cwi 10.07.04, 21:08 Właśnie nie wiem czy nie skasować niektóych, na które już od pewnego czasu nie zaglądam... i sam nie wiem... nostalgia mnie bierze. Ile macie ustawionych ich jako ulubione w tej kolumience po lewej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toulaa Re: fora ulubione 10.07.04, 21:35 cwi napisał: > Ile macie > ustawionych ich jako ulubione w tej kolumience po lewej? Twoje;), kamilkowate, Czechy, język czeski, Łomianki, no i przebrzydły Focz, oczywiście. Miałam też Forum dla Dziewic Oraz Drinki Pijających Riversów, ale przez 6 dni tylko. Agni już tam nowenn nie pisze, a szkoda:( P. S. A Ty ile masz i jakie chcesz skasować? Odpowiedz Link Zgłoś
kamila77 Re: fora ulubione 10.07.04, 22:24 Jedenascie :) W szczytowym momencie bylo ich około dwudziestu, ale niedawno bylo sprzątanie - wymiotłam te, na ktore rzadko zagladalam, z ktorymi mnie nic nie laczylo. Czasami podczas netowych wedrowek trafiam na cos ciekawego, dodaje do 'ulubionych' z nadzieją, ze kiedys zajrze, poczytam. Ale doba wciąz ma tylko 24 godziny, głupia jakaś :) Odpowiedz Link Zgłoś
cwi Re: fora ulubione 10.07.04, 23:33 dla adminów, Lochy, Izrael, między Javą..., o czacie, Foróm, oraz Lublin, Roztocze i Zamość... i nie wiem sam jak bardzo sprzątać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek33 Re: fora ulubione 11.07.04, 01:06 O czacie Foróm calindra Lochy zamku Cwi Samoloty Auto-Moto Dilbertoza Dom Forum Humorum Komputer Kuchnia Lotnictwo Personel pokładowy Savoir vivre Społeczeństwo Turystyka Łódź Świat (to turystyczne) Wybaczcie lenistwo, po prostu skopiowałem ;-) Większość czytuję regularnie, choć jeśli chodzi o specjalistyczne, dużo lepszy jest usenet. Odpowiedz Link Zgłoś
cwi Re: fora ulubione 11.07.04, 07:42 ~Personel pokładowy~.... Niesamowite, będę musiał zajrzeć. Jak śpiewał Jacques Dutronc: "Toute ma vie, j'ai reve d'etre une hotesse de l'air..." Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek33 Re: fora ulubione 11.07.04, 10:59 cwi napisał: > ~Personel pokładowy~.... > Niesamowite, będę musiał zajrzeć. e nie, jakoś przegapiłem przy usuwaniu, najpierw to było zainteresowanie, potem konkurencja dla forum humorum, teraz tylko obrzydliwości Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Re: fora ulubione 11.07.04, 17:54 wojtek33 wymienił 17 forów!:) O rety! To teraz już wiem, dlaczego masz tak mało czasu na pisanie na nich!;) Odpowiedz Link Zgłoś
mr.jedi Re: fora ulubione 20.07.04, 00:06 Pruszków Lochy zamku Cwi ja mam tylko te dwa.. na Lochach nie pisuje duzo, i robie to rzadko, bo nie wiem, czy mi wolno.. :P zresztą, znacie sie dobrze, i nie bede sie wcinał nieproszony, ale na pytanie o wątkach odpowiedzialem.. (nie bijcie.. :P) Michał Odpowiedz Link Zgłoś
cwi Re: fora ulubione 20.07.04, 06:54 Ty mi tu się nie wywijaj jakimiś "znacie się dobrze"... Widzieli go... Tak jagby się z nami wyszystkimi nie znał. Co za pokaz "Much w nosie" - myślałby kto? Do mafijnych to pisuje, a Lochy snobuje! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mr.jedi :P 20.07.04, 11:56 hihi, bo mafijne to tak jakby moje ;) bo tu sie mieszka jakis czas, i sie ma cos do powiedzenia :PPPP i nie much w nosie :)) tylko ze w temat sie zaden wstrzelic jakos nie moge :D)))) Odpowiedz Link Zgłoś