catalina1 09.06.04, 07:57 Co robicie w trakcie niego??? My pilnujemy psów ;-)) więc siedzimy w domu ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brezly Re: Długi weekend 09.06.04, 08:17 Jaki dlugi weekend? Tylko w katolickiej czesci :-) No i dobrze, bo za oknem burza z piorunami, a ja do roboty jeszcze suchutki dojechalem. Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Długi weekend 09.06.04, 11:23 brezly napisał: > Tylko w katolickiej czesci :-) No i dobrze, bo za oknem > burza z piorunami He he. To się nazywa sprawiedliwość. R Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Długi weekend 09.06.04, 08:24 catalina1 napisała: > Co robicie w trakcie niego??? My pilnujemy psów ;-)) więc siedzimy w domu ;-)) Nie wiem, jak Artur ;-), ale ja jutro i pojutrze będę się douczała, a w sobotę i niedzielę będę sprawiała wrażenie osoby przygotowanej do egzaminu... Hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Długi weekend 09.06.04, 08:33 the_kami napisała: > Nie wiem, jak Artur ;-), Jak to nie wiesz?? > ale ja jutro i pojutrze będę się douczała, a w sobotę > i niedzielę będę sprawiała wrażenie osoby przygotowanej do egzaminu... Hmmm... To ja mam lepiej, nie muszę się uczyć ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Długi weekend 09.06.04, 08:49 catalina1 napisała: > Jak to nie wiesz?? No, on pewnie planuje komputerowanie :-D [jak zwykle :-P] > To ja mam lepiej, nie muszę się uczyć ;-) Ja muszę wytrzymać jeszcze tydzień, i będzie z głowy. To optymistyczne :-D Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Długi weekend 09.06.04, 09:24 > To optymistyczne :-D Widzę, że się zastosowałas do polecenia? :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Długi weekend 09.06.04, 09:36 the_dzidka napisała: > Widzę, że się zastosowałas do polecenia? :) Częściowo własnego? :-P Bardziej chodzi o to, że jeszcze _tylko_ tydzień. Zauważyłam natomiast u siebie inny niepokojacy objaw - mam ochotę się czegoś pouczyć. Jakieś studium? Kursik? Języczek? Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Długi weekend 09.06.04, 09:38 the_kami napisała: > Zauważyłam natomiast u siebie inny niepokojacy objaw - mam ochotę się czegoś > pouczyć. Jakieś studium? Kursik? Języczek? Zboczona ;-)) Ale idź idź na jakieś podyplomowe studia i na język jakiś nowy. Bedzie nam raźniej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Długi weekend 09.06.04, 09:43 catalina1 napisała: > Zboczona ;-)) Ale idź idź na jakieś podyplomowe studia i na język jakiś nowy. > Bedzie nam raźniej :-) No właśnie, może by tak jakiś włoski? Albo szwedzki? Albo coś na UW? Hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Długi weekend 09.06.04, 09:49 > No właśnie, może by tak jakiś włoski? Mówi się JAKIEŚ włoski. Idę się szkolić i ośrodkować, cześć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Długi weekend 09.06.04, 10:31 the_kami napisała: > No właśnie, może by tak jakiś włoski? Albo szwedzki? Czemu szwedzki?? Jak włoski to moze poczekasz do wiosny na mnie ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Długi weekend 09.06.04, 09:40 > Częściowo własnego? :-P Uprzedzałam, że ja sie nie zastosuję, bo brak mi motywacji :-P > Zauważyłam natomiast u siebie inny niepokojacy objaw - mam ochotę się czegoś > pouczyć. Jakieś studium? Kursik? Języczek? Ja tak mam, kiedy mi dobrze idzie. Potem, jak przychodzi do zaliczenia / egzaminu/ sesji, przeklinam swoje kretyńskie inklinacje... Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Długi weekend 09.06.04, 09:44 the_dzidka napisała: > Uprzedzałam, że ja sie nie zastosuję, bo brak mi motywacji :-P :-D Grunt, że działa. > Ja tak mam, kiedy mi dobrze idzie. Potem, jak przychodzi do zaliczenia / > egzaminu/ sesji, przeklinam swoje kretyńskie inklinacje... No, bo to chore jest :-P Ale w sumie to chyba dobry czas na takie zabawy jest. Więc może i warto faktycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Długi weekend 09.06.04, 08:36 catalina1 napisała: > Co robicie w trakcie niego??? Przez pierwsze dwa dni wprowadzam poprawki do mojego Licencjackiego Dzieła (podobno już tylko kosmetyczne) i czytam różne dokumenty. Przez dwa ostatnie siedzę na ostatnich zajęciach... Poza tym ogólnie będę sfrustrowana. Dz Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Długi weekend 09.06.04, 08:52 Dzidka, doszedl ten plik, to wiem. Ale dal sie odczytac? Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Długi weekend 09.06.04, 09:11 brezly napisał: > Dzidka, doszedl ten plik, to wiem. Ale dal sie odczytac? Taktak :) Dziękuję Ci bardzo. Te dzikie wybuchy śmiechu było chyba słuchać w centrum miasta :) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Długi weekend 09.06.04, 09:10 catalina1 napisała: > Co robicie w trakcie niego??? My pilnujemy psów ;-)) więc siedzimy w domu ;-)) Jeszcze nie do końca wiadomo. Alicja wybiera się chyba do dziadków, musimy też kupić listwy przypodłogowe, bo do piątku mamy mieć położoną terakotę. A poza tym? Może polenić się trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Długi weekend 10.06.04, 20:54 czwartek: zakuwam rachunkowość piątek: próbuję zaliczyć rachunkowość <@> sobota: do pracy niedziela: do pracy Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Długi weekend 11.06.04, 11:27 catalina1 napisała: > Co robicie w trakcie niego??? Kalkuluję koszty biznesu. (Present Continuous) Odpowiedz Link Zgłoś