pejsaty 14.08.04, 20:33 ma jutro urodzinki - wszystkiego najlepszszego edi! www.pozdrowienia.pl/thumb.php?url=/kartki/dragur/dragur15.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hepik1 Re: nasze forumowe sloneczko 14.08.04, 21:11 W sumie to dzisiaj wigilia urodzin.Świetować możemy zacząć od zaraz.Tylko za jakimś kwiatkiem by się trzeba obejrzeć:) Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: nasze forumowe sloneczko 14.08.04, 21:18 www.123greetings.com/pets/birthday/bday2.html Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma z bukietem liter... 15.08.04, 00:47 ..od słowa do słowa liter się tworzy ciekawa rozmowa.. edziszka miejsce to założyła wita tu gości gospodyni miła Dziś pięknie ja Ją tu witam życzenia gorące składam: By dużo ptaków tu siadało słowami nowiny wyśpiewywało... literami lekkimi jak pióra pisanymi na klawiaturach... z bukietem liter tu przybywam edzioszko bądź szczęśliwa.... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowana Re: z bukietem liter... 15.08.04, 08:13 Ładnie napisane, to się dołączę:) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka hihi 15.08.04, 10:01 tak sobie niezobowiązująco wzeszłam - ale za to jaki piękny dzień, jak na zamówienie ;) PS. Hepik jestem mile zaskoczona: żadnych złośliwości, nawet nic nie wspominałeś o przyspieszonym wniebowstąpieniu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Z bukietem poboznych zyczen. 15.08.04, 14:00 Edi, wiesz, zebys: a)obie wiemy o co chodzi, b)zeby Ci sie udalo, c)zeby Ci sie chcialo. Reszta przyjdzie sama. Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: hihi 15.08.04, 21:52 edzioszka napisała: ) > > PS. Hepik jestem mile zaskoczona: żadnych złośliwości, nawet nic nie > wspominałeś o przyspieszonym wniebowstąpieniu ;) WnieboWZIĘCIU,Eda,WnieboWZIĘCIU jak juz... Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: hihi 15.08.04, 22:33 Kto cie tam wezmie Hepik. Najwyzej sam sie wepchasz. Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: hihi 15.08.04, 23:29 miltonia napisała: > Kto cie tam wezmie Hepik. Najwyzej sam sie wepchasz. Od czasu do czasu nie zawadzi sie wepchac Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk uro 16.08.04, 02:34 z dalekam. a wlasciwie kan. uk. spoznione zyczenia wiec sa. we francji to nawet musztarda ma nazwe amora. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: hihi 16.08.04, 08:59 aha, chciałbyś, żeby mnie wzięli siłą? oj Hepik, Hepik, a jesteś pewien, że nie kaducy? (też aniołowie, tela iż upadli) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: nasze forumowe sloneczko 18.08.04, 09:33 to i ja spóźniony piernik sercowy dla edi zamieszczam i tutaj :))) OLDWNIEDOCZASIE Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: nasze forumowe sloneczko 18.08.04, 12:02 spóźnionealeszczere sotlatstolatstolat niechajżyjenam @->- Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka wełyke spasybi! 18.08.04, 12:11 aż liczko me rumieniec przyozdobił ;))) Odpowiedz Link Zgłoś