maryjo2 19.03.02, 06:05 Ja owszem, właśnie nieoawno wstałam, spojrzałam na Forum i zastanawiam sie, czy jestem jeszcze nocny marek, czy już poranny ptaszek. Pozdrawiam wszystkich :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitek1 witaj maryjko poranna 19.03.02, 06:14 mnie wczoraj tez cos szybki i mocny sen zmozyl, ze teraz od rana, przy slicznym wschodzie slonca, zbiera mi sie na swiergolenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: witaj maryjko poranna 19.03.02, 06:38 A ja myślałam, że na miałczenie :) Jak tam noc w objęciach niunieczki? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: witaj maryjko poranna 19.03.02, 06:43 niunieczka tak na chwile sie obudzila, menika pokusic, ale menika: zero:(, Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: witaj maryjko poranna 19.03.02, 06:50 Czesc Kitus. Nawet wdzieki niunieczki nie sa w stanie Mena z apatii wyrwac! Trzeba chyba kuracje wstrzasowa zastosowac, by Men powrocil do siebie i do nas. W najgorszym przypadku wezmiesz go na kozetke! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: witaj maryjko poranna 19.03.02, 06:56 jak sie domyslam nie macie mozliwosci, innego namierzenia menika, czytalem te jego posciki niedzielne, i chyba go rozumiem, prawdopodobnie udal sie na odforumkowy odpoczynek:), ale na pewno powroci:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: witaj maryjko poranna 19.03.02, 07:04 No niestety nie mozemy sie z nim skontaktowac. Nawet telefonicznie! Oj co nam ta Uneczka zafundowala- forum bez Mena to tak jak baba bez cipci! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: witaj maryjko poranna 19.03.02, 07:09 albo piwo bezalkoholowe, ale ja go rozumiem, ja tez juz to chcialem rzucic, jak sie z wroclawiaczkami nie umialem umowic na wyjazd do vikinga:( Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: witaj maryjko poranna 19.03.02, 07:11 Czy tak w Wroclawiu unosza sie jakies zle zenskie fluidy, ze kobiety z tego miasta popadaja w masowa glupawke? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: witaj maryjko poranna 19.03.02, 07:14 za duzo wilgoci, i te zenskie fluidy przesycone sa mentalnoscia komarzyc, wyssac co sie da i w dluga:( Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: witaj maryjko poranna 19.03.02, 07:16 To chyba tak od czasow powodzi stulecia! Dobrze ze wtedy Wa-wy nie zalalo! :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: witaj maryjko poranna IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 08:18 wciaz czekam na konkrety-co mianowicie wysysają z tych nieszczesnych men-żczyzn? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: witaj maryjko poranna 19.03.02, 08:21 a my tak sobie z marysiem, lubimy poplotkowac z ranczyka, a Ty stawaj na uszach i sciagaj tutaj menika, to wszystko odszczekam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: witaj maryjko poranna IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 08:23 Witam i zycze wszystkim milego dnia...mimo deszczu za oknem;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: witaj maryjko poranna 19.03.02, 08:24 Czesc Samcia! Zyjesz jeszcze??? Zastosowalas sie do moich nalegan ????? Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: witaj maryjko poranna 19.03.02, 08:24 u nas na szczescie jeszcze slonce :)) milego dnia roboczego :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: witaj maryjko poranna IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 08:24 a ja siem konkretna robie jak ktos mi pupe obrabia- i dlatego sie słów czepiam:) a na uszach i rzęsach nawet staje ale to i tak nic nie daje w kwestii sciagniecia tutaj menika:( przepadł bez wiesci:( Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: witaj maryjko poranna 19.03.02, 08:26 ale chyba mu milo tam zza swiatow forumowych, jak tak na to Twoje stawanie na uszkach patrzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: witaj maryjko poranna IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 08:29 chyba tego nie widzi:( zresztą pewnie po to zniknął zeby wrócić z Uneczką wybitą z główki i serduszka:( Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: witaj maryjko poranna 19.03.02, 08:32 ja tam zawsze, po kolejnych zawodach milosnych, tak po cichutku zagladalem, co sie tutaj dzieje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: witaj maryjko poranna IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 08:35 przypuszczam,ze wszyscy co tak szumnie sie pozegnali z forum po cichutku tu zaglądają,czasem nie wytrzymują zresztą i robią wpisik:)) ja sie tez kilka razy sama przed soba zarzekałam,ze juz never! uzależnia chole.stwo,czy co?:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re: witaj maryjko poranna 19.03.02, 08:45 dlaczego rezygnować z czegoś, co i tak sprawia człowiekowi przyjemność?... komu chce się coś udowodnić?... nie warto wyrzekać się drobnych radości !!! :)))))))))))) Witam Was Wszystkich bardzo sedecznie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: witaj maryjko poranna IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 08:46 witaj uzależniona:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laelia Re: witaj maryjko poranna IP: 212.244.106.* 19.03.02, 08:51 Cześć ranne ptaszki. Mario, Kitek widzę że dzień kobiet rzeczywiście raz w roku :o) Nieładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: witaj maryjko poranna 19.03.02, 08:53 sorrki, ja tak naprawde z zyczliwosci truje, a Ty mi sie w wawace obiecywalas, i co?:((( Odpowiedz Link Zgłoś
laelia KItek, Kitek 19.03.02, 08:57 To ja miałam na dworcu zamieszkać i każdego pociągu z utęsknieniem wyglądać, do samotnych mężczyzn miauczeć? Zawód co prawda najstarszy w świecie, ale z moją pozostałą poracą mógłby kolidować :o) Wyznacz tylko czas i miejsce a przylecę jak na skrzydłach. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: KItek, Kitek 19.03.02, 09:00 juz mi sie wydawalo, ze o tym moim przylocie do wawawki,tak glosno, glupio mi bylo indywidualnie kogos informowac, bo ja w zasadzie, to taki dosc skromny kitek jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laelia Re: KItek, Kitek IP: 212.244.106.* 19.03.02, 09:07 Ale ze mnie jest grzeczna panienka i lubię być na spotkanie zaproszona, a nie dowiadywać się o nim z prasy codziennej. Mogę ewentualnie sama Cię zaprosić, w końcu z Ciebie taki wyjątkowo skromny Kitek :o) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: KItek, Kitek 19.03.02, 09:10 acha, to kolejne sorrki, ale krociutko Cie tak blizej znalem, to nie wiedzialem, czy wypada:) zeby Cie nie stawiac w klopotliwej sytuacji, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laelia Re: KItek, Kitek IP: 212.244.106.* 19.03.02, 09:18 Lubię kłopotliwe sytuacje, zawsze w takich łatwiej poznać człowieka, no i jest to test na poczucie humoru :o) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: KItek, Kitek 19.03.02, 09:23 faktycznie, dla bystrzakow to wyzwanie, ale niektorzy bardzo sie napinaja, i z nieznajomosci Ciebie, tak mi z Toba, tym razem nie wyszlo:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laelia Re: KItek, Kitek IP: 212.244.106.* 19.03.02, 09:32 Póki życia póty nadziei Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: KItek, Kitek 19.03.02, 09:35 kitki dlugo zyja, a laelije mlode, to wszystko jeszcze mozliwe:))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: KItek, Kitek 19.03.02, 09:42 Kitki to podobno siedem razy. Tak długo mam czekać? Ale to chyba naturalne: starowinka z Kitkiem na kolanach :o) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: KItek, Kitek 19.03.02, 09:45 albo odwrotnie, buzka, zaczynam byc powaznym czlowiekiem:))) pa***:) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: KItek, Kitek 19.03.02, 09:50 Może być :o) Miłej pracy życzę, ja chyba też muszę się zbierać. Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re: witaj maryjko poranna 19.03.02, 09:00 chyba sie uzależnię od Twojej obecności tutaj... :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: witaj maryjko poranna 19.03.02, 09:11 ja tak tylko z ranczyka, na przebudzenie sobie klikam, a potem do uczciwej pracy znikam:) dzetko droga***:) Odpowiedz Link Zgłoś