Dodaj do ulubionych

upojność pod gwiazdami

IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 01:04
samanto, usłyszałem żeś żeglarzem jest. A co byś rzekła na gwiazdy nad
Śniardwami, i czort by nas strzegł a może i co jeszcze ?
A może kto jeszcze ma ochotę ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Pom Re: upojność pod gwiazdami IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 01:13
      Moge za motorówke robić. Ale będę cichutko mruczała silnikiem:)
      • Gość: sławek Re: upojność pod gwiazdami IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 01:16
        a po co ci silnik pod gwiazadami - wiatr i gwiazdy som, ty możesz byc jako
        galion lubo jako syrena - jesli juz mruczeć koniecznie chcesz
        • Gość: Pom Re: upojność pod gwiazdami IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 01:19
          No to będę galion. Syrena mi się kojarzy z alarmem:)
          • Gość: sławek Re: upojność pod gwiazdami IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 01:21
            na jachcie żaglowym syrena spełnia doniosła rolę - to nie alarm - ino przywabia
            zasobnych w celu ich zgodnego oskubania z jadła i napitku
            • Gość: Pom Re: upojność pod gwiazdami IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 01:23
              Z jadła i napitku chętnie oskubie nawet nie jako syrena:) Mniam:)
              • Gość: sławek Re: upojność pod gwiazdami IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 01:24
                to wpisuję na liste zalogi - a co z szorowaniem pokładu ? i zęzy ?
                • Gość: Pom Re: upojność pod gwiazdami IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 01:26
                  Własnie oglądam się za siebie, czy aby ktoś godniejszy do tego za mna
                  przypadkiem nie stoi...:)
                  • Gość: sławek Re: upojność pod gwiazdami IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 01:28
                    no zęzy i kambuz możemy se darować, ale inne przyjeności ?
                    • Gość: Pom Re: upojność pod gwiazdami IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 01:31
                      Mam za majtka robic? :) Czytałeś wątek nizej, to wiesz zapewne, ze majtek ze
                      mnie lekutko nadszarpniety jezd:)
                      • Gość: sławek Re: upojność pod gwiazdami IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 01:35
                        nie czytalem - ale moge wziąc na pokład, zawsze za burtę mogę abo i pod kilem
                        • Gość: Pom Re: upojność pod gwiazdami IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 01:38
                          O bardzo przepraszam. Może majtek ze mnie żaden, ale wyportkowac sie za butrę
                          nie dam! Zrobię bunt na pokładzie, kapitana pod pokład a wszystkie syrenki
                          urządzą bal:)
                          • Gość: sławek Re: upojność pod gwiazdami IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 01:42
                            tos łagodna jak łania, bal bez kapitana - to więcej niz zbrodnia - to głupota
                            • Gość: Pom Re: upojność pod gwiazdami IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 01:43
                              Łania żem ja narowista i to bardzo:) A co do głupoty - fakt. Kapitan musi byc i
                              to nie jeden:)
                              • Gość: sławek Re: upojność pod gwiazdami IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 01:47
                                kapitan jest zawsze jeden - chyba ze pódziemy na abordaz i jakego w niewole
                                weźmiemy - chyba że go wzrokiem lubo głosem ubijesz
                                • Gość: Pom Re: upojność pod gwiazdami IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 01:49
                                  Jak ryknę to abordaż potrzebny nie jest - sami przypłyną i to wpław. A kapitan
                                  i tak wie, ze on jeden i tak...:)
                                  • Gość: sławek Re: upojność pod gwiazdami IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 01:51
                                    ryczenie raczej nie przywabia, może raczej syreni spiew
                                    • Gość: Pom Re: upojność pod gwiazdami IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 01:52
                                      Niech będzie syreni. Tej nocy na wszystko się zgadzam:)
                                      • Gość: slawek Re: upojność pod gwiazdami IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 01:53
                                        co zaa noooc !!!
                                        • Gość: Pom Re: upojność pod gwiazdami IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 01:54
                                          Już głęboka jest... dobranoc Sławku:)
                                          • Gość: sławek Re: upojność pod gwiazdami IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 01:57
                                            dobranoc pom
                                            • Gość: samanta Mam !!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 07:30
                                              Jezdem za ale za balast moge jedynie robic bo zeglarz ze mnie zaden. Chociaz z drugiej strony patrzac pojetna
                                              bestia ze mnie i szybko sie ucze. A Ty Slwciu masochista jezdes ze takie plany robisz? Czy wiesz co to znaczy
                                              miec dwa potwory na pokladzie??;))))
                                              • laelia Re: Mam !!!! 13.03.02, 09:49
                                                A ja nie potwór jeno żeglarz zawołany. Noce pod gwiazdami uwielbiam i zakazem
                                                żeglowania się nie przejmę. Tylko może Pom by zwabiła jeśli już nie kapitanów
                                                to oficerów kilku?
                                                • Gość: Ronja Re: Mam !!!! IP: 212.244.252.* 13.03.02, 09:55
                                                  Ja mogę być majtkiem - mam kartę pływacką, jestem karna i w sytuacjach
                                                  krytycznych spokojna i odpowiedzilana - inaczej nie poradziłabym sobie z
                                                  towarzystwem które mi masowo spadało z koni podczas kursów!
                                              • Gość: sławek Re: Mam !!!! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 21:56
                                                To nieladajaka załoga się zbierze.
                                                To się zabieram za gruntowny remont, coby obciachu nie było.
                                                • Gość: leziox Re: zaciągam się IP: *.arcor-ip.net 14.03.02, 01:43
                                                  No wiadomo że się zaciągam.Najpierw snopkiem marychy,potem snopkiem żyta w
                                                  płynie,a potem wchoodzę na pokład z workiem żeglarskim piwa i poddaję się woli
                                                  kapitana oraz pokładowych potworów pod warunkiem,że mnie zostawią w spokoju.
                                                  Do czyszczenia zęzy się nie nadaję,natomiast zapach z niej jebiący mogę uczynić
                                                  bardziej atrakcyjnym po wrzuceniu tam kilku moich pawi powstałych ze zmieszania
                                                  puszki paprykarza szczecińskiego na błękitku,ciepłej wódy,kotletów z mielonego,
                                                  sałatki warzywnej,słoika śledzi marynowanych,gulaszu chili i paru rzeczy bliżej
                                                  niezidentyfikowanych.
                                                  Podczas mgły służyć mogę za syrenę przeciwmgielną,rycząc po 15-ym browarku
                                                  sprośne piosenki,słyszalne w całym okręgu,oraz mogę też nadawać tempo,krzycząc
                                                  -raz-dwa-raz-dwa-itd podczas flauty do osób zmuszonych wiosłować.Do wiosłowania
                                                  się nie nadaję,ponieważ już samo słowo "praca"wywołuje we mnie odruch
                                                  obrzydzenia,ale mogę wspomagać wszystkich psychicznie.
                                                  Po pijaku nawet mogę być skłonny do wykorzystania seksualnego potworów
                                                  pokładowych,oczywiście za drobną opłatą przeznaczoną na budowę seminarium
                                                  warmińsko-mazurskiego i stacji unasienniania bydła w Kabikiejmach Górnych koło
                                                  Bartoszyc,kolejność dowolna.
                                                  To co?Wpisano mnie na listę załogi,czy mam poprosić osobiście?
                                                  • Gość: samanta Kapitan IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 07:07
                                                    nie mowiles Slawku ze to Dar Szczecina jest .Czyzbys zostal nastapca po Kisielu?:) To musi byc ogromna
                                                    jednostka skoro zbierasz tak duza zaloge;) A moze to statek piracki,he?:)
                                                  • laelia Re: Kapitan 14.03.02, 08:55
                                                    Piracki! Zawsze mnie korsarskie rzemiosło pociągało.
                                                    Leziu, a ty się nie boisz na ograniczonej w końcu przestrzeni z takimi
                                                    potwornymi kobietami przebywać, mimo że my oświadczenia antykuszące złożyły.
                                                    Lustracji może trzeba je poddać?
                                                    Panie Kapitanie, z braku innych propozycji, czy ja bym mogła za pierwszego
                                                    robić? Na mapach się znam i boję przeciwmgielną od butelki po wódce odróżnię.
                                                  • Gość: samanta Re: Kapitan IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 08:57
                                                    ja za medyka okretowego moge robic.Od razu mowie ,ze nie mam cierpliwosci do rzygajacych i za burte
                                                    wypierdziele!:)
                                                  • ronja Re: Kapitan 14.03.02, 08:58
                                                    Taki pierwszy, to az służyć się chce:)
                                                    Zresztą kapitaowi też;)
                                                  • Gość: samanta Re: Kapitan IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 09:02
                                                    A ja pi...i i urzadze rebelie na statku.Kapitan zadynda na maszcie i ja obejme dowodztwo ,o!!!!!:)
                                                  • ronja a jak się akurat biały szkwał zdarzy? 14.03.02, 09:05
                                                    Taki kapitan wówczas to skarb - ostatni opuszcza jednostkę
                                                  • Gość: samanta Re: a jak się akurat biały szkwał zdarzy? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 09:07
                                                    Ja mam tajny pakt z Neptunem i nie przewiduje niespodzianek. Gwizdzace ryje tyz wywiesze na maszcie! Nie
                                                    bedzieta mi wiatru psuc!:)
                                                  • laelia Re: Kapitan 14.03.02, 09:07
                                                    Samcia chcesz babiniec z łajby zrobić??? Litość okaż. Może by tak do kambuza?
                                                  • Gość: samanta Re: Kapitan IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 09:09
                                                    Ech babo ty jedna! Wszystkie kobity pojda karmic rekiny! zaloga czysto meska bedzie! kook bedzie szalal po
                                                    kambuzie przyodziany tylko w fartuszek ...Hmmm...mniam,mniam:)
                                                  • ronja Re: Kapitan 14.03.02, 09:11
                                                    Samanta, nie bądź szowinistka. Daj nam zyć, obiecuje od czasu do czasu coś
                                                    ugotować, nauczyć Cię wszystkich n iecenzuralnych piosenek jeździeckich i w
                                                    knajpach portowych lac po pyskach wszystko co się nadarzy
                                                  • Gość: samanta Re: Kapitan IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 09:13
                                                    Klac potrafie,swinskie szanty znam,jak trzeba jaja skopie chlopu...Hmmm...no dobra ,zostaniesz na pokladzie ale
                                                    od pierwszego trzymaj sie z daleka!!! Blekit jego oczu ( i nie tylko:) nalezy do mnie!:))))
                                                  • ronja Samanta, jestem oburzona! 14.03.02, 09:15
                                                    Nie sięgam po chłopów swoich przyjaciół! Honor mi nie pozwala.
                                                    A jak będę chciała rzygać, sama wyskocze za burtę...
                                                  • Gość: samanta Re: Samanta, jestem oburzona! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 09:38
                                                    Nie dobijaj! Honorowy pirat? trzeba lupic wszystko co sie nawinie ! Tylko wtedy bedzie wesolo i
                                                    emocjonujaco!!!:))))
                                                  • laelia Re: Kapitan 14.03.02, 09:15
                                                    Samanta, jak to harem ma być to hja już słówka nie powiem, ale może tak
                                                    dopuściłabyś nas do spółki. W końcu Dar Szczecina spory jest.
                                                  • Gość: samanta Re: Kapitan IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 09:40
                                                    Harem ma byc nie burdel !!!1 Ni ma,nie dopuszecze! Wyposzczona jezdem i bede kazda noc w innej koji sie
                                                    ogrzewac ;))))))))))
                                                  • Gość: Ronja Nie burdel??? - zapytała zawiedziona IP: 212.244.252.* 14.03.02, 09:42
                                                    To zmieniam łajbę;)
                                                  • Gość: samanta Re: Nie burdel??? - zapytała zawiedziona IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 09:44
                                                    Moglby byc gdybys taka honorowa nie byla! No dobra ,niech bedzie plywajacy burdel ale ja bede burdel
                                                    mama,oki?:)
                                                  • Gość: Ronja Re: Nie burdel??? - zapytała zawiedziona IP: 212.244.252.* 14.03.02, 09:49
                                                    Przełknę wycie swego honoru i się poświęcę.
                                                    Ciekawe co na to kapitan?:)
                                                  • Gość: samanta Re: Nie burdel??? - zapytała zawiedziona IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 09:50
                                                    awansowal na alfonsa;)))))))))) A szmaty biale w czerwone serduszka...O qrwa jak piknie !!!!!;)))))))))
                                                  • laelia Re: Jak burdel to OK 14.03.02, 09:55
                                                    dochodowy interes się szykuje, czy my tak społecznie?
                                                  • jasmina_tdi Re: Jak burdel to OK 14.03.02, 09:57
                                                    nie czytalam wyzej ale czy macie juz kogos do tanczenia na barze?????? :)))))

laelia napisał(a):

> dochodowy interes się szykuje, czy my tak społecznie?

• Gość: samanta Re: Jak burdel to OK IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 10:05
                                                    tanczyc to nam beda chlopy .Wy macie ich szczuc! Podplywaja do burty a my wtedy ,hyc i lupimy ich staetek! No i
                                                    cio? Dobry pomysl? Nuiedobitki beda nam za sluzbe robic.:)
                                                  • Gość: czort Re: Jak burdel to OK jeszcze jak! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 10:10
                                                    zgadzam siem, bezwarunkowo!!!
                                                  • Gość: samanta Re: Jak burdel to OK jeszcze jak! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 10:14
                                                    na meza zawsze moge liczyc jak widze;)))))
                                                  • jasmina_tdi Re: Jak burdel to OK jeszcze jak! 14.03.02, 10:20
                                                    dobra - ale na etat zostawiajcie tylko tych fajnych :)))))))

Gość portalu: samanta napisał(a):

> na meza zawsze moge liczyc jak widze;)))))

• Gość: samanta Re: Jak burdel to OK jeszcze jak! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 10:22
                                                    No jasne! W koncu ma byc upojnosc pod gwiazdami nie?:)))
                                                  • jasmina_tdi Re: Jak burdel to OK jeszcze jak! 14.03.02, 10:22
                                                    pamietaj - niezla dupka, fajne plecy i malo do powiedzenia - to podstawa :)))))

> No jasne! W koncu ma byc upojnosc pod gwiazdami nie?:)))

• Gość: sławek Re: Jak burdel to OK jeszcze jak! IP: 212.244.82.* 14.03.02, 14:50
                                                    Kurcze, widzę że juz wszystko zescie dograły, beze mnie. Znaczy co ja tam bede
                                                    robic ? Co ja z tego bede miał ? Może jakie dywidendy mi przydzielicie - nie
                                                    muszą byc w brzęczącej monecie.
                                                  • Gość: laelia Re: Jak burdel to OK jeszcze jak! IP: 212.244.106.* 14.03.02, 15:42
                                                    Dywidendy w naturze świadczone z wzajemnością. Czego się nie robi dla marynarzy.
                                                  • Gość: sławek Re: Jak burdel to OK jeszcze jak! IP: 212.244.82.* 14.03.02, 19:26
                                                    to znaczy golonkę w piwie zapewniasz ?
                                                  • jasmina_tdi Re: Jak burdel to OK jeszcze jak! 14.03.02, 19:27
                                                    golonka jest do bani! poplynmy lepiej do Wloch na cos wloskiego:)

Gość portalu: sławek napisał(a):

> to znaczy golonkę w piwie zapewniasz ?

• Gość: sławek Re: Jak burdel to OK jeszcze jak! IP: 212.244.82.* 14.03.02, 19:35
                                                    Tam za duża konkurencja na niwie burdelowej !
                                                  • jasmina_tdi Re: Jak burdel to OK jeszcze jak! 14.03.02, 19:41
                                                    potrafie tanczyc!!!! robie mostek, szpagat i spiewam jak sie upije :))))

> Tam za duża konkurencja na niwie burdelowej !

• kitek1 ale we wrzesniu za maz wychodzi ........... 14.03.02, 19:44
                                                    slawku drogi:)
                                                  • jasmina_tdi Re: ale we wrzesniu za maz wychodzi ........... 14.03.02, 19:45
                                                    do wrzesnia jeszcze daleko!!!! musze sie wyszumiec :))))

kitek1 napisał(a):

> slawku drogi:)

• kitek1 Re: ale we wrzesniu za maz wychodzi ........... 14.03.02, 19:47
                                                    jeszcze ktos pomysli,
                                                    ze potem spolegliwe cielatko bedziesz:)
                                                  • jasmina_tdi Re: ale we wrzesniu za maz wychodzi ........... 14.03.02, 19:48
                                                    ja juz jestem:))))))nawet nie wiesz jak bardzo!!!

kitek1 napisał(a):

> jeszcze ktos pomysli,
                                                    > ze potem spolegliwe cielatko bedziesz:)

• kitek1 Re: ale we wrzesniu za maz wychodzi ........... 14.03.02, 19:49
                                                    widzem to,
                                                    na wszystkich watkach swiata:)
                                                  • jasmina_tdi Re: ale we wrzesniu za maz wychodzi ........... 14.03.02, 19:50
                                                    to skup sie moze na tych najblizej a nie nosi cie !!!

kitek1 napisał(a):

> widzem to,
                                                    > na wszystkich watkach swiata:)

• kitek1 Re: ale we wrzesniu za maz wychodzi ........... 14.03.02, 19:51
                                                    ja sie probuje skupic na Tobie,
                                                    i dlatego mnie tak nosi:)
                                                  • jasmina_tdi Re: ale we wrzesniu za maz wychodzi ........... 14.03.02, 19:52
                                                    ja potrzebuje oazy spokoju a nie latawca!!!!

kitek1 napisał(a):

> ja sie probuje skupic na Tobie,
                                                    > i dlatego mnie tak nosi:)

• Gość: sławek Re: ale we wrzesniu za maz wychodzi ........... IP: 212.244.82.* 14.03.02, 19:52
                                                    Ostrzegasz mnie czy grozisz ?
                                                  • jasmina_tdi Re: ale we wrzesniu za maz wychodzi ........... 14.03.02, 19:55
                                                    kitek potrzebuje motywacji i konkurencji :)))))

> Ostrzegasz mnie czy grozisz ?

• Gość: leziox Re: Jak burdel to OK jeszcze jak! IP: 62.26.70.* 14.03.02, 19:52
                                                    To ja dla czołowej piratki Samanty jeszcze mały pomysł mam,coby
                                                    niesubordynowanych niewolników,co pani nie będą chcieli zabawiać,za kutasa do
                                                    steru przywiązywać i przeciągnąć ze 100 mil po wodzie,żeby nauczyli się,że z
                                                    dochtorową nie ma żartów,bo choć skalpel zgubiła,to jeszcze dziarska i jurna z
                                                    niej szczecinka.No.
                                                  • Gość: sławek Re: Jak burdel to OK jeszcze jak! IP: 212.244.82.* 14.03.02, 19:55
                                                    lepiej pod kilem, a raczej po mieczem
                                                  • Gość: samanta Re: Jak burdel to OK jeszcze jak! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 20:03
                                                    My Slawku bedziemy rzadzic tym burdelem.Ty za alfonsa a ja za burdel mame bede
                                                    robic.Dochodami dzielimu sie fifty fifty .Dla ciebie najfajniejsze laski a dla
                                                    mnie najprzystojniejsze chlopy.Reszta dla zalogi.Pasi ci to?:)
                                                  • Gość: sławek Re: Jak burdel to OK jeszcze jak! IP: 212.244.82.* 14.03.02, 20:06
                                                    Jeszcze jak. To co robimy nabór ?
                                                  • Gość: samanta Re: Jak burdel to OK jeszcze jak! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 20:09
                                                    Malo masz tu zalogi? To jak duza ta krypa szefie?;)
                                                  • Gość: sławek Re: Jak burdel to OK jeszcze jak! IP: 212.244.82.* 14.03.02, 20:11
                                                    załoga jest przednia, ale może bysmy tak jeszcze filię na krowim pokładzie
                                                    ustanowili ?
                                                  • Gość: samanta Re: Jak burdel to OK jeszcze jak! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 20:16
                                                    Slaweczku!! Toz Ty siem zachlanny robisz!:)))))))
                                                  • jasmina_tdi Re: Jak burdel to OK jeszcze jak! 14.03.02, 20:12
                                                    mam kandydata na majtka - kitek sie nazywa! Tylko dajcie mu wycisk, na co mi
                                                    fajtlapa po rejsie!!!:)

> Malo masz tu zalogi? To jak duza ta krypa szefie?;)

• Gość: sławek Re: Jak burdel to OK jeszcze jak! IP: 212.244.82.* 14.03.02, 20:15
                                                    Kurcze , po co nam majtek w burdelu ?
                                                    Jeszcze towar bedzie podkradał.
                                                    No chyba ze za burłaka bedzie robił
                                                  • Gość: samanta Re: Jak burdel to OK jeszcze jak! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 20:17
                                                    ty jako p[rzyszla mezatka tyz chyba odpadasz moja mila;))))
                                                  • jasmina_tdi Re: Jak burdel to OK jeszcze jak! 14.03.02, 20:18
                                                    mozecie go przerobic na takiego co haremu pilnowal tylko nie mowcie mu,ze ten
                                                    pomys ode mnie wyszedl:)))))))))

> Kurcze , po co nam majtek w burdelu ?
                                                    > Jeszcze towar bedzie podkradał.
                                                    > No chyba ze za burłaka bedzie robił

• Gość: samanta Re: Jak burdel to OK jeszcze jak! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 20:20
                                                    niwolnikow bedziemy po drodze brac do roboty i do pracy. Skoro ma byc twoim
                                                    mezem to kastrowac go nie bede.Po co ci chlop bez..;)
                                                  • jasmina_tdi Re: Jak burdel to OK jeszcze jak! 14.03.02, 20:24
                                                    ale ja tam za niego nie wyjde !! powiedzial,ze po slubie mam mu wic gniazdko,
                                                    rozumiesz???? gdzie ja tam do grabi i badyli!!! :))

> niwolnikow bedziemy po drodze brac do roboty i do pracy. Skoro ma byc twoim
                                                    > mezem to kastrowac go nie bede.Po co ci chlop bez..;)

• Gość: samanta Re: Jak burdel to OK jeszcze jak! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 20:25
                                                    dla kogo gniazdko?Dla niego czy dla jego ptaka?jak dla ptaka to siem nie
                                                    spracujesz.Ups!;)))))))
                                                  • jasmina_tdi Re: Jak burdel to OK jeszcze jak! 14.03.02, 20:27
                                                    a Ty skąd wiesz samcia????????? narzeczonego mi ruszalas??????????????????
                                                    tak???????????:)

> dla kogo gniazdko?Dla niego czy dla jego ptaka?jak dla ptaka to siem nie
                                                    > spracujesz.Ups!;)))))))

• Gość: sławek Re: Jak burdel to OK jeszcze jak! IP: 212.244.82.* 14.03.02, 20:31
                                                    Kochane Panie, śledzę z przyjemnością wasz dialog i mam propozycję:
                                                    wykopcie ten obiekt sporów za burtę i weźmy się powaznie za interesy.
                                                    Róbmy ten burdel profesjonalnie !!! Apeluję !!!
                                                  • Gość: samanta Re: Jak burdel to OK jeszcze jak! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 20:38
                                                    Prosze mi tu niekompetencji nie zarzucac w koncu dziwka portowa jezdem i fach
                                                    swoj znam! Faceci wio za burte ryby karnmic a dziewczeta prosze sie stosownie
                                                    ptzyodziac i makijaz zrobic.no, i do roboty qrwa macia bo na sledzia nie
                                                    zarobimy!!!!
                                                  • Gość: samanta Re: Jak burdel to OK jeszcze jak! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 20:36
                                                    Bleeee...nigdy nie tykam cudzych narzeczonych .W koncu chyba kondora nie ma nie?
                                                    No,chyba ze mutant jaki?;)))))
                                                  • jasmina_tdi Re: Jak burdel to OK jeszcze jak! 14.03.02, 20:39
                                                    dobra ja juz tez go nie chce! jak on taki latawiec to niech idzie na pozarcie
                                                    rekinom:))))

> Bleeee...nigdy nie tykam cudzych narzeczonych .W koncu chyba kondora nie ma nie
                                                    > ?
                                                    > No,chyba ze mutant jaki?;)))))

• Gość: leziox Re: dyskryminacja IP: 62.26.70.* 14.03.02, 20:13
                                                    Czy ja się przypadkiem mylę,czy jestem wyraźnie dyskryminowany przy podziale
                                                    przyszłych łupów już teraz?Krwią mi jakby zapachniało...
                                                  • Gość: sławek Re: dyskryminacja IP: 212.244.82.* 14.03.02, 20:44
                                                    Słuchaj, ja se z nimi nie radzę, dam ci udział ale trzeba im jakoś uprzytomnić
                                                    ogrom i ważność zadań, jakoś entuzjazm wzbudzić !!
    • Gość: czort CICHO CZORT WAM TO MÓWI !!!!!!! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 20:46
      jużem jezd na pokładzidzie - i mata siem mnie słuchac do kurwy nedzy!!!!
      po pierwsze primo - kitus za stewarda bedzie robił, tylko coby tanców siem
      wyuczył, bo krypa kołysze, ażarcie nie ma prawa siem wypiwerolic !!!
      a kol leziox z powodu silnej niecheci do płci pieknej - za cooka robic ma, w
      przerwach pokład szorować - coby sie błyszczał, jak psu jajca!!!!
      howgh!
      prawda, kapitanie????
      a tylko spróbuj powiedzieć, że nie prawda, to wpierdol bedzie!!!!
      • kitek1 qwa ja za stewarda................ 14.03.02, 20:50
        z moimi papierami jachtowego kapitana zeglugi baltyckiej:(((
        • Gość: czort Re: qwa ja za stewarda................ IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 20:54
          kitus - juz morde drzesz!!!!!?????
          wybawilam ciem od smierci za burtom i ci siem nie podoba???
          o ja pierdolem - w choroszczy jak budu dudu spac bedziesz - po znajomosci
          zalatwiem - slowo!!!!
        • Gość: sławek Re: qwa ja za stewarda................ IP: 212.244.82.* 14.03.02, 20:54
          Tymi papierami to zęze bedziesz czyścił !!!
          To bedzie rejs biznesowy !!!!
          • kitek1 i sie skonczy jak na titanicu............. 14.03.02, 20:57
            jak takie biznes-palanty beda locji pilnowac:(((
            • Gość: czort Re: i sie skonczy jak na titanicu............. TAK IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 21:01
              no to kitus - masz przesrane - po kaftanik lecem, pedzem - jak strus!!!!
              a taka dobra fuche miales - zawsze podwedzic cos mogles z kuchni!!!!!!!
            • Gość: sławek Re: i sie skonczy jak na titanicu............. IP: 212.244.82.* 14.03.02, 21:02
              kotku, bierz za szmate i dno szorować, ty z jakimś tam kapitańskim patentem
              zupełnie nie pojmujesz idei i trudności żeglugi po naszych jeziorach i portach,
              a zwłaszcza jeziornych tawernach
      • Gość: samanta Re: CICHO CZORT WAM TO MÓWI !!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 20:54
        I ty siem durny mezu buntujesz????To ja zap..za ciebie na pokladzie zebys ty
        siem wylegiwac mogla jeno a ty mi tu do qrwy nedzy okoniem stajesz???? Anarchie
        mi tu siejesz???? A do czorta z takim narowistym mezem .Wysiadam
        kurwa,wysiadam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: czort Re: CICHO CZORT WAM TO MÓWI !!!!!!! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 20:58
          a gdzie ty kcesz wysiadac, co??? za burtom stasiek maciejow czeka???
          znow ryzego dzieciaka do chaupy kcesz przyprowadzic?????????
          niedoczekanie twoje!!!
          gaci kitrac - swierzy zakup porobiwszy - cala kope gaci fiuletowych masz do
          kitrania - i gowno mnie obchodzi, ze siem pralka spierdolila !!!
          w kulki mi ino nie grac!!!!
        • oxymoron Re: CICHO !!! 14.03.02, 20:59
          nie przeczytalem dokladnie tutaj wszystkiego, ale z tego co udalo mi sie
          w biegu przejrzec, wyglada, ze nie macie -zawodowego podziwiacza widokow!
          tak wiec zglaszam sie!!!
          za pare groszy i dobre zarcie moge...
          oxym
          • Gość: czort Re: CICHO !!! Ooxoxoxox IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 21:04
            podlizuj siem nmi, to moze i ty poplyniesz
            • oxymoron Re: CICHO !!! czort oxoxoxox 14.03.02, 21:06
              toz ja zawodowiec!
              zawodowcy sie nie podlizuja!
              zawodowcow sie przekupuje...
              jest sie milym dla zawodowca...
              ciezko takiego znalesc...
              • Gość: czort Re: CICHO !!! czort oxoxoxox IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 21:21
                oksik - kurwa mac - ja tam nie przekupujem - sama nieprzekupna jezdem, chiba,
                ze np .... jaki paluszek pokazal by siem????
                • oxymoron Re: CICHO !!! czort oxoxoxox 14.03.02, 21:29
                  czorcik!
                  czym chata bogata!
                  ....opened for suggestions...
                  ox...ym
                  • Gość: czort Re: CICHO !!! czort oxoxoxox IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 21:34
                    oki, pamietaj - moja pocztatyz otwarta - moze calom raczkem, co???
                    • oxymoron Re: CICHO !!! czort oxoxoxox 14.03.02, 21:40
                      mojej starej poczty juz nie ma.
                      zostal tylko 'oxymoron'
                      a jak ci smakowala tamta buleczka?
                      ox
                      • Gość: czort Re: CICHO !!! czort oxoxoxox IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 21:49
                        nie powiem, smakowita, oblizywalam siem, ale z trudem jadlam, do slownika
                        czesto zagladalam, bo niestety , demencja starcza mnie chwycila, a o tamtej
                        poczcie, to nie wiedzialam - a tak w o gole to dlaczegos siem zmienil, co???
                        • oxymoron Re: CICHO !!! czort oxoxoxox 14.03.02, 22:05
                          a u nie 'three dog night' przygrywaja 'summer in the city'......
                          tak mi sie jakos sentymentalnie zrobilo.....................
                          nastepna buleczka bedzie z....plasterkiem szynki.
                          adres? wycofuje sie stopniowo...
                          wymazuje powoili slady. nie chce psuc niczego.
                          oxymoron jeszcze ma pare rzeczy do powiedzenia; tamten inny 'pan' juz nie.
                          przynajmniej nie publicznie...
                          oxym
                  • oxymoron Re: CICHO !!! czort oxoxoxox 14.03.02, 21:35
                    kurcze!!! ale ja szybki........
                    o, o, nawet O! bo chcialem powiedziec, ze mnie to super extra latwo mozna
                    przekupic..
                    czasami jak mnie tak najdzie cos religijnego, to dziekuje bogu ze mnie
                    dziewczyna nie zrobil...
                    to by bylo.
          • Gość: sławek Re: CICHO !!! IP: 212.244.82.* 14.03.02, 21:06
            na c. nam podziwiacz- jeszcze za opłatą !
            • Gość: samanta I kij wam w oko!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 21:19
              Ty,kapitan qrwa jego mac!!!!!! To ja juz stracilam posade??? Albo tego
              cholernego czorta uciszysz i do kambuza poslesz albo ja Kon-Tiki buduje i stad
              wyp..!!To jak szefie? Dogadamy siem?
          • Gość: leziox Re: na reję IP: *.arcor-ip.net 14.03.02, 21:15
            Czort,dla takiego samozwańczego kapitana już wybraliśmy reję gustowną,coby się
            pobujać mógł deko na sznurku jak 12-ka zawieje.Już raz gadałem,że samo
            słowo "praca"mierzi mnie i uczulenia na jajach od tego dostaję.
            Jak już lecę na rejs,to nie po to,by zapierdalać.
            Zawodowy kontemplator widoków przydałby się,ale jedynie za żerło.Jako
            premię,mógłby dostać browarka,w zamian musiałby oglądając widoki,krzyczeć od
            czasu "UH,OH,YEEES",nawet w trakcie dymania pokładowych potworów,co nikomu
            przecież by nie przeszkadzało,co najwyżej policji jeziorowej.
            • kitek1 a slawus niech forwater sklaruje................. 14.03.02, 21:18
              zobaczymy co ta oferma potrafi:)
              • Gość: samanta Re: a slawus niech forwater sklaruje................. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 21:21
                a zeby cie szkorbut zezarl ty samozwancu! Za burte z tym obwiesiem
                kitusiem!!!!!!!!!!
              • Gość: sławek Re: a slawus niech forwater sklaruje................. IP: 212.244.82.* 14.03.02, 21:23
                ty mnie nie podpuszczaj, pilnuj zęzy
                • Gość: samcia kapitan IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 21:25
                  zap..do postu "kij wam w oko" bo nie wiem czy do wyrebu siem brac!
                  • Gość: sławek Re: kapitan IP: 212.244.82.* 14.03.02, 21:49
                    Samanta, ja cie kocham, lubię i szanuję i nie wiem o co chodzi, ale tak , do
                    wyrebu marsz !!!
            • Gość: czort Re: na reję wszystkie kutasy!!!! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 21:27
              dosc tu leziak, morda krotko, ja czort to mowiem !!!!
              bo jak nie - to powieszem - pozwolenstwo dostanem i juz!
              • Gość: leziox Re: na reję wszystkie kutasy!!!! IP: *.arcor-ip.net 14.03.02, 21:42
                Czort-chyba że wystrzelasz wszystkich albo podstępem wytrujesz,wtedy będziesz
                mogła samozwańczym kapitanem sobie zostać,żeglarzem,sterem i okrętem,ale bez
                załogi.Czyli wypisz-wymaluj-latający holender.
                Luuuuudzie!Wpadłem na odkrycie!Ta nasza cała dyskusja jako żywo przypomina
                polską sytuację polityczną.Nieświadomie,ale wszyscy zobrazowaliście,o co u nas
                w kraju chodzi,hahahaha!Każdy chce być kapitanem,a nikt za darmo nie chce
                zapierdalać...
                • Gość: czort Re: na reję wszystkie kutasy!!!! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 21:46
                  leziak - ty zamknij pysk, co?? mam pozwolenstwo, coby tak gadac! kapitan mnie
                  go udzielil!!!!
                  i nie dyskutowac - do kuchni lewa marsz!!!!!
                  wprawiac siem musisz, chlopie!
                  • kitek1 banda oszolomow................. 14.03.02, 21:48
                    lezio ma racje:)
                    • Gość: czort Re: banda oszolomow.....w osobie kitka jednego IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 21:52
                      a co, nastepny kutas siem odezwal??? kol. lezio twierdzi, ze wszyscy faceci to
                      kutasy som - z nim na czele!!!!!
                      kitus - ty tyz tak trzymaj !
                  • Gość: leziox Re: na reję wszystkie kutasy!!!! IP: *.arcor-ip.net 14.03.02, 21:52
                    Sobie możesz udzielać pierwszeństwa przy garach w swojej kuchni,kapitan będzie
                    wybranym w drodze demokratycznej kapitanem,a nie uzurpatorem bezprawnie
                    roszczącym sobie prawo do czegokolwiek.A nie masz tak całkiem przypadkiem na
                    drugie imię Adolfina?
                    • Gość: czort Re: na reję wszystkie kutasy!!!! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 21:54
                      leziak - do kurwy nedzy, ktos nam te przejazdzke funduje, ni???
                      ktos na poklad zaprasza - wlasciciel lajby i kapitan w jednej osobie, wiesz?
                      takze morda krotko - pod poklad do kuchni - kara musi byc!!!
                      za wszystkie twoje grzechy - zwawo marsz!
                      • Gość: samanta Samotny zeglarz IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 22:01
                        Poniewaz kapitan zupelnie niezdecydowany kto tu ma rzadzic wiec buduje swoje
                        Kon-Tiki i plyne w samotny rejs.Pi..klocaca sie zaloge i sama sobie bede
                        sterem,zeglarzem i okretem. Kiedy mnie chec najdzie to bede podziwiac
                        widoki,kiedy bede glodna to sobie tunczyka zjem a jak bede miala chec na sex to
                        przybije do wyspy i bede sie kochac z tubylcem pod poludniowym niebem .A Wy
                        zryjta siem dalej o wladze !:) Cumy rzuc!jest ,cumy rzuc !!!!! Ahoj !!!!!!!
                        • Gość: sławek Re: Samotny zeglarz IP: 212.244.82.* 14.03.02, 22:06
                          Ja cie nie poznaje ! Bunt na pokładzie a kapitan zamiast za chuje powywieszać
                          i mordami po deku poprzeciagać ucieka ?
                          • Gość: samanta Re: Samotny zeglarz IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 22:08
                            Pytalam wyraznie kto rzadzi ale odpowiedzi nie otrzymalam. Ta anarchia na
                            pokladzie mi nie pasi. Ryje dra jeno a burdelu jak nie bylo tak nie ma!
                            • Gość: sławek Re: Samotny zeglarz IP: 212.244.82.* 14.03.02, 22:11
                              Przecie była umowa - ty kapitan i burdel mama, ja alfons.
                              A ty bunt na pokładzie tolerujesz i jeszcze dezorganizację biznesu !
                              Kurcze, bo ci degradacja grozi.
                              W mordy ich i za jaja !!!
                              Ja pomogę.
                              • Gość: samanta Re: Samotny zeglarz IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 22:14
                                to moze zacznij od czorta bo ona z tasakiem po pokladzie biega!:)
                      • Gość: leziox Re: na reję wszystkie kutasy!!!! IP: *.arcor-ip.net 14.03.02, 22:02
                        A kto ci niby powiedział,że za darmo?Z satelity chińskiego osiągnęła mnie
                        właśnie wiadomość,że wpisowe na rejs wynosi 6000 zetełów,nic nie ma za darmo na
                        pokładzie,za wszystko płacić trzeba,to jeszcze kapitana nie możemy sobie
                        wybrać,jaki by nam się podobał?A o zamordyzmie ty słyszała?
                        • Gość: czort Re: na reję wszystkie kutasy!!!! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 22:09
                          leziak - ty najpierw pokaz te 6000 pnz a potem bedziesz darl siem, jak opetany,
                          co???
                          jak nie masz - to jednak podtrzymujem swojom propozycjem - pod wiaduktem
                          zarabiac bedziesz!!!! 80% oczywizda la mnie jezd!
                      • kitek1 lajba nie burdel............... 14.03.02, 22:04
                        i porzadek musi byc,
                        a to co czort proponuje,
                        to czyste qrestwo:(
                        • Gość: czort Re: lajba nie burdel............... IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 22:07
                          kitek, a czep siem psiego ogona, co? a kto powiedzial, ze ja porzadna jezdem????
                          oczywiscie, ze blizej mi do kurwy niz do paniusi, zrozumial???
                          i kto tu rzadzi??? leon czy jego dzieci, co?
                          czort - leon!!!
                    • Gość: sławek Re: na reję wszystkie kutasy!!!! IP: 212.244.82.* 14.03.02, 22:03
                      O kurwa, bunt !!!
                      KAPITANA chcą wybierać !!!
                      Demokracji mu się zachciało. I czorta postponuje !!!
                      Za burte z nim, abo gorzej - udziału w łupach nie dostaniesz.
                      Bedziesz wode z zęzy pić !
                      • Gość: mina Re: na reję wszystkie kutasy!!!! IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 14.03.02, 22:09
                        za kapitana bede JA, przynosze sie sama w teczce:)))
                        • Gość: samanta Re: na reję wszystkie kutasy!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 22:11
                          No i prosze !jeszcze jedna morda do podzialu przylazla!!!!
                          • Gość: sławek Re: na reję wszystkie kutasy!!!! IP: 212.244.82.* 14.03.02, 22:16
                            No ja już nie wytrzymam. A miał być cichy , romantyczny burdelik z upojnoscią
                            pod gwiazdami.
                            Wkraczam jako ALFONS tego interesu i zarządzam:
                            Kapitan - Samanta
                            Czort - klientów bedzie zwabiał
                            Lezio - w ramach obowiązków kuka co zamozniejszych klientów truł bedzie
                            kitek - wykidajło i steward
                            reszta - personel bezposedni - czyli kurwy

