Dodaj do ulubionych

POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!!

21.03.02, 21:16
alennka sie znalazla.......:)))
z wolki spod krakowa.....:)))
konkurencja dla uneczki.....:))))
ale ciiiiiiiichhooooo, nikomu nie mowic...........
:)))))
Obserwuj wątek
    • men_ Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 21:16
      Only Kabelek Mały :))
      Ja tylko gentelMEN :)))
      • onlyania Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 21:19
        ale to nie bylo do twojego ucha!!!!!!!!!!
        cicho wiec siedz i nie marudz.............
        :)))))
        • alennka Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 21:59
          A dla czyjego hę??? matko, ja sie chyba zabije za swoja niewiedzę!!! ja sie
          przeprowadzam!!!!!
          • jasmina_tdi Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 22:05
            nie uzywaj "hę" bo cie kiedy jak z menem pomyli i na alimenty nie wyrobisz:)))

alennka napisał(a):

> A dla czyjego hę??? matko, ja sie chyba zabije za swoja niewiedzę!!! ja sie
            > przeprowadzam!!!!!

• alennka Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 22:07
              Nie pomyli, nie pomyli - men nie z Wolki (o ja guuupia).
              • jasmina_tdi Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 22:07
                nie jest tak zle - w koncu potrafisz sie poslugiwac klawiatura:)))

alennka napisał(a):

> Nie pomyli, nie pomyli - men nie z Wolki (o ja guuupia).

• alennka Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 22:11
                  Jakos składam te literki. A jutro sie przeprowadze i już nigdy mnie nie
                  znajdziecie!!! O!!!!!
                  • jasmina_tdi Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 22:20
                    ale po co mielibysmy cie szukac??????

alennka napisał(a):

> Jakos składam te literki. A jutro sie przeprowadze i już nigdy mnie nie
                    > znajdziecie!!! O!!!!!

• alennka Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 22:23
                      Bo jak juz nadmieniłam jestem szlyczna i zgrabna! Brunetka albo blondynka, do
                      wyboru, do koloru!
                      Są tu jacyś faceci???
                      • jasmina_tdi Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 22:40
                        tak ale wszyscy sa zajeci np chrapaniem o tej porze :)))

alennka napisał(a):

> Bo jak juz nadmieniłam jestem szlyczna i zgrabna! Brunetka albo blondynka, do
                        > wyboru, do koloru!
                        > Są tu jacyś faceci???

• alennka Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 22:43
                          Spróbowac jutro??? Sama w taka noooooc!!!! <śpiew>
                          • jasmina_tdi Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 22:44
                            jak tam se chcesz alennka ! tu sa same geje!

alennka napisał(a):

> Spróbowac jutro??? Sama w taka noooooc!!!! <śpiew>

• alennka Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 22:46
                              No tak. Jak wszędzie. To juz sobie chyba pójde. Nikt mnie nie chce, konkurencja
                              ostra. Lepiej kupie te owczarki.
                              • jasmina_tdi Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 22:47
                                tylko nie zjedz ich od razu:))

alennka napisał(a):

> No tak. Jak wszędzie. To juz sobie chyba pójde. Nikt mnie nie chce, konkurencja
                                >
                                > ostra. Lepiej kupie te owczarki.

• alennka Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 22:49
                                  Najpierw sobie troszeczkę pospaceruję. Czy milośnicy psów to też geje?? :-)))
                                  • jasmina_tdi Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 22:50
                                    nie - to zoofile!

alennka napisał(a):

> Najpierw sobie troszeczkę pospaceruję. Czy milośnicy psów to też geje?? :-)))

• alennka Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 22:52
                                      Taaak. To może zmienie orientację??? A Ty masz taki ładny nick.... :-)))
                                      • jasmina_tdi Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 22:53
                                        z laskami umawiam sie tylko w niedziele i swieta, o ile oczywiscie,przejda
                                        casting :))))

alennka napisał(a):

> Taaak. To może zmienie orientację??? A Ty masz taki ładny nick.... :-)))

• Gość: M....., Jasminko, i Ty to tak wszystko z IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 22:55
                                          zazdrości o nas wszystkich ?:)))
                                          • jasmina_tdi Re: Jasminko, i Ty to tak wszystko z 21.03.02, 22:56
                                            tylko o Ciebie :)))))))))))

Gość portalu: M....., napisał(a):

> zazdrości o nas wszystkich ?:)))

• Gość: M....., Re: Jasminko, i Ty to tak wszystko z IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 23:11
                                              Teraz mi to mówisz ?:)
                                              A jak byłem samotny, to nawet na mnie nie spojrzałaś, O !
                                              :)
                                        • alennka Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 22:56
                                          Poproszę o druk zgłoszenia! Niech sie dzieje co chce!! bo na razie to sie nic
                                          nie dzieje!
                                          • jasmina_tdi Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 22:57
                                            zglos sie do mena!
                                            to moj impresario i wynajduje mi zwierzatka:)))
                                            ostanio wynalazl mi kitka - calkiem fajny - chcesz to cie poznam!

alennka napisał(a):

> Poproszę o druk zgłoszenia! Niech sie dzieje co chce!! bo na razie to sie nic
                                            > nie dzieje!

• alennka Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 22:59
                                              Chcem.
                                              Men - czekam na liste wymagań!!!
                                              • jasmina_tdi Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 23:00
                                                dobra - zalatwione!

alennka napisał(a):

> Chcem.
                                                > Men - czekam na liste wymagań!!!

• alennka Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 23:02
                                                  A ten tego - jekiś szczegóły o Kitk'u???
                                                  • jasmina_tdi Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 23:04
                                                    lepiej idz juz grzecznie spac bo jak kitek wpadnie i zobaczy ze go chce
                                                    zhandlowac to dopiero bedzie dym:(((( jest taaaaaaaaaaaaaaaaaaki slodziutki:)))
                                                    ale taki nerwowy!

alennka napisał(a):

> A ten tego - jekiś szczegóły o Kitk'u???

• Gość: M....., Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 23:04
                                                  A ja jeszcze siem przekocham, to co będzie ?:)))
                                                  • jasmina_tdi Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 23:05
                                                    przekochaj sie to zobaczymy co bedzie :)))))))

> A ja jeszcze siem przekocham, to co będzie ?:)))

• Gość: M....., Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 23:09
                                                    E tam, wole nie ryzykować, i tak jutro dostane opeer na skrzyneczce :))
                                                    A w kim miałbym sie przekochac, hę ?:))
                                                  • jasmina_tdi Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 23:13
                                                    eh... tobie to tak wszystko trzeba lopata do glowy wkladac!:))) jak w Quchni mi
                                                    gapiles sie ciagle na sukieneczke,nie krzyczlam na ciebie , nie? nawet ze schodow
                                                    spadlamz wrazenia!

> E tam, wole nie ryzykować, i tak jutro dostane opeer na skrzyneczce :))
                                                    > A w kim miałbym sie przekochac, hę ?:))

• Gość: M....., Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 23:18
                                                    Akurat na sukieneczkę to siem nie patrzyłem, z resztą trudno ją było
                                                    zobaczyć :))
                                                  • jasmina_tdi Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 23:19
                                                    oona nie byla taka krociotka tylko ja tak krzywo usiadlam:)))))

> Akurat na sukieneczkę to siem nie patrzyłem, z resztą trudno ją było
                                                    > zobaczyć :))

• Gość: M....., Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 23:23
                                                    Achaaaaaa :)) to przez to oona była taka króciótka !
                                                    Ach te przypadki chodzą po ludziach :)
                                                  • jasmina_tdi Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 23:24
                                                    no mnie to sie tak przypadkiem siadlo bo jak przeszlam to od razu przypadkiem dwa
                                                    pietra w dol:((((( kolanka mnie bola :(((

> Achaaaaaa :)) to przez to oona była taka króciótka !
                                                    > Ach te przypadki chodzą po ludziach :)

• Gość: M....., Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 23:28
                                                    To od tamtej pory nie miał ich kto pomasować i pogłaskać ?:(
                                                    :)))
                                                  • jasmina_tdi Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 23:29
                                                    nie :(((( i bola tak biedne :((((

> To od tamtej pory nie miał ich kto pomasować i pogłaskać ?:(
                                                    > :)))

• Gość: M....., Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 23:35
                                                    E tam, nie wierzę, że nie było chętnych :)))
                                                  • jasmina_tdi Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 23:36
                                                    no wcale a wcale :(((( i ja juz nie wiem dlaczego:((( pewnie kolanka mam
                                                    brzydkie ...

> E tam, nie wierzę, że nie było chętnych :)))

• Gość: M....., Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 23:39
                                                    Nie przyglądałem sie z bliska :))
                                                    Widzę, że masz optymistyczny nastrój przez cały dzisiejszy, pierwszy dzień
                                                    wiosny :))
                                                  • jasmina_tdi Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 23:42
                                                    bardzo :((((( ide juz PA!

> Nie przyglądałem sie z bliska :))
                                                    > Widzę, że masz optymistyczny nastrój przez cały dzisiejszy, pierwszy dzień
                                                    > wiosny :))

• alennka Ja desperatka jezdem! 21.03.02, 23:06
                                                    Nigdzie nie idem!!!! Jestem duża dziewczynką i będe tu siedzieć ile chcę! Aż
                                                    sie jakis zainteresowany nie trafi!
                                                  • jasmina_tdi Re: Ja desperatka jezdem! 21.03.02, 23:07
                                                    to ty taki antonio banderas jestes, tak???desperados totalne???

alennka napisał(a):

> Nigdzie nie idem!!!! Jestem duża dziewczynką i będe tu siedzieć ile chcę! Aż
                                                    > sie jakis zainteresowany nie trafi!

• alennka Re: Ja desperatka jezdem! 21.03.02, 23:10
                                                    Chyba przechodzę depresję wiosenną!!! Totalne!!! Banderas??? Beeee!
                                                  • Gość: M....., Cosik mi Alenka zaczyna przypominać kogoś IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 23:11
                                                    znajomego z forum, ale za śpiący jestem - Mario Ją rozszyfruje jutro, O !:))
                                                  • alennka Re: Cosik mi Alenka zaczyna przypominać kogoś 21.03.02, 23:13
                                                    Ten ktoś to nie ja! mało to desperatek na świecie??? A królika nie każdy ma!
                                                  • jasmina_tdi Re: Cosik mi Alenka zaczyna przypominać kogoś 21.03.02, 23:14
                                                    niech zgadnek k k k k k kk........... hyhybyhyhy... to sloneczko tak po oczach
                                                    wali ze nic nie widze!!!

> znajomego z forum, ale za śpiący jestem - Mario Ją rozszyfruje jutro, O !:))

• Gość: M....., Re: Cosik mi Alenka zaczyna przypominać kogoś IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 23:24
                                                    E tam, nie słoneczko ..:)chiba
                                                    Idę zaraz grzecznie do łóżeczka, bo mi sie w główce ten/tego zaczyna :))
                                                  • jasmina_tdi Re: Cosik mi Alenka zaczyna przypominać kogoś 21.03.02, 23:25
                                                    buziaczka dasz na dobranoc??????

> E tam, nie słoneczko ..:)chiba
                                                    > Idę zaraz grzecznie do łóżeczka, bo mi sie w główce ten/tego zaczyna :))

• Gość: M....., Re: Cosik mi Alenka zaczyna przypominać kogoś IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 23:36
                                                    Przeciez jeszcze samochodem będziesz jechała :)))
                                                  • jasmina_tdi Re: Cosik mi Alenka zaczyna przypominać kogoś 21.03.02, 23:37
                                                    powiedzialam buziaczka a nie kopniaczka!!!!!

> Przeciez jeszcze samochodem będziesz jechała :)))

• Gość: M....., Re: Cosik mi Alenka zaczyna przypominać kogoś IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 23:41
                                                    O, znowu optymistyczna interpretacja :))

A jak bedziesz rozkojarzona za "kółkiem" ?:))
                                                  • jasmina_tdi Re: Cosik mi Alenka zaczyna przypominać kogoś 21.03.02, 23:42
                                                    to zabiora mi prawko a ja ci zabiore kierowce:))))

> O, znowu optymistyczna interpretacja :))
                                                    >
                                                    > A jak bedziesz rozkojarzona za "kółkiem" ?:))

• men_ Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 22:07
              No co Ty Jasminko, opinie mi szargasz , hę ?:))
              • jasmina_tdi Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 22:08
                wcale nie, o!

men_ napisał(a):

> No co Ty Jasminko, opinie mi szargasz , hę ?:))

• men_ Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 22:10
                  Acha,to te alimenta to tak z czułości, od serduszka ?:))
                  • jasmina_tdi Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 22:20
                    yhy...:)))))

men_ napisał(a):

> Acha,to te alimenta to tak z czułości, od serduszka ?:))

• Gość: M....., Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 22:39
                      A to przepraszam, nie zrozumiałem :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka