dociek 28.07.04, 23:16 Po prostu, nie da się tego więcej skrywać. Po cóż więc udawać, że tak nie jest i basta! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dociek Wyobraź sobie 28.07.04, 23:18 Jak mam Cię w myślach rozebrać Gdy dłonie chcą poczuć ten ciężar Dziecięcej zachłanności nadzieję Pod warg pieszczotami napiętą Dwa pagórki z miłością sterczące W zamieci pożądania jak latarnie Dające drogę na świata poczęcie Innych przewodników nie trzeba Czując twardniejące ciemne końce Stwardnieję z Tobą do miłowania Idźmy bramą rozkochania do nieba Coś się może zaczyna lub skończy Tak ogromne gorące pragnienie Ty ugasić możesz ze swych piersi Miłość i czas przybliży je ku ziemi Wspomnieniem będą ogromnym Dzieci karmienia i Twych mężczyzn... Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Czarna kocham Ciebie! 28.07.04, 23:30 A w tobie skad ta milosc??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Czarna kocham Ciebie! 28.07.04, 23:33 No co??? Przesz to wyznanie dla Czarnej to sie kurde normalnie zapytalam co tak nagle??? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Czarna kocham Ciebie! 29.07.04, 09:04 Nagle spadfła jak grom z jasnego nieba.Co się pytasz :P Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: Czarna kocham Ciebie! 29.07.04, 17:22 no moje gratulajce teraz tylko czekać na owoce znajomości - miłości!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Smak pocałunku 30.07.04, 06:51 Kosztując Twój pocałunek Lipowym zakwitaniem - Rozkoszny był podarunek. W ptasim trzepotaniu, Pod niebiańską poświatą Oczu Twych iskrzenia Serce mi się rozpadło. W namiętności drżeniu Ramion gniazdem obtulić, Oddychać Twym ciałem, Pozostać w tej chwili Tak mocno zechciałem. Aniele mój wspaniały Miłości okruszek daruj, Masz ją dla siebie całą. Ja też chciałbym do raju ! Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: Smak pocałunku 30.07.04, 08:39 Dociek, przestań bo sie rozpłaczę.... Odpowiedz Link Zgłoś
ksenkaxx Re: Czarna kocham Ciebie! 30.07.04, 18:43 DOCIEK!!!!!!! uciekaj od Niej pokis zyw....to dobra rada starej Kseni :P Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Czarna kocham Ciebie! 31.07.04, 00:08 Czy Ksienia, to nie jest przypadkiem tytuł przełozonej zżeńskiego zakonu?! :-p Odpowiedz Link Zgłoś
dociek By tylko poczuć... 31.07.04, 00:35 By doznać w swojej miłości Krótkiej chwili najsłodszej Udźwigniesz smutek i żałość Poznasz myśli te najgorsze Cierpienia głupie obudzisz Spłodzisz w sobie nienawiść Ale to samo też zbierzesz Nim szczęście ci się objawi I tak szybko odejdzie... I choć to nas bardzo boli I wiele łez nam przynosi Szukamy szczęścia we dwoje Bo jednak warto dla miłości Choćby dla takiej chwili Oddać całe swoje cierpienie Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Czarna kocham Ciebie! 30.07.04, 20:47 Lipiec miesiącem miłości do bliźnich ... no to kogo mogę pokochać, co? Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Schronienie - reinkarnacja 31.07.04, 10:24 Gdy splączą cię sieci życia Poraniony doświadczeniami Niczym zwierz spanikowany W codzienności uwięziony Zechcesz uciec jak najdalej Poszukasz dla siebie miłości Praźródła własnego trwania... Dla ciebie nie tego samego... Dla genów martwych przodków Ponownego zaistnienia! Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Czarna kocham Ciebie! 02.08.04, 23:37 Miałem randkę. Jest uroczą dziweczyną. Kocham nadal i jeszcze bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Czarna kocham Ciebie! 02.08.04, 23:39 Pomyłki literowe... cóż... jeszcze mi ręce drżą z wrażenia. To nie jest do opanowania. Powtarzam: urocza i cudowna dziewczyna... Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Czarna kocham Ciebie! 02.08.04, 23:51 Ręce nie powinny drżeć bo były daleko od siebie,tzn tak ok pól metra.Niniejszym ogłaszam ,że randka była a jakże.Sam na sam prywatnie i podsłuchiwacze jak omwaiwalismy walory palenia trawki:P Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Czarna kocham Ciebie! 02.08.04, 23:55 Twoje sprostowanie o Najmilejsza, choć nie wprost, ale sugeruje, żem albo się nabombolił piwskiem, albo już mam starcze przypadłości... A to przecież w sercu mem uczucie, niczym oszalały ogier galopuje... Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Czarna kocham Ciebie! 03.08.04, 00:01 No fakt,nie w rękach ale w sercu galop się liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Czarna kocham Ciebie! 03.08.04, 00:08 Gdy zerkam na Twą postać tak bliską Słodkie ciało gdy oddechem pieścisz Twoje wargi smakują niedowierzaniem Pragnę zlizywać z nich sok zaskoczenia Aż roztulisz mały różowy kwiat pożądania Rozchyl ud swych bramę by rumak mój Spieniony odnalazł drogę do Twego serca Niech bioder sklepienie odbije echem cwał Mego ogiera a kopuły pośladków przeniosą W górę te uderzenia... Prrr ! O, mój koniu Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: Czarna kocham Ciebie! 03.08.04, 00:31 No no - Starowiejski przy Tobie się chowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Czarna kocham Ciebie! 03.08.04, 09:12 O ile mnie pamięć nie myli to Franciszek S. raczej rysuje i opowiada niż pisze, ale miło jest odcztać w Twej opinii pewne uznanie. A tym bardziej jest miłe, iż z jego istoty wynika, że moje słowa przekładają się na tak wyraziste obrazy... To jest jakieś takie... no... piękne... i napawa dumą może... Choć, zdecydowanie muszę przyznać, że żadne słowa i obrazy nie dorównują mojej Najukochańszej. Odpowiedz Link Zgłoś
koladka Re: Czarna kocham Ciebie! 03.08.04, 09:34 "Tęsknie za Tobą" Tęsknie za tobą mój słodki skarbie. Za pocałunkiem twych słodkich ust. Tęsknie za tobą mój słodki skarbie. Za rąk twych dotykiem ciepłym. Tęsknie za toba mój słodki skarbie. Za tym spacerem w scenerii baśni. Tęsknie za tobą mój słodki skarbie. Bo z tobą jak we śnie się czuje. Więc bardzo tęsknie moje kochanie... I jak na narkotyk czekam na kolejne spotkanie! Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Czarna kocham Ciebie! 03.08.04, 14:56 Noc bez Ciebie pustką zawodzi A może pustułką osamotnioną Samotność bardzo ludziom szkodzi Szkodę wzajemnie sobie czynią Czynów nieśmiałości i obaw pełne Przepełnione przestrachem dusze Duszą się umykając przed obcymi Obcując z nimi nie widzą w nich Samych siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Czarna kocham Ciebie! 04.08.04, 07:00 No rzuciła urok na chłopa jak nic...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Czarna kocham Ciebie! 04.08.04, 21:14 Żeby to urok był... toż w razie potrzeby możnaby odczynić. Ale miłość?!! Lodbrok, jakże walczyć z miłością? Oczywiście, mam na myśli taką pomiędzy facetem a kobietą, a nie jakieś tam... arcybiskupie farmazony. I po co z nią walczyć? Ja z miłościa do Czarnej nie zamierzam wcale walczyć. Ja się jej bezwarunkowo poddaję! Jest piękna. One obie są piękne!! Czarna i miłość! Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Czarna kocham Ciebie! 19.08.04, 06:20 Pięknie dzień zaczęty: Czarna wirtualna, z czarną wirtualną kawą - to wszystko na cudowne dzień dobry. Ale jest jakiś niedosyt... To może za mało cukru w kawie..? Nie! To to, że nie mam jej w swych ramionach i nie smakuję ust realnie. Ach, jakże tego mi brak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
usmiechnietakaska Re: Czarna kocham Ciebie! 19.08.04, 14:53 przepraszam, ale kurna chyba cos mnie ominelo...... Odpowiedz Link Zgłoś
b_niesmialy Re: Czarna kocham Ciebie! 23.08.04, 23:43 Ja też ją bardzo kocham, ale się wstydziłem publicznie do tego przyznać. Nie jesteś tu jedyny dociek! Nie myśl sobie! Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Czarna kocham Ciebie! 23.08.04, 23:45 A Ty kto???? Mowic ,ale szybko!!!! Jakis tajemniczy Don Pedro???? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Dociek uwazaj... 23.08.04, 23:46 ...masz konkurenta!!!!!!!!!!!!!!!! :))) I juz wykablowalam,he,he!!! Odpowiedz Link Zgłoś
b_niesmialy Re: Dociek uwazaj... 23.08.04, 23:51 Wstydziłem się dotąd, zachowując uczucie swe w skrytości, ale bedę o nią walczył! Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Niesmiałek, no! 23.08.04, 23:53 Gościu uważaj. To nie przelewki! Wcinasz się klinem w gorące uczucie!!! Ryzykujesz życiem! Odpowiedz Link Zgłoś
b_niesmialy Dociek spadaj! 23.08.04, 23:55 Nie podskakuj ty lowelasie. Nie masz do mnie lotów! Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Niesmiałek, no! 23.08.04, 23:55 Dociek nie daj sie!!!!!!!!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Trzymam Ci kciuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Nareszcie cos sie dzieje!!! Czarna... 23.08.04, 23:57 ...a co ty na to???? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Czy tu kogos porabało?????? 24.08.04, 00:02 Czy ja o czyms nie wiem???Czy ktoś się rozchorował??I co tu za kibic w osobie Koko???? Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Czy tu kogos porabało?????? 24.08.04, 00:07 czarna33 napisała: > Czy ja o czyms nie wiem???Czy ktoś się rozchorował??I co tu za kibic w osobie > Koko???? Myślę, że Koko rozumie i docenia moje gorace uczucia do Ciebie Najsłodsza. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Gad mi się zbuntował... 24.08.04, 06:49 cholerny, a ja przecież wiem, że Moje Czarne Szczęście nieciepliwie już czeka na mnie z poranną, wirtualną, mocną - Czarną kawą, którą mieliśmy razem, tylko we dwoje wychłeptać na powitanie dnia, czule się przytulając - na codzienne dzień dobry. Cholerny Gadulec, zazdrosne bydle i tyle!!! Odpowiedz Link Zgłoś
b_niesmialy Re: Gad mi się zbuntował... 24.08.04, 09:49 Ma się swoje sprytne sposoby... hehe! Nawet na twojego gadka ty kiepski amancie! Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Gad mi się zbuntował... 24.08.04, 09:53 To już nie fair play! Nie istniejesz, nie tylko dla mnie! Myślę i wiem, że ona tak to oceni - spaliłeś się także w jej oczach! Odpowiedz Link Zgłoś
koladka Re: Czarna kocham Ciebie! 24.08.04, 17:17 No to widzę, że pojawił się trzeci zakochany po uszy w Czarnej...;))) Dociek - intensywnie i głośno o tym mówiący... b_niesmialy - o marnych szansach zdobycia serca czarnej... i moja skromna osoba, która cichutko siedzi i czasem się przypomni...:P Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Czarna ... 24.08.04, 19:09 ...czy Ty wydzielasz jakas "specjalna" won ???? Powiedz prawde!!! Wszyscy sie w Tobie kochaja! Jak Ty to robisz?? Szczesciara!!!!!!!!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Czarna ... 25.08.04, 00:12 Woń? Czarna nie jest żadną fleją!!! Ładnie pachnie! No wiesz! Jest czystą dziewczyną i się myje... Ma dużą wannę i do niej chodzi i wchodzi... Nawet rozmowy na gadku i wspólne picie kawy przerywa, bo chodzi się tak często kapać... :-0 Czy może chodzi Ci Koko o feromony? Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Czarna ... 25.08.04, 00:46 ...duza wanne??? A skad wiesz,he???? :) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Czarna ... 25.08.04, 09:24 A Ty Koko, nie jesteś za dociekliwa, przypadkiem...? Wanny teraz duże robią... Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Kto kogo, ja się pytam?!! 25.08.04, 09:27 Zatonąłem po uszy w najsłodszym uczuciu, ale kto je... hm... zainicjował?! "Kobiety uwodzą trzy razy częściej niż mężczyźni. Ale robią to dyskretniej i dlatego oni uważają się za zdobywców" cd.>: kiosk.onet.pl/art.asp?DB=162&ITEM=1182011&KAT=239 Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo_smialy Re: Czarna kocham Ciebie! 25.08.04, 16:28 W takim razie wkraczam tu w celu roztrzygnięcia boju o serce Czarnej. I mojego wielkiego uczucia do Czarnej dłużej już skrywać nie mogę:))) A wielkość wanny potwierdzam za Doćkiem. Jest ogromna i wygodna.:))) I to Bardzo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Wanna??? 25.08.04, 18:33 A ja was sprawdze!!! Jakiego koloru maja kafelki w lazience u Czarnej???He?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Wanna??? 26.08.04, 04:55 kokolores napisała: > A ja was sprawdze!!! > Jakiego koloru maja kafelki w lazience u Czarnej???He?? > :) Eeeeeeeeeeeech Koko! A jakież znaczenie ma kolor kafelków, jak człowiek wpatrzony w swoją Ukochaną? Poza tym, mężczyźni mają podobno gorszą percepcję kolorystyczną od kobiet... A Ty pewno, na domiar - wymyślisz jakiś kolorek bladociemno-przełamany... i będziesz kpić. I na cóż sprawdzać cokolwiek... Że umywalka z lustrem na prawo, muszla ze srebrnym klawiszem na lewo...aaaaaaaa dużaaaaaa wanna na wprost...? Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo_smialy Re: Wanna??? 26.08.04, 13:31 Ja nawet wiem gdzie stoi pralka, jakiej jest marki i znam nawet model :P Wiem gdzie jest proszek do prania i zapas papieru toaletowego, wiem jakiego koloru jest kosz na brudna bieliznę i gdzie stoi :D Ale nie zdradzę szczegółów, ponieważ Czarna może sobie nie życzyć ujawniania tak szczgółowych informicji o tym intymnym miejscu;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Wanna??? 27.08.04, 15:40 bardzo_smialy napisał: > Ja nawet wiem ... o tym intymnym miejscu;))) Zachodzi to kilka możliwości interperetacyjnych.., ale w każdym przypadku nasuwa się myśl o ewidentnej prowoakcji i podszywaniu się... Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo_smialy Re: Wanna??? 27.08.04, 15:45 mianowicie jakie możliwości interpretacyjne??? a obcięty cytat mojej wypowiedzi stworzył wypowiedź arcyciekawą, jak również bardzo prawdziwą;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Bardzo_???smialy 27.08.04, 16:01 Ty to chyba bardziej prowokator niz smialy jestes!! Ale trzymaj tak !!(Nie zapomnij o fairplay!!) Przynajmniej nie jest nudno! :) Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: Bardzo_???smialy 27.08.04, 16:06 Śmiały czy nieśmiały, w każdym razie czujny jak niewiemco! Ledwo Dociek zdąży oderwać palce od klawiatury, a tu już odpowiedź :) Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Bardzo_???smialy 27.08.04, 16:13 A moze to Dociek??? :)) Nigdy nic nie wiadomo! Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo_smialy Re: Bardzo_???smialy 27.08.04, 16:14 Miało być fairplay Koko!!! Za nikogo się nie podszywam, do Doćka mi daleko jest:P Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Bardzo_???smialy 27.08.04, 16:18 bardzo_smialy napisał: > Miało być fairplay Koko!!! > Za nikogo się nie podszywam, do Doćka mi daleko jest:P Ooooooooooooo!!! Ten tekst to niby fair?! Że niby ja się..??! Taki play??! Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo_smialy Re: Bardzo_???smialy 27.08.04, 16:21 Ja miałem tylko na myśli fizyczność:P Jedno wspólne co mamy to nasze gorące uczucie do Czarnej. Kwestia do ustalenia, któremu z nas Czarna serce odda;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Bardzo_???smialy 27.08.04, 16:22 Przypuszczam ,ze macie conajmniej 2 wspolne(o rozmiarach nie mowie)!!!!! HE,HE,HE!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Bardzo_???smialy 27.08.04, 16:26 Tak przypuszczam ,ze .....................plec?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo_smialy Re: Bardzo_???smialy 27.08.04, 16:27 Tego zakwestionować nie mogę:P Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo_smialy Re: Bardzo_???smialy 27.08.04, 16:14 Sugerujesz, że mam się stać "bardzo_smialy_prowokator"???:P Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Bardzo-wrazliwy?? 27.08.04, 16:21 Nic nie sugeruje tylko obserwuje z przyjemnoscia. Cos ty taki bardzo-wrazliwy :) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Bardzo-wrazliwy?? 27.08.04, 16:25 Niby śmiały, a wrażliwy... hm... Czy to nie podpada pod jakiś stan paranoidalny czy inną schozofrenię??! Nadal uważam to za pogłębiającą się prowokację! Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo_smialy Re: Bardzo-wrazliwy?? 27.08.04, 16:27 A co ja bym niby taką prowokacją miał osiągnąć??? PS. Choroby jeszcze żadnej u mnie nie wykryto i nikt kto mnie zna o to mnie nie podejrzewa nawet;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Bardzo-wrazliwy?? 27.08.04, 16:33 Już ja wiem - co... Ale zachowam dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo_smialy Re: Bardzo-wrazliwy?? 27.08.04, 16:36 Serce Czarnej, którą miłuję nad życie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo_smialy Re: Bardzo-wrazliwy?? 27.08.04, 16:49 Można tak rzecz ująć, dając Czarnej silną motywację do bicia jej serca :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Bardzo-wrazliwy?? 27.08.04, 17:05 Czuję, że jest jeszcze gorzej... Działasz w Czarnej strefie i chcesz jej podpieprzyć organ..? Na przemyt i handel??? Jak śmiesz! Jak możesz ty!! Ty!! Ty bandziorze jeden!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo_smialy Re: Bardzo-wrazliwy?? 27.08.04, 17:07 Ja tylko co chcę Czarnej mej ukochanej uczynić to zadomowić się w jej sercu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Bardzo-wrazliwy?? 27.08.04, 17:11 bardzo_smialy napisał: > Ja tylko co chcę Czarnej mej ukochanej uczynić to zadomowić się w jej sercu:))) Pasożyt znaczy taki?? Włosień kręty? Obleniec!!! Trichinella spiralis? Muszę ją ostrzec przed spożywaniem niezbadanego mięsa wieprzowego... Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo_smialy Re: Bardzo-wrazliwy?? 27.08.04, 17:12 Zaraz pasożyt!!! My z Czarną w symbiozie zyjemy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Czarna kocham Ciebie! 03.09.04, 23:07 Ona chyba już śpi... A ja ją tak kocham! Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Czarna kocham Ciebie! 05.09.04, 09:35 Podobno Podobno cierpienie uszlachetnia Dlaczego pocieszenia trzeba Gdy ciało rozszarpane bólem Nagania już duszę do nieba Podobno miłość szczęście niesie Dlaczego szlocham samotny Spragniony pieszczoty ciepła Pokochałem gdy ona uciekła Podobno to radość z istnienia Dlaczego przetrwać życie Bez łez rozpaczy cierpienia Nie dane przeżyć każdemu Ja chcę swej działki szczęścia... Nasz Lublin subiektywny niedorobiony! Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Czarna kocham Ciebie! 05.09.04, 11:25 Mgły i żurawie [M.Pawlikowska-Jasnorzewska] Pilnujcie, pilnujcie ostatnich dni lata, kiedy jeszcze zielone bije zegar chwile, w które się już nieżywy karmin gęsto wplata... Kobieto, włóż maskę i skrzydła motyle i biegaj, i szukaj trwożliwie, ciekawie w chińskim pawilonie i w szpalerów cieniu (a mgła się już wznosi... Żurawie!!! Żurawie!!!) - gdzie oczy wołające ciebie po imieniu? - Pilnujcie, pilnujcie ostatnich dni lata, gdy zielone wachlarze drzew migocą złotem. - O kobieto przecudna, kobieto bogata, szukaj za jaworami, za różanym płotem - pytaj się pawiookich wód w okrągłym stawie, gdy jęk wichru przepływa przez trzcin pióropusze (a mgła się już wznosi - Żurawie!! Żurwie!!) - gdzie usta, które miały całować twą duszę?? Odpowiedz Link Zgłoś