Dodaj do ulubionych

zwymiotowalem.....

15.03.02, 10:23
... gdy odebralem rano poczte od listonosza!!!!
otwieram liscik, a to nie renta, nie emerytura, tylko....
...wezwanie do wstawienia sie, w celu.. odbycia.......
.... ZASADNICZEJ SLUZBY WOJSKOWEJ!!!!!!!

szlag mnie trafi!!!!!! tyle lat ich wystawialem, a teraz mnie dojechali!!!

niech tylko mi kalashnikova do reki dadza!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • laelia Re: zwymiotowalem..... 15.03.02, 10:27
      pożyczysz mi?
      • emperor Re: zwymiotowalem..... 15.03.02, 10:29
        kulke?
    • Gość: kubek Re: zwymiotowalem..... IP: 192.168.5.* 15.03.02, 10:29
      Gratuluję! Będziesz żołnierzem w zaszczytnej służbie ...to tyle ja na to.
      Ale przecież masz szansę na odroczenie, bo jeśli wymioty sa Twoja reakcja na
      korespondencje , to z Twoim zdrowiem nie jest dobrze. Zaświadczenie od kubka
      masz gwarantowane.
      Niniejszym kubek zaświadcza, że poborowy E. cierpi na nietrzymanie treści.
      Powinno wystarczyć.
      A teraz napij się goracej i niesłodzonej herbaty...;)))
      kubek
      • emperor Re: zwymiotowalem..... 15.03.02, 10:32
        Kubek, mi wcale nie jest do smiechu!!!
        zaraz sie napije ale jakiejs gorzaly ze zlosci!!!!
        • jasmina_tdi nie placz mezu 15.03.02, 10:32
          przyjade na przysiege :))))))))
          • kitek1 Re: nie placz mezu 15.03.02, 10:40
            powiedziec mu o naszym slubie:)
            • jasmina_tdi Re: nie placz mezu 15.03.02, 10:41
              nie mow bo sie ze mna rozwiedzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kitek1 napisał(a):

> powiedziec mu o naszym slubie:)

• kitek1 Re: nie placz mezu 15.03.02, 10:44
                moze go gdzies wysla w pokojowej misji,
                i bedziemy miec problem z glowy:)
            • emperor Re: nie placz mezu 15.03.02, 10:44
              Kitek, a ogladales Krolla?
              • jasmina_tdi chlopaki podajcie sobie raczki 15.03.02, 10:45
                przeciez moge miec dwoch mezow :)))

emperor napisał(a):

> Kitek, a ogladales Krolla?

• kitek1 Re: chlopaki podajcie sobie raczki 15.03.02, 10:47
                  albo byc natowska wdowa wojskowa,
                  to tez interes:)
                  • jasmina_tdi Re: chlopaki podajcie sobie raczki 15.03.02, 10:48
                    ...no i wydalo sie:(((((((((

kitek1 napisał(a):

> albo byc natowska wdowa wojskowa,
                    > to tez interes:)

• emperor Re: chlopaki podajcie sobie raczki 15.03.02, 10:49
                  ale ja wcale zly nie jestem:) tylko mi sie ten film przypomnial,

gdy chlop w wojsku - zona swieta:)
        • Gość: kubek Re: zwymiotowalem..... IP: 192.168.5.* 15.03.02, 10:45
          To się napij i innym pozwól też. A nie płacz, bo jak taki mokry pokażesz się w
          jednostce. Daleko masz?
          ;;)))kubek
      • kitek1 wszyscy sprytni sobie kwity zalatwiaja............ 15.03.02, 10:32
        ze sa debiliami,
        a w armii same debile,
        jak to jest:)
        • laelia Re: wszyscy sprytni sobie kwity zalatwiaja............ 15.03.02, 10:34
          kałasznikowa czy pożyczysz?
          • kitek1 Re: wszyscy sprytni sobie kwity zalatwiaja............ 15.03.02, 10:39
            a w kogo Ty chcesz tym kalachem celowac:(
            • jasmina_tdi za mundurem panny sznurem:)))) 15.03.02, 10:40
              • emperor Re: za mundurem panny sznurem:)))) 15.03.02, 10:47
                ja tam wole panny za mercedesem:)
                • jasmina_tdi Re: za mundurem panny sznurem:)))) 15.03.02, 10:48
                  za mercedesem kolegi/ taty/ sasiada????? hihihihihihihi....

emperor napisał(a):

> ja tam wole panny za mercedesem:)

• emperor Re: za mundurem panny sznurem:)))) 15.03.02, 10:54
                    nie bede sie chwalil, bo jeszcze sie zakochasz :))))))
                    • jasmina_tdi Re: za mundurem panny sznurem:)))) 15.03.02, 10:58
                      w sasiedzie?? a fajny jakis?

emperor napisał(a):

> nie bede sie chwalil, bo jeszcze sie zakochasz :))))))

• emperor Re: za mundurem panny sznurem:)))) 15.03.02, 11:02
                        moze i w nim, jesli ci sie okularnik podoba:)))))
            • laelia Re: wszyscy sprytni sobie kwity zalatwiaja............ 15.03.02, 10:49
              Do przechodniów się jeszcze strzelać nie wybieram. Gdzieś tak sobie dla
              rozładowania frustracji.
          • emperor Re: wszyscy sprytni sobie kwity zalatwiaja............ 15.03.02, 10:40
            kalasznikowy to ja sprzedawal bede, naboje, C4 , czolgi i inne akcesoria!
            bo odrobic to trzeba!

i pomyslec ze juz za rok, dzieci w przedszkolu beda sie plastikiem bawic:))))

laelia napisał(a):

> kałasznikowa czy pożyczysz?

