Dodaj do ulubionych

Kontakt Wawa

11.06.04, 12:54
Absolwenci przedszkola nr. 40 na ulicy Karowej w Warszawie (rocznik:88) sa
proszeni o kontakt pod adresem: wamd2691@op.pl
Obserwuj wątek
    • hrabia_potocki Re: Kontakt Wawa 11.06.04, 18:15
      do pamiątkowego zdjęcia
      • Gość: only Re: Kontakt Wawa IP: *.kabel.telenet.be 11.06.04, 19:21
        moze ktore gatki zostawilo za szafa a teraz remont robili, gatki znalezli i
        szukaja wlasciciela...
      • Gość: ikke2 Re: Kontakt Wawa IP: *.241.81.adsl.skynet.be 11.06.04, 21:34
        no prawie , probujemy z kilkoma osobami z ktorymi akurat mam kontakt
        zorganizowac spotkanie przedszkolakow.= P
        • Gość: piecyk gazowy Re: Kontakt Wawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 21:36
          Prawdę mówiąc do głowy by mi coś takiego nie przyszło, żeby organizować
          spotkanie przedszkolaków (co innego spotkanie z kolegami ze szkoła podstawowej,
          średniej itp.). W sumie niezły pomysł. :-DDD
          • Gość: only Re: Kontakt Wawa IP: *.kabel.telenet.be 11.06.04, 21:38
            juz nie mowiac o tym jak daleko to spotkanie......
            • Gość: piecyk gazowy Re: Kontakt Wawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 21:48
              A ja to, przypomniałem sobie, że do żłobka chodziłem, więc mi głowie świta taki
              pomysł, że może by tak... ;-)
              • Gość: ikke2 Re: Kontakt Wawa IP: *.241.81.adsl.skynet.be 11.06.04, 22:05
                spadajcie !!= PPP Przedszkole fajna rzecz a i tak z duza iloscia osob nadal mam
                kontakt wiec co wam = )))
                • Gość: only Re: Kontakt Wawa IP: *.kabel.telenet.be 11.06.04, 22:08
                  wciaz macie takie same zainteresowania???? jak wtedy???
                  :P
                  • Gość: piecyk gazowy Re: Kontakt Wawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 22:15
                    Pewnie tak! Założę się, że chłopcy dalej chętnie dziewczynom pod spódnice
                    zaglądają. ;-)
                    • Gość: only Re: Kontakt Wawa IP: *.kabel.telenet.be 11.06.04, 22:16
                      etam, w wieku przedszkolnym to sie dzieci jeszcze w lekarza bawia....
                      • Gość: piecyk gazowy Re: Kontakt Wawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 22:21
                        No, to o tym mówię właśnie. :-D
                        • Gość: only Re: Kontakt Wawa IP: *.kabel.telenet.be 11.06.04, 22:23
                          etam, do przedszkola to dzieci chodza w fartuszkach, a nie w spodniczkach....
                          • Gość: ikke2 Re: Kontakt Wawa IP: *.241.81.adsl.skynet.be 11.06.04, 22:29
                            jak sie zna !!(fartuszki byly w za czasow kamienia lupanego my w spodniczkach
                            lazilismy)
                          • Gość: piecyk gazowy Re: Kontakt Wawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 22:30
                            No, w spódniczkach, fakt, raczej nie. Za to fartuszki, rajstopki, no a latem
                            sukienki, a pod sukienkami sexy bielizna! ;-)
                            • Gość: only Re: Kontakt Wawa IP: *.kabel.telenet.be 11.06.04, 22:33
                              nooo, tetrowe stringi....
                              • Gość: piecyk gazowy Re: Kontakt Wawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 22:36
                                W przedszkolu już nie. To w żłoku raczej. W przedszkolu rajstopy takie fajne,
                                grube, ze szwem, plisowane... :-DDD
                                • Gość: only Re: Kontakt Wawa IP: *.kabel.telenet.be 11.06.04, 22:46
                                  aaa, takie co to sie tak fajnie robi wielka dziure z malej dziurki....
                                  • Gość: piecyk gazowy Re: Kontakt Wawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 22:57
                                    A nie wiem. Może i tak. A teraz przypomniałem, że też śmigałem w rajstopach!
                                    :-DDD

Ale teraz nie chadzam - przynajmniej oficjalnie... ;-)))
                                    • Gość: only Re: Kontakt Wawa IP: *.kabel.telenet.be 11.06.04, 23:00
                                      ale za rajstopami nie wzbraniasz sie latac????
                                      • Gość: piecyk gazowy Re: Kontakt Wawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 23:02
                                        Za rajstopami generalnie nie... :-)
                                        • Gość: only Re: Kontakt Wawa IP: *.kabel.telenet.be 11.06.04, 23:04
                                          ani nawet za ich zawartoscia???
                                          • Gość: piecyk gazowy Re: Kontakt Wawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 23:12
                                            Nie wiem jak ja to napisałem, ale miało być "generalnie tak". No i za
                                            zawartością, jak najbardziej. :-D Z tym że ja się tak "uganiam", że tego nie
                                            widać bo nieśmiałym... :-) Wiesz, miały być leki za złotówkę, a ja jestem
                                            casanova za złotówkę. ;-)))
                                            • Gość: only Re: Kontakt Wawa IP: *.kabel.telenet.be 11.06.04, 23:23
                                              tanio sie oddajesz.....tylko jeszcze nie dodawaj do tego ze ty jestes towar z
                                              najnizszej polki.....
                                              • Gość: piecyk gazowy Re: Kontakt Wawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 23:25
                                                No, nie wiem. W każdym razie prócz tego co napisałem ja też mam wymagania. No,
                                                ale to chyba nie dyskusja na takie forum. :-)
                                                • Gość: only Re: Kontakt Wawa IP: *.kabel.telenet.be 11.06.04, 23:31
                                                  to forum nie jedno znioslo i przezylo, wiec w sumie czego sie bac, hehe
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: Kontakt Wawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 23:37
                                                    OK, to ja się nie boję, ale idę spać. ;-)

Nie wiem jak w Belgii, ale w polsce już za 23:37. ;-) Gudnajt!
                                                  • Gość: only Re: Kontakt Wawa IP: *.kabel.telenet.be 11.06.04, 23:50
                                                    huje nacht, hehe
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: Kontakt Wawa IP: 212.33.65.* 12.06.04, 08:06
                                                    No, nie wiem! Powinienem się obrazić chyba! ;-)
                                                  • Gość: only Re: Kontakt Wawa IP: *.kabel.telenet.be 12.06.04, 10:51
                                                    a co tu sie obrazac, na pocieszenie powiem ci: huje morhen....
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: Kontakt Wawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 19:18
                                                    No, no, jeszcze mów. To mnie naprawdę grzeje, kiedy tak do mnie wówisz! ;-)))
                                                  • goede_genade Re: Kontakt Wawa 12.06.04, 19:27
                                                    no to huje avond....:)))
                  • Gość: ikke2 Re: Kontakt Wawa IP: *.241.81.adsl.skynet.be 11.06.04, 22:26
                    a no ba jakze !! nadal sie klucimy o czekolade i sie targamy za wlosy ;-)
                    • Gość: only Re: Kontakt Wawa IP: *.kabel.telenet.be 11.06.04, 22:31
                      a o lody i lizaczki juz sie nie klocicie???
                      dziwne....
                      • Gość: ikke2 Re: Kontakt Wawa IP: *.241.81.adsl.skynet.be 11.06.04, 22:43
                        Nie lizaki sa blee = PPP
                        • Gość: only Re: Kontakt Wawa IP: *.kabel.telenet.be 11.06.04, 22:45
                          no to moze o Guyliany w ksztalcie muszelek???
                          • Gość: ikke2 Re: Kontakt Wawa IP: *.241.81.adsl.skynet.be 11.06.04, 22:47
                            za slodkie, przedszkolaki sie karmia Milka
                            • Gość: only Re: Kontakt Wawa IP: *.kabel.telenet.be 11.06.04, 22:59
                              no tak, jajeczkami milki.....zboczency....
                              • Gość: ikke2 Re: Kontakt Wawa IP: *.241.81.adsl.skynet.be 12.06.04, 00:50
                                No co ty only tez z Belgii jestes !!??
                                • Gość: only Re: Kontakt Wawa IP: *.kabel.telenet.be 12.06.04, 11:01
                                  a czemu tez???
                                  to piecyk tez jest z belgii??
                                  • Gość: ikke2 Re: Kontakt Wawa IP: *.241.81.adsl.skynet.be 12.06.04, 11:54
                                    Nie ale ja od 3 lat mieszkam w belgii
                                    • goede_genade Re: Kontakt Wawa 12.06.04, 19:28
                                      nie wierze ci, musisz to udowodnic, hehe
                                      • Gość: ikke2 Re: Kontakt Wawa IP: *.241.81.adsl.skynet.be 12.06.04, 19:56
                                        No to jak moze tym ze mieszkam w dzielnicy Ixelles (przy place Flagey) w
                                        Brukseli. A Holendra sie ucze od 3 lat.
                                        • Gość: piecyk gazowy Re: Kontakt Wawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 20:02
                                          A ten Holender przystojny chociaż? ;-)
                                          • goede_genade Re: Kontakt Wawa 12.06.04, 20:06
                                            etam, zaraz Holender, to jest zwykly Flamand....
                                            no co, huje avond, piecyku....
                                            • goede_genade Re: Kontakt Wawa 12.06.04, 20:08
                                              a tak swoja droga, to brawa dla odwaznych ktorzy podjeli sie nauki
                                              Flamanda...zwlaszcza mieszkajac w Brukseli...:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka