Dodaj do ulubionych

DZIEN MOZGU....

18.03.02, 08:18
ponoc dzisiaj mamy....

Z tej okazji chce zlozyc serdeczne zyczenia dla posiadaczy tego organu.....:))))
Obserwuj wątek
    • leopard Re: DZIEN MOZGU.... 18.03.02, 08:20
      Po precyzyjnych badaniach specjalistycznych wykryto u mnie pewną ilość tej
      materii więc dziękuję za życzenia i je odwzajemniam :)
      • onlyania Re: DZIEN MOZGU.... 18.03.02, 09:23
        oj, ale moje swieto jest jutro, tzn dzien bezmozgowca.....
        nie zaopatrzyli mnie w ten obiekt zbyt obficie, a i to nawet mialam wydlubalam
        sobie wacikiem, he he he :))))
    • 9876aaww Re: DZIEN MOZGU.... 18.03.02, 08:21
      z wzajemnością!
      • Gość: kubek Re: DZIEN MOZGU.... IP: 192.168.5.* 18.03.02, 08:28
        Od kubka życzenia dla posiadaczy i UŻYTKOWNIKÓW.
        Niech Wam służy !!!
        Mnie służy niezgorzej, a za życzenia dzięki z dużą wzajemnością!!!;;;)))
        kubek
        Łączę szczególne życzenia od arapskiego i szponderka.
    • kwiczol Re: DZIEN MOZGU.... 18.03.02, 08:26
      Czekamy na nastepne dni: Dzien Watroby, Dzien Sledziony,Dzien Pipy,Dzien
      Paznokcia, itp.
      • anka1 Re: DZIEN MOZGU.... 18.03.02, 08:31
        a co z tymi co maja tylko plecy?:)))
      • laelia Re: DZIEN MOZGU.... 18.03.02, 08:31
        DzieN mózgu trąci szowinizmem, a co z tą liczną grupą nie-posiadaczy?
        • kwiczol Re: DZIEN MOZGU.... 18.03.02, 08:32
          Ci mga dalej spokojnie na forum pisac!
          • anka1 Re: DZIEN MOZGU.... 18.03.02, 08:33
            Laelia a Ty co tu robisz?:) Tygryska pocieszac bo smutny ale juz!:))))
    • kitek1 a czy mozgi planuja jakas impreze................. 18.03.02, 08:36
      bo ja bym chetnie swoj wyslal,
      niech sie pobawi biedaczysko:)
      • mathildae Re: a czy mozgi planuja jakas impreze................. 18.03.02, 08:53
        Twoj to chyba spi, wnusiu, po ostatnim weekendzie, co?
        :)
        • kitek1 Re: a czy mozgi planuja jakas impreze................. 18.03.02, 08:59
          wrecz odwrotnie,
          po tak bliskim kontakcie z babcinym organem,
          czuje sie wysmienicie:)
          • mathildae Re: a czy mozgi planuja jakas impreze................. 18.03.02, 09:03
            przeciez to nie mnie odwiedziles w weekend, podly wnusiu!
            czyzbys nie dotarl do stolycy?? eee, cos bujasz.......:)
            • mario2 Re: a czy mozgi planuja jakas impreze................. 18.03.02, 09:06
              Ty nas olalas!!!
              Jak nieprzymierzajac Uneczka Mena!
              • mathildae Re: a czy mozgi planuja jakas impreze................. 18.03.02, 09:37
                Marcys, jakie olalas?!
                kilkakrotnie siem pytalam publicznie (w piatek) kiedy i ktorej ten sciersciuch
                przyjezdza ale on pozostawal gluchy na moje zapytania! a kontakt z Wwami mam
                tylko via mail, a dostepu do mail'a tylko w pracy, wiec skutek byl jaki byl;(

mario2 napisał(a):

> Ty nas olalas!!!
                > Jak nieprzymierzajac Uneczka Mena!

• mario2 Re: a czy mozgi planuja jakas impreze................. 18.03.02, 09:52
                  w piatek kilkakrotnie bylo mowione o Quchni Artystycznej .... :o))
                  a tak swoja droga juz od dawna powinniemy miec Twoj nr tel :o))
                  • mathildae Re: a czy mozgi planuja jakas impreze................. 18.03.02, 09:57
                    to co, ojciec, słać? tylko ta poczta znowu nulluje...

ps.a ja zrozumialam, ze kitek+Quchnia to dopiero w sobote?!

mario2 napisał(a):

> w piatek kilkakrotnie bylo mowione o Quchni Artystycznej .... :o))
                    > a tak swoja droga juz od dawna powinniemy miec Twoj nr tel :o))

• mario2 Re: a czy mozgi planuja jakas impreze................. 18.03.02, 10:10
                      I dobrze zrozumialas. Wlasnie w sobote na Ciebie czekalismy!
                      • mathildae Re: a czy mozgi planuja jakas impreze................. 18.03.02, 10:14
                        aaaa, to ja przepraszam i poprawie sie!:)

• mario2 Re: a czy mozgi planuja jakas impreze................. 18.03.02, 10:16
                          juz i tak masz przewalone!
                          Nastepny raz to nie wiem kiedy Kitus przyjedzie :o((
                          • mathildae Re: a czy mozgi planuja jakas impreze................. 18.03.02, 10:18
                            w maju, wtedy jablonie kwitna! bedzie mu sypmatyczniej pod drzewkiem spac;o)
                            • mario2 Re: a czy mozgi planuja jakas impreze................. 18.03.02, 10:20
                              Pod drzewkiem spac nie musial!
                              • mathildae Re: a czy mozgi planuja jakas impreze................. 18.03.02, 10:35
                                aaa, ze niby jakas dobra duszyczka go przenocowala? popatrz, popatrz, jednak
                                jakos sobie poradzil, kto by pomyslal...
                                ps. poszlo!:)

• mario2 Re: a czy mozgi planuja jakas impreze................. 18.03.02, 10:36
                                  przeciez spal u nas :o))
                                  • mathildae Re: a czy mozgi planuja jakas impreze................. 18.03.02, 10:41
                                    no przeciez wiem, ze Maryjka ma dobre serce!
                                    • mario2 Re: a czy mozgi planuja jakas impreze................. 18.03.02, 10:44
                                      no :o)) ale nie tylko serce :o))
            • kitek1 Re: a czy mozgi planuja jakas impreze................. 18.03.02, 09:07
              bylem i o malo na saskiej pod jablonka nie padlem,
              ale dobrzy ludzie mi pomogli:)
              • yess Re: a czy mozgi planuja jakas impreze................. 18.03.02, 09:09
                a co piles tam jabcoka?
                • kitek1 Re: a czy mozgi planuja jakas impreze................. 18.03.02, 09:13
                  babcia mathi tam pedzi winko z jabluszek,
                  ale mnie olala tym razem i dobrze,
                  bo jakby sie okazala taka sliczna,
                  jak te wawiaczki, co poznalem,
                  to bym chyba przestal jej wnusiowac:)
                  • yess Re: a czy mozgi planuja jakas impreze................. 18.03.02, 09:20
                    babcia matyldzia jest bardzo ladna...zaluj kitek zaluj :)
                    • kitek1 Re: a czy mozgi planuja jakas impreze................. 18.03.02, 09:22
                      i tak mam tylko trzy serduszka,
                      i dla babci by zabraklo:(
                      • yess Re: a czy mozgi planuja jakas impreze................. 18.03.02, 09:33
                        babci zalujesz? no ladnie
    • saqqara Re: DZIEN MOZGU.... 18.03.02, 09:46
      chociaz moj organ w poniedzialki jest zazwyczaj niedysponowany, to serdecznie
      dziekuje i obiecuje solennie dbac o jego zdrowie psychiczne i fizyczne, kuracja
      z szesciopaka juz zarezerwowana.
      • Gość: mina Re: DZIEN MOZGU.... IP: *.turboline.skynet.be 18.03.02, 12:31
        a u nas mowi sie mozg na kupke:)))
        sie idzie do kibelka ze slowy "ide wykonac mozg":)))))
        • saqqara Re: DZIEN MOZGU.... 18.03.02, 12:40
          u mnie idac do kibelka mowi sie "ide zrobic rzezbe z brazu: ')))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka