Dodaj do ulubionych

Myszka w Glempa

15.03.02, 07:09
Każdy przed wejściem do Internetu powinien zmówić modlitwę zalecaną przez
Kościół kat., by nie kusiła go latynoska dupa Jennifer Lopez albo Józio Glemp w
stroju plażowym.

Wszechmogący wieczny Boże, który stworzyłeś nas na Swoje podobieństwo i
poleciłeś nam szukać, przede wszystkim, tego co dobre, prawdziwe i piękne,
szczególnie w Boskiej Osobie Twego Jednorodzonego Syna, Pana naszego Jezusa
Chrystusa, pomóż nam, błagamy Ciebie, przez wstawiennictwo św. Izydora, biskupa
i doktora, abyśmy podczas naszych wędrówek w Internecie kierowali nasze ręce i
oczy tylko na to, co podoba się Tobie i traktowali z miłością i cierpliwością
wszystkie te osoby, które spotykamy przez Chrystusa Pana naszego. Amen. Święty
Izydorze módl się za nami!

***Uwaga! Zamiast wypowiadać archaiczne już nieco amen można po prostu wcisnąć
enter.

*** Dobre nie? - polecam- ponoc po zmowieniu moglitwy nawet serwer GW nie
szaleje :o))

Obserwuj wątek
    • Gość: xp Re: Myszka w Glempa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 11:35
      jezu, to autentyk?
      • mario2 Re: Myszka w Glempa 15.03.02, 11:37
        XP- myslisz, ze bylbym zdolny takie kretynstwo wymyslic?
        • Gość: kubek Re: Myszka w Glempa IP: 192.168.5.* 15.03.02, 11:40
          Ja sądzę ,że tak. Mógłbyś, a nawet to Twoja specjalność. Nie jedyna.
          Nie przejmuj się nadmiernie i ignoruj kubka. Co Ci będzie jakiś ciemny idiota
          wciskał bzdury...
          ::)))
          kubek
    • saqqara Re: Myszka w Glempa 15.03.02, 11:42
      o Chryste!

cos sie dzisiaj religijna robie, dziwne.
      • mario2 Re: Myszka w Glempa 15.03.02, 11:43
        od dzis bede Was codziennie kilkoma takimi cukierkami raczyl :o))
        • Gość: kubek Re: Myszka w Glempa IP: 192.168.5.* 15.03.02, 11:45
          Twórczy z Ciebie gość , nie ma co!!!
          Warto Cię słuchać.
          kubek))))))))))
          • Gość: xp Re: Myszka w Glempa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 11:58
            kubek w obruszaniu się to słabo Ci idzie
            ładnie sobie bajasz, ale w konflikcie tracisz klasę, bo się nabzdyczasz;
            czujesz?

nie poraża Cię żenadą koncentracja kleru na pozyskiwaniu hmmm służalczych
            jednostek, nie widzisz strategii budowania ilościowej jakości a la dicopolo, bo
            ludzie samostanowiący, odrzucają asexualny mrok?
        • kitek1 swoja droga to faktycznie ten glemp.......... 15.03.02, 11:51
          to chyba najwieksza kara boska,
          jaka w tysiacleciu spotkala,
          polski kosciol katolicki:(
          • saqqara Re: swoja droga to faktycznie ten glemp.......... 15.03.02, 11:53
            fajnie w czapce wyglada.i kogos mi przypomina, czy nie tego od "nie"?
            • mario2 Re: swoja droga to faktycznie ten glemp.......... 15.03.02, 11:55
              z uszu sa podobni, tyle, ze ten z NIE ma jeszcze cos miedzy uszami :o))
          • mario2 Re: swoja droga to faktycznie ten glemp.......... 15.03.02, 11:54
            no nie tylko on. Pomysl o takich gigantach jak :
            -Jankowski
            -Rydzyk
            -Flaszka-Glodz

i jeszcze kilku innch- chociazby abepe z Poznania :o))
            • saqqara Re: swoja droga to faktycznie ten glemp.......... 15.03.02, 11:57
              moze uszy to jakis znak rozpoznawczy? chociaz akurat pan od "nie" to mi tu
              troche bruzdzi. za inteligentnie gada.
              • mario2 Re: swoja droga to faktycznie ten glemp.......... 15.03.02, 12:00
                kompleks za inteligentnego gadania?
                Wole jego felietony czytac, niz co niedziela kazania wysluchac. Chocby kazania
                tego pana, co coniedziela w Watykanie z okienka jak kukulka o 12 wyskakuje i
                udaje, ze kilkoma jezykami czytac potrafi :o))
                • saqqara Re: swoja droga to faktycznie ten glemp.......... 15.03.02, 12:04
                  nie panial. bruzdzi mi w teorii uszu, ktore mialy by byc znakiem rozpoznawczym
                  dla tych inteligentnych inaczej.
                  tez wole urbana poczytac, a w niedziele o tej porze to ja sie na drugi bok
                  przekrecam, wiec nie wiem co trace:)
                  • mario2 Re: swoja droga to faktycznie ten glemp.......... 15.03.02, 12:05
                    ale oni wiedza co traca- datek na tace :o))
            • Gość: kubek Re: swoja droga to faktycznie ten glemp.......... IP: 192.168.5.* 15.03.02, 12:04
              Trudno zaprzeczyć ,że flanka jaka przedstawiasz jest bliska Twoim
              zainteresowaniom. Tego Ci nie odbiera nikt. Nie obawiaj się!
              Ale poszukaj choć wzrokiem jeśli Cię pamięć zawodzi, że można i wsród tych co
              taka wybrali drogę jak stan kapłański, znależć gigantów prawdziwych.
              Trudno Ci się pewnie z tym pogodzić ,ale Ty nie możesz się i ze soba zgadzać,
              to nie ma się czemu dziwić.
              ))) Coś słyszałeś, coś ktoś powiedział i tak pasiesz się na tym Ty sfrustrowany
              półpiłkarzyk, reprezentant, obywatel dwojga nacji, posiadacz dyplomatycznego
              paszportu, guru paru, karateka od umiejetnego dwumetrowego Mavashi, pogromca
              kogos tam kogo wymieniasz i bożyszcze ....a gdzie jesteś Ty taki prawdziwy?
              Z własnymi przekonaniami, dokonaniami, osiągnięciami?
              Gdzie Ty jako tata ośmioletniego dziecka? Takie jak głosisz prawdy mu wpajasz?
              To chyba Ci je ktoś rozsądny odebrać powinien.
              Uderzysz mavashi? Czy ad ridiculum może ad personam, jak lubisz?
              Pozdrawiam Cię i gratuluję idoli
              kubek;)))))
              • mario2 Re: swoja droga to faktycznie ten glemp.......... 15.03.02, 12:06
                • Gość: kubek Re: swoja droga to faktycznie ten glemp.......... IP: 192.168.5.* 15.03.02, 12:11
                  Aby dyskutować potrzeba minimum dwu elementów. O czym i z kim.
                  O czym , w tym przypadku byłoby. Drugi element nie występuje. Bez urazy, ale
                  potraktuję Cię jak powietrze. Bez urazy, ale nie pierwszej świeżości.
                  W Twoim slangu - IGNOR.
                  A jęsli w poniedziałek poprawi Ci się nastrój to zapraszam na ...kubek
                  • mario2 Re: swoja droga to faktycznie ten glemp.......... 15.03.02, 12:16
                    z durniami i to natretnymi nie dyskutuje. Juz raz prosilem- nie wpierdalaj sie
                    w moje watki. Widac potrzebujesz sie dowartosciowac- pokazujac sie obok mnie!
                    Niby ignorujesz, a wpierdalasz sie we wszystko. Przypominasz mi w tym jako zywo
                    Wrewa, ktory zeruje tylko na tym, ze wyskakuje jak burek z budy pasozytujac na
                    innych.
                    Nic z tego- jestes za cieniutki, za glupiutki i za malutki.
                    Dowartosciowuj sie w swoich rozmowkach o kawce! W miedzyczasie poczytaj
                    elementarz, albo ksiazeczki z cyklu "poczytaj mi mamo" Jesli to dla ciebie zbyt
                    trudne to sie powies!

Bez pozdrowien i jakichkolwiek wyrazow!
                    • Gość: wrew Re: swoja droga to faktycznie ten glemp.......... IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 16.03.02, 00:08
                      mario2 napisał(a):

> z durniami i to natretnymi nie dyskutuje. Juz raz prosilem- nie wpierdalaj sie
                      > w moje watki. Widac potrzebujesz sie dowartosciowac- pokazujac sie obok mnie!
                      > Niby ignorujesz, a wpierdalasz sie we wszystko. Przypominasz mi w tym jako zywo
                      >
                      > Wrewa, ktory zeruje tylko na tym, ze wyskakuje jak burek z budy pasozytujac na
                      > innych.
                      > Nic z tego- jestes za cieniutki, za glupiutki i za malutki.
                      > Dowartosciowuj sie w swoich rozmowkach o kawce! W miedzyczasie poczytaj
                      > elementarz, albo ksiazeczki z cyklu "poczytaj mi mamo" Jesli to dla ciebie zbyt
                      >
                      > trudne to sie powies!
                      >
                      > Bez pozdrowien i jakichkolwiek wyrazow!

IGNOR
                      • mario2 Re: swoja droga to faktycznie ten glemp.......... 16.03.02, 01:41
                        dzieki- juz myslalem ze sie pajacu nie zorientujesz!
                        • Gość: wrew Re: swoja droga to faktycznie ten glemp.......... IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 16.03.02, 07:59
                          mario2 napisał(a):

> dzieki- juz myslalem ze sie pajacu nie zorientujesz!

Ignoruję to.
              • Gość: XP Re: swoja droga to faktycznie ten glemp.......... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 12:13
                UWAGA ZŁY PIES!
                zębów nie ma, ale może zamemłać na śmierć!
                • mario2 Re: swoja droga to faktycznie ten glemp.......... 15.03.02, 12:17
                  zauwazylem :o))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka