Dodaj do ulubionych

Nie chce mi sie tego komentowac

26.03.02, 19:55
Przeczytalem teksty, przemyslalem i dostrzegam kupe niespojnosci. Jesli jeszcze
wiecej osob chce sie wypowiadac w tym stylu i w tym temacie- prosze teraz.
Nudzi mi sie juz odpowiadanie co drugi dzien na te same zarzuty, pisane w tym
samym stylu przez ludzi ktorzy sa na krotko na forum, by moc sie obiektywnie
wypowiedziec, jub przez szalencow, ktorzy za punkt honoru biora sobie dowalenie
mojej skromnej osobie!
Jak moge zrozumiec mlodych zapalczywych, tak wyjadacze, ktorzy tylko memłaniem
bezzebnymi paszczekami usiluja jeszcze tu istniec - sa przezemnie ignorowani.
Troche smiesza mnie zarzuty wykorzystywania przezemnie w moich sporach slow
powszechnie uznawanych za nieparlamentarne i deprecjonowania przy ich pomocy
moich adwersarzy. Od dluzszego czasu wystrzegam sie uzywania wyrazow w
polemikach. Uzywam ich tylko od czasu do czasu - kierujac do osob, co do
ktorych jestem pewien, ze odczytaja je wlasciwie. Smiesznym wiec wydal mi sie
ten zarzut, pochodzacy z ust niby "nowego" czlowieka na forum. Skoro naprawde
jest "nowy" to musial zostac przez kogos poinstruowany i odpowiednio
nastawiony, albo po prostu ten ktos nie jest "nowym"
Na przyszlosc wszystkim moim potencjalnym adwersarzom miast czczej retoryki
proponuje szpade szable lub pistolety. Albo zalecam przed zasiednieciem do
kompa zimny prysznic!
Obserwuj wątek
    • jasmina_tdi dobrze mowimy!!! 26.03.02, 19:57
      a teraz chodzmy cos zjesc bo glodni jestesmy!!!!
      • Gość: samanta Re: dobrze mowimy!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 20:05
        a ja uwazam ze to nie jest mario w porzadku !! Maurycy wyciagnal reke do zgody a ty sie kurwa jak hrabia
        zachowujesz!!!!!!!!!! nikt go nie instruowal,jest nowy ! Reszta na priv.bedzie. Czytal i tak widzial to z zewnatrz.
        • mario2 Re: dobrze mowimy!!! 26.03.02, 20:13
          To skad znal jakiekolwiek wypowiedzi moje, w ktorych sie "wyrazalem" i byly
          kierowane do adwersarza. To raz. Dwa- ze nadawano tu przez caly dzien- za moimi
          plecami! Wiec uwazam, ze tez moge sie wypowiedziec, albo mam morde trzymac- bo
          tak sie podoba- w imie wzajemnego onanizmu wszechforumowego.
          O osobowosci Maurycego nie bede sie wypowiadal- bo go nie znam i nie jestem
          pewien, czy chce poznac! Osobniki- ktore atakuja kogos bez powodu lub posilkuja
          sie w wydawaniu ocen bytnoscia na forum przez 1 tydzien jakos nie przypadaja mi
          do gustu.
    • Gość: kubek Re: Nie chce mi sie tego komentowac IP: 192.168.5.* 26.03.02, 20:14
      mario2 napisał(a):

> Przeczytalem teksty, przemyslalem i dostrzegam kupe niespojnosci.
      !! Z PRZEWAGĄ KUPY OCZYWIŚCIE

Jesli jeszcze
      >
      > wiecej osob chce sie wypowiadac w tym stylu i w tym temacie- prosze teraz.
      !!PROSZĘ
      > Nudzi mi sie juz odpowiadanie co drugi dzien na te same zarzuty, pisane w tym
      > samym stylu przez ludzi ktorzy sa na krotko na forum, by moc sie obiektywnie
      > wypowiedziec,
      ??CZAS POBYTU NIJAK MA SIĘ DO OBIEKTYWIZMU < PANIE MARIO
      jub przez szalencow, ktorzy za punkt honoru biora sobie dowalenie
      >
      > mojej skromnej osobie!
      O SKROMNOŚCI OSÓB NAJCELNIEJ MÓWIĄ OSOBY TRZECIE< ZAŚ SAM O SWEJ SKROMNOŚCI?
      > Jak moge zrozumiec mlodych zapalczywych, tak wyjadacze, ktorzy tylko memłaniem
      > bezzebnymi paszczekami usiluja jeszcze tu istniec - sa przezemnie ignorowani.
      TU ZWRACAM UWAGĘ NA WIELOKROTNIE POWTARZANY BŁĄD GRAMATYCZNY CZYLI NIE JEST TO
      LITERÓWKA ( przeze mnie - to piszemy osobno)
      > Troche smiesza mnie zarzuty wykorzystywania przezemnie w moich sporach slow
      > powszechnie uznawanych za nieparlamentarne i deprecjonowania przy ich pomocy
      > moich adwersarzy.
      A TU SIĘ KŁANIA PUCHATEK I JEGO MŁODZI WIELBICIELEOd dluzszego czasu wystrzegam
      sie uzywania wyrazow w
      > polemikach. Uzywam ich tylko od czasu do czasu - kierujac do osob, co do
      > ktorych jestem pewien, ze odczytaja je wlasciwie. Smiesznym wiec wydal mi sie
      > ten zarzut, pochodzacy z ust niby "nowego" czlowieka na forum. Skoro naprawde
      > jest "nowy" to musial zostac przez kogos poinstruowany i odpowiednio
      > nastawiony, albo po prostu ten ktos nie jest "nowym"
      > Na przyszlosc wszystkim moim potencjalnym adwersarzom miast czczej retoryki
      > proponuje szpade szable lub pistolety.
      POJEDYNKOWANIE SIĘ WEDŁUG KODEKSU WYMAGA DOTRZYMANIA REGUŁ, TY JESTEŚ CZŁOWIEK Z
      GMINU , WIĘC POJEDYNEK TO NIESTETY SPOSOBNOŚĆ NIE DLA CIEBIE.
      SŁYSZAŁ TO JUŻ NIKODEM D. JAK PAMIĘTASZ OD hr.PONIMIRSKIEGO :
      ...A CHAMY HONORU NIE MAJĄ...
      Albo zalecam przed zasiednieciem do
      > kompa zimny prysznic!
      A PRYSZNIC TO POTRZEBNA RZECZ I WINIEN BYĆ ZIMNY, CZEGO I TOBIE ŻYCZĘ
      Pan KUBEK

• Gość: samanta Re: Nie chce mi sie tego komentowac IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 20:20
        Ty kubek sp.. z tego watku bo akurat nie masz tu czego szukac! A za to co powiedziales dzisiaj bede cie gnebic
        dlugo i namietnie!!!!!!!

Mario.... Maurycy jest tu od kilku dni,czytal wyrywkami watki i sie...wyrwal! On przeprosil Cie a teraz Ty bawisz
        sie w wyrocznie. Facet ma odwage cywilna przyznac sie do bledu ,jest w porzadku (recze za to!) ale nie, ty go
        przekreslic chcesz odgornie! Dajcie sobie troche czasu ,czy musi zaczynac sie znajomosc od wojny? Przeczytaj
        jeszcze raz co napisal do Ciebie!
        • mario2 Re: Nie chce mi sie tego komentowac 26.03.02, 20:32
          Ja przeczytalem i powiedzialem co mialem do powiedzenia!

Teraz przeanalizuj te slowa i znajdz mi w ostatnim miesiacu ich potwierdzenie!

Maurycy:Jeśli ktoś, w publicznym miejscu ( a takim jest Forum), rzuca kurwami i
          chujami na lewo i prawo, jeśli jest agresywny i nie zna umiaru, jeśli nie
          potrafi powiedzieć "przepraszam" - to tacy ludzie w społeczeństwie ( kazdym),
          spychani są i traktowani jak MARGINES. Takich ludzi świadomie się unika,

Samcia- czy facet cofal sie do grudnia? Poza tym sprawdz w wyszukiwarce
          czestotliwosc wystepowania tych slow i autorow. Nie rozumiem wiec awersji.
          Przyjalem co Maurycy mial do powiedzenia w swoim 2 tekscie. Dlatego
          watpliwosci...
          • Gość: samanta Re: Nie chce mi sie tego komentowac IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 20:41
            Maurycy pozna nas z czasem ,ja nie chce robic mu prania mozgu. Jest zbyt inteligentny na to a poza tym ma
            charakter i za to go cenie. Jezeli przeprosiny sa przyjete to ja niczego wiecej nie chce.Teraz trzeba czasu
            zebyscie sie poznali .A te swolocz fajansowa to ja.....
            • mario2 Re: Nie chce mi sie tego komentowac 26.03.02, 20:50
              Przyjete- o to sie nie musisz martwic. Na razie -warunkowo" akcja anty zostala
              wstrzymana. A Fajansa proponuje traktowac jak Wrewa. W koncu zmieni znowu
              nicka, jesli bedzie chcial tu egzystowac!
              • Gość: samanta Re: Nie chce mi sie tego komentowac IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 20:52
                na jaki by nie zmienil nick to fajans i tak wydzie.
                • mario2 Re: Nie chce mi sie tego komentowac 26.03.02, 20:55
                  tak a propos, by ci uswiadomic, jak trafnie potrafisz ocenic ludzi :o))

