saqqara 25.03.02, 08:19 czy ktos moglby byc na tyle uprzejmy i otworzyc mi pokrywke? wystarczy wyciagnac dwa gwozdzie, dalej sama sobie poradze. Z gory dziekuje z powazaniam saqqara-wampir poczatkujacy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzyt Re: Trumna mi sie zaciela 25.03.02, 08:21 ja niżej podpisany demon wszechczasów informuję, że postęp pozwala zabierać do trumny komórkę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Trumna mi sie zaciela 25.03.02, 08:25 Chwilkę tylko łom przyniosę, chyba że chcesz sobie zachować taką ładną trumnę na posłanie? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Trumna mi sie zaciela 25.03.02, 08:25 ot durna, nie pomyslalam. wzielam kompa, sliczna szyjke mlodedzinca mam na podoredziu, ale o telefonie zapomnialam. czy bylaby Pani uprzejma wyciagnac te dwa gwozdzie? i po co Pani ten koleczek? tak tylko pytam.. Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Trumna mi sie zaciela 25.03.02, 08:27 Skąd kołeczek? Będę miała u Ciebie przysługę :o) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Trumna mi sie zaciela 25.03.02, 08:28 Saqqara obstaluj sobie trumne otwierana pilotem:) sama otworzysz i koleczkami Cie straszyc nie beda:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re: Trumna mi sie zaciela 25.03.02, 08:30 a jeśli z kołeczkiem przybedzie przystojniacha? :) zawsze można go wtedy skołeczkować :))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Trumna mi sie zaciela 25.03.02, 08:31 ja jestem wampir nowoczesny, ale cholera ta tradycja, trumienka na gwozdziki musi byc inaczej z calej zabawy nici. mam jednak w srodku system naprowadzania na ofiary, szczegolnie jesli chodzi o prawiczka jest on niezwykle skuteczny. To jak? ktos pomoze? a ten lom to moze na pozniej, to jest trumienka z tradycjami, mam ja przekazac najstarszej corce. prosze o delikatnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Trumna mi sie zaciela 25.03.02, 08:33 No dobra, uwaga, uwaga. Wyciągam. I nawet czosnku nie mam przy sobie. Jeeeden. Jest, teraz drugi. OK. Możesz wychodzić, słońca nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Trumna mi sie zaciela 25.03.02, 08:35 wielkie dzieki:)) no, niech rozprostuje nogi, te trumy to chyba na Wolodyjoskich kiedys robili. Pani ladna, ladna ma Pani szyje, pani to dziewica czy jednak nie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Trumna mi sie zaciela 25.03.02, 08:38 Jasne, przecież każda porządna dziewczynka jest dziewicą w noc poślubną a ta jeszcze przede mną. A co robię w międzyczasie, to już cicho sza! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Trumna mi sie zaciela 25.03.02, 08:40 ja tak pytam bo musze dbac o higiene. a co oznacza to "w miedzyczasie"? bo nie wiem czy sie juz mam rozgladac za jakims czystym mlodziencem czy jednak nie. Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re: Trumna mi sie zaciela 25.03.02, 08:39 toś się Laelia naraziła :) Saqqara będzie Twoja szyję czciła :) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Trumna mi sie zaciela 25.03.02, 08:44 Co to znaczy i co to znaczy. Szukaj lepiej młodzieńca, a moją szyjkę poleć jakiemuś przystojnemu Drakuli. Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Trumna mi sie zaciela 25.03.02, 08:55 gadalam z Dracula, on jako stary wypijacz swiezej krwi ma jeszcze wieksze wymagania niz ja. prosil o przedstawienie mu ksiazeczki zdrowia z aktulnymi badaniami krwi. Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara poszukuje mlodzienca z czysta szyja 25.03.02, 08:45 znaczy w sensie ze mlodzieniec nie naruszony przez jakowas kobiete. inaczej nic z tego. zebow nie wbijam. ostatecznie moze byc dziewica. Laelia juz zrezygnowala, nie wiem dlaczego, ja to ladnie robie, sladow nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: poszukuje mlodzienca z czysta szyja IP: 9.67.96.* 25.03.02, 08:48 ..:))))))))))))))))))))))))))))))) ..cześć saaqara!!:)) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: poszukuje mlodzienca z czysta szyja 25.03.02, 08:51 czesc tygrysek :)) pokaz szyjke ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: poszukuje mlodzienca z czysta szyja IP: 9.67.96.* 25.03.02, 08:55 ....masz zobacz!!!!:)))))) ...no i?????:))) tygrysek... PS:..tylko pamiętaj że tygrysek też ma kły!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re: poszukuje mlodzienca z czysta szyja 25.03.02, 08:58 tylko uważaj na futerko, bo to ode mnie założyłeś... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: poszukuje mlodzienca z czysta szyja IP: 9.67.96.* 25.03.02, 09:01 ...ależ skąd!!:)),...dalej mam na sobie swoje!!! ..te prawdziwe!!!!:)))) ..twoje trzymam w szafie na czarną godzinę!!:)) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: poszukuje mlodzienca z czysta szyja 25.03.02, 09:00 calkiem ladna szyjka tylko ..... cholera, mam siersc miedzy zebami... nie golisz sie? ;) ps. te Twoje kielki to dopiero rosna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: poszukuje mlodzienca z czysta szyja IP: 9.67.96.* 25.03.02, 09:02 ..pewnie że się golę!!!:)))) ..a kiełki nie rosną tylko już urosły!!!! ..i są wielkie!!!!:))) ..i ostre jak brzytwa!!:) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: poszukuje mlodzienca z czysta szyja 25.03.02, 09:07 tygrysek kto tu robi za wampira, ja czy Ty? wiec sie nie przechwalaj swoimi zebami tylko dawaj szyje. ja dla Was za dobra jestem, zamiast sie niepostrzezenie rzucic, przewrocic na glebe i wbic zebiska to ja tu jakies filozoficzne pogaduszki urzadzam. za mietka jestem, kurna;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: poszukuje mlodzienca z czysta szyja IP: 9.67.96.* 25.03.02, 09:12 ..ale ja nie robie za wampira!!:))) ..tylko mówię że w razie czego będę miał czym się obronić!:)))) tygrysek... PS:..a co do szyjki to futerko nie przeszkadza???:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: poszukuje mlodzienca z czysta szyja 25.03.02, 09:22 a po co masz sie bronic? nie lubisz jak Ci sie kobieta do szyi przysysa? z futrem sobie jakos poradze, mam nici denstystyczne;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: poszukuje mlodzienca z czysta szyja IP: 9.67.96.* 25.03.02, 09:24 ..baaaaarrrrdzoooooooo lubie!!!!!!!:))))),...Tygryski to uwielbiaja!!!:)) ..tylko to zależy jeszcze jaka kobieta!!!:))) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: poszukuje mlodzienca z czysta szyja 25.03.02, 09:26 patrzcie, jeszcze wybrzydza;)a jakie wolisz? w sensie kobiety. moge zmieniac sie w zaleznosci od potrzeb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: poszukuje mlodzienca z czysta szyja IP: 9.67.96.* 25.03.02, 09:27 ..czyli jesteś kobieta-kameleon ??????:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: poszukuje mlodzienca z czysta szyja 25.03.02, 09:53 kobieta kameleon. zmieniam sie zgodnie z warunkami atmosferycznymi. dzisiaj robie za blondi z wielkim biustem, moze byc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: poszukuje mlodzienca z czysta szyja IP: 9.67.96.* 25.03.02, 09:57 ..no jasne!!!!!:))),..Tygryski lubią blondi z wielkim biustem!!:)) ..a swoją droga to ciekawe jak na serio wyglądasz!!:))))))) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: poszukuje mlodzienca z czysta szyja 25.03.02, 09:58 brunetka z biustem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: poszukuje mlodzienca z czysta szyja 25.03.02, 10:01 czesc, pokaz szyje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: poszukuje mlodzienca z czysta szyja IP: 9.67.96.