nicolas1981 17.08.04, 22:21 to nie ze nie mam ale za malo. Jestem francuzem z pochodzenia Polskiego mieszkam w Wwie od dwoch lat i szukam po prostu znajomych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agula Re: nie mam znajomych IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 17.08.04, 22:24 ja mogę być twoją znajomą,ale nie jestem z wawy więc zostaje tylko komputer Odpowiedz Link Zgłoś
nicolas1981 Re: nie mam znajomych 17.08.04, 23:09 ale czemu tak jest dzieki za twoje slowa po francusku moze nie ciekawy jestem ale za ciezko mi jest z tym teraz Odpowiedz Link Zgłoś
summer Re: nie mam znajomych 17.08.04, 23:26 hmmm..komuś pewnie mówisz "dzień dobry"..... kogoś witasz, może komus powiesz komplement? podobno żaden czlowiek nie jest samotną wyspą... chyba ze sam tego chce. Znam ten stan.... z pewnością jesteś interesujący - tylko zacznij sam siebie doceniać, lubić...wtedy i świat stanie się przeyjaźniejszy! Bonne chance! Odpowiedz Link Zgłoś
zabieganab Re: nie mam znajomych 18.08.04, 13:11 nicolas1981 napisał: > ale czemu tak jest > dzieki za twoje slowa po francusku > moze nie ciekawy jestem > ale za ciezko mi jest z tym teraz rozumiem Twoją sytuacje lepiej niż doskonale! ja byłam na stażu w Portugalii co prawda tylko pół roku, ale też mało kto chciał się mną "zająć". I nie mam tu na myśli żadnych intymnych kontaktów, tylko zwyczajne ( ? ) pójście do kina, na basen czy na tzw. piwko. Tu w Polsce obracam sie wśród obcokrajowców i zawsze znajdę dla kogoś czas! Zawsze się cieszę, gdy mogę spędzić z taką nową osobą czas. To są zawsze baaaardzo ciekawe znajomości. Mam nadzieję, że jednak poznasz fajnych i ciekawych ludzi! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
nicolas1981 Re: nie mam znajomych 18.08.04, 13:17 Z jakich krajow poznalasz ludzie? Odpowiedz Link Zgłoś
zabieganab Re: nie mam znajomych 18.08.04, 13:21 ponieważ mówie po niemiecku i po angielsku, to przebywam z Niemcami, Anglikami... ale i z każdym kto mówi po ang lub niem. Wiem, że jest paru ludzi z Włoch i z Francji i innych krajów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: nie mam znajomych IP: 5.1.* / 199.67.140.* 18.08.04, 08:43 Nie łam się Mikołaju (bo chyba tak masz na imię) ja te z mieszkam w Wawie tylko że od 3 m-cy i również nie mam tu znajomych, bo warszawiacy to taki dziwny naród który zamyka się we własnym gronie i nie lubi przyjezdnych (takie przynajmniej jest moje wrażenie). Jeśli chcesz możemy kiedyś gdzieś wyskoczyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nicolas1981 Re: nie mam znajomych 18.08.04, 08:58 dzieki za poparcie ale to dziwne jestem czlowiekiem otwartym i nie udalo mi sie zdobyc towarzystwa zostawiam ci mojego maila nicolas_levi@yahoo.fr Nicolas Odpowiedz Link Zgłoś
nicolas1981 Re: nie mam znajomych 18.08.04, 09:00 nie lubie sie poddac ale czasem trudno jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: nie mam znajomych IP: 5.1.* / 199.67.140.* 18.08.04, 09:09 dzięki za maila ale będzie z tym trudno bo w pracy mam poblokowane wszystkie skrzynki (względy bezpieczeństwa) może w weedkend coś "skrobnę" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Mi Re: nie mam znajomych IP: *.eltur.com.pl 18.08.04, 09:17 wcale nie musisz sie poddawać :) tylko wejdz w jakas grupe: np zapisz sie na kurs tanca?? troche poćwiczysz a może tez ci sie spodobac, no i poznasz tam kogos :) albo jakis inny kurs.. tam chodza ludzie ktorzy zazwyczaj sie nie znaja :) a ze przytłoczyła cie warszawka to sie nie dziw :) to miasto na kazdego tak dziala jak chcesz fajnych ludzi poznac to na wroclaw sie przenies :) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
nicolas1981 Re: nie mam znajomych 18.08.04, 09:30 SPROBUJE sie zapisac ale nie na taniec, tez myszlalem o tym. Nie wyprowadze sie do Wroclawia bo studiuje w Wwie. Bym wolal cos wiazane z nauka humanistyczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Mi Re: nie mam znajomych IP: *.eltur.com.pl 18.08.04, 09:40 a kurs tanca nie jest humanitarny? :) bo z naukami humanistycznymi kojarzy mi sie tylko modelarstwo :) ale nie sadze zeby sklejanie samolocikow bylo na tyle popularne abys tam znajomych poznal.. a skoro studiujesz to przeciez musisz znac ludzi??? nawet studia zaoczne daja taka szanse? z nikim nie rozmawiasz na zajeciach??? Odpowiedz Link Zgłoś
nicolas1981 hej 18.08.04, 09:43 To nie o to chodzi. Byłem dwa razy na stypendium w Polsce, poznałem mnóstwo osob i dziewczyn ale przewaznie to byli obcokrajowce którzy wyjechali u nich, poznałem Polacy ale wszyscy wjechali za granica. Studiowałem na SGHa i tam trudno poznac kogos poza tym pracowałem przez caly rok, uczyłem francuskiego i to było fajna malo ambitne no ale…Teraz ide na MBA w wwie czyli nikogo nie znam bo niemialem okazje Odpowiedz Link Zgłoś
nicolas1981 Re: hej 18.08.04, 09:44 myszle bardziej ze bede nalezyc do jakis kol naukowych na uczelnie (sggw tym razem) Odpowiedz Link Zgłoś
nicolas1981 Re: hej 18.08.04, 09:59 Nie uwazam sie za cwaniakem Ale fakt musze byc inny. W Warszawie znam 5 dziewczyn jeden Senegalczyk (dobry kolega) i jedna dziewczyna z Korei Polnocnej. A oprocz to to nic. Kiedy rozmawiam z facetami to oni tylko o samochodach rozmawiaja no nie wiem po prostu…Nie mam 500 znajomych w Paryżu ale mam z Kim porozmawiac mam tacy „prawdziwy koledzy” ale w Wwie slabo z tym…wiem za duzo marudze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: hej IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.04, 17:46 koło naukowe sggw? Studiuję na sggw, też czuję,że mam mało znajomych, z którymi można by sensownie porozmawiać, myślę,że na sggw jest sporo takich osamotnionych, więc może znajdziez z kimś wspólny język. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: hej IP: *.ssmb.com 18.08.04, 09:50 ja też byłam na stypendium tyle że w Belgii, też poznałam dużo ludzi, nawet mam paru znajomych z którymi nadal koresponduję. Osobiście myślę, że to kwestia mentalności Polaków, dużo łatwiej jest się zapoznać z obcokrajowcami, bo oni mają inne podejście do człowieka, bardziej otwarte. Odpowiedz Link Zgłoś
nicolas1981 to samo 18.08.04, 10:01 Nie uwazam sie za cwaniakem Ale fakt musze byc inny. W Warszawie znam 5 dziewczyn jeden Senegalczyk (dobry kolega) i jedna dziewczyna z Korei Polnocnej. A oprocz to to nic. Kiedy rozmawiam z facetami to oni tylko o samochodach rozmawiaja no nie wiem po prostu…Nie mam 500 znajomych w Paryżu ale mam z Kim porozmawiac mam tacy „prawdziwy koledzy” ale w Wwie slabo z tym…wiem za duzo marudze Odpowiedz Link Zgłoś
zabieganab porozmawiać z kimś... 18.08.04, 13:19 hymmm.... jak ja byłam w portugalii to po paru tygodniach denerwowało mnie, ze każda rozmowa była identyczna, tzn: pytania o to czy tęskni mi się do Polski, o to co mi sie podoba na miejscu, o to co już zwiedziłam... bla, bla, bla... a mi się chciało pogadać o życiu, jak oni tam żyją, co robią po pracy, dlaczego jest tyyyle bezpańskich psów na ulicach... i... i... i.... Odpowiedz Link Zgłoś
zabieganab Re: porozmawiać z kimś... 18.08.04, 13:54 widze , ze już znalazłes kogoś w Warszawie! No widzisz! Super! Odpowiedz Link Zgłoś
nicolas1981 Re: porozmawiać z kimś... 18.08.04, 13:57 kiedy czytam co piszesz przypomina mi moja sytuacje nawet myszlalem pisac male fiszki z odpowiedziami i je rozdawac posrod ludziach zartuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
zabieganab Re: porozmawiać z kimś... 18.08.04, 14:37 wiec widzisz, dziwni ludzie nie są tylko w Warszawie! Wszedzie tak być! Odpowiedz Link Zgłoś
nicolas1981 Re: porozmawiać z kimś... 18.08.04, 21:07 wszedzie gdzie jestem to samo widze, czuje, placze Odpowiedz Link Zgłoś
zabieganab Re: porozmawiać z kimś... 23.08.04, 14:17 no i jak minął Ci wekend? mam nadzieję, ze nie samotie! ;-))) hymmm... zaciekawiłeś mnie swoją osoba... Odpowiedz Link Zgłoś
nicolas1981 Re: porozmawiać z kimś... 23.08.04, 15:59 a tak a czemu? Moj mail nicolas_levi@yahoo.fr do uslyzobaczenia Nicolas Odpowiedz Link Zgłoś
zabieganab Re: porozmawiać z kimś... 24.08.04, 11:03 no bo rozumiem troche twoj problem, ze bedąc w obcym kraju czujesz się trochę samotnie. A czytałam twoje rozmowy tu na czasie i widzialam, że sie jakieś dziewczyny do Ciebie zglosily. Pozwolisz, że mail Ci wysyłac nie będę, bo nie mam Ci nic szczególnego do napisania... chyba, ze chcesz coś zapytać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nicolas1981 Re: porozmawiać z kimś... 24.08.04, 14:14 calkiem logiczna odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
zabieganab Re: porozmawiać z kimś... 25.08.04, 09:24 nicolas1981 napisał: > calkiem logiczna odpowiedz Ho! ho! Ho! Chłopcze rozmawiasz z polską kobietą, a nie z byle kim! Wiec rozmowa przybiera tok logiczny! :-)) ( juz nie będę się chwalić, że parę szkół ukończyłam z wynikiem bardzo dobrym...) Odpowiedz Link Zgłoś
zabieganab Re: porozmawiać z kimś... 30.08.04, 08:44 jakie szkoły? ano różne: i w Polsce i w Niemczech... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
nicolas1981 Re: porozmawiać z kimś... 31.08.04, 11:24 no jestem ale poszedlasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yorg Re: porozmawiać z kimś... IP: *.crowley.pl 01.09.04, 17:56 nie poszedlasz ale poszłaś pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zabieganab Re: porozmawiać z kimś... 03.09.04, 12:10 nicolas1981 napisał: > no jestem ale poszedlasz... tak, tak.... słodkie są takie błedy popełniane przez cudzoziemców :-)) Rozkoszne! Pozdrawiam! Co porabiasz młody człowieku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yorg Re: porozmawiać z kimś... IP: *.crowley.pl 03.09.04, 13:08 ponieważ młody człowiek nie odpowie to ja go wyręczę - ciężko pracują moje palce na klawiaturze. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zabieganab Re: porozmawiać z kimś... 03.09.04, 13:16 a ty z tym młodym ćzłowiekiem razem pracujesz?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yorg Re: porozmawiać z kimś... IP: *.crowley.pl 03.09.04, 13:33 niestety nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa nieładnie!!!!!! IP: *.ssmb.com 03.09.04, 13:35 hmm... widzę że kolega yorg zamiast mnie odwiedzić obce baby podrywa wrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
zabieganab Re: nieładnie!!!!!! 03.09.04, 13:47 oj, wybacz mu dobra kobieto, bo on jest tylko mężczyzną i nie bardzo wie co czyni.... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yorg Re: nieładnie!!!!!! IP: *.crowley.pl 03.09.04, 14:47 pogadały Panie na mój temat - fajnie panna "ciekawa" nie miała ochoty dalej ze mną rozmawiać to czemu teraz to czyni, a drugiej szacunek składam na piersiach- szczera ta bolesna prawda pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zabieganab Re: nieładnie!!!!!! 03.09.04, 14:56 no wiesz.... ma sie te wsoje lata, wiec się pewne życiowe prawdy zna... Pozdrawiam weekendowo! Buźka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yorg Re: nieładnie!!!!!! IP: *.crowley.pl 03.09.04, 15:01 dzięki za pozdrowienia - jak będzie się nudziło napisz ( nf22@gazeta.pl) - dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
nicolas1981 Re: porozmawiać z kimś... 03.09.04, 22:59 nie jestem cudzoziemiec bo dzis dostalem polski paszport Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: porozmawiać z kimś... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 01:04 Gratuluje paszportu :) A ta wawa sie nie zalamuj napewno spotkasz wielu zyczkiwych ludzi w swoim zyciu. Moje poczatki w wawie tez nie nalezaly do rewelacyjnych. Jak widzilam tych ludzi biegajacych zawsze zagonionych za swoimi sprawami. Tez bylam samotna momentami ale z czasem znalazlam znajomych. I sadze ze i Tobie sie uda :DDD życze powodzenia i wytrfalosci Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: porozmawiać z kimś... IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 06.09.04, 17:51 Zawsze sie fascynowałam Francją:)Byłam w jej południowej części i uważam ze Nicea jest piękna.Moze zaprezentujesz mi kilka ciekawych miejsc wartych zwiedzenia we Francji? Mozesz napisac na ankao3@op.pl. :) Odpowiedz Link Zgłoś
loser13 Re: nie mam znajomych 04.09.04, 13:33 Nie poddawaj sie. Ja tez jestem samotny i to koszmarnie. Nie mam zadnych przyjaciol, znajomych ze o kobiecie nie wspomne. Ale coz, moze to sie kiedys zmieni. Tylko ze wiesz - w internecie raczej nikogo nie znajdziesz, to sztuczne. Ja juz nie szukam przez siec. Tyle falszywosci tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa Re: nie mam znajomych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 20:23 loser13 jak smutno czytało się twoje słowa. Na forum jestem nowa, ale mam nadzieję, że uda mi się znaleść kogoś z kim będzie się przyjemnie choćby korespondowało. Nie jestem zdesperowana i zupełnie samotna, ale otwarta i czekam na innych. pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba-dor Re: nie mam znajomych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 21:01 to jest bardzo smutne i kzrywdzace dla niektorych ,co piszesz.Zgadza sie ,ze w necie sa rozni ludzieAle ja nie uwazam sie za osobe zla ,falszywą czy dziwna. Więc wyobrazam sobie ,ze jest wielu do mnie podobnych. Nie mierz wszystkich jedna miarka.W necie mozna znalezc przyjaciól,mnie to sie udalo Zycze Ci tego samegoLudzie sa wszedzie rozni -i zli i dobrzy.Zarowno w realnym jak i w wirtualnym swiecie.Juz masz znajomych ,ja nią jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa Re: nie mam znajomych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 22:04 widzisz losert13 - już masz dwie miłe nieznajome optymistki głowa do góry, palce na klawiaturze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicolas Re: nie mam znajomych IP: *.w193-249.abo.wanadoo.fr 06.09.04, 13:15 cze nicolas1981 z tej strony, pare dni temu dostalem paszport a dzis dostalem Mgr! youpi wracam do Polski na dwa lata!! a jesli chodzi o znajmoych to pewnie znajde no mam troche w wwie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicolas1981 Re: nie mam znajomych IP: *.w80-12.abo.wanadoo.fr 07.09.04, 09:54 jakasz dziewczyna z Polibudy do mnie napîsala maila ale niestety skasolwal sie Odpowiedz Link Zgłoś
zabieganab Re: nie mam znajomych 07.09.04, 13:14 loser13 napisał: > Nie poddawaj sie. Ja tez jestem samotny i to koszmarnie. Nie mam zadnych > przyjaciol, znajomych ze o kobiecie nie wspomne. > > Ale coz, moze to sie kiedys zmieni. Tylko ze wiesz - w internecie raczej nikogo > hymmm i tutaj Cie zaskocze! Od poczatku traktowałam net z przymrużeniem oka, ale przez ostatni rok poznałam paru fajnych ludzi i nie uważam, że tylko straciłam czas. owszem, czasem należy poprostu mieć w życiu trochę szczęscia... Ale i cierpliwości! > nie znajdziesz, to sztuczne. Ja juz nie szukam przez siec. Tyle falszywosci > tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blanka Re: nie mam znajomych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 13:17 Wiecie, że nie trzeba być w obcym mieście, kraju aby być samotnym.Czasem czuje, że wśród znajomych ludzi jestem samotna, nierozumiana, zepchnięta na dalszy tor...Wystarczyły nam (ludziom z LO)2 lata aby z grupy najbardziej zgranych ludzi stać się obcymi sobie osobami, wymieniającymi tylko krótkie "cześć, co u ciebie?" na powitanie, a i tak nikogo w rzeczywistości nie obchodzi co się u Ciebie dzieje. Mimo wszystko :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yorg Re: nie mam znajomych IP: *.crowley.pl 07.09.04, 14:03 każdy na swój sposób jest samotny ech!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zabieganab Re: nie mam znajomych 07.09.04, 14:09 Gość portalu: yorg napisał(a): > każdy na swój sposób jest samotny > ech!!! cos w tym jest! Ale nalezy z tym uczuciem w sobie "walczyc" i zawsze być pozytywnie nastawionym do życia! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
zabieganab Re: nie mam znajomych 07.09.04, 14:36 nie siedzieć tylko przed TV czy kompem, iść do ludzi, zapisać się na kurs tańca... chodzić na miejsckie imprezy - to wszytsko wymaga wiiiiiielu chęci i sił!Ale - mówię to z własnego doświadczenia - przynosi super efekty! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yorg Re: nie mam znajomych IP: *.crowley.pl 07.09.04, 14:43 dobra rada ale nie w moim wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
saba-dor Re: nie mam znajomych 07.09.04, 16:21 zgadzam sie calkowicie z moja poprzedniczka.to jest dobre w kazdym wieku Niestety trzeba wykrzesac z siebie troche werwy,pomyslec co chcialbym robic ,co sprawiloby mi przyjemnosc i wtedy pomyslec ,w jaki sposob sie za to zabracWszystko zalezy od nastawienia i hceci Wiem po sobie ,ze niemozliwe staje sie czasem mozliwe.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicolas1981 Re: nie mam znajomych IP: *.w193-249.abo.wanadoo.fr 07.09.04, 18:17 Nie ma sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
saba-dor Re: nie mam znajomych 07.09.04, 20:27 to nie bylo do Ciebie nicolas ,sorry Odpowiedz Link Zgłoś
nicolas1981 Re: nie mam znajomych 08.09.04, 09:27 spoko caly czas sie opalam w Paryzu troche sytuacje wyklaruje nie jestem sam w wwie mam na prawde dobrego kolega w Polsce w wwie z kim pare razy bylem w Tygmoncie, mam jakas kolezanke ktora zaczyna doktorat w wwie. Mam jeszcze dwoch znajomi z kim mam te same zainteresowanie. Dodam ze mam jeszcze dwie znajome w wwie (eks dziewczyny) jakas inna nie daje mi znac...Kto jeszcze?Widze jakas kolezanke tez z UW. Czyli sam nie jestem ale chce poznac inne osoby BO JESTEM STRZELCEM i potrzebuje poznac inne osoby. Nicolas Odpowiedz Link Zgłoś
zabieganab Re: nie mam znajomych 09.09.04, 14:46 czytając twoją wypowiedz, widzę, ze mam do czynienia z mądrym, rozsądnym i myslącym człowiekiem! Super! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
nicolas1981 Re: nie mam znajomych 09.09.04, 16:10 jak czlowiek sie rozwija, wlasnie dzis sie zastanowialem. Czy czlowiek nie rozwija sie kosztem czegos? Myszle ze tak bo jade do Wawy za 4 tygodni z duza checia ale tez szkoda mi mojej Mamy.... Rozwijac moze sam nie wiem co to znaczy moze myle sie i myszle ze moja Mama chce miec spokoj to tez mozliwe, moze za malo o mnie myszle duzo pytan pod znakiem zapytania Nicolas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yorg Re: nie mam znajomych IP: *.net81-67-158.noos.fr 11.09.04, 16:03 spoko Odpowiedz Link Zgłoś
slawas007 Re: nie mam znajomych 11.09.04, 00:34 nicolas1981 napisał: > to nie ze nie mam ale za malo. Jestem francuzem z pochodzenia Polskiego > mieszkam w Wwie od dwoch lat i szukam po prostu znajomych jak sie nudzisz pisz na maila jak będę przy blaszaku to odpiszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yorg Re: nie mam znajomych IP: *.w80-12.abo.wanadoo.fr 13.09.04, 11:25 zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yorg Re: nie mam znajomych IP: *.crowley.pl 13.09.04, 12:41 a kto się podszywa pod mojego Nicka, czy to tak ładnie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicolas Re: nie mam znajomych IP: *.w80-12.abo.wanadoo.fr 15.09.04, 16:51 nie ja na pewno Moj forum zmarl? Odpowiedz Link Zgłoś