Re: k.UBEK w akcji
                  Autor: Gość portalu: samanta
                  Data: 16-03-2002 13:33 adres: *.szczecin.sdi.tpnet.pl

--------------------------------------------------------------------------------
                  obudzilam sie juz wiec wyraze swoje nawiedzone zdanie.Za starymkoniem nie
                  przepadalam ale jako Kubek
                  jest ciekawa postacia. Moze nie szczerbic jego brzegow i zakonczyc te nap..?
                  Uwazam ze duzo wnosi na
                  towarzyskie i nie da sie ukryc ze jest inteligentny!
                  • Gość: samanta Re: Nie chce mi sie tego komentowac IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 21:19
                    alez ja to podtrzymuje co napisalam!!!!!!!!!!!!! Mylisz pojecia mario! Kubek jest inteligentnym facetem i potrafi fajnie
                    rozmawiac. sama wielokrotnie z nim na forum rozmawialam! Potrafi byc zabawny i ciekawy! I wiesz co? Gdyby to
                    chodzilo o kogos innego nawet malym palcem bym nie ruszyla zeby mu cokolwiek zrobic! W zasadzie to on dla
                    mnie zawsze byl mily ! Robie to wylacznie dla ciebie! Myslalam ,ze to rozumiesz!?
                    • mario2 Re: Nie chce mi sie tego komentowac 26.03.02, 21:23
                      nie jestem zebrakiem- laski nie potrzebuje. Dla mnie jest to typ Wrewa- slizga
                      sie tylko po plecach innych. Jako Starykon sie spalil. Jako k.ubek- eee nawet
                      mi sie pisac nie chce!
                      • Gość: samanta Re: Nie chce mi sie tego komentowac IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 22:00
                        mario2 napisał(a):

> nie jestem zebrakiem- laski nie potrzebuje.-to nie litosc ..to lojalnosc dupku:)

• mario2 Re: Nie chce mi sie tego komentowac 27.03.02, 11:07
                          ble, ble, ble...
                          • Gość: samanta Re: Nie chce mi sie tego komentowac IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 13:49
                            bla,bla,bla.;))))
                            • silverstone ekispertyza 27.03.02, 13:55
                              Kochani! czyzbyscie mieli jakies klopoty zwiazanie z komunikowaniem
                              interpersonalnym????? Powyzsze wypowiedzi z mojego skromnego punktu widzenia
                              oznaczaja:
                              - posuwajacy sie zanik kompetencji komunikacyjnej
                              - kompetencje komunikacyjna w stadium niewerbalnym i doskonale rozwinietym

Jesli chodzi o punkt nr dwa to nie chce was martwic,ale uzywane przez was srodki
                              ekspresji sa malo widoczne na ekranie. Oznacza to, ze jesli laczycie sie z netem
                              przez modem, tomacie poblokowane telefony a co za tym idzie jestescie odcieci od
                              jakze pozadanej w tym przypadku fonii.
                              Jednakze chcialabym wam jakos pomoc i jako mediator z wrodzonym sobie wdziekiem
                              nawrocic was na jasna i prosta sciezke zrozumienia wlasnych potrzeb oraz
                              zrozumialej komunikacji. Konsultacje niezbedne w tym trudnym przypadku to
                              symboliczna kwota 350 PLN netto za godzine uzerania sie z wami.
                              Polecam sie na przyszlosc

profesor /DLFKJ;4YR

Gość portalu: samanta napisał(a):

> bla,bla,bla.;))))

• Gość: dzyt Re: Nie chce mi sie tego komentowac IP: 80.48.251.* 27.03.02, 13:55
                              tra,la,la,la śpiewam ja :)))
                              • Gość: samanta Re: Nie chce mi sie tego komentowac IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 14:00
                                widze,ze sytuacja na naszym polu nie zmienila sie od wczoraj.Jakas ciezka atmosfera panuje. Albo sie popic albo
                                pobic;)))
                                • silverstone samanta to proste co robic!!!!!!!!!!!!!!!! 27.03.02, 14:01
                                  to samo co bylo z menem :)))))) jak sie zobacza to im przejdzie !!!!! a pamietasz
                                  jak mordowac sie chcieli????:))

Gość portalu: samanta napisał(a):

> widze,ze sytuacja na naszym polu nie zmienila sie od wczoraj.Jakas ciezka atmos
                                  > fera panuje. Albo sie popic albo
                                  > pobic;)))

• Gość: samanta Re: samanta to proste co robic!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 14:07
                                    toz ja nie o tym mowie ..taczej o sytuacji a sklepie gospodarstwa domowego..No wiesz,szklo,porcelana etc;))))
    • lena8 Re: Nie chce mi sie tego komentowac 26.03.02, 21:29
      nie denerwuj się tak, ludzie Ciebie nie rozumieją. Wybitne umysły nigdy nie
      były doceniane przez społeczeństwo:))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka