catalina1 04.08.04, 07:57 ...Jakubek ;-)) Dużo szczęścia Kochanie :-* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomjakub Re: Jakubasku... 04.08.04, 09:57 Jest szczęśliwe ;-) Ino trzeba czasami Cat naprowadzać na dobrą drogę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Jakubasku... 04.08.04, 10:41 tomjakub napisał: > Ino trzeba czasami Cat naprowadzać na dobrą drogę ;-) > Ale o co chodzi??????? Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Jakubasku... 04.08.04, 10:47 tomjakub napisał: > A co Cię to obchodzi?? ;-) A kogo innego ma obchodzić??? Odpowiedz Link Zgłoś
tomjakub Re: Jakubasku... 04.08.04, 10:51 catalina1 napisała: > A kogo innego ma obchodzić??? Nie Ciebie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: A urodziny dziś ma.... 04.08.04, 08:47 catalina1 napisała: > ...Jakubek ;-)) Dużo, dużo radości, szczęścia i nie za dużo zmartwień. Oby Ci się! Odpowiedz Link Zgłoś
tomjakub Re: A urodziny dziś ma.... 04.08.04, 09:59 Ty w ramach prezentu spisuj pamiętniki po urodzeniu i przekazuj mi informacje czego się mogę spodziewać ;-) Naturalnie serdecznie dziękuję :-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: A urodziny dziś ma.... 04.08.04, 09:04 Szczęścia, Kubeczku. I niczym nie zachwianej wiary w ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
tomjakub Re: A urodziny dziś ma.... 04.08.04, 10:01 Wiara ta jest mocno kontrolowana, a nie puszczona samopas ;-) Ale dzięki serdeczne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: A urodziny dziś ma.... 04.08.04, 11:59 O to chodzi, żeby trzymac rękę na pulsie :) Odpowiedz Link Zgłoś
tomjakub Re: A urodziny dziś ma.... 04.08.04, 09:49 Skąd wiedziałem, no skąd ;-) Dzięki Skarbek. Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: A urodziny dziś ma.... 04.08.04, 10:40 tomjakub napisał: > Skąd wiedziałem, no skąd ;-) Kurde Jasnowidz - zaczynam się bać ;-)) > Dzięki Skarbek. A proszem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
olusimama Tomaszu :-) 04.08.04, 10:24 Dużo dobrego :-) I żebyś zawsze był taki przystojny ;-) cmok Odpowiedz Link Zgłoś
tomjakub Re: Tomaszu :-) 04.08.04, 10:32 olusimama napisała: > Dużo dobrego :-) Dziękuje bardzo serdecznie :-) > I żebyś zawsze był taki przystojny ;-) Ale się podlizuje ;-) > cmok Mniam, mogę prosić osobiście?? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
olusimama Re: Tomaszu :-) 04.08.04, 10:45 tomjakub napisał: > Ale się podlizuje ;-) phi piszę jak jest ;D > Mniam, mogę prosić osobiście?? ;-) tiaa, jasne, żeby mnie Cat brzuchem staranowała ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Tomaszu :-) 04.08.04, 10:47 olusimama napisała: > tiaa, jasne, żeby mnie Cat brzuchem staranowała ;-) > Ależ proszę bardzo ;-)) Mój brzuch jest za mały do taranowania ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
olusimama Re: Tomaszu :-) 04.08.04, 10:57 catalina1 napisała: > Ależ proszę bardzo ;-)) > Mój brzuch jest za mały do taranowania ;-)) I tak wole nie ryzykowac :-) A po brzuszku może mi się uda poklepać jak odwiedzę Wawę. A plany mam, oj mam :- ) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Tomaszu :-) 04.08.04, 11:02 olusimama napisała: > A po brzuszku może mi się uda poklepać jak odwiedzę Wawę. A plany mam, oj mam : > - > ) > Kiedy?????? Odpowiedz Link Zgłoś
olusimama Re: Tomaszu :-) 04.08.04, 11:27 catalina1 napisała: > Kiedy?????? W piątek o świcie jedziemy do dziadka (Wojnów, Siedlce, do Wwy niedaleko). Będziemy tam siedzieć co najmniej do 5 września. Umawiam się z Kamisią, że wpadnę do Nadkola na ploty w któryś weekend a czasu mam dużo, więc i na Wwe przyjdzie pora. W sumie się dostosuję do Waszych terminów, bo ja będę na urlopie wszak. Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Tomaszu :-) 04.08.04, 11:41 olusimama napisała: > Umawiam się z Kamisią, że > wpadnę do Nadkola na ploty w któryś weekend a czasu mam dużo, więc i na Wwe > przyjdzie pora. W sumie się dostosuję do Waszych terminów, bo ja będę na > urlopie wszak. My jesteśmy też w Wawie cały czas ;-) Więc jak coś ustalicie to dajcie głos ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tomjakub Re: Tomaszu :-) 04.08.04, 12:03 olusimama napisała: >Umawiam się z Kamisią, że > wpadnę do Nadkola na ploty w któryś weekend a czasu mam dużo, więc i na Wwe > przyjdzie pora. W sumie się dostosuję do Waszych terminów, bo ja będę na > urlopie wszak. Jak już sie umówicie w tym Nadkolu to dajcie znać. I my się na pare godzin przejedziemy wtedy. Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Tomaszu :-) 04.08.04, 12:14 tomjakub napisał: > Jak już sie umówicie w tym Nadkolu to dajcie znać. I my się na pare godzin > przejedziemy wtedy. > A Kamisie o zgode zapytałeś????? Odpowiedz Link Zgłoś
tomjakub Re: Tomaszu :-) 04.08.04, 12:43 catalina1 napisała: > A Kamisie o zgode zapytałeś????? Nie będą chcieli, to nie zadzwonią, nie???? Bosh Odpowiedz Link Zgłoś
tomjakub Re: Tomaszu :-) 04.08.04, 11:03 olusimama napisała: > I tak wole nie ryzykowac :-) Mięczak ;-) Nie chce mi dać prezentu ;-( > A po brzuszku może mi się uda poklepać jak odwiedzę Wawę. A plany mam, oj mam Może się wreszcie spotkamy ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
tomjakub Re: Tomaszu :-) 04.08.04, 10:49 olusimama napisała: > piszę jak jest ;D Kup sobie okulary ;-) > tiaa, jasne, żeby mnie Cat brzuchem staranowała ;-) A niech spróbuje, to jej oddam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
olusimama Re: Tomaszu :-) 04.08.04, 10:58 tomjakub napisał: > Kup sobie okulary ;-) No przecież mam. > A niech spróbuje, to jej oddam ;-) Ty brutalu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tomjakub Re: Tomaszu :-) 04.08.04, 11:11 olusimama napisała: > Ty brutalu ;-) Spoko, pacne ja swoim brzuchem ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: A urodziny dziś ma.... 04.08.04, 14:44 A-ha. :-) I ode mnie też wszystkiego naj. T Odpowiedz Link Zgłoś