Dodaj do ulubionych

ONLY!!! RATUNKU!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 20:07
Pomóż kobiecie...
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=37&w=13707645
Obserwuj wątek
    • Gość: only Re: ONLY!!! RATUNKU!!! IP: *.kabel.telenet.be 24.06.04, 20:11
      a jakia jest oplata za neostradke w polsce???
      • Gość: piecyk gazowy Re: ONLY!!! RATUNKU!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 20:29
        neostrada.pl/tpsa/run?n=info&p1=cennik
        • Gość: only Re: ONLY!!! RATUNKU!!! IP: *.kabel.telenet.be 24.06.04, 20:34
          strasznie nieczytelny ten cennik....znaczy ile bede musiala zabulic jak sobie
          zarzycze zeby mnie tu neostradke zalozyli???
          :)
          • Gość: piecyk gazowy Re: ONLY!!! RATUNKU!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 20:35
            Tabela nr 5. To w Belgii też Tepsa??? Straszne...
            • Gość: only Re: ONLY!!! RATUNKU!!! IP: *.kabel.telenet.be 24.06.04, 20:40
              a przyjada i zamontuja czy mam sama sie fatygowac???
              • Gość: piecyk gazowy Re: ONLY!!! RATUNKU!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 20:43
                Przyjadą, zamontują, zainstalują, powiercą, pociągną kable, skonfigurują Ci
                sieć lokalną, skrynki pocztowe, serwer WWW itp. itd. Kompleksowa obsługa. ;-)))
                • Gość: only Re: ONLY!!! RATUNKU!!! IP: *.kabel.telenet.be 24.06.04, 20:45
                  a dlugo trzeba czekac zeby przyjechali???
                  • Gość: piecyk gazowy Re: ONLY!!! RATUNKU!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 20:49
                    Serio chcesz? Dzwonisz do Tepsy i za ok. tydzień odbierasz zestaw instalacyjny.
                    Przychodzisz do domu, podłączasz modem, odpalasz program z płytki i masz
                    Neostradę.

Pomożesz Ty tej pani czy nie? ;-)
                    • Gość: only Re: ONLY!!! RATUNKU!!! IP: *.kabel.telenet.be 24.06.04, 20:51
                      a mowiles ze to oni przyjada i mnie podlacza, to niby po co ja mam do nich
                      jechac i cos potem jeszcze w kompie grzebac, toz przeciez zepsuc moge albo dom
                      w powietrze wyrzucic. no to jak to w koncu jest??

Pani?? jakiej pani???
                      • Gość: piecyk gazowy Re: ONLY!!! RATUNKU!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 20:56
                        Nie bawię się z Tobą!
                        • Gość: only Re: ONLY!!! RATUNKU!!! IP: *.kabel.telenet.be 24.06.04, 20:58
                          ja z toba tez nie, O!
                          :P
                          • Gość: piecyk gazowy Re: ONLY!!! RATUNKU!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 21:01
                            Tzn. zabawiłbym się, ale do Belgii nie będę przecież tak na hura jechał, nie?
                            • Gość: only Re: ONLY!!! RATUNKU!!! IP: *.kabel.telenet.be 24.06.04, 21:03
                              no co, sprawdzilbys cenniki, ostatnio nawet na ulicach byla rozwieszona reklama
                              ile to za stale lacze chca......moze jeszcze wisi....w radiu tez byla
                              reklama.....i w tv tez jest rekalama.....
                              ooo, juz wiem, na telegazecie mozna sprawdzic ile za neta chce kablowka, tam
                              gdzie mozaike pewnie pokazuja....
                              • Gość: piecyk gazowy Re: ONLY!!! RATUNKU!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 21:15
                                Ale z Ciebie maruda...
                                • Gość: only Re: ONLY!!! RATUNKU!!! IP: *.kabel.telenet.be 24.06.04, 21:18
                                  co maruda, co maruda
                                  a co to ja jestem informacja i mnie placa prowizje od znalezienia klienta???
                                  no chyba ze ta pani chce mi oplacac miesiecznie abonament, to juz zaraz jej
                                  podam......numer mojego konta, rzecz jasna...:)
                                  • Gość: piecyk gazowy Re: ONLY!!! RATUNKU!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 21:23
                                    OK, to przy okazji moje też podaj!
                                    • Gość: only Re: ONLY!!! RATUNKU!!! IP: *.kabel.telenet.be 24.06.04, 21:27
                                      ale ta pani to wcale nie jest zainteresowana czy jej kto odpisze, czy
                                      nie.....wiec tak sie zastanawiam czy to nie ty jestes ta pania jasia,
                                      ewentualnie menik, nie mowiac juz o ptasiej menazerii....
                                      • Gość: piecyk gazowy Re: ONLY!!! RATUNKU!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 21:30
                                        No, to ja. Chcę Cię zakablować do ichniej skarbówki, żeby Ci wlepili parę euro
                                        kary. ;-D
                                        • Gość: only Re: ONLY!!! RATUNKU!!! IP: *.kabel.telenet.be 24.06.04, 21:33
                                          etam, jak bede chciala kare pare euro zaplacic to wystarczy ze na czas rachunku
                                          nie oplace....ajtam, bajdurzysz
                                          • Gość: piecyk gazowy Re: ONLY!!! RATUNKU!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 22:12
                                            Tobie to dobrze, możesz nie zapłacić w euro, ja mogę nie zapłacić only w
                                            złotych...
    • Gość: gitek po co ty piecyku, onlontko o takie rzeczy sie.... IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.04, 20:50
      pytasz,
      znajac ja,
      na pewno,
      ciagnie sobie kabelka na gape,
      • Gość: only Re: po co ty piecyku, onlontko o takie rzeczy sie IP: *.kabel.telenet.be 24.06.04, 20:53
        zazdroscisz ze tobie nikt za kabelka nie ciagnie za gape???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka