Gość: Daniel IP: 217.153.116.* 31.07.04, 16:35 Jestem 30 letnim przystojnym i zadbanym mężczyzną. Niestety żona jest wobec mnie nieuczciwa. Szukam meżatki która oszukuje mąż. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania30 Re: dla Ciebie 31.07.04, 19:19 Gość portalu: Daniel napisał(a): > Jestem 30 letnim przystojnym i zadbanym mężczyzną. Niestety żona jest wobec > mnie nieuczciwa. Szukam meżatki która oszukuje mąż. No niestety juz nie oszukuje bo go "eksmitowałam" ale współczuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ani 30 Re: dla Ciebie IP: 217.153.116.* 31.07.04, 19:25 A co teraz robisz znalazłaś kogoś jak to jest ciężko kogoś spotkać i zakochać się znowu? Odpowiedz Link Zgłoś
miladupcia Re: dla Ciebie 31.07.04, 22:53 Gość portalu: do ani 30 napisał(a): > A co teraz robisz znalazłaś kogoś jak to jest ciężko kogoś spotkać i zakochać > się znowu? Ja znalazłam Lezioxa. Odpowiedz Link Zgłoś
miladupcia Re: dla Ciebie 31.07.04, 22:53 Gość portalu: Daniel napisał(a): > Jestem 30 letnim przystojnym i zadbanym mężczyzną. Niestety żona jest wobec > mnie nieuczciwa. Szukam meżatki która oszukuje mąż. A po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do milejdupci Re: dla Ciebie IP: 217.153.116.* 01.08.04, 12:24 Bo sie nie kochałem z nikim od pół roku. I może ona również i może ma ochote na coś fajnego i innego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: dla Ciebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 12:34 Gość portalu: Daniel napisał(a): > Jestem 30 letnim przystojnym i zadbanym mężczyzną. Niestety żona jest wobec > mnie nieuczciwa. Szukam meżatki która oszukuje mąż. A w jaki sposób jest nieuczciwa? Podkrada Ci zaskórniaki? Ja jestem mężatką i czasami oszukuję męża , ale robię to tylko i wyłącznie dla jego dobra...jakby dowiedział się ile kosztowały moje nowe spodnie padłby pewnie na serce... chcesz się wymienić doświadczeniami w kwestii oszukiwania czy razem pobiadolić nad nieuczciwością współmałżonka? No bo po co Ci potrzebna ta mężatka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Iwony Re: dla Ciebie IP: 217.153.116.* 01.08.04, 12:39 Nie jestem z tych co biadolą. Chodzi mi o taką kobiete która też zdradza mąz ona jego nie ale by chciała spróbować z innym mężczyzną. Tak jak ja chce spróbować jak by yło z inna kobietą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: dla Ciebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 12:43 Czyli chcesz stać się takim samym oszustem jak żona...czy po prostu masz ochotę na nową dupcię a reszta to tylko usprawiedliwienie. trochę kręcisz facet... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: dla Ciebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 12:45 piss , scat i rape też wchodzą w grę...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Iwona Re: dla Ciebie IP: 217.153.116.* 01.08.04, 12:51 Nie bo jej nie zdradzałem. Ale skoro robi to ona to ja co mam robić. Czekać w domu jak wychodzi czy zacząc robic to co ona. Nie mów dupci bo to obrazliwe dla laseczek co szukaja wrazeń za piwo. Mówie o poważnej kobiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominik Re: dla Ciebie IP: 217.153.116.* 01.08.04, 13:05 Piss jak najbardziej jestem tym zafascynowany. powiem ci że mysle o tym coraz bardziej gwałt pozorowany jak najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś