onlyania 21.03.02, 21:16 alennka sie znalazla.......:))) z wolki spod krakowa.....:))) konkurencja dla uneczki.....:)))) ale ciiiiiiiichhooooo, nikomu nie mowic........... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
men_ Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 21:16 Only Kabelek Mały :)) Ja tylko gentelMEN :))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 21:19 ale to nie bylo do twojego ucha!!!!!!!!!! cicho wiec siedz i nie marudz............. :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alennka Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 21:59 A dla czyjego hę??? matko, ja sie chyba zabije za swoja niewiedzę!!! ja sie przeprowadzam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 22:05 nie uzywaj "hę" bo cie kiedy jak z menem pomyli i na alimenty nie wyrobisz:))) alennka napisał(a): > A dla czyjego hę??? matko, ja sie chyba zabije za swoja niewiedzę!!! ja sie > przeprowadzam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alennka Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 22:07 Nie pomyli, nie pomyli - men nie z Wolki (o ja guuupia). Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 22:07 nie jest tak zle - w koncu potrafisz sie poslugiwac klawiatura:))) alennka napisał(a): > Nie pomyli, nie pomyli - men nie z Wolki (o ja guuupia). Odpowiedz Link Zgłoś
alennka Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 22:11 Jakos składam te literki. A jutro sie przeprowadze i już nigdy mnie nie znajdziecie!!! O!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 22:20 ale po co mielibysmy cie szukac?????? alennka napisał(a): > Jakos składam te literki. A jutro sie przeprowadze i już nigdy mnie nie > znajdziecie!!! O!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alennka Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 22:23 Bo jak juz nadmieniłam jestem szlyczna i zgrabna! Brunetka albo blondynka, do wyboru, do koloru! Są tu jacyś faceci??? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 22:40 tak ale wszyscy sa zajeci np chrapaniem o tej porze :))) alennka napisał(a): > Bo jak juz nadmieniłam jestem szlyczna i zgrabna! Brunetka albo blondynka, do > wyboru, do koloru! > Są tu jacyś faceci??? Odpowiedz Link Zgłoś
alennka Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 22:43 Spróbowac jutro??? Sama w taka noooooc!!!! <śpiew> Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 22:44 jak tam se chcesz alennka ! tu sa same geje! alennka napisał(a): > Spróbowac jutro??? Sama w taka noooooc!!!! <śpiew> Odpowiedz Link Zgłoś
alennka Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 22:46 No tak. Jak wszędzie. To juz sobie chyba pójde. Nikt mnie nie chce, konkurencja ostra. Lepiej kupie te owczarki. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 22:47 tylko nie zjedz ich od razu:)) alennka napisał(a): > No tak. Jak wszędzie. To juz sobie chyba pójde. Nikt mnie nie chce, konkurencja > > ostra. Lepiej kupie te owczarki. Odpowiedz Link Zgłoś
alennka Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 22:49 Najpierw sobie troszeczkę pospaceruję. Czy milośnicy psów to też geje?? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 22:50 nie - to zoofile! alennka napisał(a): > Najpierw sobie troszeczkę pospaceruję. Czy milośnicy psów to też geje?? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
alennka Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 22:52 Taaak. To może zmienie orientację??? A Ty masz taki ładny nick.... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 22:53 z laskami umawiam sie tylko w niedziele i swieta, o ile oczywiscie,przejda casting :)))) alennka napisał(a): > Taaak. To może zmienie orientację??? A Ty masz taki ładny nick.... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M....., Jasminko, i Ty to tak wszystko z IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 22:55 zazdrości o nas wszystkich ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Jasminko, i Ty to tak wszystko z 21.03.02, 22:56 tylko o Ciebie :))))))))))) Gość portalu: M....., napisał(a): > zazdrości o nas wszystkich ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M....., Re: Jasminko, i Ty to tak wszystko z IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 23:11 Teraz mi to mówisz ?:) A jak byłem samotny, to nawet na mnie nie spojrzałaś, O ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
alennka Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 22:56 Poproszę o druk zgłoszenia! Niech sie dzieje co chce!! bo na razie to sie nic nie dzieje! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 22:57 zglos sie do mena! to moj impresario i wynajduje mi zwierzatka:))) ostanio wynalazl mi kitka - calkiem fajny - chcesz to cie poznam! alennka napisał(a): > Poproszę o druk zgłoszenia! Niech sie dzieje co chce!! bo na razie to sie nic > nie dzieje! Odpowiedz Link Zgłoś
alennka Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 22:59 Chcem. Men - czekam na liste wymagań!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 23:00 dobra - zalatwione! alennka napisał(a): > Chcem. > Men - czekam na liste wymagań!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alennka Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 23:02 A ten tego - jekiś szczegóły o Kitk'u??? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 23:04 lepiej idz juz grzecznie spac bo jak kitek wpadnie i zobaczy ze go chce zhandlowac to dopiero bedzie dym:(((( jest taaaaaaaaaaaaaaaaaaki slodziutki:))) ale taki nerwowy! alennka napisał(a): > A ten tego - jekiś szczegóły o Kitk'u??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M....., Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 23:04 A ja jeszcze siem przekocham, to co będzie ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 23:05 przekochaj sie to zobaczymy co bedzie :))))))) Gość portalu: M....., napisał(a): > A ja jeszcze siem przekocham, to co będzie ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M....., Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 23:09 E tam, wole nie ryzykować, i tak jutro dostane opeer na skrzyneczce :)) A w kim miałbym sie przekochac, hę ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 23:13 eh... tobie to tak wszystko trzeba lopata do glowy wkladac!:))) jak w Quchni mi gapiles sie ciagle na sukieneczke,nie krzyczlam na ciebie , nie? nawet ze schodow spadlamz wrazenia! Gość portalu: M....., napisał(a): > E tam, wole nie ryzykować, i tak jutro dostane opeer na skrzyneczce :)) > A w kim miałbym sie przekochac, hę ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M....., Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 23:18 Akurat na sukieneczkę to siem nie patrzyłem, z resztą trudno ją było zobaczyć :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 23:19 oona nie byla taka krociotka tylko ja tak krzywo usiadlam:))))) Gość portalu: M....., napisał(a): > Akurat na sukieneczkę to siem nie patrzyłem, z resztą trudno ją było > zobaczyć :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M....., Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 23:23 Achaaaaaa :)) to przez to oona była taka króciótka ! Ach te przypadki chodzą po ludziach :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 23:24 no mnie to sie tak przypadkiem siadlo bo jak przeszlam to od razu przypadkiem dwa pietra w dol:((((( kolanka mnie bola :((( Gość portalu: M....., napisał(a): > Achaaaaaa :)) to przez to oona była taka króciótka ! > Ach te przypadki chodzą po ludziach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M....., Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 23:28 To od tamtej pory nie miał ich kto pomasować i pogłaskać ?:( :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 23:29 nie :(((( i bola tak biedne :(((( Gość portalu: M....., napisał(a): > To od tamtej pory nie miał ich kto pomasować i pogłaskać ?:( > :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M....., Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 23:35 E tam, nie wierzę, że nie było chętnych :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 23:36 no wcale a wcale :(((( i ja juz nie wiem dlaczego:((( pewnie kolanka mam brzydkie ... Gość portalu: M....., napisał(a): > E tam, nie wierzę, że nie było chętnych :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M....., Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 23:39 Nie przyglądałem sie z bliska :)) Widzę, że masz optymistyczny nastrój przez cały dzisiejszy, pierwszy dzień wiosny :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 23:42 bardzo :((((( ide juz PA! Gość portalu: M....., napisał(a): > Nie przyglądałem sie z bliska :)) > Widzę, że masz optymistyczny nastrój przez cały dzisiejszy, pierwszy dzień > wiosny :)) Odpowiedz Link Zgłoś
alennka Ja desperatka jezdem! 21.03.02, 23:06 Nigdzie nie idem!!!! Jestem duża dziewczynką i będe tu siedzieć ile chcę! Aż sie jakis zainteresowany nie trafi! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Ja desperatka jezdem! 21.03.02, 23:07 to ty taki antonio banderas jestes, tak???desperados totalne??? alennka napisał(a): > Nigdzie nie idem!!!! Jestem duża dziewczynką i będe tu siedzieć ile chcę! Aż > sie jakis zainteresowany nie trafi! Odpowiedz Link Zgłoś
alennka Re: Ja desperatka jezdem! 21.03.02, 23:10 Chyba przechodzę depresję wiosenną!!! Totalne!!! Banderas??? Beeee! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M....., Cosik mi Alenka zaczyna przypominać kogoś IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 23:11 znajomego z forum, ale za śpiący jestem - Mario Ją rozszyfruje jutro, O !:)) Odpowiedz Link Zgłoś
alennka Re: Cosik mi Alenka zaczyna przypominać kogoś 21.03.02, 23:13 Ten ktoś to nie ja! mało to desperatek na świecie??? A królika nie każdy ma! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Cosik mi Alenka zaczyna przypominać kogoś 21.03.02, 23:14 niech zgadnek k k k k k kk........... hyhybyhyhy... to sloneczko tak po oczach wali ze nic nie widze!!! Gość portalu: M....., napisał(a): > znajomego z forum, ale za śpiący jestem - Mario Ją rozszyfruje jutro, O !:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M....., Re: Cosik mi Alenka zaczyna przypominać kogoś IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 23:24 E tam, nie słoneczko ..:)chiba Idę zaraz grzecznie do łóżeczka, bo mi sie w główce ten/tego zaczyna :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Cosik mi Alenka zaczyna przypominać kogoś 21.03.02, 23:25 buziaczka dasz na dobranoc?????? Gość portalu: M....., napisał(a): > E tam, nie słoneczko ..:)chiba > Idę zaraz grzecznie do łóżeczka, bo mi sie w główce ten/tego zaczyna :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M....., Re: Cosik mi Alenka zaczyna przypominać kogoś IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 23:36 Przeciez jeszcze samochodem będziesz jechała :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Cosik mi Alenka zaczyna przypominać kogoś 21.03.02, 23:37 powiedzialam buziaczka a nie kopniaczka!!!!! Gość portalu: M....., napisał(a): > Przeciez jeszcze samochodem będziesz jechała :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M....., Re: Cosik mi Alenka zaczyna przypominać kogoś IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 23:41 O, znowu optymistyczna interpretacja :)) A jak bedziesz rozkojarzona za "kółkiem" ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Cosik mi Alenka zaczyna przypominać kogoś 21.03.02, 23:42 to zabiora mi prawko a ja ci zabiore kierowce:)))) Gość portalu: M....., napisał(a): > O, znowu optymistyczna interpretacja :)) > > A jak bedziesz rozkojarzona za "kółkiem" ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 22:07 No co Ty Jasminko, opinie mi szargasz , hę ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 22:08 wcale nie, o! men_ napisał(a): > No co Ty Jasminko, opinie mi szargasz , hę ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 22:10 Acha,to te alimenta to tak z czułości, od serduszka ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! 21.03.02, 22:20 yhy...:))))) men_ napisał(a): > Acha,to te alimenta to tak z czułości, od serduszka ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M....., Re: POWIEM BARDZO DYSKRETNIE NA USZKO!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 22:39 A to przepraszam, nie zrozumiałem :)) Odpowiedz Link Zgłoś