• anka1 Re: wszyscy sprytni sobie kwity zalatwiaja............ 15.03.02, 10:42
            Emperor Ty powaznie piszesz czy kpiny sobie robisz? jak powaznie to wspolczuje.
            podobno bedzie mozna na studiach odsluzyc swoje. powodzenia, trzymam kciuki !!!
            • emperor Re: wszyscy sprytni sobie kwity zalatwiaja............ 15.03.02, 10:45

a wiesz ze teraz skonczylem sesje wraz ze studiami:(

anka1 napisał(a):

> Emperor Ty powaznie piszesz czy kpiny sobie robisz? jak powaznie to wspolczuje.
              >
              > podobno bedzie mozna na studiach odsluzyc swoje. powodzenia, trzymam kciuki !!!

• Gość: xp Re: wszyscy sprytni sobie kwity zalatwiaja............ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 10:50
                to się szybko zapisz na jakieś!
                • anka1 Re: wszyscy sprytni sobie kwity zalatwiaja............ 15.03.02, 10:55
                  o! to jest dobry pomysl! nauki nigdy za wiele gdy od woja mozna zwiac:)
                  • emperor Re: wszyscy sprytni sobie kwity zalatwiaja............ 15.03.02, 10:58
                    musze zalatwic kategorie D lub E, bo ze szkola jest roznie, raz mozna isc, raz
                    nie.

trzeba tylko kase do odpowiedniej kieszeni wlozyc, a to niestety u nas
                    5000 kosztuje:(
                    • Gość: xp Re: wszyscy sprytni sobie kwity zalatwiaja............ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 11:07
                      a jedyny żywiciel?
                      a to kosztuje ok 2000 ale rozpytuj komu można dać, bo się niechcący pogrążysz,
                      a jak już będziesz dawał to tragizuj w najgorszych ciuchach itp, negocjuj, żeby
                      Twoje papiery się zapodziały gdzieś na jakiś czas
                      • kitek1 Re: wszyscy sprytni sobie kwity zalatwiaja............ 15.03.02, 11:10
                        albo lec na socjopate,
                        wytatuuj sobie kropki pod oczami,
                        przyznaj sie do cpania,
                        i milosci do nacinania sie i kolesi, jak Cie wnerwia:)
                        • Gość: samanta Re: wszyscy sprytni sobie kwity zalatwiaja............ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 11:53
                          do woja marsz do wooooja,a ty nie placz mila mooooja!!!!:))))))
                          • emperor Re: wszyscy sprytni sobie kwity zalatwiaja............ 15.03.02, 12:09
                            jasne!!!! do marynarki na dziwki portowe:)))))))

Gość portalu: samanta napisał(a):

> do woja marsz do wooooja,a ty nie placz mila mooooja!!!!:))))))

• Gość: samanta Re: wszyscy sprytni sobie kwity zalatwiaja............ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 12:10
                              No,nie ma lekko!kapitanem ani pierwszym to ty nie bedziesz a ja na nizszych
                              ranga nie lece;)))))
                              Tylko nie marynarka!To orka a nie sluzba,nie badz durny!
                              • emperor Re: wszyscy sprytni sobie kwity zalatwiaja............ 15.03.02, 12:19
                                to mi pomoz, bo jak mnie wezma to bedzie na ciebie!!!!
                                • Gość: samanta Re: wszyscy sprytni sobie kwity zalatwiaja............ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 12:21
                                  Zolnierzyku ty moj, a jak ja mam ci pomoc????? Ale jesli cie drapna do
                                  marynarki to obiecuje na przysiege przyjechac ;)))
                                  • emperor Re: wszyscy sprytni sobie kwity zalatwiaja............ 15.03.02, 12:31
                                    dopiero na przysiege????
                                    teraz mozesz przyjechac! bedziesz bardziej bezpieczna niz po przysiedze,
                                    bo wiesz jaki czlowiek wyglodzony po tym wojsku, niewiem czy bys kolezanek ze
                                    soba zabrac nie musiala:)))))
                                    • Gość: samanta Re: wszyscy sprytni sobie kwity zalatwiaja............ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 12:38
                                      A co ty wielblad jestes i chcesz sie nasycic na zapas? co wytesknione to lepiej
                                      smakuje.;) A poza tym ja lubie niebezpieczne sytuacje a fach swoj znam,o!;)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka