla ale broni swoich racji
      Partia Zielonych - ogromne zainteresowanie przyroda, zwlaszcza ornitologia
      Polskie Stronnictwo Ludowe - cieszy sie ze lud za nia idzie
      Liga Polskich Rodzin - czuje sie spelniona we wlasnej rodzinie
      Paria Emerytow i Rencistow - przynaleznosc wiekowa.....
      • debi_bebi Re: babole, to tez ludzie i uwodzic musza........ 08.06.04, 22:44
        Ach, jak wspomnę te błękitne oczy Leppera....Albo to "r" Donalda...
        • Gość: only Re: babole, to tez ludzie i uwodzic musza........ IP: *.kabel.telenet.be 08.06.04, 22:46
          no zapomnialam o PO - kobieta PO przejsciach....
          • debi_bebi Re: babole, to tez ludzie i uwodzic musza........ 08.06.04, 22:49
            Ooo, tak partia to jest dopiero coś!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka