Gość: gitek IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.04, 20:41 ostatnio:((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
schizoo Re: kolezanko podpaseczko, znowu przynudzasz... 09.07.04, 20:48 ostatnio??? jak zwykle............... Odpowiedz Link Zgłoś
czort te, przeca wilka z lasu wywolujesz! 09.07.04, 20:50 opamietaj sie! masz przeciez siostre! Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: te, przeca wilka z lasu wywolujesz! 09.07.04, 20:52 siostra to już aureolki dostała...to już nie pogadasz......:( Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: te, przeca wilka z lasu wywolujesz! 09.07.04, 20:54 jakiej aureolki, jakiej aureoli??? siostra ma nowa, gladka dupe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: te, przeca wilka z lasu wywolujesz! IP: *.kabel.telenet.be 09.07.04, 20:54 trafilas jak piescia w nos....znaczy ostatnie wcielenie orlicy.... moze lepiej jednak pozostac przy: cip cip... Odpowiedz Link Zgłoś
czort cip, cip, cip! 09.07.04, 20:55 kurwa mac, nie ma brandy i cygarka, a bez tego to wstyd sie ludziom na oczy pokazowac! only, a moze wszyscy maja kurza slepote??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: cip, cip, cip! IP: *.kabel.telenet.be 09.07.04, 20:57 no to z braku w/w elementow zostanie nam niedlugo tylko cien....orla... Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: cip, cip, cip! 09.07.04, 21:00 no nie! a udka? a skrzydelka podciete? a piersi wypiete nafaszerowane silikonem? jeszcze sie tam kura bieli:) only, ja wiem, to poprzez to, ze taka sucha byla to nigdy ci sie nie udalo rosolu ugotowac do konca!!! no wiesz, vco za pieprzone lupy ci przynoszono! same korpusy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: cip, cip, cip! IP: *.kabel.telenet.be 09.07.04, 21:04 bo te tamsiejsze lupy nie byly prawidlowow odzywiane....nie tym dezyfekowane oraz nie tym wedzone co trzeba..... Odpowiedz Link Zgłoś
krzeslo21 a o co chodzi? 10.07.04, 17:09 piejom kury piejom ni mejom koguta. dziekuje. to spiewalam ja, asika Panie prezesie... Odpowiedz Link Zgłoś