* 25.03.02, 10:03 :))))))))))))))))))),...przefarbuje się Ciebie i bedzie OK!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: poszukuje mlodzienca z czysta szyja 25.03.02, 10:03 pokazywalem jak bylem maly:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: poszukuje mlodzienca z czysta szyja 25.03.02, 10:04 tygrysku nie bedzie farbowania, lubie swoj kolor, poza tym blondi w ciemnosciach bardziej rzuca sie w oczy i nie ma szans na udany atak na szyje biedaka. Emperor ja chce szyje, a nie Twoje majtki ogladac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: poszukuje mlodzienca z czysta szyja IP: 9.67.96.* 25.03.02, 10:06 ...to założysz na ten czas ciemną perukę:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: poszukuje mlodzienca z czysta szyja 25.03.02, 10:10 qrna, Ty mnie powiedz tytul filmu w ktorym porzadny i szanujacy sie wampir chodzil w peruce! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: wampir w tupeciku 25.03.02, 10:18 Daddy jest lysy, nie osmiesza sie tupecikami.zeby tez ma natural. Pani Dziewica? prosze pokazac szyjke;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: wampir w tupeciku IP: 9.67.96.* 25.03.02, 10:48 ..albo Drakula:..."wampir w peruce"..!!:))) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: wampir w tupeciku 25.03.02, 10:49 to taki film byl!:o) z tym beznadziejnym od Nagiej broni - nie zasmiecam sobie pamieci jego nazwiskiem a szyje mam czysta, a krew slodka;) komary mnie uwielbaja chmarami;) czy to wystarczy na jako rekomendacja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: wampir w tupeciku IP: 9.67.96.* 25.03.02, 10:51 ..a w moich żyłach płynie krew dzika i szalona... ..może być??:)) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: wampir w tupeciku 25.03.02, 10:53 krew ludzka stoi w menu wampirzym o kilka klas wyzej od zwierzecej;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: wampir w tupeciku IP: 9.67.96.* 25.03.02, 10:57 ..no niby tak,..ale Tygrys to władca zwierząt!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: wampir w tupeciku 25.03.02, 11:01 tygrysek, chyba ci kangurzyca nie te bajki czytala na dobranoc;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: wampir w tupeciku IP: 9.67.96.* 25.03.02, 11:05 ..te, te!!,..ona wie co mi czytać!!:)))) ..wie co Tygryski lubią najbardziej!!:))) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Trumna mi sie zaciela IP: *.mst.gov.pl 25.03.02, 11:05 mam jakiś ostatni gwóźdź. nie wiem czy do trumny. Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Ale mam szyjek do ugryzienia 25.03.02, 11:12 Mati, Twoja szyjka mi sie bardzo podoba, badz tak mila zdjac te apaszke;) Tygrysek, jesli bedziesz sie staranniej golil to zapewnie Ci stanowisko stalego dostarczyciela krwi. Aniela, jeszcze nie jest pora na spanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: Ale mam szyjek do ugryzienia IP: 9.67.96.* 25.03.02, 11:13 ..tylko nie wiem czy bym tego chciał.. ..musiałbym Cię lepiej poznać..:)) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Ale mam szyjek do ugryzienia IP: *.mst.gov.pl 25.03.02, 11:14 slonce stoi wysoko przeciez. tak wysoko ze stad nei widac. szanujace sie wampiry spia o tej porze Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: Ale mam szyjek do ugryzienia 25.03.02, 11:17 a czy te apaszke to moglby mi rozwiac Twoj kolega po fachu? wiesz Brad Pitt (nie mylic z naszym Bratem;)) te jego smutne oczy czasem tesknie spogladaja na mnie w snach.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: Ale mam szyjek do ugryzienia IP: 9.67.96.* 25.03.02, 11:21 ...gdybyście wiedziały jakie smutne i tęskne oczy ma teraz Tygrysek..:((( ..kurde nie lubię tego!! tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: Ale mam szyjek do ugryzienia 25.03.02, 11:24 futrzasty, ty sie zdecyduj; raz chlapiesz ozorem, ze masz juz opiekunke, a zaraz potem domagasz sie zajmowania twoja osoba. jestes niezdecydowany jak panna na wydaniu! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Ale mam szyjek do ugryzienia 25.03.02, 11:22 Tygrysku wampiry nie pytaja czy ktos chce czy nie, gryza i juz. A ja moge zapewnic, ze zaden wampir nie gryzie tak slodko i rozkosznie jak ja;) Aniela, ja jestem nowoczesny wampir i slonca sie nie boje. poza tym mam szczepionke przeciwko promieniom, ale dzieki za troske. Mati, dla Ciebie wszystko, wampir Pitt juz zostal poinformowany. musisz jednak troche poczekac, bo to tradycjonalista i lubi to robic w nocy. Ale czego sie nie robi dla takiego przystojniaka. poczekasz? ja w tym czasie wgryze sie przez apaszke;) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: dla Brada sie poswiece! 25.03.02, 11:27 urywam sie wczesniej z pracy (mrok jeszcze dosc szybko przychodzi) i lece przygotowac sie;) najwazniejsza jest chyba poza, nie? pol-lezaca, przymkniete oczy i niesforny kosmyk na policzku.... powinno chwycic;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: dla Brada sie poswiece! IP: 9.67.96.* 25.03.02, 11:33 ..wcale sie nie domagam!!!!!,..przeciez napisałem że nie wiem czy bym tego chciał!!!,..o co ci chodzi!!!!!????? tygrys... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: dla Brada sie poswiece! 25.03.02, 11:33 rozepnij jeszcze gorny guzik od bluzki, a nawet sie nie obejrzysz jak On tu bedzie, i nie bedzie na mrok czekal badz tak mila i poloz sie na jakims lozku z baldachimem, bedzie Ci wygodnie, Pitt sie nie zmeczy, to moze nie skonczy sie tylko na szyjce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara a gdzie sie moje szyje podzialy? 25.03.02, 12:00 ciezkie jest zycie wampira. obiad mu ucieka, menu nie jest bogate, wiec trzeba tylek ruszyc i troche poszukac. ech, jakies swieze miesko by sie przydalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: a gdzie sie moje szyje podzialy? IP: 9.67.96.* 25.03.02, 12:16 ..hihi,..akurat o świeżym mięsku to coś wiem!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara ostatnia szansa na ssanie ;) 25.03.02, 14:47 kazda darowana mi dzisiaj szyjka dostanie w prezencie sliczna maline i niesmiertelnosc;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek3 Re: ostatnia szansa na ssanie ;) 25.03.02, 14:54 ..to masz tu szyjke na chwilke:)))) ..bo zaraz soadam do domku..:)) ...pogadamy jutro!!:) tygrysek... PS:..no i czekam na maila!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: ostatnia szansa na ssanie ;) 25.03.02, 14:59 sluchaj, ja w pospiechu nie dzialam, ale ze glodna jestem to nie bede wybrzydzac;) aha, ja MALINY a nie MAILE rozdaje, ale jak mi podasz adres to cos moge naskrobac;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: ostatnia szansa na ssanie ;) IP: 9.67.96.* 26.03.02, 07:09 ..cześć wampirzyco!:))),...jestes tu????? ..po tym wczorajszym ssaniu słaby cos jestem dziś!!:))))) tygrysek... PS:..adres masz post wyżej..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzyt Re: ostatnia szansa na ssanie ;) IP: 80.48.251.* 26.03.02, 07:49 skoro wymiana adresów to może komuś zapodzieje się jakaś wiadomość :) dzyt@poczta.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: ostatnia szansa na ssanie ;) IP: 9.67.96.* 26.03.02, 08:07 ..no i widzicie jak miło sie zrobiło!!!!:)))) ..zamiast ssać krew,..będziemy sobie pisać!!:)) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara nowy dzien, mam trumienke z pilotem ;) 26.03.02, 08:48 czesc :)) jestem jak zwykle glodna o tej porze.tygrysek, pokaz szyjke:)))slaby jestes? taki duzy chopak? a ja sie przyssalam tylko na chwile... czyzby jakas inna wampirzyca? Dzyt witaj:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: nowy dzien, mam trumienke z pilotem ;) IP: 9.67.96.* 26.03.02, 08:54 ...no własnie nie wiem wiesz.... ..może na spaniu mnie jakaś kąsała!!!:)))) ..eh,..co za życie!!:)))) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: nowy dzien, mam trumienke z pilotem ;) 26.03.02, 09:37 ale mnie nikt nie pytal o pozwolenie na przyssanie sie do Twojej szyjki. jakis pasozyt na moim krwiodawcy sie zaplenil, musze zrobic wywiad srodowiskowy;) tygrysek, przyznaj sie, to jakas baba;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: nowy dzien, mam trumienke z pilotem ;) IP: 9.67.96.* 26.03.02, 09:41 ..no.......:)),..ale nie baba tylko piękne dziewczę!!:))) ..wiesz i wtedy 2 B come 1:)))) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: nowy dzien, mam trumienke z pilotem ;) 26.03.02, 09:45 wiedzialam! a nie moze Ona sie posilkowac gdzies indziej? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzyt Re: nowy dzien, mam trumienke z pilotem ;) IP: 80.48.251.* 26.03.02, 09:47 Cześć Anielska Wampirzyco - dzisiaj niestety nie bardzo mogę :(((( może jakiegoś mail`ika mi przyslesz? please !!! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: nowy dzien, mam trumienke z pilotem ;) IP: 9.67.96.* 26.03.02, 09:51 ..no nie wiem ,..wiesz....musiałabyś jej zapytać!:)) ..bo Tygrys chyba jej przypadł do gustu..:)) tygrysek... PS:..a właśnie!,..wysłałaś maila?? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: nowy dzien, mam trumienke z pilotem ;) 26.03.02, 10:01 chyba??? masz watpliosci? bo ja nie;))) wysle wysle, tylko troche pozniej, oki? teraz musze spadac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: nowy dzien, mam trumienke z pilotem ;) IP: 9.67.96.* 26.03.02, 10:06 ..dobra!!,..odezwij się jak spadniesz!!!,..eeee...znaczy wrócisz!!:)) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara to juz przegiecie! 27.03.02, 09:47 kto mi qzwa polozyl stos kamieni na trumience??? przyznac sie! ps. tygrysek i dzyt, nastukalam po mailu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: to juz przegiecie! IP: 9.67.96.* 27.03.02, 09:51 ...uuuuuuhhhhhhhhhh,...hyyyyyyypppppp!!! ..dobra kamienie odwalone!!!! ,..wyłaź!!!:)))) tygrysek... PS;..wiem,..masz odp,..:) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: to juz przegiecie! 27.03.02, 09:54 Saqqara, porządny wampir powinien ofiar szukać a nie korespondować. Jak Ci pomogę z tymi głazami umówisz mnie z Pittem? Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: to juz przegiecie! 27.03.02, 10:03 o nie!!! Pitt jest moj, podobnie jak Brad(choc w inym znaczeniu;))! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: to juz przegiecie! 27.03.02, 10:06 ja jestem porzadny wampir i ofiar szukam caly czas, niby po co ta korespondencja? ;) Pitt jest Mati, zaklepany wczesniej. Laelia, moze jakis inny? Cruise byl tez calkiem niezly. Jest jeszcze wolny;) Tygrysku, dzieki za te kamienie. odp juz? ide sprawdzic, ale najpierw pokaz szyjke;) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: to juz przegiecie! 27.03.02, 10:13 To ja też chcę korespondencję z wampirzycą Egipską księżniczką nawiązać. Napisz proszę chociaż krótki list, choć tak krótki jak noc... Cruz odpada, nie podoba mi się. Ale gdybyś tak zechciała zrobić ze mnie wampirzycę? Pomyśl o tym, wiem, że konkurencja... ale? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: przecież już.... IP: 9.67.96.* 27.03.02, 10:22 ...wczoraj Ci pokazywałem!!:))))),..jest super!!!:)) ..dziś nic się w niej nie zmieniło!!:)))) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara ofiary sa malo domyslne 27.03.02, 10:34 Tygrysek, sprawdzam Twoja szyje czy oprocz mnie tylko jedna sie przysysa;) ja dbam o swoje ofiary;) Laelia cala przyjemnosc po mojej stronie. Cruz bee? hm, to moze Nosferatu po odnowie biologicznej?;) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: ofiary sa malo domyslne 27.03.02, 10:40 Ciemny i przerażający? Niech będzie :o) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: ofiary sa malo domyslne 27.03.02, 10:49 ciemny, przerazajacy ale jak caluje;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: Nosferatu IP: 9.67.96.* 27.03.02, 10:58 ..no i co wywnioskowałaś z wglądu środowiskowego??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara gdzie moje przystawki?? 27.03.02, 13:43 kiedy ja pozadam krwi to mi sie obiady chowaja po katach;) jest tu jakas ofiara do pogryzienia? wlasnie umylam zabki:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: gdzie moje przystawki?? 27.03.02, 13:48 Stawiam się na wyzwanie. I dzięki za @ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzyt Re: gdzie moje przystawki?? IP: 80.48.251.* 27.03.02, 13:53 Saqqara! zostawiłam specjalnie dla Ciebie krwistego torta :))) świeży, smaczny :))) Laelia jest troszkę mniej smaczna niż tort krwisty :) więc daj jej jeszcze żyć, co? :)) A Ty Laelia sie tak nie podkładaj, bo w kryzysach będziesz nam potrzebna :))) Duże buźki Dziewczęta! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: gdzie moje przystawki?? 27.03.02, 14:06 Laelia, tez dziekuje :)) Dziewczeta, ja Wam zyc dam, ja nie zabijam, ja gryze, przysysam sie i daje niesmiertelnosc. Za tort krwisty lekko wypieczony bardzo dziekuje;)i kurna czekam na jakiegos chloptasia, nie ma to jak meska krew i sliczna umiesniona szyjka;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: gdzie moje przystawki?? IP: 9.67.96.* 27.03.02, 14:09 ..biedne te chłoptasie co przybędą!!!:))) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara jako wampir duzo z siebie daje! 27.03.02, 14:13 biedne? to moze opisze jak to bedzie wygladac....przeciez wiadomo, ze wampiry daja niesmiertelnosc poprzez ugryzienie w trakcie sexu;))) przybywa chloptas, ja go klade na lozeczku, ukladam mu wygodnie glowke na poduszeczce, sama przyklekam obok, przechylam mu delikatnie glowke i przysysam sie do szyjki... a potem to ho ho ho, bajka dla doroslych dzieci ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re: jako wampir duzo z siebie daje! 27.03.02, 14:17 troszkę mało jeków tu umieściłaś ach!!!!!!!! och!!!!!!!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: jako wampir duzo z siebie daje! 27.03.02, 14:28 gdybym chciala tu umiescic wszystkie jeki to dnia by mi zbraklo zeby je nastukac, zostanmy prze symbolicznym jednym ochu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re: jako wampir duzo z siebie daje! 27.03.02, 14:30 a przy jakiej muzyczce układasz do spożycie te niewinne smakołyki? może jakiegoś zachęcisz do skorzystania... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: jako wampir duzo z siebie daje! IP: 9.67.96.* 27.03.02, 14:32 :),..niezły początek!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: jako wampir duzo z siebie daje! 27.03.02, 14:46 reflektujesz? koniec bedzie znacznie lepszy;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Saqqara! Laelia! 27.03.02, 15:18 No już marsz do chatki! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) tylko się nie zgubcie... pachnie świeżością... ';-) Odpowiedz Link Zgłoś