Dodaj do ulubionych

Chyba już wiosna przyszła dla niektórych

14.03.02, 11:45
co nie Kitek, hę,hę,hę, hę ?:)he, he, he
Obserwuj wątek
    • mario2 Re: Chyba już wiosna przyszła dla niektórych 14.03.02, 11:46
      a co facet moze za to, ze mu sie rude podobaja? hę?
      • men_ Re: Chyba już wiosna przyszła dla niektórych 14.03.02, 11:48
        To te wszystkie dzisiaj, co ten facio rwie, to rude, tzn., Złotowłose ?:))
        • mario2 Re: Chyba już wiosna przyszła dla niektórych 14.03.02, 11:51
          a ja wiem. Znam tylko niektore. Ale masz racje za niedlugo dorowna tobie w
          ilosci narzeczonych :o))
          • men_ Re: Chyba już wiosna przyszła dla niektórych 14.03.02, 11:52
            Nauka nie idzie w las ..., cały czas podglądał i chyba notował, z reszta
            specjalista z niego od wyciągania starych wątków, O !:))
            • mario2 Re: Chyba już wiosna przyszła dla niektórych 14.03.02, 11:54
              naprawde myslisz, ze moje wypowiedzi notowal?
              Moze Ty tez? I dlatego Uneczke dorwales?
              • men_ Re: Chyba już wiosna przyszła dla niektórych 14.03.02, 11:55
                hi hi - ale uciekam do pracy znowu, bo mi stary nałóg wróci, jak widzę, co
                facio wyprawia :))
                • mario2 Re: Chyba już wiosna przyszła dla niektórych 14.03.02, 11:56
                  zmien nicka- to masz opanowane!!
                  Zastanowiles sie a propos weekendu?
                  Jesli masz czas i ochote- tel. :o))
                  • men_ Re: Chyba już wiosna przyszła dla niektórych 14.03.02, 11:58
                    zobaczymy, na razie nie wiem :)
                    • mario2 Re: Chyba już wiosna przyszła dla niektórych 14.03.02, 12:05
                      jak sie dowiesz nr znasz.

W tajemnicy powiem, ze Ruda z rozkoszy jeczy bo sie odwiedzin z Dolnego Slaska
                      na Weekend spodziewa.

Moze przy okazji zawiesicie bron i polaczycie interesy?
                      • men_ Re: Chyba już wiosna przyszła dla niektórych 14.03.02, 12:08
                        To te ciastka z powodu przylotu pewnego bociana ?:))
                        • mario2 Re: Chyba już wiosna przyszła dla niektórych 14.03.02, 12:19
                          Tobie sie wszystko z biala chusteczko kojarzy!
                          • men_ Re: Chyba już wiosna przyszła dla niektórych 14.03.02, 12:23
                            nie mnie, tylko podejrzałem na innym wątku, że komus sie chce lecieć z
                            bocianami :)
                            • mario2 Re: Chyba już wiosna przyszła dla niektórych 14.03.02, 12:31
                              Nie teoretyzuj- tylko popros kolege o przysluge :o))
    • kitek1 hę hę hę meniku.................. 14.03.02, 12:24
      a we wrocku smutno i ponuro,
      bez porannego gręhęholenia:(
      • mario2 Re: hę hę hę meniku.................. 14.03.02, 12:39
        Kitek- a weekend juz zaplanowalo?
      • Gość: oona Re: hę hę hę meniku.................. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 12:41
        Tobie Kitek smutno bez menika?:(
        • mario2 Re: hę hę hę meniku.................. 14.03.02, 12:49
          a Ty wytrzymujesz?
          • Gość: oona Re: hę hę hę meniku.................. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 12:51
            ja moge@
            a Kitek bidny nie bardzo:)
            • mario2 Re: hę hę hę meniku.................. 14.03.02, 12:53
              tylko @ ???
              Nie masz ochoty napic sie piffka?
              • Gość: oona Re: hę hę hę meniku.................. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 12:54
                na tę chwilę nie:)
                • men_ Re: hę hę hę 14.03.02, 12:57
                  hmmmmmmm ....., dobrze, że chwilkę małą :))
                  Dla Unki będzie ciemne piffko :))
                  • Gość: oona Re: hę hę hę IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 13:02
                    na razie sie herbatką upijam
                    i o pifffku nie mysle:)
                    • mario2 Re: hę hę hę 14.03.02, 13:04
                      hęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę
                      ęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę
                      ęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę
                      ęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę???????
                      ??
                      • men_ ble, ble, ble 14.03.02, 13:08
                        to było do prezesa :))
                        • mario2 Re: ble, ble, ble 14.03.02, 13:13
                          czyzbys znow przemowil ludzkim glosem? to ble ble przypomina mi luz cos
                          ludzkiego :o))
                    • men_ Re: hę hę hę 14.03.02, 13:06
                      No przeciez dzisiaj, teraz nie namawiam :)
                      • mario2 Re: hę hę hę 14.03.02, 13:14
                        men- zla sie zabierasz do rzeczy!
                        • Gość: oona Re: hę hę hę IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 13:18
                          za dobry,za łagodny jest
                          żle na tym wyjdzie:)
                          • mario2 Re: hę hę hę 14.03.02, 13:19
                            czy to autodenuncjacja?
                          • men_ Unka i Mario !!!!!! 14.03.02, 13:20
                            Unka - o.k. zasięgnę porady u zd :)
                            Mario: zgłoszę się na poradę telefoniczną, ale później bo moja Miła wygania
                            mnie do pracy :))
                            • mario2 Re: Unka i Mario !!!!!! 14.03.02, 13:29
                              choc ze mna popracujesz- przy okazji pogadamy, a zupelnie przy okazji nawalimy
                              sie jak 2 baki :o)))
                              • men_ Re: Mario !!!!!! 14.03.02, 15:42
                                To zacznij układać plan szkolenia, O !:)
                                • mario2 Re: Mario !!!!!! 14.03.02, 15:43
                                  po co plan- od razu zajecia praktyczne :o))
                                  • men_ Re: Mario !!!!!! 14.03.02, 15:46
                                    A nie będzie zajęć teoretycznych z lalkami: Ken i Barbi ?:)
                                • Gość: oona Re: Mario !!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 15:44
                                  a czego Cie dziecie jeszcze uczyc trzeba?:)
                                  • men_ Re: Unka 14.03.02, 15:47
                                    Pytasz sie mnie czy Mario ?:)))
                                    • Gość: oona Re: Unka IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 15:48
                                      no Ciebie,Ciebie:)
                                      • men_ Re: Unka 14.03.02, 15:53
                                        No tak:
                                        - będzie mnie oduczał pracować w weekendy;
                                        - będzie uczył jak można się na ten/tego piwem jak dwa bąki;

to chiba wszystko :))
                                        • mario2 Re: Unka 14.03.02, 15:54
                                          bez Kena i Barbie? :o))
                                          • men_ Re: Mario !!!!! 14.03.02, 15:55
                                            No przeciez pisałeś, żę te lalki niekompletne, O !:)
                                            • mario2 Re: Mario !!!!! 14.03.02, 15:57
                                              zabawimy sie w Slodowego. Uzupelnimy!
                                              • men_ Re: Mario !!!!! 14.03.02, 15:58
                                                A nie w pomysłowego Dobromira - ten potrafił zrobić cos z niczego !!!:)))

p.s.: już wiesz ??
                                                • mario2 Re: Mario !!!!! 14.03.02, 16:00
                                                  no wim :o)))

Menik wszystkie bajki znasz na pamiec?

Moze i Smoka Filomidanka pamietasz?
                                                  • men_ Re: Mario !!!!! 14.03.02, 16:08
                                                    Bo dawno temu, jak byłem małym chłopczykiem (i grzecznym) to przychodziłem do
                                                    domku na 19.20 na dobranocki !:))
                                                  • mario2 Re: Mario !!!!! 14.03.02, 16:43
                                                    po czym udawales sie do parku wypic kolejnego jabola i przedyskutowac problemy
                                                    egzystencjalne Gaski Balbinki ze swoimi kumplami? :o))
                                                  • kitek1 Re: Mario !!!!! 14.03.02, 16:46
                                                    i sprosne dowcipy opowiadac np.
                                                    przychodzi balbina z pierwsza miesiaczka do ptysisa,
                                                    a ptys: o kurcze balbina, jaja ci urwalo,
                                                  • mario2 Re: Mario !!!!! 14.03.02, 16:48
                                                    Widze Kitek, ze te zabawy nie sa Tobie obce.

Lepiej zdeklaruj sie co do przyjazdu weekendowego! Marusia czeka- juz do
                                                    fryzjera polazla. Inne tez czekaja- upilnowac sie ich nie da! :o))
                                                  • kitek1 Re: Mario !!!!! 14.03.02, 16:51
                                                    a myslisz,
                                                    ze jest szansa ze ktoras potraktuje mnie sypialnie:)
                                                    czy szukac jakiejs rezerwacji:(
                                                  • mario2 Re: Mario !!!!! 14.03.02, 17:03
                                                    hmmm- powinienes chyba te sprawe z paniami przegadac!

• men_ Re: Mario !!!!! 14.03.02, 17:07
                                                    To Kitek nie przegadał jeszcze tego problema ??:))
                                                  • kitek1 Re: Mario !!!!! 14.03.02, 17:07
                                                    no probuje, ale wiesz jakie one sa,
                                                    niby mowia "nie", ale przy tym :),
                                                    a ja nic z tego nie lapie,
                                                  • men_ Re: Mario !!!!! 14.03.02, 17:11
                                                    Taki duży, a Taki ...:))
                                                  • mario2 Re: Mario !!!!! 14.03.02, 17:24
                                                    Men- chcesz Kitka przenocowac?
                                                  • men_ Re: Mario !!!!! 14.03.02, 17:25
                                                    ble, ble, ble,
                                                    jeszcze raz ble
                                                    :)
                                                  • mario2 Re: Mario !!!!! 14.03.02, 17:31
                                                    ale z Ciebie kolega.... :o(((
                                                  • kitek1 Re: Mario !!!!! 14.03.02, 17:56
                                                    kolega?????
                                                    gada jak te panienki,ble:)
    • mario2 Zajecia praktyczne 14.03.02, 15:50
      beda sie odbywac bez Kena i Barbie- podczas zabawy mojej cory tymi lalkami
      stwierdzilem bezsprzecznie, ze brakuje im czesci ciala, na ktorych moglbym ci
      cokolwiek wytlumaczyc!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka