onlyania 18.03.02, 08:18 ponoc dzisiaj mamy.... Z tej okazji chce zlozyc serdeczne zyczenia dla posiadaczy tego organu.....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leopard Re: DZIEN MOZGU.... 18.03.02, 08:20 Po precyzyjnych badaniach specjalistycznych wykryto u mnie pewną ilość tej materii więc dziękuję za życzenia i je odwzajemniam :) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: DZIEN MOZGU.... 18.03.02, 09:23 oj, ale moje swieto jest jutro, tzn dzien bezmozgowca..... nie zaopatrzyli mnie w ten obiekt zbyt obficie, a i to nawet mialam wydlubalam sobie wacikiem, he he he :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubek Re: DZIEN MOZGU.... IP: 192.168.5.* 18.03.02, 08:28 Od kubka życzenia dla posiadaczy i UŻYTKOWNIKÓW. Niech Wam służy !!! Mnie służy niezgorzej, a za życzenia dzięki z dużą wzajemnością!!!;;;))) kubek Łączę szczególne życzenia od arapskiego i szponderka. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiczol Re: DZIEN MOZGU.... 18.03.02, 08:26 Czekamy na nastepne dni: Dzien Watroby, Dzien Sledziony,Dzien Pipy,Dzien Paznokcia, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: DZIEN MOZGU.... 18.03.02, 08:31 DzieN mózgu trąci szowinizmem, a co z tą liczną grupą nie-posiadaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
kwiczol Re: DZIEN MOZGU.... 18.03.02, 08:32 Ci mga dalej spokojnie na forum pisac! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: DZIEN MOZGU.... 18.03.02, 08:33 Laelia a Ty co tu robisz?:) Tygryska pocieszac bo smutny ale juz!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a czy mozgi planuja jakas impreze................. 18.03.02, 08:36 bo ja bym chetnie swoj wyslal, niech sie pobawi biedaczysko:) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: a czy mozgi planuja jakas impreze................. 18.03.02, 08:53 Twoj to chyba spi, wnusiu, po ostatnim weekendzie, co? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: a czy mozgi planuja jakas impreze................. 18.03.02, 08:59 wrecz odwrotnie, po tak bliskim kontakcie z babcinym organem, czuje sie wysmienicie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: a czy mozgi planuja jakas impreze................. 18.03.02, 09:03 przeciez to nie mnie odwiedziles w weekend, podly wnusiu! czyzbys nie dotarl do stolycy?? eee, cos bujasz.......:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: a czy mozgi planuja jakas impreze................. 18.03.02, 09:06 Ty nas olalas!!! Jak nieprzymierzajac Uneczka Mena! Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: a czy mozgi planuja jakas impreze................. 18.03.02, 09:37 Marcys, jakie olalas?! kilkakrotnie siem pytalam publicznie (w piatek) kiedy i ktorej ten sciersciuch przyjezdza ale on pozostawal gluchy na moje zapytania! a kontakt z Wwami mam tylko via mail, a dostepu do mail'a tylko w pracy, wiec skutek byl jaki byl;( mario2 napisał(a): > Ty nas olalas!!! > Jak nieprzymierzajac Uneczka Mena! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: a czy mozgi planuja jakas impreze................. 18.03.02, 09:52 w piatek kilkakrotnie bylo mowione o Quchni Artystycznej .... :o)) a tak swoja droga juz od dawna powinniemy miec Twoj nr tel :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: a czy mozgi planuja jakas impreze................. 18.03.02, 09:57 to co, ojciec, słać? tylko ta poczta znowu nulluje... ps.a ja zrozumialam, ze kitek+Quchnia to dopiero w sobote?! mario2 napisał(a): > w piatek kilkakrotnie bylo mowione o Quchni Artystycznej .... :o)) > a tak swoja droga juz od dawna powinniemy miec Twoj nr tel :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: a czy mozgi planuja jakas impreze................. 18.03.02, 10:10 I dobrze zrozumialas. Wlasnie w sobote na Ciebie czekalismy! Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: a czy mozgi planuja jakas impreze................. 18.03.02, 10:14 aaaa, to ja przepraszam i poprawie sie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: a czy mozgi planuja jakas impreze................. 18.03.02, 10:16 juz i tak masz przewalone! Nastepny raz to nie wiem kiedy Kitus przyjedzie :o(( Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: a czy mozgi planuja jakas impreze................. 18.03.02, 10:18 w maju, wtedy jablonie kwitna! bedzie mu sypmatyczniej pod drzewkiem spac;o) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: a czy mozgi planuja jakas impreze................. 18.03.02, 10:20 Pod drzewkiem spac nie musial! Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: a czy mozgi planuja jakas impreze................. 18.03.02, 10:35 aaa, ze niby jakas dobra duszyczka go przenocowala? popatrz, popatrz, jednak jakos sobie poradzil, kto by pomyslal... ps. poszlo!:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: a czy mozgi planuja jakas impreze................. 18.03.02, 10:36 przeciez spal u nas :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: a czy mozgi planuja jakas impreze................. 18.03.02, 10:41 no przeciez wiem, ze Maryjka ma dobre serce! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: a czy mozgi planuja jakas impreze................. 18.03.02, 10:44 no :o)) ale nie tylko serce :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: a czy mozgi planuja jakas impreze................. 18.03.02, 09:07 bylem i o malo na saskiej pod jablonka nie padlem, ale dobrzy ludzie mi pomogli:) Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: a czy mozgi planuja jakas impreze................. 18.03.02, 09:09 a co piles tam jabcoka? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: a czy mozgi planuja jakas impreze................. 18.03.02, 09:13 babcia mathi tam pedzi winko z jabluszek, ale mnie olala tym razem i dobrze, bo jakby sie okazala taka sliczna, jak te wawiaczki, co poznalem, to bym chyba przestal jej wnusiowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: a czy mozgi planuja jakas impreze................. 18.03.02, 09:20 babcia matyldzia jest bardzo ladna...zaluj kitek zaluj :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: a czy mozgi planuja jakas impreze................. 18.03.02, 09:22 i tak mam tylko trzy serduszka, i dla babci by zabraklo:( Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: a czy mozgi planuja jakas impreze................. 18.03.02, 09:33 babci zalujesz? no ladnie Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: DZIEN MOZGU.... 18.03.02, 09:46 chociaz moj organ w poniedzialki jest zazwyczaj niedysponowany, to serdecznie dziekuje i obiecuje solennie dbac o jego zdrowie psychiczne i fizyczne, kuracja z szesciopaka juz zarezerwowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: DZIEN MOZGU.... IP: *.turboline.skynet.be 18.03.02, 12:31 a u nas mowi sie mozg na kupke:))) sie idzie do kibelka ze slowy "ide wykonac mozg":))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: DZIEN MOZGU.... 18.03.02, 12:40 u mnie idac do kibelka mowi sie "ide zrobic rzezbe z brazu: '))) Odpowiedz Link Zgłoś