Dodaj do ulubionych

Halo tam na świecie. Żyjecie?

19.03.02, 06:05
Ja owszem, właśnie nieoawno wstałam, spojrzałam na Forum i zastanawiam sie, czy
jestem jeszcze nocny marek, czy już poranny ptaszek. Pozdrawiam wszystkich :)
Obserwuj wątek
    • kitek1 witaj maryjko poranna 19.03.02, 06:14
      mnie wczoraj tez cos szybki i mocny sen zmozyl,
      ze teraz od rana, przy slicznym wschodzie slonca,
      zbiera mi sie na swiergolenie:)
      • maryjo2 Re: witaj maryjko poranna 19.03.02, 06:38
        A ja myślałam, że na miałczenie :) Jak tam noc w objęciach niunieczki?
        • kitek1 Re: witaj maryjko poranna 19.03.02, 06:43
          niunieczka tak na chwile sie obudzila,
          menika pokusic, ale menika: zero:(,
          • mario2 Re: witaj maryjko poranna 19.03.02, 06:50
            Czesc Kitus. Nawet wdzieki niunieczki nie sa w stanie Mena z apatii wyrwac!
            Trzeba chyba kuracje wstrzasowa zastosowac, by Men powrocil do siebie i do nas.
            W najgorszym przypadku wezmiesz go na kozetke!
            • kitek1 Re: witaj maryjko poranna 19.03.02, 06:56
              jak sie domyslam nie macie mozliwosci,
              innego namierzenia menika,
              czytalem te jego posciki niedzielne,
              i chyba go rozumiem, prawdopodobnie udal sie na odforumkowy odpoczynek:),
              ale na pewno powroci:)))
              • mario2 Re: witaj maryjko poranna 19.03.02, 07:04
                No niestety nie mozemy sie z nim skontaktowac. Nawet telefonicznie! Oj co nam
                ta Uneczka zafundowala- forum bez Mena to tak jak baba bez cipci!
                • kitek1 Re: witaj maryjko poranna 19.03.02, 07:09
                  albo piwo bezalkoholowe,
                  ale ja go rozumiem, ja tez juz to chcialem rzucic,
                  jak sie z wroclawiaczkami nie umialem umowic na wyjazd do vikinga:(
                  • mario2 Re: witaj maryjko poranna 19.03.02, 07:11
                    Czy tak w Wroclawiu unosza sie jakies zle zenskie fluidy, ze kobiety z tego
                    miasta popadaja w masowa glupawke?
                    • kitek1 Re: witaj maryjko poranna 19.03.02, 07:14
                      za duzo wilgoci,
                      i te zenskie fluidy przesycone sa mentalnoscia komarzyc,
                      wyssac co sie da i w dluga:(
                      • mario2 Re: witaj maryjko poranna 19.03.02, 07:16
                        To chyba tak od czasow powodzi stulecia!
                        Dobrze ze wtedy Wa-wy nie zalalo! :o))
                      • Gość: oona Re: witaj maryjko poranna IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 08:18
                        wciaz czekam na konkrety-co mianowicie wysysają
                        z tych nieszczesnych men-żczyzn?
                        • kitek1 Re: witaj maryjko poranna 19.03.02, 08:21
                          a my tak sobie z marysiem,
                          lubimy poplotkowac z ranczyka,
                          a Ty stawaj na uszach i sciagaj tutaj menika,
                          to wszystko odszczekam:)
                          • mario2 Re: witaj maryjko poranna 19.03.02, 08:22
                            Proponuje po prostu odczekac!
                          • Gość: samanta Re: witaj maryjko poranna IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 08:23
                            Witam i zycze wszystkim milego dnia...mimo deszczu za oknem;))))
                            • mario2 Re: witaj maryjko poranna 19.03.02, 08:24
                              Czesc Samcia! Zyjesz jeszcze??? Zastosowalas sie do moich nalegan ?????
                            • yess Re: witaj maryjko poranna 19.03.02, 08:24
                              u nas na szczescie jeszcze slonce :)) milego dnia roboczego :))
                          • Gość: oona Re: witaj maryjko poranna IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 08:24
                            a ja siem konkretna robie
                            jak ktos mi pupe obrabia-
                            i dlatego sie słów czepiam:)
                            a na uszach i rzęsach nawet staje
                            ale to i tak nic nie daje
                            w kwestii sciagniecia tutaj menika:(
                            przepadł bez wiesci:(
                            • kitek1 Re: witaj maryjko poranna 19.03.02, 08:26
                              ale chyba mu milo tam zza swiatow forumowych,
                              jak tak na to Twoje stawanie na uszkach patrzy:)
                              • Gość: oona Re: witaj maryjko poranna IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 08:29
                                chyba tego nie widzi:(
                                zresztą pewnie po to zniknął
                                zeby wrócić z Uneczką wybitą z główki
                                i serduszka:(
                                • kitek1 Re: witaj maryjko poranna 19.03.02, 08:32
                                  ja tam zawsze,
                                  po kolejnych zawodach milosnych,
                                  tak po cichutku zagladalem,
                                  co sie tutaj dzieje:)
                                  • Gość: oona Re: witaj maryjko poranna IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 08:35
                                    przypuszczam,ze wszyscy co tak
                                    szumnie sie pozegnali z forum
                                    po cichutku tu zaglądają,czasem nie wytrzymują zresztą
                                    i robią wpisik:))
                                    ja sie tez kilka razy sama przed soba zarzekałam,ze juz never!
                                    uzależnia chole.stwo,czy co?:)
                                    • dzyt Re: witaj maryjko poranna 19.03.02, 08:45
                                      dlaczego rezygnować z czegoś, co i tak sprawia człowiekowi przyjemność?...
                                      komu chce się coś udowodnić?...
                                      nie warto wyrzekać się drobnych radości !!!
                                      :))))))))))))

Witam Was Wszystkich bardzo sedecznie!
                                      :)
                                      • Gość: oona Re: witaj maryjko poranna IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 08:46
                                        witaj uzależniona:)
                                        • Gość: laelia Re: witaj maryjko poranna IP: 212.244.106.* 19.03.02, 08:51
                                          Cześć ranne ptaszki. Mario, Kitek widzę że dzień kobiet rzeczywiście raz w
                                          roku :o) Nieładnie.
                                          • kitek1 Re: witaj maryjko poranna 19.03.02, 08:53
                                            sorrki, ja tak naprawde z zyczliwosci truje,
                                            a Ty mi sie w wawace obiecywalas, i co?:(((
                                            • laelia KItek, Kitek 19.03.02, 08:57
                                              To ja miałam na dworcu zamieszkać i każdego pociągu z utęsknieniem wyglądać, do
                                              samotnych mężczyzn miauczeć? Zawód co prawda najstarszy w świecie, ale z moją
                                              pozostałą poracą mógłby kolidować :o) Wyznacz tylko czas i miejsce a przylecę
                                              jak na skrzydłach.
                                              • kitek1 Re: KItek, Kitek 19.03.02, 09:00
                                                juz mi sie wydawalo,
                                                ze o tym moim przylocie do wawawki,tak glosno,
                                                glupio mi bylo indywidualnie kogos informowac,
                                                bo ja w zasadzie, to taki dosc skromny kitek jestem:)
                                                • Gość: laelia Re: KItek, Kitek IP: 212.244.106.* 19.03.02, 09:07
                                                  Ale ze mnie jest grzeczna panienka i lubię być na spotkanie zaproszona, a nie
                                                  dowiadywać się o nim z prasy codziennej. Mogę ewentualnie sama Cię zaprosić, w
                                                  końcu z Ciebie taki wyjątkowo skromny Kitek :o)
                                                  • kitek1 Re: KItek, Kitek 19.03.02, 09:10
                                                    acha, to kolejne sorrki,
                                                    ale krociutko Cie tak blizej znalem,
                                                    to nie wiedzialem, czy wypada:)
                                                    zeby Cie nie stawiac w klopotliwej sytuacji,
                                                  • Gość: laelia Re: KItek, Kitek IP: 212.244.106.* 19.03.02, 09:18
                                                    Lubię kłopotliwe sytuacje, zawsze w takich łatwiej poznać człowieka, no i jest
                                                    to test na poczucie humoru :o)
                                                  • kitek1 Re: KItek, Kitek 19.03.02, 09:23
                                                    faktycznie,
                                                    dla bystrzakow to wyzwanie,
                                                    ale niektorzy bardzo sie napinaja,
                                                    i z nieznajomosci Ciebie,
                                                    tak mi z Toba,
                                                    tym razem nie wyszlo:(
                                                  • Gość: laelia Re: KItek, Kitek IP: 212.244.106.* 19.03.02, 09:32
                                                    Póki życia póty nadziei
                                                  • kitek1 Re: KItek, Kitek 19.03.02, 09:35
                                                    kitki dlugo zyja, a laelije mlode,
                                                    to wszystko jeszcze mozliwe:)))
                                                  • laelia Re: KItek, Kitek 19.03.02, 09:42
                                                    Kitki to podobno siedem razy. Tak długo mam czekać? Ale to chyba naturalne:
                                                    starowinka z Kitkiem na kolanach :o)
                                                  • kitek1 Re: KItek, Kitek 19.03.02, 09:45
                                                    albo odwrotnie,
                                                    buzka, zaczynam byc powaznym czlowiekiem:)))
                                                    pa***:)
                                                  • laelia Re: KItek, Kitek 19.03.02, 09:50
                                                    Może być :o) Miłej pracy życzę, ja chyba też muszę się zbierać.
                                        • dzyt Re: witaj maryjko poranna 19.03.02, 09:00
                                          chyba sie uzależnię od Twojej obecności tutaj...
                                          :))))))))))))
                                          • kitek1 Re: witaj maryjko poranna 19.03.02, 09:11
                                            ja tak tylko z ranczyka,
                                            na przebudzenie sobie klikam,
                                            a potem do uczciwej pracy znikam:)
                                            dzetko droga***:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka