Dodaj do ulubionych

Trumna mi sie zaciela

25.03.02, 08:19
czy ktos moglby byc na tyle uprzejmy i otworzyc mi pokrywke? wystarczy
wyciagnac dwa gwozdzie, dalej sama sobie poradze.

Z gory dziekuje

z powazaniam

saqqara-wampir poczatkujacy.
Obserwuj wątek
    • dzyt Re: Trumna mi sie zaciela 25.03.02, 08:21
      ja niżej podpisany demon wszechczasów informuję,
      że postęp pozwala zabierać do trumny komórkę :))
      • laelia Re: Trumna mi sie zaciela 25.03.02, 08:25
        Chwilkę tylko łom przyniosę, chyba że chcesz sobie zachować taką ładną trumnę
        na posłanie?
      • saqqara Re: Trumna mi sie zaciela 25.03.02, 08:25
        ot durna, nie pomyslalam. wzielam kompa, sliczna szyjke mlodedzinca mam na
        podoredziu, ale o telefonie zapomnialam. czy bylaby Pani uprzejma wyciagnac te
        dwa gwozdzie?
        i po co Pani ten koleczek? tak tylko pytam..
        • laelia Re: Trumna mi sie zaciela 25.03.02, 08:27
          Skąd kołeczek? Będę miała u Ciebie przysługę :o)
          • dzyt Re: Trumna mi sie zaciela 25.03.02, 08:29
            czyżbys alibi potrzebowała? :)
        • anka1 Re: Trumna mi sie zaciela 25.03.02, 08:28
          Saqqara obstaluj sobie trumne otwierana pilotem:) sama otworzysz i koleczkami
          Cie straszyc nie beda:)))
          • dzyt Re: Trumna mi sie zaciela 25.03.02, 08:30
            a jeśli z kołeczkiem przybedzie przystojniacha? :)
            zawsze można go wtedy skołeczkować :)))
          • saqqara Re: Trumna mi sie zaciela 25.03.02, 08:31
            ja jestem wampir nowoczesny, ale cholera ta tradycja, trumienka na gwozdziki
            musi byc inaczej z calej zabawy nici.
            mam jednak w srodku system naprowadzania na ofiary, szczegolnie jesli chodzi o
            prawiczka jest on niezwykle skuteczny.
            To jak? ktos pomoze? a ten lom to moze na pozniej, to jest trumienka z
            tradycjami, mam ja przekazac najstarszej corce. prosze o delikatnosc.
            • laelia Re: Trumna mi sie zaciela 25.03.02, 08:33
              No dobra, uwaga, uwaga. Wyciągam. I nawet czosnku nie mam przy sobie. Jeeeden.
              Jest, teraz drugi. OK. Możesz wychodzić, słońca nie ma.
              • saqqara Re: Trumna mi sie zaciela 25.03.02, 08:35
                wielkie dzieki:)) no, niech rozprostuje nogi, te trumy to chyba na
                Wolodyjoskich kiedys robili.

Pani ladna, ladna ma Pani szyje, pani to dziewica czy jednak nie? ;)
                • laelia Re: Trumna mi sie zaciela 25.03.02, 08:38
                  Jasne, przecież każda porządna dziewczynka jest dziewicą w noc poślubną a ta
                  jeszcze przede mną. A co robię w międzyczasie, to już cicho sza!
                  • saqqara Re: Trumna mi sie zaciela 25.03.02, 08:40
                    ja tak pytam bo musze dbac o higiene.
                    a co oznacza to "w miedzyczasie"? bo nie wiem czy sie juz mam rozgladac za
                    jakims czystym mlodziencem czy jednak nie.
                • dzyt Re: Trumna mi sie zaciela 25.03.02, 08:39
                  toś się Laelia naraziła :)
                  Saqqara będzie Twoja szyję czciła :)
                  • laelia Re: Trumna mi sie zaciela 25.03.02, 08:44
                    Co to znaczy i co to znaczy. Szukaj lepiej młodzieńca, a moją szyjkę poleć
                    jakiemuś przystojnemu Drakuli.
                    • saqqara Re: Trumna mi sie zaciela 25.03.02, 08:55
                      gadalam z Dracula, on jako stary wypijacz swiezej krwi ma jeszcze wieksze
                      wymagania niz ja.
                      prosil o przedstawienie mu ksiazeczki zdrowia z aktulnymi badaniami krwi.
    • saqqara poszukuje mlodzienca z czysta szyja 25.03.02, 08:45
      znaczy w sensie ze mlodzieniec nie naruszony przez jakowas kobiete. inaczej nic
      z tego. zebow nie wbijam. ostatecznie moze byc dziewica. Laelia juz
      zrezygnowala, nie wiem dlaczego, ja to ladnie robie, sladow nie ma.

• Gość: tygrysek Re: poszukuje mlodzienca z czysta szyja IP: 9.67.96.* 25.03.02, 08:48
        ..:)))))))))))))))))))))))))))))))
        ..cześć saaqara!!:))

tygrysek...
        • saqqara Re: poszukuje mlodzienca z czysta szyja 25.03.02, 08:51
          czesc tygrysek :))

pokaz szyjke ;)
          • Gość: tygrysek Re: poszukuje mlodzienca z czysta szyja IP: 9.67.96.* 25.03.02, 08:55
            ....masz zobacz!!!!:))))))
            ...no i?????:)))

tygrysek...
            PS:..tylko pamiętaj że tygrysek też ma kły!!:))))
            • dzyt Re: poszukuje mlodzienca z czysta szyja 25.03.02, 08:58
              tylko uważaj na futerko, bo to ode mnie założyłeś...
              :))))
              • Gość: tygrysek Re: poszukuje mlodzienca z czysta szyja IP: 9.67.96.* 25.03.02, 09:01
                ...ależ skąd!!:)),...dalej mam na sobie swoje!!!
                ..te prawdziwe!!!!:))))
                ..twoje trzymam w szafie na czarną godzinę!!:))

tygrysek...
            • saqqara Re: poszukuje mlodzienca z czysta szyja 25.03.02, 09:00
              calkiem ladna szyjka tylko ..... cholera, mam siersc miedzy zebami... nie golisz
              sie? ;)

ps. te Twoje kielki to dopiero rosna?
              • Gość: tygrysek Re: poszukuje mlodzienca z czysta szyja IP: 9.67.96.* 25.03.02, 09:02
                ..pewnie że się golę!!!:))))
                ..a kiełki nie rosną tylko już urosły!!!!
                ..i są wielkie!!!!:)))

..i ostre jak brzytwa!!:)

tygrysek...
                • saqqara Re: poszukuje mlodzienca z czysta szyja 25.03.02, 09:07
                  tygrysek
                  kto tu robi za wampira, ja czy Ty? wiec sie nie przechwalaj swoimi zebami tylko
                  dawaj szyje.
                  ja dla Was za dobra jestem, zamiast sie niepostrzezenie rzucic, przewrocic na
                  glebe i wbic zebiska to ja tu jakies filozoficzne pogaduszki urzadzam. za
                  mietka jestem, kurna;)
                  • Gość: tygrysek Re: poszukuje mlodzienca z czysta szyja IP: 9.67.96.* 25.03.02, 09:12
                    ..ale ja nie robie za wampira!!:)))
                    ..tylko mówię że w razie czego będę miał czym się obronić!:))))

tygrysek...
                    PS:..a co do szyjki to futerko nie przeszkadza???:))
                    • saqqara Re: poszukuje mlodzienca z czysta szyja 25.03.02, 09:22
                      a po co masz sie bronic? nie lubisz jak Ci sie kobieta do szyi przysysa?

z futrem sobie jakos poradze, mam nici denstystyczne;)

• Gość: tygrysek Re: poszukuje mlodzienca z czysta szyja IP: 9.67.96.* 25.03.02, 09:24
                        ..baaaaarrrrdzoooooooo lubie!!!!!!!:))))),...Tygryski to uwielbiaja!!!:))
                        ..tylko to zależy jeszcze jaka kobieta!!!:)))

tygrysek...
                        • saqqara Re: poszukuje mlodzienca z czysta szyja 25.03.02, 09:26
                          patrzcie, jeszcze wybrzydza;)a jakie wolisz? w sensie kobiety.
                          moge zmieniac sie w zaleznosci od potrzeb.
                          • Gość: tygrysek Re: poszukuje mlodzienca z czysta szyja IP: 9.67.96.* 25.03.02, 09:27
                            ..czyli jesteś kobieta-kameleon ??????:)))
                            • saqqara Re: poszukuje mlodzienca z czysta szyja 25.03.02, 09:53
                              kobieta kameleon. zmieniam sie zgodnie z warunkami atmosferycznymi.
                              dzisiaj robie za blondi z wielkim biustem, moze byc?

• Gość: tygrysek Re: poszukuje mlodzienca z czysta szyja IP: 9.67.96.* 25.03.02, 09:57
                                ..no jasne!!!!!:))),..Tygryski lubią blondi z wielkim biustem!!:))
                                ..a swoją droga to ciekawe jak na serio wyglądasz!!:)))))))

tygrysek...
                                • saqqara Re: poszukuje mlodzienca z czysta szyja 25.03.02, 09:58
                                  brunetka z biustem ;)
                                  • emperor Re: poszukuje mlodzienca z czysta szyja 25.03.02, 10:00
                                    ahoy!
                                    • saqqara Re: poszukuje mlodzienca z czysta szyja 25.03.02, 10:01
                                      czesc, pokaz szyje.
                                      • Gość: tygrysek Re: poszukuje mlodzienca z czysta szyja IP: 9.67.96.* 25.03.02, 10:03
                                        :))))))))))))))))))),...przefarbuje się Ciebie i bedzie OK!!!:)))
                                      • emperor Re: poszukuje mlodzienca z czysta szyja 25.03.02, 10:03
                                        pokazywalem jak bylem maly:)
                                        • saqqara Re: poszukuje mlodzienca z czysta szyja 25.03.02, 10:04
                                          tygrysku
                                          nie bedzie farbowania, lubie swoj kolor, poza tym blondi w ciemnosciach
                                          bardziej rzuca sie w oczy i nie ma szans na udany atak na szyje biedaka.

Emperor
                                          ja chce szyje, a nie Twoje majtki ogladac ;)
                                          • Gość: tygrysek Re: poszukuje mlodzienca z czysta szyja IP: 9.67.96.* 25.03.02, 10:06
                                            ...to założysz na ten czas ciemną perukę:)))))
                                            • saqqara Re: poszukuje mlodzienca z czysta szyja 25.03.02, 10:10
                                              qrna, Ty mnie powiedz tytul filmu w ktorym porzadny i szanujacy sie wampir
                                              chodzil w peruce! ;)))
                                              • mathildae Re: wampir w tupeciku 25.03.02, 10:16
                                                Drakula, wampir bez zebow;)))))
                                                • saqqara Re: wampir w tupeciku 25.03.02, 10:18
                                                  Daddy jest lysy, nie osmiesza sie tupecikami.zeby tez ma natural.

Pani Dziewica? prosze pokazac szyjke;)
                                                  • Gość: tygrysek Re: wampir w tupeciku IP: 9.67.96.* 25.03.02, 10:48
                                                    ..albo Drakula:..."wampir w peruce"..!!:)))

tygrysek...
                                                  • mathildae Re: wampir w tupeciku 25.03.02, 10:49
                                                    to taki film byl!:o) z tym beznadziejnym od Nagiej broni - nie zasmiecam sobie
                                                    pamieci jego nazwiskiem

a szyje mam czysta, a krew slodka;) komary mnie uwielbaja chmarami;) czy to
                                                    wystarczy na jako rekomendacja?
                                                  • Gość: tygrysek Re: wampir w tupeciku IP: 9.67.96.* 25.03.02, 10:51
                                                    ..a w moich żyłach płynie krew dzika i szalona...
                                                    ..może być??:))

tygrysek...
                                                  • mathildae Re: wampir w tupeciku 25.03.02, 10:53
                                                    krew ludzka stoi w menu wampirzym o kilka klas wyzej od zwierzecej;)
                                                  • Gość: tygrysek Re: wampir w tupeciku IP: 9.67.96.* 25.03.02, 10:57
                                                    ..no niby tak,..ale Tygrys to władca zwierząt!!!:))
                                                  • mathildae Re: wampir w tupeciku 25.03.02, 11:01
                                                    tygrysek, chyba ci kangurzyca nie te bajki czytala na dobranoc;)
                                                  • Gość: tygrysek Re: wampir w tupeciku IP: 9.67.96.* 25.03.02, 11:05
                                                    ..te, te!!,..ona wie co mi czytać!!:))))
                                                    ..wie co Tygryski lubią najbardziej!!:)))

tygrysek...
    • Gość: aniela Re: Trumna mi sie zaciela IP: *.mst.gov.pl 25.03.02, 11:05
      mam jakiś ostatni gwóźdź. nie wiem czy do trumny.
    • saqqara Ale mam szyjek do ugryzienia 25.03.02, 11:12
      Mati,
      Twoja szyjka mi sie bardzo podoba, badz tak mila zdjac te apaszke;)

Tygrysek,
      jesli bedziesz sie staranniej golil to zapewnie Ci stanowisko stalego
      dostarczyciela krwi.

Aniela,
      jeszcze nie jest pora na spanie.
      • Gość: tygrysek Re: Ale mam szyjek do ugryzienia IP: 9.67.96.* 25.03.02, 11:13
        ..tylko nie wiem czy bym tego chciał..
        ..musiałbym Cię lepiej poznać..:))

tygrysek...
      • Gość: aniela Re: Ale mam szyjek do ugryzienia IP: *.mst.gov.pl 25.03.02, 11:14
        slonce stoi wysoko przeciez. tak wysoko ze stad nei widac. szanujace sie
        wampiry spia o tej porze
      • mathildae Re: Ale mam szyjek do ugryzienia 25.03.02, 11:17
        a czy te apaszke to moglby mi rozwiac Twoj kolega po fachu? wiesz Brad Pitt
        (nie mylic z naszym Bratem;)) te jego smutne oczy czasem tesknie spogladaja na
        mnie w snach....
        • Gość: tygrysek Re: Ale mam szyjek do ugryzienia IP: 9.67.96.* 25.03.02, 11:21
          ...gdybyście wiedziały jakie smutne i tęskne oczy ma teraz Tygrysek..:(((
          ..kurde nie lubię tego!!

tygrysek...
          • mathildae Re: Ale mam szyjek do ugryzienia 25.03.02, 11:24
            futrzasty, ty sie zdecyduj; raz chlapiesz ozorem, ze masz juz opiekunke, a
            zaraz potem domagasz sie zajmowania twoja osoba.
            jestes niezdecydowany jak panna na wydaniu!
            ;)))
        • saqqara Re: Ale mam szyjek do ugryzienia 25.03.02, 11:22
          Tygrysku
          wampiry nie pytaja czy ktos chce czy nie, gryza i juz. A ja moge zapewnic, ze
          zaden wampir nie gryzie tak slodko i rozkosznie jak ja;)

Aniela,
          ja jestem nowoczesny wampir i slonca sie nie boje. poza tym mam szczepionke
          przeciwko promieniom, ale dzieki za troske.

Mati,
          dla Ciebie wszystko, wampir Pitt juz zostal poinformowany. musisz jednak troche
          poczekac, bo to tradycjonalista i lubi to robic w nocy. Ale czego sie nie robi
          dla takiego przystojniaka. poczekasz? ja w tym czasie wgryze sie przez apaszke;)
          • mathildae Re: dla Brada sie poswiece! 25.03.02, 11:27
            urywam sie wczesniej z pracy (mrok jeszcze dosc szybko przychodzi) i lece
            przygotowac sie;)
            najwazniejsza jest chyba poza, nie? pol-lezaca, przymkniete oczy i niesforny
            kosmyk na policzku.... powinno chwycic;)
            • Gość: tygrysek Re: dla Brada sie poswiece! IP: 9.67.96.* 25.03.02, 11:33
              ..wcale sie nie domagam!!!!!,..przeciez napisałem że nie wiem czy bym tego
              chciał!!!,..o co ci chodzi!!!!!?????

tygrys...
            • saqqara Re: dla Brada sie poswiece! 25.03.02, 11:33
              rozepnij jeszcze gorny guzik od bluzki, a nawet sie nie obejrzysz jak On tu
              bedzie, i nie bedzie na mrok czekal

badz tak mila i poloz sie na jakims lozku z baldachimem, bedzie Ci wygodnie,
              Pitt sie nie zmeczy, to moze nie skonczy sie tylko na szyjce ;)
    • saqqara a gdzie sie moje szyje podzialy? 25.03.02, 12:00
      ciezkie jest zycie wampira. obiad mu ucieka, menu nie jest bogate, wiec trzeba
      tylek ruszyc i troche poszukac.

ech, jakies swieze miesko by sie przydalo.
      • Gość: tygrysek Re: a gdzie sie moje szyje podzialy? IP: 9.67.96.* 25.03.02, 12:16
        ..hihi,..akurat o świeżym mięsku to coś wiem!!:))
    • saqqara ostatnia szansa na ssanie ;) 25.03.02, 14:47
      kazda darowana mi dzisiaj szyjka dostanie w prezencie sliczna maline i
      niesmiertelnosc;)
      • tygrysek3 Re: ostatnia szansa na ssanie ;) 25.03.02, 14:54
        ..to masz tu szyjke na chwilke:))))
        ..bo zaraz soadam do domku..:))
        ...pogadamy jutro!!:)

tygrysek...
        PS:..no i czekam na maila!!:)))
        • saqqara Re: ostatnia szansa na ssanie ;) 25.03.02, 14:59
          sluchaj, ja w pospiechu nie dzialam, ale ze glodna jestem to nie bede wybrzydzac;)

aha, ja MALINY a nie MAILE rozdaje, ale jak mi podasz adres to cos moge
          naskrobac;))

• Gość: tygrysek Re: ostatnia szansa na ssanie ;) IP: 9.67.96.* 26.03.02, 07:09
            ..cześć wampirzyco!:))),...jestes tu?????
            ..po tym wczorajszym ssaniu słaby cos jestem dziś!!:)))))

tygrysek...
            PS:..adres masz post wyżej..:))
            • Gość: dzyt Re: ostatnia szansa na ssanie ;) IP: 80.48.251.* 26.03.02, 07:49
              skoro wymiana adresów to może komuś zapodzieje się jakaś wiadomość :)
              dzyt@poczta.gazeta.pl
              • Gość: tygrysek Re: ostatnia szansa na ssanie ;) IP: 9.67.96.* 26.03.02, 08:07
                ..no i widzicie jak miło sie zrobiło!!!!:))))
                ..zamiast ssać krew,..będziemy sobie pisać!!:))

tygrysek...
                • saqqara nowy dzien, mam trumienke z pilotem ;) 26.03.02, 08:48
                  czesc :)) jestem jak zwykle glodna o tej porze.tygrysek, pokaz szyjke:)))slaby
                  jestes? taki duzy chopak? a ja sie przyssalam tylko na chwile... czyzby jakas
                  inna wampirzyca?

Dzyt witaj:))

• Gość: tygrysek Re: nowy dzien, mam trumienke z pilotem ;) IP: 9.67.96.* 26.03.02, 08:54
                    ...no własnie nie wiem wiesz....
                    ..może na spaniu mnie jakaś kąsała!!!:))))
                    ..eh,..co za życie!!:))))

tygrysek...
                    • saqqara Re: nowy dzien, mam trumienke z pilotem ;) 26.03.02, 09:37
                      ale mnie nikt nie pytal o pozwolenie na przyssanie sie do Twojej szyjki.
                      jakis pasozyt na moim krwiodawcy sie zaplenil, musze zrobic wywiad
                      srodowiskowy;)
                      tygrysek, przyznaj sie, to jakas baba;)
                      • Gość: tygrysek Re: nowy dzien, mam trumienke z pilotem ;) IP: 9.67.96.* 26.03.02, 09:41
                        ..no.......:)),..ale nie baba tylko piękne dziewczę!!:)))
                        ..wiesz i wtedy 2 B come 1:))))

tygrysek...
                        • saqqara Re: nowy dzien, mam trumienke z pilotem ;) 26.03.02, 09:45
                          wiedzialam! a nie moze Ona sie posilkowac gdzies indziej? ;)
                  • Gość: dzyt Re: nowy dzien, mam trumienke z pilotem ;) IP: 80.48.251.* 26.03.02, 09:47
                    Cześć Anielska Wampirzyco - dzisiaj niestety nie bardzo mogę :((((
                    może jakiegoś mail`ika mi przyslesz? please !!! :))))
                    • Gość: tygrysek Re: nowy dzien, mam trumienke z pilotem ;) IP: 9.67.96.* 26.03.02, 09:51
                      ..no nie wiem ,..wiesz....musiałabyś jej zapytać!:))
                      ..bo Tygrys chyba jej przypadł do gustu..:))

tygrysek...
                      PS:..a właśnie!,..wysłałaś maila??
                      • saqqara Re: nowy dzien, mam trumienke z pilotem ;) 26.03.02, 10:01
                        chyba??? masz watpliosci? bo ja nie;)))

wysle wysle, tylko troche pozniej, oki? teraz musze spadac.

• Gość: tygrysek Re: nowy dzien, mam trumienke z pilotem ;) IP: 9.67.96.* 26.03.02, 10:06
                          ..dobra!!,..odezwij się jak spadniesz!!!,..eeee...znaczy wrócisz!!:))

tygrysek...
    • saqqara to juz przegiecie! 27.03.02, 09:47
      kto mi qzwa polozyl stos kamieni na trumience??? przyznac sie!

ps. tygrysek i dzyt, nastukalam po mailu:))
      • Gość: tygrysek Re: to juz przegiecie! IP: 9.67.96.* 27.03.02, 09:51
        ...uuuuuuhhhhhhhhhh,...hyyyyyyypppppp!!!
        ..dobra kamienie odwalone!!!! ,..wyłaź!!!:))))

tygrysek...
        PS;..wiem,..masz odp,..:)
      • laelia Re: to juz przegiecie! 27.03.02, 09:54
        Saqqara, porządny wampir powinien ofiar szukać a nie korespondować. Jak Ci
        pomogę z tymi głazami umówisz mnie z Pittem?
        • mathildae Re: to juz przegiecie! 27.03.02, 10:03
          o nie!!!
          Pitt jest moj, podobnie jak Brad(choc w inym znaczeniu;))!
          • saqqara Re: to juz przegiecie! 27.03.02, 10:06
            ja jestem porzadny wampir i ofiar szukam caly czas, niby po co ta
            korespondencja? ;)

Pitt jest Mati, zaklepany wczesniej. Laelia, moze jakis inny? Cruise byl tez
            calkiem niezly. Jest jeszcze wolny;)

Tygrysku, dzieki za te kamienie. odp juz? ide sprawdzic, ale najpierw pokaz
            szyjke;)
            • laelia Re: to juz przegiecie! 27.03.02, 10:13
              To ja też chcę korespondencję z wampirzycą Egipską księżniczką nawiązać. Napisz
              proszę chociaż krótki list, choć tak krótki jak noc...
              Cruz odpada, nie podoba mi się. Ale gdybyś tak zechciała zrobić ze mnie
              wampirzycę? Pomyśl o tym, wiem, że konkurencja... ale?
              • Gość: tygrysek Re: przecież już.... IP: 9.67.96.* 27.03.02, 10:22
                ...wczoraj Ci pokazywałem!!:))))),..jest super!!!:))
                ..dziś nic się w niej nie zmieniło!!:))))

tygrysek...
                • saqqara ofiary sa malo domyslne 27.03.02, 10:34
                  Tygrysek,
                  sprawdzam Twoja szyje czy oprocz mnie tylko jedna sie przysysa;) ja dbam o
                  swoje ofiary;)

Laelia
                  cala przyjemnosc po mojej stronie. Cruz bee? hm, to moze Nosferatu po odnowie
                  biologicznej?;)
                  • laelia Re: ofiary sa malo domyslne 27.03.02, 10:40
                    Ciemny i przerażający? Niech będzie :o)
                    • saqqara Re: ofiary sa malo domyslne 27.03.02, 10:49
                      ciemny, przerazajacy ale jak caluje;)
                      • laelia Nosferatu 27.03.02, 10:54
                        to już spróbowałaś?
                        • Gość: tygrysek Re: Nosferatu IP: 9.67.96.* 27.03.02, 10:58
                          ..no i co wywnioskowałaś z wglądu środowiskowego??:))
    • saqqara gdzie moje przystawki?? 27.03.02, 13:43
      kiedy ja pozadam krwi to mi sie obiady chowaja po katach;)

jest tu jakas ofiara do pogryzienia? wlasnie umylam zabki:)))))
      • laelia Re: gdzie moje przystawki?? 27.03.02, 13:48
        Stawiam się na wyzwanie. I dzięki za @
      • Gość: dzyt Re: gdzie moje przystawki?? IP: 80.48.251.* 27.03.02, 13:53
        Saqqara! zostawiłam specjalnie dla Ciebie krwistego torta :)))
        świeży, smaczny :)))
        Laelia jest troszkę mniej smaczna niż tort krwisty :)
        więc daj jej jeszcze żyć, co? :))

A Ty Laelia sie tak nie podkładaj, bo w kryzysach będziesz nam potrzebna :)))

Duże buźki Dziewczęta!
        :)))

• saqqara Re: gdzie moje przystawki?? 27.03.02, 14:06
          Laelia, tez dziekuje :))

Dziewczeta,
          ja Wam zyc dam, ja nie zabijam, ja gryze, przysysam sie i daje niesmiertelnosc.

Za tort krwisty lekko wypieczony bardzo dziekuje;)i kurna czekam na jakiegos
          chloptasia, nie ma to jak meska krew i sliczna umiesniona szyjka;)
          • Gość: tygrysek Re: gdzie moje przystawki?? IP: 9.67.96.* 27.03.02, 14:09
            ..biedne te chłoptasie co przybędą!!!:)))

tygrysek...
            • saqqara jako wampir duzo z siebie daje! 27.03.02, 14:13
              biedne? to moze opisze jak to bedzie wygladac....przeciez wiadomo, ze wampiry
              daja niesmiertelnosc poprzez ugryzienie w trakcie sexu;)))

przybywa chloptas, ja go klade na lozeczku, ukladam mu wygodnie glowke na
              poduszeczce, sama przyklekam obok, przechylam mu delikatnie glowke i przysysam
              sie do szyjki... a potem to ho ho ho, bajka dla doroslych dzieci ;)))
              • dzyt Re: jako wampir duzo z siebie daje! 27.03.02, 14:17
                troszkę mało jeków tu umieściłaś ach!!!!!!!! och!!!!!!!!!
                • saqqara Re: jako wampir duzo z siebie daje! 27.03.02, 14:28
                  gdybym chciala tu umiescic wszystkie jeki to dnia by mi zbraklo zeby je nastukac,
                  zostanmy prze symbolicznym jednym ochu ;)
                  • dzyt Re: jako wampir duzo z siebie daje! 27.03.02, 14:30
                    a przy jakiej muzyczce układasz do spożycie te niewinne smakołyki?
                    może jakiegoś zachęcisz do skorzystania...
              • Gość: tygrysek Re: jako wampir duzo z siebie daje! IP: 9.67.96.* 27.03.02, 14:32
                :),..niezły początek!!!!!!!
                • saqqara Re: jako wampir duzo z siebie daje! 27.03.02, 14:46
                  reflektujesz? koniec bedzie znacznie lepszy;)))
    • dzyt Saqqara! Laelia! 27.03.02, 15:18
      No już marsz do chatki! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      tylko się nie zgubcie... pachnie świeżością...
      ';-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka