Gość: piecyk gazowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 20:07 Pomóż kobiecie... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=37&w=13707645 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: only Re: ONLY!!! RATUNKU!!! IP: *.kabel.telenet.be 24.06.04, 20:11 a jakia jest oplata za neostradke w polsce??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: ONLY!!! RATUNKU!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 20:29 neostrada.pl/tpsa/run?n=info&p1=cennik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: ONLY!!! RATUNKU!!! IP: *.kabel.telenet.be 24.06.04, 20:34 strasznie nieczytelny ten cennik....znaczy ile bede musiala zabulic jak sobie zarzycze zeby mnie tu neostradke zalozyli??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: ONLY!!! RATUNKU!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 20:35 Tabela nr 5. To w Belgii też Tepsa??? Straszne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: ONLY!!! RATUNKU!!! IP: *.kabel.telenet.be 24.06.04, 20:40 a przyjada i zamontuja czy mam sama sie fatygowac??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: ONLY!!! RATUNKU!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 20:43 Przyjadą, zamontują, zainstalują, powiercą, pociągną kable, skonfigurują Ci sieć lokalną, skrynki pocztowe, serwer WWW itp. itd. Kompleksowa obsługa. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: ONLY!!! RATUNKU!!! IP: *.kabel.telenet.be 24.06.04, 20:45 a dlugo trzeba czekac zeby przyjechali??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: ONLY!!! RATUNKU!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 20:49 Serio chcesz? Dzwonisz do Tepsy i za ok. tydzień odbierasz zestaw instalacyjny. Przychodzisz do domu, podłączasz modem, odpalasz program z płytki i masz Neostradę. Pomożesz Ty tej pani czy nie? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: ONLY!!! RATUNKU!!! IP: *.kabel.telenet.be 24.06.04, 20:51 a mowiles ze to oni przyjada i mnie podlacza, to niby po co ja mam do nich jechac i cos potem jeszcze w kompie grzebac, toz przeciez zepsuc moge albo dom w powietrze wyrzucic. no to jak to w koncu jest?? Pani?? jakiej pani??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: ONLY!!! RATUNKU!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 20:56 Nie bawię się z Tobą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: ONLY!!! RATUNKU!!! IP: *.kabel.telenet.be 24.06.04, 20:58 ja z toba tez nie, O! :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: ONLY!!! RATUNKU!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 21:01 Tzn. zabawiłbym się, ale do Belgii nie będę przecież tak na hura jechał, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: ONLY!!! RATUNKU!!! IP: *.kabel.telenet.be 24.06.04, 21:03 no co, sprawdzilbys cenniki, ostatnio nawet na ulicach byla rozwieszona reklama ile to za stale lacze chca......moze jeszcze wisi....w radiu tez byla reklama.....i w tv tez jest rekalama..... ooo, juz wiem, na telegazecie mozna sprawdzic ile za neta chce kablowka, tam gdzie mozaike pewnie pokazuja.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: ONLY!!! RATUNKU!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 21:15 Ale z Ciebie maruda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: ONLY!!! RATUNKU!!! IP: *.kabel.telenet.be 24.06.04, 21:18 co maruda, co maruda a co to ja jestem informacja i mnie placa prowizje od znalezienia klienta??? no chyba ze ta pani chce mi oplacac miesiecznie abonament, to juz zaraz jej podam......numer mojego konta, rzecz jasna...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: ONLY!!! RATUNKU!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 21:23 OK, to przy okazji moje też podaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: ONLY!!! RATUNKU!!! IP: *.kabel.telenet.be 24.06.04, 21:27 ale ta pani to wcale nie jest zainteresowana czy jej kto odpisze, czy nie.....wiec tak sie zastanawiam czy to nie ty jestes ta pania jasia, ewentualnie menik, nie mowiac juz o ptasiej menazerii.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: ONLY!!! RATUNKU!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 21:30 No, to ja. Chcę Cię zakablować do ichniej skarbówki, żeby Ci wlepili parę euro kary. ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: ONLY!!! RATUNKU!!! IP: *.kabel.telenet.be 24.06.04, 21:33 etam, jak bede chciala kare pare euro zaplacic to wystarczy ze na czas rachunku nie oplace....ajtam, bajdurzysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: ONLY!!! RATUNKU!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 22:12 Tobie to dobrze, możesz nie zapłacić w euro, ja mogę nie zapłacić only w złotych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gitek po co ty piecyku, onlontko o takie rzeczy sie.... IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.04, 20:50 pytasz, znajac ja, na pewno, ciagnie sobie kabelka na gape, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: po co ty piecyku, onlontko o takie rzeczy sie IP: *.kabel.telenet.be 24.06.04, 20:53 zazdroscisz ze tobie nikt za kabelka nie ciagnie za gape??? Odpowiedz Link Zgłoś