DO ROBOTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                            • Gość: czort Re: na reję wszystkie kutasy!!!! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 22:19
                              panu juz podziekujemy!!! a ja to za przywabiacza mam robic??????? ni chuja - to
                              pomcia jezd syrenom!!!!
                              dobranoc!
                              • Gość: sławek Re: na reję wszystkie kutasy!!!! IP: 212.244.82.* 14.03.02, 22:29
                                A kto ma omamić i na złą drogę sprowadzać ? Czort przecie !!
                        • oxymoron Re: mina!!!! 14.03.02, 22:14
                          a majtki juz masz?
                          nie chcieli mnie za zawodowego podziwiacza widokow....
                          ...............................
                      • Gość: czort Re: na reję wszystkie kutasy!!!! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 22:12
                        dobrze prawisz!!! odpierdolic siem od czorta wszyscy - jak jeden maz -
                        oczywiscie z wyjatkiem zony i swietej. one mogom, a jak!
                        • Gość: mina Re: na reję wszystkie kutasy!!!! IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 14.03.02, 22:13
                          komus wjebac? tylko slowko i sie robi
                          • Gość: czort Re: na reję wszystkie kutasy!!!! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 22:14
                            minusia - leziu mnie wkurwil deko, rozmachac raczke?????
                            • Gość: mina Re: na reję wszystkie kutasy!!!! IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 14.03.02, 22:18
                              nie trzeba, juz jezdem nawalona a przyjaciolka zas rzygala pod brama nato (to
                              kurwa jej specjalnosc, juz 3 raz), a krtek jebal ulica szeroka na 1 pojazd
                              140, wiec mogie wszystko dzis:)
                              a czym cie nasz slodki lezio wkurwil, ta poczciwina?
                          • Gość: samanta Dosyc tego! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 22:17
                            Rozmnazacie siem jak kroliki !!!!! Rak moich zal na was! Kto jezd przeciwko
                            niech sam zapierdasla na maszt i predziuko siem powiesi zeby mi na czasie
                            przyoszczedzic! Czort! Lezec na koji i odpoczywac! Kitek zlewej a lezio z
                            prawej wachlowac mojego meza bo goraco! Mina! Won do kambuza! A jak siem komu
                            nie podoba to wypierdolka z pokladu!!!!!!
                            • Gość: sławek CISZA !!!!!!! IP: 212.244.82.* 14.03.02, 22:18
                              No ja już nie wytrzymam. A miał być cichy , romantyczny burdelik z upojnoscią
                              pod gwiazdami.
                              Wkraczam jako ALFONS tego interesu i zarządzam:
                              Kapitan - Samanta
                              Czort - klientów bedzie zwabiał
                              Lezio - w ramach obowiązków kuka co zamozniejszych klientów truł bedzie
                              kitek - wykidajło i steward
                              reszta - personel bezposedni - czyli kurwy

DO ROBOTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: samanta Re: CISZA !!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 22:20
                                Cooooooooo?????????Moj maz ma klientow zabawiac??? Ma pracowac??????Nigdy! Od
                                zabawiania klientow panienki mamy ni????
                                • Gość: sławek Re: CISZA !!!!!!! IP: 212.244.82.* 14.03.02, 22:24
                                  nie zabawiac jeno naganiać. Od zabawiania jest personel.
                                  • Gość: samanta Re: CISZA !!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 22:37
                                    No dobra,ale tylko wtedy jak bedzie miala kaprycho popracowac!
                        • Gość: leziox Re: nie ma sprawy IP: 62.26.70.* 14.03.02, 22:17
                          Nie ma sprawy.Wodę,kurwa,z zęzy mam pić,tak?Czorta-uzurpatora i Samantę,jej
                          poplecznika we wszystkich ciemnych sprawach uznawać?A chuja.
                          To płyńcie sobie,płyńcie na rejsik.Ruskie torpedy za kwacha w Swinoujściu
                          dostać można.Jak się po pijatyce obudzita wszyscy i stwierdzicie,że wam okolice
                          nie pasują,bo to kotłów wkoło za dużo,sami w jednym zbiorowo siedzita i
                          czarnych osmolonych postaci z widłami w łapach wiele przy was stoi,to
                          podziękujecie mnie,tylko już z oddali,hahaha.
                          Mnie do zęzy?!JA prawdziwe wariackie papiery mam!!!
                          • Gość: samanta Re: nie ma sprawy IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 22:19
                            Nie teoryzuj ino za wachlarz siem lap!
                            • Gość: mina Re: nie ma sprawy IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 14.03.02, 22:23
                              ja za kurwe mam robic? slawus, synku, ja na to za stara i za gruba juz
                              jezdem...
                              ale moge bic!
                              • Gość: sławek Re: nie ma sprawy IP: 212.244.82.* 14.03.02, 22:26
                                Wiesz, i na ciebie amator sie znajdzie !!! Jak to mówią, każda.......
                                A jak umiesz bić to wal po mordach te zbuntowane towarzystwo bo nam kapitana
                                chcą obalić.
                            • Gość: czort Re: nie ma sprawy IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 22:27
                              dobrom mam zonem - i nawet tego ryzego bastarda ciem wybaczem!!!!!
                              to za to dbanie o mnie!!!
                              ty - leziu - za wachlarzyk - ino szybko!!!!
                              minusia - nie narzekaj - tobie tak ladnie we gorsecikach jezd!!!
                              • Gość: mina Re: nie ma sprawy IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 14.03.02, 22:31
                                chuja, nie bedem za kurew robic, nie stac was na mnie!
                                moge po mordach za darmo lac za to
                                • Gość: slawek Re: nie ma sprawy IP: 212.244.82.* 14.03.02, 22:34
                                  Kotku, to nie my ci mamy płacić jeno klienty.
                                  Do roboty qrwa !! A jak chcesz to drugi etat wykidajły mozesz wziąć !
                                  • Gość: samanta Ty siem konsultuj ze mnom najsampierw IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 22:39
                                    zanim przydzialy zechcesz zmieniac.Minusia jezd pikna dziwka i zarobi dla nas
                                    niezla kaske!
                                    • Gość: sławek Re: Ty siem konsultuj ze mnom najsampierw IP: 212.244.82.* 14.03.02, 22:41
                                      Ale na dwa etaty zapierdalać może nie ?
                                      • Gość: samanta Re: Ty siem konsultuj ze mnom najsampierw IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 22:43
                                        Kurwa!dobry jezdes! Stawiam ci dzisiaj grog Alfonsik!:)
                                • Gość: samanta Re: nie ma sprawy IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 22:34
                                  Buntujesz siem dziwko jedna???Albo do robopty albo zabetonuje ci nogi i zbadasz
                                  glebokosc akwenu! No,wskakuj w ten gorsecik i do roboty ! A ja idem sie na na
                                  zawietrzna odlac!
                                  • Gość: mina Re: nie ma sprawy IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 14.03.02, 22:38
                                    a ile za numerek?
                              • Gość: leziox Re: nie ma sprawy IP: 62.26.69.* 14.03.02, 22:34
                                Czort,będziesz ty miała najlepszy wachlarzyk wszystkich czasów,jak ci zdetonuję
                                koło stołka kapitańskiego,co nim zawładnąć bezprawnie chcesz jakie 200 gramów
                                TNT,albo może jeszcze semtex dostanę u Czechów i wtedy zobaczymy,jak sobie
                                chwalić będziesz pobyt na stateczku przez sabotażystów opanowanym.A'propos-nie
                                nazywa się ta łajba przypadkiem "Bounty"?
                                • Gość: samanta Re: nie ma sprawy IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 22:36
                                  a ten ciegiem dyskutuje!jakby opanowal umiejetnosc sluchania to by wiedzial ze
                                  ja tu rzadze! A meza mojego nie strasz bo i na ciebie cos wynajde! No,bier ten
                                  wachlarz i zapychaj.
    • Gość: sławek MOJA ŁAJBA IP: 212.244.82.* 14.03.02, 22:39
      łajba się zwie BŁĘKITNE DZIWO !!!!!!!!!!!!!
      Kto odgadnie skąd nazwa ma u mnie butelkę winka lub bimbru !!!!
      • Gość: samanta Re: MOJA ŁAJBA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 22:41
        Dziwo bo pewnie z podkladow kolejowych jom skleciles a blekitne bo tylko taka
        farba byla na przecenie rybnej!:)
        • Gość: sławek Re: MOJA ŁAJBA IP: 212.244.82.* 14.03.02, 22:43
          Pudło - ja nie rzeklem jeszcze że za każdą błędną odpowiedź punkty karne bedę
          przypierdalał i odbiore je sobie w walucie dowolnej ?
      • Gość: samanta Re: MOJA ŁAJBA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 22:41
        albo szmaty masz jakie przesmieszne ,blekitne!
        • Gość: sławek Re: MOJA ŁAJBA IP: 212.244.82.* 14.03.02, 22:45
          Hi, to juz niexle masz do tyłu - jak mi to oddasz ?
          • Gość: leziox Re: MOJA ŁAJBA IP: 62.26.69.* 14.03.02, 22:51
            Błękitne Dziwo-bo mogło sobie stać takie cóś wśród zarośli z resztkami
            niebieskiego lakieru na burtach.A ty to odnalazłeś,odremontowałeś i z racji
            sentymentu tak to nazwałeś.
            • Gość: sławek Re: MOJA ŁAJBA IP: 212.244.82.* 14.03.02, 22:54
              Nie, to było budowane od zera.
              Mogę tylko podpowiedzieć że to ma coś wspólnego z Latającym Holendrem
      • Gość: mina Re: MOJA ŁAJBA IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 14.03.02, 22:47
        dziwo to od dziwki na 100%
        • Gość: sławek Re: MOJA ŁAJBA IP: 212.244.82.* 14.03.02, 22:49
          Tez masz do tyłu - ale będę jak basza !!1
          • Gość: samanta Re: MOJA ŁAJBA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 22:56
            A ty co kuwa zerowac kcesz tu mnie?ja tu siem na nagrode polaszczylam a kary mi
            nie trzeba!!!!!!!! No!
            • Gość: sławek Re: MOJA ŁAJBA IP: 212.244.82.* 14.03.02, 22:59
              A co ty kurwa naiwna ? Jak jest nagroda to musi być pułapka w tym.
              No i wpadłaś.
              • Gość: samanta Re: MOJA ŁAJBA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 23:02
                No to czego kcesz w zamian,he? Ty zmijo podstepna!:)
                • Gość: sławek Re: MOJA ŁAJBA IP: 212.244.82.* 14.03.02, 23:18
                  Bedę myślał , może i co wymyślę że ty nie stracisz a i ja zyskam ! :)
                  Widzę że nam załoga zdezerterowała to i ja się na dziś ewakuuję.
                  Szczęścia życzę żono czorta !!!!!!!!!!
                  • Gość: samanta Re: MOJA ŁAJBA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 23:41
                    Ahoj przygodo;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka