Dodaj do ulubionych

Szukam chama.

IP: *.fnet.pl 18.08.01, 17:08
Mam 160cm wzrostu,ważę 96 kg.Myję się kiedy już ciężko wytrzymać.Jestem
ordynarna,wulgarna,palę i piję.Szukam chama na złe chwile,żadnych
romantyków,żadnych czułych misiowatych facetów.Jednym słowem tylko cham
z ciężką ręką.pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: ........ Re: Szukam chama. IP: *.sympatico.ca 18.08.01, 17:22
      Nawet Cham Ciebie nie zechce.
      • Gość: eliza Re: .............. IP: *.fnet.pl 18.08.01, 18:11
        Skąd wiesz jakie kobiety pociągają chama?A może ty nim jesteś:))))))
        • Gość: ........ Re: .............. IP: *.sympatico.ca 18.08.01, 19:23
          Gość portalu: eliza napisał(a):

> Skąd wiesz jakie kobiety pociągają chama?A może ty nim jesteś:))))))

Roznie mi sie w zyciu zdarza ale dla Ciebie jednak trzeba
          go szukac gdzie indziej. Przepraszam ze Cie rozczarowalem.
    • Gość: Raf Re: Szukam chama. IP: *.citicorp.com 18.08.01, 18:13
      Czy łatwo zaciągnąć cię do łóżka ?
      • Gość: Rene Re: Szukam chama. IP: *.proxy.aol.com 18.08.01, 18:21
        Gość portalu: Raf napisał(a):

> Czy łatwo zaciągnąć cię do łóżka ?

Mysle, ze jak pije i stale jest nawalona to chyba nie jest to takie trudne, ale
        czy chcialbys ?

• Gość: Raf Re: Szukam chama. IP: *.citicorp.com 18.08.01, 18:26
          Myślę, że jak by była lekko wstawiona, to mogłaby być, natomiast jeśli byłaby rzeczywiście mocno nawalona to
          nie, bo mogłaby zwymiotować w czasie stosunku. Jak mieszkałem w akademiku mojemu koledze z pokoju raz się
          to zdarzyło i nie był zachwycony.

Raf.
          • Gość: trapszo Re: Szukam chama.do Elizy IP: *.access.nacamar.de 18.08.01, 18:35
            Ty wywloko gdzie sie szwendasz, wyszals po piwo i papierosy. Za reszte kup
            patykiem pisane i wracaj bo mnie suszy a nie po forumach sie mnie szlajasz.

Pozdrawiam
    • Gość: Eliza Re: Do Facetów IP: *.fnet.pl 18.08.01, 23:25
      A tak w ogóle,to był żart,sorry Panowie chciałam zobaczyć,czy ktoś napisze.
      Mężczyzn szukają same piękne,bogate i mądre,a co z całą resztą?Tak naprawdę
      to mam 174 cm wzrostu,ważę 60kg,długie ładne nogi,duże niebieskie oczy,
      naturalne loki.Nie palę i nie cierpię zapachu piwa, nie wspomnę już o winie za
      5zł.Dziękuję za dobrą zabawę.Moze za wczesnie się przyznałam do kłamstwa,trudno.
      Pzdr
      • Gość: good son Re: Do Facetów IP: *.filg.uj.edu.pl 18.08.01, 23:37
        Rzeczywiście za wcześnie się przyznałaś. Mogłabyś znaleźć swój ideał - połowa
        forumowiczów może potwierdzić, że jestem patentowanym, cynicznym chamem.
        Inna sprawa, że mając na imię Eliza trudno zbyt długo udawać wulgarną maciorę.
        • Gość: Eliza Re: Do good son IP: *.fnet.pl 18.08.01, 23:43
          Patentowany cham,to jaki?Jak na chama to według mnie za bardzo delikatnych słów
          używasz.Pzdr.Pa.
          • Gość: good son Re: Do good son IP: *.filg.uj.edu.pl 19.08.01, 00:14
            Moje chamstwo siedzi ukryte głębiej - obrzydliwy stosunek do najgłębszych uczuć
            i potrzeb innych ludzi (swoich własnych zresztą też).
      • couleur3 Re: Do Facetów 19.08.01, 00:03
        Gość portalu: Eliza napisał(a):

> A tak w ogóle,to był żart,sorry Panowie chciałam zobaczyć,czy ktoś napisze.
        > Mężczyzn szukają same piękne,bogate i mądre,a co z całą resztą?Tak naprawdę
        > to mam 174 cm wzrostu,ważę 60kg,długie ładne nogi,duże niebieskie oczy,
        > naturalne loki.Nie palę i nie cierpię zapachu piwa, nie wspomnę już o winie za
        > 5zł.Dziękuję za dobrą zabawę.Moze za wczesnie się przyznałam do kłamstwa,trudno
        > .
        > Pzdr
        Ja też nie jestem taki zły jak się powszechnie sądzi;wyglądam jak bliźniak Brada
        Pitta, skończyłem Harvard, moja osoba była poważnym kandydatem na stanowisko
        wiceprezesa Dresden Bank, no ale nie wszystko można mieć na raz , nie sądzicie ?
      • Gość: ........ Re: Do Facetów IP: *.sympatico.ca 19.08.01, 00:17

> A tak w ogóle,to był żart,sorry Panowie chciałam zobaczyć,czy ktoś napisze.
        > Mężczyzn szukają same piękne,bogate i mądre,a co z całą resztą?Tak naprawdę
        > to mam 174 cm wzrostu,ważę 60kg,długie ładne nogi,duże niebieskie oczy,
        > naturalne loki.Nie palę i nie cierpię zapachu piwa, nie wspomnę już o winie za
        > 5zł.Dziękuję za dobrą zabawę.Moze za wczesnie się przyznałam do kłamstwa,trudno
        > .
        > Pzdr
        No i prosze zobaczyc jak zmienna moze byc kobieta.
        Najbardziej mi sie podoba ze przyznalas sie do klamstwa. Czy
        zawsze tak postepujesz?
        • Gość: Janek Do Elizy i Coulera IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 01:20
          Couleur: Ciebie to nikt nie przebije, chyba, że kantujesz. Co do banku to chyba
          Dresdner Bank.
          Do Elizy: fascynacja tym co na zewnątrz szybko ponoć mija. Ale jeśli masz
          mężczyznom za złe, że szukają pięknych kobiet, to dlaczego tyle słyszy się:
          "...chciałabym aby był przystojny,..." i tu rozpoczyna się długa lista.
          Czy skłamałaś równmież w tym, że szukasz mężczyzny?
          Bo chętnych robi się kolejka.....

Pozdrowienia dla szukających, gratulacje dla Tych co znaleźli.
    • Gość: eliza Re: Do Janka. IP: *.fnet.pl 19.08.01, 01:42
      Jak tam Twoja randka?Jeżeli dobrze pamietam,to miała sie odbyć dzisiaj?Całuski.
      • couleur3 Re: Do Janka. 19.08.01, 02:24
        Dresdner Bank, z emocji zapomniałem poprawną pisownię...
        • Gość: trapszo Re: Do Janka. IP: *.access.nacamar.de 19.08.01, 11:45
          A moze Eliza teraz klamie,panowie ostroznie!!!
          Pierwsze wcielenie moze byc prawdziwe.

Pozdrawiam
          • Gość: eliza Re: Do trapszo. IP: *.fnet.pl 19.08.01, 12:59
            No właśnie, ale teraz panowie mają do myślenia,które wcielenie jest prawdziwe?
            Czy ta pierwsza,czy ta druga przeobrażona w aniołka-diabełka.?
            • Gość: trapszo Re: Do Elizy IP: *.access.nacamar.de 19.08.01, 13:06
              Tu nie ma nic do myslenia, ja wiem jakie sa kobiety.
              Nawet te najpiekniejsze moga byc obrzydliwe.Zreszta panowie tez.

Pozdrawiam
              • Gość: eliza Re: Do trapszo IP: *.fnet.pl 19.08.01, 13:20
                Mówimy o brzydocie zewnętrznej,czy tej ukrytej,która wychodzi w życiu
                codziennym?
                • Gość: Janek Do Elizy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 15:17
                  Randka się odbyła, choć Ona nie mieszka w moim mieście. Spotkanie było
                  intrygujące. Ona kocha sztukę, choć niekoniecznie tą, którą ja lubię. Niemniej
                  było to coś interesującego poznać takiego człowieka jak Ona. Mam nadzieję, że
                  mój kontakt z Nią nie zaniknie. Może zostaniemy przyjaciółmi.

Pozdrawiam
                  • Gość: eliza Re: Do Janka. IP: *.fnet.pl 19.08.01, 15:34
                    Dziekuję za odpowiedź,az taka ciekawa nie byłam,tylko pamietam,że troszeczkę
                    czytałam coś na temat tej randki.Fajnie,że było miło.Trzymam kciuki za dalszą
                    znajomość.pzdr
                    • Gość: trapszo Re: Do Janka Elizy. IP: *.access.nacamar.de 19.08.01, 18:37
                      Gratulacjie Janku.
                      Minie sie jeszcze zadna randka z forum nie udala,przewaznie piszacy podaja sie
                      za kogos innego, nie sa szczerzy.
                      Droga Elizo nie wazne wewnetrzne czy zewnetrzne kazda obrzydliwosc w kontaktach
                      z ludzmi jest nie do przyjecia,ale niestety tak jest ten swiat urzadzony ze
                      tylko tacy maja szanse w tym swiecie szanse. Troche chamstwa moze czasami
                      pomoc.

Pozdrawiam
                      • Gość: eliza Re: Do trapszo IP: *.fnet.pl 19.08.01, 19:15
                        Z Twoich rzeczowych i mądrych odpowiedzi z wszystkich postów wnioskuję,że
                        jesteś inteligentnym facetem.Dlaczego tak łatwo sie poddajesz,może akurat,któraś
                        z piszących Pań jest warta Twojego zainteresowania,wcale nie musi kłamać i Cię,
                        oszukiwać.Życzę wytrwałości i szczęścia.Pozdrawiam.Całuski.Pa.
                        • Gość: marcin Re: IP: 193.227.223.* 19.08.01, 19:17
                          przepraszam, ze sie wtracam ale o co chodzi??
                          • Gość: trapszo Re: IP: *.access.nacamar.de 19.08.01, 19:24
                            Marcin to Ty. Przejzyj posty i bedziesz wiedzal.
                            Eliza masz racjie, ale nie mysl ze ja rezygnuje to do mie nie pasuje.
                            Napewno wytrwam.

Pozdrawiam
                      • Gość: marcin Re: IP: 193.227.223.* 19.08.01, 19:25
                        mysle, ze koncepcja jest sluszna...
    • Gość: Eliza Re: Do Panów,Mężczyzn,Facetów. IP: *.fnet.pl 19.08.01, 01:47
      Czy szukam mężczyzny,nie wiem.Jeżeli znalazłby się zagubiony,ciekawy wewnętrznie
      mądry nie musi być przystojnym księciem z bajki,to czemu nie mogłabym
      poflirtować.Godzina jest kusząca do kokietowania Was Panowie.Pzdr.
      • Gość: ........ Re: Do Panów,Mężczyzn,Facetów. IP: *.sympatico.ca 19.08.01, 02:04

> Czy szukam mężczyzny,nie wiem.Jeżeli znalazłby się zagubiony,ciekawy wewnętrzni
        > e
        > mądry nie musi być przystojnym księciem z bajki,to czemu nie mogłabym
        > poflirtować.Godzina jest kusząca do kokietowania Was Panowie.Pzdr.

Ty naprawde jestes fajna. Znasz nasza pore i godzine a co
        najwazniejsze wiesz co nam "dolega". Masz wspanialy talent i
        ten opisany powyzej mezczyzna napewno Ci sie znajdzie - jak z
        bajki. Pozdrawiam
      • Gość: orange Re: Do Panów,Mężczyzn,Facetów. IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 16:28

> Czy szukam mężczyzny,nie wiem.Jeżeli znalazłby się zagubiony,ciekawy wewnętrzni
        > e
        > mądry nie musi być przystojnym księciem z bajki,to czemu nie mogłabym
        > poflirtować.Godzina jest kusząca do kokietowania Was Panowie.Pzdr.

Oryginalne dziś słowo: mądry. Ciekawe dlaczego opisując idealnego partnera tak
        rzadko go używamy, a przecież mądrości nie można utożsamiać z inteligencją...
        hej!

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka