Gość: sławek IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 01:04 samanto, usłyszałem żeś żeglarzem jest. A co byś rzekła na gwiazdy nad Śniardwami, i czort by nas strzegł a może i co jeszcze ? A może kto jeszcze ma ochotę ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pom Re: upojność pod gwiazdami IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 01:13 Moge za motorówke robić. Ale będę cichutko mruczała silnikiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek Re: upojność pod gwiazdami IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 01:16 a po co ci silnik pod gwiazadami - wiatr i gwiazdy som, ty możesz byc jako galion lubo jako syrena - jesli juz mruczeć koniecznie chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: upojność pod gwiazdami IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 01:19 No to będę galion. Syrena mi się kojarzy z alarmem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek Re: upojność pod gwiazdami IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 01:21 na jachcie żaglowym syrena spełnia doniosła rolę - to nie alarm - ino przywabia zasobnych w celu ich zgodnego oskubania z jadła i napitku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: upojność pod gwiazdami IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 01:23 Z jadła i napitku chętnie oskubie nawet nie jako syrena:) Mniam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek Re: upojność pod gwiazdami IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 01:24 to wpisuję na liste zalogi - a co z szorowaniem pokładu ? i zęzy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: upojność pod gwiazdami IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 01:26 Własnie oglądam się za siebie, czy aby ktoś godniejszy do tego za mna przypadkiem nie stoi...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek Re: upojność pod gwiazdami IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 01:28 no zęzy i kambuz możemy se darować, ale inne przyjeności ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: upojność pod gwiazdami IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 01:31 Mam za majtka robic? :) Czytałeś wątek nizej, to wiesz zapewne, ze majtek ze mnie lekutko nadszarpniety jezd:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek Re: upojność pod gwiazdami IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 01:35 nie czytalem - ale moge wziąc na pokład, zawsze za burtę mogę abo i pod kilem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: upojność pod gwiazdami IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 01:38 O bardzo przepraszam. Może majtek ze mnie żaden, ale wyportkowac sie za butrę nie dam! Zrobię bunt na pokładzie, kapitana pod pokład a wszystkie syrenki urządzą bal:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek Re: upojność pod gwiazdami IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 01:42 tos łagodna jak łania, bal bez kapitana - to więcej niz zbrodnia - to głupota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: upojność pod gwiazdami IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 01:43 Łania żem ja narowista i to bardzo:) A co do głupoty - fakt. Kapitan musi byc i to nie jeden:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek Re: upojność pod gwiazdami IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 01:47 kapitan jest zawsze jeden - chyba ze pódziemy na abordaz i jakego w niewole weźmiemy - chyba że go wzrokiem lubo głosem ubijesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: upojność pod gwiazdami IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 01:49 Jak ryknę to abordaż potrzebny nie jest - sami przypłyną i to wpław. A kapitan i tak wie, ze on jeden i tak...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek Re: upojność pod gwiazdami IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 01:51 ryczenie raczej nie przywabia, może raczej syreni spiew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: upojność pod gwiazdami IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 01:52 Niech będzie syreni. Tej nocy na wszystko się zgadzam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek Re: upojność pod gwiazdami IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 01:53 co zaa noooc !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: upojność pod gwiazdami IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 01:54 Już głęboka jest... dobranoc Sławku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek Re: upojność pod gwiazdami IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 01:57 dobranoc pom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Mam !!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 07:30 Jezdem za ale za balast moge jedynie robic bo zeglarz ze mnie zaden. Chociaz z drugiej strony patrzac pojetna bestia ze mnie i szybko sie ucze. A Ty Slwciu masochista jezdes ze takie plany robisz? Czy wiesz co to znaczy miec dwa potwory na pokladzie??;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Mam !!!! 13.03.02, 09:49 A ja nie potwór jeno żeglarz zawołany. Noce pod gwiazdami uwielbiam i zakazem żeglowania się nie przejmę. Tylko może Pom by zwabiła jeśli już nie kapitanów to oficerów kilku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Mam !!!! IP: 212.244.252.* 13.03.02, 09:55 Ja mogę być majtkiem - mam kartę pływacką, jestem karna i w sytuacjach krytycznych spokojna i odpowiedzilana - inaczej nie poradziłabym sobie z towarzystwem które mi masowo spadało z koni podczas kursów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek Re: Mam !!!! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 21:56 To nieladajaka załoga się zbierze. To się zabieram za gruntowny remont, coby obciachu nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: zaciągam się IP: *.arcor-ip.net 14.03.02, 01:43 No wiadomo że się zaciągam.Najpierw snopkiem marychy,potem snopkiem żyta w płynie,a potem wchoodzę na pokład z workiem żeglarskim piwa i poddaję się woli kapitana oraz pokładowych potworów pod warunkiem,że mnie zostawią w spokoju. Do czyszczenia zęzy się nie nadaję,natomiast zapach z niej jebiący mogę uczynić bardziej atrakcyjnym po wrzuceniu tam kilku moich pawi powstałych ze zmieszania puszki paprykarza szczecińskiego na błękitku,ciepłej wódy,kotletów z mielonego, sałatki warzywnej,słoika śledzi marynowanych,gulaszu chili i paru rzeczy bliżej niezidentyfikowanych. Podczas mgły służyć mogę za syrenę przeciwmgielną,rycząc po 15-ym browarku sprośne piosenki,słyszalne w całym okręgu,oraz mogę też nadawać tempo,krzycząc -raz-dwa-raz-dwa-itd podczas flauty do osób zmuszonych wiosłować.Do wiosłowania się nie nadaję,ponieważ już samo słowo "praca"wywołuje we mnie odruch obrzydzenia,ale mogę wspomagać wszystkich psychicznie. Po pijaku nawet mogę być skłonny do wykorzystania seksualnego potworów pokładowych,oczywiście za drobną opłatą przeznaczoną na budowę seminarium warmińsko-mazurskiego i stacji unasienniania bydła w Kabikiejmach Górnych koło Bartoszyc,kolejność dowolna. To co?Wpisano mnie na listę załogi,czy mam poprosić osobiście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Kapitan IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 07:07 nie mowiles Slawku ze to Dar Szczecina jest .Czyzbys zostal nastapca po Kisielu?:) To musi byc ogromna jednostka skoro zbierasz tak duza zaloge;) A moze to statek piracki,he?:) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Kapitan 14.03.02, 08:55 Piracki! Zawsze mnie korsarskie rzemiosło pociągało. Leziu, a ty się nie boisz na ograniczonej w końcu przestrzeni z takimi potwornymi kobietami przebywać, mimo że my oświadczenia antykuszące złożyły. Lustracji może trzeba je poddać? Panie Kapitanie, z braku innych propozycji, czy ja bym mogła za pierwszego robić? Na mapach się znam i boję przeciwmgielną od butelki po wódce odróżnię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Kapitan IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 08:57 ja za medyka okretowego moge robic.Od razu mowie ,ze nie mam cierpliwosci do rzygajacych i za burte wypierdziele!:) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Kapitan 14.03.02, 08:58 Taki pierwszy, to az służyć się chce:) Zresztą kapitaowi też;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Kapitan IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 09:02 A ja pi...i i urzadze rebelie na statku.Kapitan zadynda na maszcie i ja obejme dowodztwo ,o!!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja a jak się akurat biały szkwał zdarzy? 14.03.02, 09:05 Taki kapitan wówczas to skarb - ostatni opuszcza jednostkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: a jak się akurat biały szkwał zdarzy? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 09:07 Ja mam tajny pakt z Neptunem i nie przewiduje niespodzianek. Gwizdzace ryje tyz wywiesze na maszcie! Nie bedzieta mi wiatru psuc!:) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Kapitan 14.03.02, 09:07 Samcia chcesz babiniec z łajby zrobić??? Litość okaż. Może by tak do kambuza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Kapitan IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 09:09 Ech babo ty jedna! Wszystkie kobity pojda karmic rekiny! zaloga czysto meska bedzie! kook bedzie szalal po kambuzie przyodziany tylko w fartuszek ...Hmmm...mniam,mniam:) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Kapitan 14.03.02, 09:11 Samanta, nie bądź szowinistka. Daj nam zyć, obiecuje od czasu do czasu coś ugotować, nauczyć Cię wszystkich n iecenzuralnych piosenek jeździeckich i w knajpach portowych lac po pyskach wszystko co się nadarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Kapitan IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 09:13 Klac potrafie,swinskie szanty znam,jak trzeba jaja skopie chlopu...Hmmm...no dobra ,zostaniesz na pokladzie ale od pierwszego trzymaj sie z daleka!!! Blekit jego oczu ( i nie tylko:) nalezy do mnie!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Samanta, jestem oburzona! 14.03.02, 09:15 Nie sięgam po chłopów swoich przyjaciół! Honor mi nie pozwala. A jak będę chciała rzygać, sama wyskocze za burtę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Samanta, jestem oburzona! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 09:38 Nie dobijaj! Honorowy pirat? trzeba lupic wszystko co sie nawinie ! Tylko wtedy bedzie wesolo i emocjonujaco!!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Kapitan 14.03.02, 09:15 Samanta, jak to harem ma być to hja już słówka nie powiem, ale może tak dopuściłabyś nas do spółki. W końcu Dar Szczecina spory jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Kapitan IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 09:40 Harem ma byc nie burdel !!!1 Ni ma,nie dopuszecze! Wyposzczona jezdem i bede kazda noc w innej koji sie ogrzewac ;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Nie burdel??? - zapytała zawiedziona IP: 212.244.252.* 14.03.02, 09:42 To zmieniam łajbę;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Nie burdel??? - zapytała zawiedziona IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 09:44 Moglby byc gdybys taka honorowa nie byla! No dobra ,niech bedzie plywajacy burdel ale ja bede burdel mama,oki?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Nie burdel??? - zapytała zawiedziona IP: 212.244.252.* 14.03.02, 09:49 Przełknę wycie swego honoru i się poświęcę. Ciekawe co na to kapitan?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Nie burdel??? - zapytała zawiedziona IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 09:50 awansowal na alfonsa;)))))))))) A szmaty biale w czerwone serduszka...O qrwa jak piknie !!!!!;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Jak burdel to OK 14.03.02, 09:55 dochodowy interes się szykuje, czy my tak społecznie? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Jak burdel to OK 14.03.02, 09:57 nie czytalam wyzej ale czy macie juz kogos do tanczenia na barze?????? :))))) laelia napisał(a): > dochodowy interes się szykuje, czy my tak społecznie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Jak burdel to OK IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 10:05 tanczyc to nam beda chlopy .Wy macie ich szczuc! Podplywaja do burty a my wtedy ,hyc i lupimy ich staetek! No i cio? Dobry pomysl? Nuiedobitki beda nam za sluzbe robic.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: Jak burdel to OK jeszcze jak! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 10:10 zgadzam siem, bezwarunkowo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Jak burdel to OK jeszcze jak! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 10:14 na meza zawsze moge liczyc jak widze;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Jak burdel to OK jeszcze jak! 14.03.02, 10:20 dobra - ale na etat zostawiajcie tylko tych fajnych :))))))) Gość portalu: samanta napisał(a): > na meza zawsze moge liczyc jak widze;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Jak burdel to OK jeszcze jak! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 10:22 No jasne! W koncu ma byc upojnosc pod gwiazdami nie?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Jak burdel to OK jeszcze jak! 14.03.02, 10:22 pamietaj - niezla dupka, fajne plecy i malo do powiedzenia - to podstawa :))))) Gość portalu: samanta napisał(a): > No jasne! W koncu ma byc upojnosc pod gwiazdami nie?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek Re: Jak burdel to OK jeszcze jak! IP: 212.244.82.* 14.03.02, 14:50 Kurcze, widzę że juz wszystko zescie dograły, beze mnie. Znaczy co ja tam bede robic ? Co ja z tego bede miał ? Może jakie dywidendy mi przydzielicie - nie muszą byc w brzęczącej monecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laelia Re: Jak burdel to OK jeszcze jak! IP: 212.244.106.* 14.03.02, 15:42 Dywidendy w naturze świadczone z wzajemnością. Czego się nie robi dla marynarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek Re: Jak burdel to OK jeszcze jak! IP: 212.244.82.* 14.03.02, 19:26 to znaczy golonkę w piwie zapewniasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Jak burdel to OK jeszcze jak! 14.03.02, 19:27 golonka jest do bani! poplynmy lepiej do Wloch na cos wloskiego:) Gość portalu: sławek napisał(a): > to znaczy golonkę w piwie zapewniasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek Re: Jak burdel to OK jeszcze jak! IP: 212.244.82.* 14.03.02, 19:35 Tam za duża konkurencja na niwie burdelowej ! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Jak burdel to OK jeszcze jak! 14.03.02, 19:41 potrafie tanczyc!!!! robie mostek, szpagat i spiewam jak sie upije :)))) Gość portalu: sławek napisał(a): > Tam za duża konkurencja na niwie burdelowej ! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 ale we wrzesniu za maz wychodzi ........... 14.03.02, 19:44 slawku drogi:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: ale we wrzesniu za maz wychodzi ........... 14.03.02, 19:45 do wrzesnia jeszcze daleko!!!! musze sie wyszumiec :)))) kitek1 napisał(a): > slawku drogi:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: ale we wrzesniu za maz wychodzi ........... 14.03.02, 19:47 jeszcze ktos pomysli, ze potem spolegliwe cielatko bedziesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: ale we wrzesniu za maz wychodzi ........... 14.03.02, 19:48 ja juz jestem:))))))nawet nie wiesz jak bardzo!!! kitek1 napisał(a): > jeszcze ktos pomysli, > ze potem spolegliwe cielatko bedziesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: ale we wrzesniu za maz wychodzi ........... 14.03.02, 19:49 widzem to, na wszystkich watkach swiata:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: ale we wrzesniu za maz wychodzi ........... 14.03.02, 19:50 to skup sie moze na tych najblizej a nie nosi cie !!! kitek1 napisał(a): > widzem to, > na wszystkich watkach swiata:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: ale we wrzesniu za maz wychodzi ........... 14.03.02, 19:51 ja sie probuje skupic na Tobie, i dlatego mnie tak nosi:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: ale we wrzesniu za maz wychodzi ........... 14.03.02, 19:52 ja potrzebuje oazy spokoju a nie latawca!!!! kitek1 napisał(a): > ja sie probuje skupic na Tobie, > i dlatego mnie tak nosi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek Re: ale we wrzesniu za maz wychodzi ........... IP: 212.244.82.* 14.03.02, 19:52 Ostrzegasz mnie czy grozisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: ale we wrzesniu za maz wychodzi ........... 14.03.02, 19:55 kitek potrzebuje motywacji i konkurencji :))))) Gość portalu: sławek napisał(a): > Ostrzegasz mnie czy grozisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Jak burdel to OK jeszcze jak! IP: 62.26.70.* 14.03.02, 19:52 To ja dla czołowej piratki Samanty jeszcze mały pomysł mam,coby niesubordynowanych niewolników,co pani nie będą chcieli zabawiać,za kutasa do steru przywiązywać i przeciągnąć ze 100 mil po wodzie,żeby nauczyli się,że z dochtorową nie ma żartów,bo choć skalpel zgubiła,to jeszcze dziarska i jurna z niej szczecinka.No. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek Re: Jak burdel to OK jeszcze jak! IP: 212.244.82.* 14.03.02, 19:55 lepiej pod kilem, a raczej po mieczem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Jak burdel to OK jeszcze jak! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 20:03 My Slawku bedziemy rzadzic tym burdelem.Ty za alfonsa a ja za burdel mame bede robic.Dochodami dzielimu sie fifty fifty .Dla ciebie najfajniejsze laski a dla mnie najprzystojniejsze chlopy.Reszta dla zalogi.Pasi ci to?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek Re: Jak burdel to OK jeszcze jak! IP: 212.244.82.* 14.03.02, 20:06 Jeszcze jak. To co robimy nabór ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Jak burdel to OK jeszcze jak! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 20:09 Malo masz tu zalogi? To jak duza ta krypa szefie?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek Re: Jak burdel to OK jeszcze jak! IP: 212.244.82.* 14.03.02, 20:11 załoga jest przednia, ale może bysmy tak jeszcze filię na krowim pokładzie ustanowili ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Jak burdel to OK jeszcze jak! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 20:16 Slaweczku!! Toz Ty siem zachlanny robisz!:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Jak burdel to OK jeszcze jak! 14.03.02, 20:12 mam kandydata na majtka - kitek sie nazywa! Tylko dajcie mu wycisk, na co mi fajtlapa po rejsie!!!:) Gość portalu: samanta napisał(a): > Malo masz tu zalogi? To jak duza ta krypa szefie?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek Re: Jak burdel to OK jeszcze jak! IP: 212.244.82.* 14.03.02, 20:15 Kurcze , po co nam majtek w burdelu ? Jeszcze towar bedzie podkradał. No chyba ze za burłaka bedzie robił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Jak burdel to OK jeszcze jak! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 20:17 ty jako p[rzyszla mezatka tyz chyba odpadasz moja mila;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Jak burdel to OK jeszcze jak! 14.03.02, 20:18 mozecie go przerobic na takiego co haremu pilnowal tylko nie mowcie mu,ze ten pomys ode mnie wyszedl:))))))))) Gość portalu: sławek napisał(a): > Kurcze , po co nam majtek w burdelu ? > Jeszcze towar bedzie podkradał. > No chyba ze za burłaka bedzie robił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Jak burdel to OK jeszcze jak! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 20:20 niwolnikow bedziemy po drodze brac do roboty i do pracy. Skoro ma byc twoim mezem to kastrowac go nie bede.Po co ci chlop bez..;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Jak burdel to OK jeszcze jak! 14.03.02, 20:24 ale ja tam za niego nie wyjde !! powiedzial,ze po slubie mam mu wic gniazdko, rozumiesz???? gdzie ja tam do grabi i badyli!!! :)) Gość portalu: samanta napisał(a): > niwolnikow bedziemy po drodze brac do roboty i do pracy. Skoro ma byc twoim > mezem to kastrowac go nie bede.Po co ci chlop bez..;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Jak burdel to OK jeszcze jak! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 20:25 dla kogo gniazdko?Dla niego czy dla jego ptaka?jak dla ptaka to siem nie spracujesz.Ups!;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Jak burdel to OK jeszcze jak! 14.03.02, 20:27 a Ty skąd wiesz samcia????????? narzeczonego mi ruszalas?????????????????? tak???????????:) Gość portalu: samanta napisał(a): > dla kogo gniazdko?Dla niego czy dla jego ptaka?jak dla ptaka to siem nie > spracujesz.Ups!;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek Re: Jak burdel to OK jeszcze jak! IP: 212.244.82.* 14.03.02, 20:31 Kochane Panie, śledzę z przyjemnością wasz dialog i mam propozycję: wykopcie ten obiekt sporów za burtę i weźmy się powaznie za interesy. Róbmy ten burdel profesjonalnie !!! Apeluję !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Jak burdel to OK jeszcze jak! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 20:38 Prosze mi tu niekompetencji nie zarzucac w koncu dziwka portowa jezdem i fach swoj znam! Faceci wio za burte ryby karnmic a dziewczeta prosze sie stosownie ptzyodziac i makijaz zrobic.no, i do roboty qrwa macia bo na sledzia nie zarobimy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Jak burdel to OK jeszcze jak! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 20:36 Bleeee...nigdy nie tykam cudzych narzeczonych .W koncu chyba kondora nie ma nie? No,chyba ze mutant jaki?;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Jak burdel to OK jeszcze jak! 14.03.02, 20:39 dobra ja juz tez go nie chce! jak on taki latawiec to niech idzie na pozarcie rekinom:)))) Gość portalu: samanta napisał(a): > Bleeee...nigdy nie tykam cudzych narzeczonych .W koncu chyba kondora nie ma nie > ? > No,chyba ze mutant jaki?;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: dyskryminacja IP: 62.26.70.* 14.03.02, 20:13 Czy ja się przypadkiem mylę,czy jestem wyraźnie dyskryminowany przy podziale przyszłych łupów już teraz?Krwią mi jakby zapachniało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek Re: dyskryminacja IP: 212.244.82.* 14.03.02, 20:44 Słuchaj, ja se z nimi nie radzę, dam ci udział ale trzeba im jakoś uprzytomnić ogrom i ważność zadań, jakoś entuzjazm wzbudzić !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort CICHO CZORT WAM TO MÓWI !!!!!!! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 20:46 jużem jezd na pokładzidzie - i mata siem mnie słuchac do kurwy nedzy!!!! po pierwsze primo - kitus za stewarda bedzie robił, tylko coby tanców siem wyuczył, bo krypa kołysze, ażarcie nie ma prawa siem wypiwerolic !!! a kol leziox z powodu silnej niecheci do płci pieknej - za cooka robic ma, w przerwach pokład szorować - coby sie błyszczał, jak psu jajca!!!! howgh! prawda, kapitanie???? a tylko spróbuj powiedzieć, że nie prawda, to wpierdol bedzie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 qwa ja za stewarda................ 