Gość: Niedopieszczona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 21:56 Mój chłopak odmawia mi seksu, tłumacząc się kontuzją pleców uniemożliwiającą mu ruchy frykcyjne. Masturbować się nie umiem więc co ja mam kurde zrobić?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: seksuolog Re: Co mam zrobić?? IP: *.hkis.edu.hk 17.08.04, 22:00 isc do toalety...umyc ząbki,zmówić paciorek i iść spać,bo już dawno po dobranocce; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sexy Re: Co mam zrobić?? IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 17.08.04, 22:10 wiec sie naucz masturbować może ci sie spodoba i pózniej ty chłopakowi bedziesz odmawiać bo tak ci się spodoba,a jak nie to poprostu poczekaj jak kontuzja minie. Odpowiedz Link Zgłoś
devinjammer Re: Co mam zrobić?? 18.08.04, 01:14 Może spróbujcie czegoś co nie wymaga od niego aktywności i zróbcie to na twardym podłożu. Odpowiedz Link Zgłoś
stefankmiot Re: Co mam zrobić?? 18.08.04, 12:21 widzisz, nie mowie, ze jest tak u Was, ale moze byc kilka przyczyn. faceci czasem reaguja tak, jezeli dziewczyna im czegos przedtem odmawiala w lozku, nie chciala spelnic Jego zachcianek lub jakis skrytych marzen. nie da sie porozmawiac o tym tak po prostu, ale moze jak bedzie odpowiednia sytuacja? moze napijcie sie troszeczke i jak oboje bedziecie mieli dobry humor to rozmowa sie jakos rozkreci. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yorg Re: Co mam zrobić?? IP: *.crowley.pl 18.08.04, 12:30 on ma inną, wpadnij do mnie dzięki, pozdrowieńka Odpowiedz Link Zgłoś