leopard 29.03.02, 13:16 Składam z całych sił wierząc, że po świętach, forumowe walki zamienią się na przyjaźnie. I nie pić gorzały za dużo!!! Umysły mają być po świętach jasne i niewinne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasmina_tdi Re: ŻYCZONKA DLA WSZYSTKICH 29.03.02, 13:19 Dziekuje Leo i wzajemnie ;)))) Nie daj sie w poniedzialek!!!! I spedz te swieta w miare mozliwosci, tak jak lubisz! buziak jasmine leopard napisał(a): > Składam z całych sił wierząc, że po świętach, forumowe walki zamienią się na > przyjaźnie. I nie pić gorzały za dużo!!! Umysły mają być po świętach jasne i > niewinne. Odpowiedz Link Zgłoś
leopard Re: ŻYCZONKA DLA WSZYSTKICH 29.03.02, 13:24 Jasminko, w najważniejszych, świątecznych chwilach pomyślę o Tobie ciepło! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ŻYCZONKA DLA WSZYSTKICH 29.03.02, 13:26 Leo- dobrego wypoczynku, milych chwil i szczesliwego powrotu na Forum :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
leopard Re: ŻYCZONKA DLA WSZYSTKICH 29.03.02, 13:31 Dzięki Mario! Powroty na Forum są szczęśliwe, ja się o tym przekonałem. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ŻYCZONKA DLA WSZYSTKICH 29.03.02, 13:41 Ja tez :o)) Kilka razy zrobilem sobie mniej lub bardziej zawiniona przerwe! Powrot zawsze jest przezyciem. Byle pod tym samym nickiem :o)) Odpowiedz Link Zgłoś