14.03.02, 20:50 z moimi papierami jachtowego kapitana zeglugi baltyckiej:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: qwa ja za stewarda................ IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 20:54 kitus - juz morde drzesz!!!!!????? wybawilam ciem od smierci za burtom i ci siem nie podoba??? o ja pierdolem - w choroszczy jak budu dudu spac bedziesz - po znajomosci zalatwiem - slowo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek Re: qwa ja za stewarda................ IP: 212.244.82.* 14.03.02, 20:54 Tymi papierami to zęze bedziesz czyścił !!! To bedzie rejs biznesowy !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 i sie skonczy jak na titanicu............. 14.03.02, 20:57 jak takie biznes-palanty beda locji pilnowac:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: i sie skonczy jak na titanicu............. TAK IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 21:01 no to kitus - masz przesrane - po kaftanik lecem, pedzem - jak strus!!!! a taka dobra fuche miales - zawsze podwedzic cos mogles z kuchni!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek Re: i sie skonczy jak na titanicu............. IP: 212.244.82.* 14.03.02, 21:02 kotku, bierz za szmate i dno szorować, ty z jakimś tam kapitańskim patentem zupełnie nie pojmujesz idei i trudności żeglugi po naszych jeziorach i portach, a zwłaszcza jeziornych tawernach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: CICHO CZORT WAM TO MÓWI !!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 20:54 I ty siem durny mezu buntujesz????To ja zap..za ciebie na pokladzie zebys ty siem wylegiwac mogla jeno a ty mi tu do qrwy nedzy okoniem stajesz???? Anarchie mi tu siejesz???? A do czorta z takim narowistym mezem .Wysiadam kurwa,wysiadam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: CICHO CZORT WAM TO MÓWI !!!!!!! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 20:58 a gdzie ty kcesz wysiadac, co??? za burtom stasiek maciejow czeka??? znow ryzego dzieciaka do chaupy kcesz przyprowadzic????????? niedoczekanie twoje!!! gaci kitrac - swierzy zakup porobiwszy - cala kope gaci fiuletowych masz do kitrania - i gowno mnie obchodzi, ze siem pralka spierdolila !!! w kulki mi ino nie grac!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oxymoron Re: CICHO !!! 14.03.02, 20:59 nie przeczytalem dokladnie tutaj wszystkiego, ale z tego co udalo mi sie w biegu przejrzec, wyglada, ze nie macie -zawodowego podziwiacza widokow! tak wiec zglaszam sie!!! za pare groszy i dobre zarcie moge... oxym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: CICHO !!! Ooxoxoxox IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 21:04 podlizuj siem nmi, to moze i ty poplyniesz Odpowiedz Link Zgłoś
oxymoron Re: CICHO !!! czort oxoxoxox 14.03.02, 21:06 toz ja zawodowiec! zawodowcy sie nie podlizuja! zawodowcow sie przekupuje... jest sie milym dla zawodowca... ciezko takiego znalesc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: CICHO !!! czort oxoxoxox IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 21:21 oksik - kurwa mac - ja tam nie przekupujem - sama nieprzekupna jezdem, chiba, ze np .... jaki paluszek pokazal by siem???? Odpowiedz Link Zgłoś
oxymoron Re: CICHO !!! czort oxoxoxox 14.03.02, 21:29 czorcik! czym chata bogata! ....opened for suggestions... ox...ym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: CICHO !!! czort oxoxoxox IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 21:34 oki, pamietaj - moja pocztatyz otwarta - moze calom raczkem, co??? Odpowiedz Link Zgłoś
oxymoron Re: CICHO !!! czort oxoxoxox 14.03.02, 21:40 mojej starej poczty juz nie ma. zostal tylko 'oxymoron' a jak ci smakowala tamta buleczka? ox Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: CICHO !!! czort oxoxoxox IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 21:49 nie powiem, smakowita, oblizywalam siem, ale z trudem jadlam, do slownika czesto zagladalam, bo niestety , demencja starcza mnie chwycila, a o tamtej poczcie, to nie wiedzialam - a tak w o gole to dlaczegos siem zmienil, co??? Odpowiedz Link Zgłoś
oxymoron Re: CICHO !!! czort oxoxoxox 14.03.02, 22:05 a u nie 'three dog night' przygrywaja 'summer in the city'...... tak mi sie jakos sentymentalnie zrobilo..................... nastepna buleczka bedzie z....plasterkiem szynki. adres? wycofuje sie stopniowo... wymazuje powoili slady. nie chce psuc niczego. oxymoron jeszcze ma pare rzeczy do powiedzenia; tamten inny 'pan' juz nie. przynajmniej nie publicznie... oxym Odpowiedz Link Zgłoś
oxymoron Re: CICHO !!! czort oxoxoxox 14.03.02, 21:35 kurcze!!! ale ja szybki........ o, o, nawet O! bo chcialem powiedziec, ze mnie to super extra latwo mozna przekupic.. czasami jak mnie tak najdzie cos religijnego, to dziekuje bogu ze mnie dziewczyna nie zrobil... to by bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek Re: CICHO !!! IP: 212.244.82.* 14.03.02, 21:06 na c. nam podziwiacz- jeszcze za opłatą ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta I kij wam w oko!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 21:19 Ty,kapitan qrwa jego mac!!!!!! To ja juz stracilam posade??? Albo tego cholernego czorta uciszysz i do kambuza poslesz albo ja Kon-Tiki buduje i stad wyp..!!To jak szefie? Dogadamy siem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: na reję IP: *.arcor-ip.net 14.03.02, 21:15 Czort,dla takiego samozwańczego kapitana już wybraliśmy reję gustowną,coby się pobujać mógł deko na sznurku jak 12-ka zawieje.Już raz gadałem,że samo słowo "praca"mierzi mnie i uczulenia na jajach od tego dostaję. Jak już lecę na rejs,to nie po to,by zapierdalać. Zawodowy kontemplator widoków przydałby się,ale jedynie za żerło.Jako premię,mógłby dostać browarka,w zamian musiałby oglądając widoki,krzyczeć od czasu "UH,OH,YEEES",nawet w trakcie dymania pokładowych potworów,co nikomu przecież by nie przeszkadzało,co najwyżej policji jeziorowej. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a slawus niech forwater sklaruje................. 14.03.02, 21:18 zobaczymy co ta oferma potrafi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: a slawus niech forwater sklaruje................. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 21:21 a zeby cie szkorbut zezarl ty samozwancu! Za burte z tym obwiesiem kitusiem!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek Re: a slawus niech forwater sklaruje................. IP: 212.244.82.* 14.03.02, 21:23 ty mnie nie podpuszczaj, pilnuj zęzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samcia kapitan IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 21:25 zap..do postu "kij wam w oko" bo nie wiem czy do wyrebu siem brac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek Re: kapitan IP: 212.244.82.* 14.03.02, 21:49 Samanta, ja cie kocham, lubię i szanuję i nie wiem o co chodzi, ale tak , do wyrebu marsz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: na reję wszystkie kutasy!!!! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 21:27 dosc tu leziak, morda krotko, ja czort to mowiem !!!! bo jak nie - to powieszem - pozwolenstwo dostanem i juz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: na reję wszystkie kutasy!!!! IP: *.arcor-ip.net 14.03.02, 21:42 Czort-chyba że wystrzelasz wszystkich albo podstępem wytrujesz,wtedy będziesz mogła samozwańczym kapitanem sobie zostać,żeglarzem,sterem i okrętem,ale bez załogi.Czyli wypisz-wymaluj-latający holender. Luuuuudzie!Wpadłem na odkrycie!Ta nasza cała dyskusja jako żywo przypomina polską sytuację polityczną.Nieświadomie,ale wszyscy zobrazowaliście,o co u nas w kraju chodzi,hahahaha!Każdy chce być kapitanem,a nikt za darmo nie chce zapierdalać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: na reję wszystkie kutasy!!!! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 21:46 leziak - ty zamknij pysk, co?? mam pozwolenstwo, coby tak gadac! kapitan mnie go udzielil!!!! i nie dyskutowac - do kuchni lewa marsz!!!!! wprawiac siem musisz, chlopie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: banda oszolomow.....w osobie kitka jednego IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 21:52 a co, nastepny kutas siem odezwal??? kol. lezio twierdzi, ze wszyscy faceci to kutasy som - z nim na czele!!!!! kitus - ty tyz tak trzymaj ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: na reję wszystkie kutasy!!!! IP: *.arcor-ip.net 14.03.02, 21:52 Sobie możesz udzielać pierwszeństwa przy garach w swojej kuchni,kapitan będzie wybranym w drodze demokratycznej kapitanem,a nie uzurpatorem bezprawnie roszczącym sobie prawo do czegokolwiek.A nie masz tak całkiem przypadkiem na drugie imię Adolfina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: na reję wszystkie kutasy!!!! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 21:54 leziak - do kurwy nedzy, ktos nam te przejazdzke funduje, ni??? ktos na poklad zaprasza - wlasciciel lajby i kapitan w jednej osobie, wiesz? takze morda krotko - pod poklad do kuchni - kara musi byc!!! za wszystkie twoje grzechy - zwawo marsz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Samotny zeglarz IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 22:01 Poniewaz kapitan zupelnie niezdecydowany kto tu ma rzadzic wiec buduje swoje Kon-Tiki i plyne w samotny rejs.Pi..klocaca sie zaloge i sama sobie bede sterem,zeglarzem i okretem. Kiedy mnie chec najdzie to bede podziwiac widoki,kiedy bede glodna to sobie tunczyka zjem a jak bede miala chec na sex to przybije do wyspy i bede sie kochac z tubylcem pod poludniowym niebem .A Wy zryjta siem dalej o wladze !:) Cumy rzuc!jest ,cumy rzuc !!!!! Ahoj !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek Re: Samotny zeglarz IP: 212.244.82.* 14.03.02, 22:06 Ja cie nie poznaje ! Bunt na pokładzie a kapitan zamiast za chuje powywieszać i mordami po deku poprzeciagać ucieka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Samotny zeglarz IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 22:08 Pytalam wyraznie kto rzadzi ale odpowiedzi nie otrzymalam. Ta anarchia na pokladzie mi nie pasi. Ryje dra jeno a burdelu jak nie bylo tak nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek Re: Samotny zeglarz IP: 212.244.82.* 14.03.02, 22:11 Przecie była umowa - ty kapitan i burdel mama, ja alfons. A ty bunt na pokładzie tolerujesz i jeszcze dezorganizację biznesu ! Kurcze, bo ci degradacja grozi. W mordy ich i za jaja !!! Ja pomogę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Samotny zeglarz IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 22:14 to moze zacznij od czorta bo ona z tasakiem po pokladzie biega!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: na reję wszystkie kutasy!!!! IP: *.arcor-ip.net 14.03.02, 22:02 A kto ci niby powiedział,że za darmo?Z satelity chińskiego osiągnęła mnie właśnie wiadomość,że wpisowe na rejs wynosi 6000 zetełów,nic nie ma za darmo na pokładzie,za wszystko płacić trzeba,to jeszcze kapitana nie możemy sobie wybrać,jaki by nam się podobał?A o zamordyzmie ty słyszała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: na reję wszystkie kutasy!!!! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 22:09 leziak - ty najpierw pokaz te 6000 pnz a potem bedziesz darl siem, jak opetany, co??? jak nie masz - to jednak podtrzymujem swojom propozycjem - pod wiaduktem zarabiac bedziesz!!!! 80% oczywizda la mnie jezd! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 lajba nie burdel............... 14.03.02, 22:04 i porzadek musi byc, a to co czort proponuje, to czyste qrestwo:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: lajba nie burdel............... IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 22:07 kitek, a czep siem psiego ogona, co? a kto powiedzial, ze ja porzadna jezdem???? oczywiscie, ze blizej mi do kurwy niz do paniusi, zrozumial??? i kto tu rzadzi??? leon czy jego dzieci, co? czort - leon!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek Re: na reję wszystkie kutasy!!!! IP: 212.244.82.* 14.03.02, 22:03 O kurwa, bunt !!! KAPITANA chcą wybierać !!! Demokracji mu się zachciało. I czorta postponuje !!! Za burte z nim, abo gorzej - udziału w łupach nie dostaniesz. Bedziesz wode z zęzy pić ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: na reję wszystkie kutasy!!!! IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 14.03.02, 22:09 za kapitana bede JA, przynosze sie sama w teczce:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: na reję wszystkie kutasy!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 22:11 No i prosze !jeszcze jedna morda do podzialu przylazla!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek Re: na reję wszystkie kutasy!!!! IP: 212.244.82.* 14.03.02, 22:16 No ja już nie wytrzymam. A miał być cichy , romantyczny burdelik z upojnoscią pod gwiazdami. Wkraczam jako ALFONS tego interesu i zarządzam: Kapitan - Samanta Czort - klientów bedzie zwabiał Lezio - w ramach obowiązków kuka co zamozniejszych klientów truł bedzie kitek - wykidajło i steward reszta - personel bezposedni - czyli kurwy DO ROBOTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: na reję wszystkie kutasy!!!! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 22:19 panu juz podziekujemy!!! a ja to za przywabiacza mam robic??????? ni chuja - to pomcia jezd syrenom!!!! dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek Re: na reję wszystkie kutasy!!!! IP: 212.244.82.* 14.03.02, 22:29 A kto ma omamić i na złą drogę sprowadzać ? Czort przecie !! Odpowiedz Link Zgłoś
oxymoron Re: mina!!!! 14.03.02, 22:14 a majtki juz masz? nie chcieli mnie za zawodowego podziwiacza widokow.... ............................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: na reję wszystkie kutasy!!!! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 22:12 dobrze prawisz!!! odpierdolic siem od czorta wszyscy - jak jeden maz - oczywiscie z wyjatkiem zony i swietej. one mogom, a jak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: na reję wszystkie kutasy!!!! IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 14.03.02, 22:13 komus wjebac? tylko slowko i sie robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: na reję wszystkie kutasy!!!! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 22:14 minusia - leziu mnie wkurwil deko, rozmachac raczke????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: na reję wszystkie kutasy!!!! IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 14.03.02, 22:18 nie trzeba, juz jezdem nawalona a przyjaciolka zas rzygala pod brama nato (to kurwa jej specjalnosc, juz 3 raz), a krtek jebal ulica szeroka na 1 pojazd 140, wiec mogie wszystko dzis:) a czym cie nasz slodki lezio wkurwil, ta poczciwina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Dosyc tego! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 22:17 Rozmnazacie siem jak kroliki !!!!! Rak moich zal na was! Kto jezd przeciwko niech sam zapierdasla na maszt i predziuko siem powiesi zeby mi na czasie przyoszczedzic! Czort! Lezec na koji i odpoczywac! Kitek zlewej a lezio z prawej wachlowac mojego meza bo goraco! Mina! Won do kambuza! A jak siem komu nie podoba to wypierdolka z pokladu!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek CISZA !!!!!!! IP: 212.244.82.* 14.03.02, 22:18 No ja już nie wytrzymam. A miał być cichy , romantyczny burdelik z upojnoscią pod gwiazdami. Wkraczam jako ALFONS tego interesu i zarządzam: Kapitan - Samanta Czort - klientów bedzie zwabiał Lezio - w ramach obowiązków kuka co zamozniejszych klientów truł bedzie kitek - wykidajło i steward reszta - personel bezposedni - czyli kurwy DO ROBOTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: CISZA !!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 22:20 Cooooooooo?????????Moj maz ma klientow zabawiac??? Ma pracowac??????Nigdy! Od zabawiania klientow panienki mamy ni???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek Re: CISZA !!!!!!! IP: 212.244.82.* 14.03.02, 22:24 nie zabawiac jeno naganiać. Od zabawiania jest personel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: CISZA !!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 22:37 No dobra,ale tylko wtedy jak bedzie miala kaprycho popracowac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: nie ma sprawy IP: 62.26.70.* 14.03.02, 22:17 Nie ma sprawy.Wodę,kurwa,z zęzy mam pić,tak?Czorta-uzurpatora i Samantę,jej poplecznika we wszystkich ciemnych sprawach uznawać?A chuja. To płyńcie sobie,płyńcie na rejsik.Ruskie torpedy za kwacha w Swinoujściu dostać można.Jak się po pijatyce obudzita wszyscy i stwierdzicie,że wam okolice nie pasują,bo to kotłów wkoło za dużo,sami w jednym zbiorowo siedzita i czarnych osmolonych postaci z widłami w łapach wiele przy was stoi,to podziękujecie mnie,tylko już z oddali,hahaha. Mnie do zęzy?!JA prawdziwe wariackie papiery mam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: nie ma sprawy IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 22:19 Nie teoryzuj ino za wachlarz siem lap! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: nie ma sprawy IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 14.03.02, 22:23 ja za kurwe mam robic? slawus, synku, ja na to za stara i za gruba juz jezdem... ale moge bic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek Re: nie ma sprawy IP: 212.244.82.* 14.03.02, 22:26 Wiesz, i na ciebie amator sie znajdzie !!! Jak to mówią, każda....... A jak umiesz bić to wal po mordach te zbuntowane towarzystwo bo nam kapitana chcą obalić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: nie ma sprawy IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 22:27 dobrom mam zonem - i nawet tego ryzego bastarda ciem wybaczem!!!!! to za to dbanie o mnie!!! ty - leziu - za wachlarzyk - ino szybko!!!! minusia - nie narzekaj - tobie tak ladnie we gorsecikach jezd!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: nie ma sprawy IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 14.03.02, 22:31 chuja, nie bedem za kurew robic, nie stac was na mnie! moge po mordach za darmo lac za to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek Re: nie ma sprawy IP: 212.244.82.* 14.03.02, 22:34 Kotku, to nie my ci mamy płacić jeno klienty. Do roboty qrwa !! A jak chcesz to drugi etat wykidajły mozesz wziąć ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Ty siem konsultuj ze mnom najsampierw IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 22:39 zanim przydzialy zechcesz zmieniac.Minusia jezd pikna dziwka i zarobi dla nas niezla kaske! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek Re: Ty siem konsultuj ze mnom najsampierw IP: 212.244.82.* 14.03.02, 22:41 Ale na dwa etaty zapierdalać może nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Ty siem konsultuj ze mnom najsampierw IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 22:43 Kurwa!dobry jezdes! Stawiam ci dzisiaj grog Alfonsik!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: nie ma sprawy IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 22:34 Buntujesz siem dziwko jedna???Albo do robopty albo zabetonuje ci nogi i zbadasz glebokosc akwenu! No,wskakuj w ten gorsecik i do roboty ! A ja idem sie na na zawietrzna odlac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: nie ma sprawy IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 14.03.02, 22:38 a ile za numerek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: nie ma sprawy IP: 62.26.69.* 14.03.02, 22:34 Czort,będziesz ty miała najlepszy wachlarzyk wszystkich czasów,jak ci zdetonuję koło stołka kapitańskiego,co nim zawładnąć bezprawnie chcesz jakie 200 gramów TNT,albo może jeszcze semtex dostanę u Czechów i wtedy zobaczymy,jak sobie chwalić będziesz pobyt na stateczku przez sabotażystów opanowanym.A'propos-nie nazywa się ta łajba przypadkiem "Bounty"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: nie ma sprawy IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 22:36 a ten ciegiem dyskutuje!jakby opanowal umiejetnosc sluchania to by wiedzial ze ja tu rzadze! A meza mojego nie strasz bo i na ciebie cos wynajde! No,bier ten wachlarz i zapychaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek MOJA ŁAJBA IP: 212.244.82.* 14.03.02, 22:39 łajba się zwie BŁĘKITNE DZIWO !!!!!!!!!!!!! Kto odgadnie skąd nazwa ma u mnie butelkę winka lub bimbru !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: MOJA ŁAJBA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 22:41 Dziwo bo pewnie z podkladow kolejowych jom skleciles a blekitne bo tylko taka farba byla na przecenie rybnej!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek Re: MOJA ŁAJBA IP: 212.244.82.* 14.03.02, 22:43 Pudło - ja nie rzeklem jeszcze że za każdą błędną odpowiedź punkty karne bedę przypierdalał i odbiore je sobie w walucie dowolnej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: MOJA ŁAJBA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 22:41 albo szmaty masz jakie przesmieszne ,blekitne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek Re: MOJA ŁAJBA IP: 212.244.82.* 14.03.02, 22:45 Hi, to juz niexle masz do tyłu - jak mi to oddasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: MOJA ŁAJBA IP: 62.26.69.* 14.03.02, 22:51 Błękitne Dziwo-bo mogło sobie stać takie cóś wśród zarośli z resztkami niebieskiego lakieru na burtach.A ty to odnalazłeś,odremontowałeś i z racji sentymentu tak to nazwałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek Re: MOJA ŁAJBA IP: 212.244.82.* 14.03.02, 22:54 Nie, to było budowane od zera. Mogę tylko podpowiedzieć że to ma coś wspólnego z Latającym Holendrem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: MOJA ŁAJBA IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 14.03.02, 22:47 dziwo to od dziwki na 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek Re: MOJA ŁAJBA IP: 212.244.82.* 14.03.02, 22:49 Tez masz do tyłu - ale będę jak basza !!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: MOJA ŁAJBA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 22:56 A ty co kuwa zerowac kcesz tu mnie?ja tu siem na nagrode polaszczylam a kary mi nie trzeba!!!!!!!! No! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek Re: MOJA ŁAJBA IP: 212.244.82.* 14.03.02, 22:59 A co ty kurwa naiwna ? Jak jest nagroda to musi być pułapka w tym. No i wpadłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: MOJA ŁAJBA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 23:02 No to czego kcesz w zamian,he? Ty zmijo podstepna!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek Re: MOJA ŁAJBA IP: 212.244.82.* 14.03.02, 23:18 Bedę myślał , może i co wymyślę że ty nie stracisz a i ja zyskam ! :) Widzę że nam załoga zdezerterowała to i ja się na dziś ewakuuję. Szczęścia życzę żono czorta !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: MOJA ŁAJBA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 23:41 Ahoj przygodo;) Odpowiedz Link Zgłoś