laelia 02.04.02, 14:40 Przed świętami umówiliśmy się na rozmowę :o) Nie jestem co prawda studentką uniwersytetu nie pamiętam jakiego ale rozmawiać umiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leopard Re: Leo, jesteś? 02.04.02, 14:43 Jestem, witam. Pogadać, czemu nie? Tylko co z tym Uniwersytetem? Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Leo, jesteś? 02.04.02, 14:51 Gość kiedyś założył taki wątek: Jestem studentem uniwersytetu... zapraszam do rozmowy. Ale chyba żeśmy go wystraszyli :o) Odpowiedz Link Zgłoś
leopard Re: Leo, jesteś? 02.04.02, 15:07 To nie ja, ja się loguję i nie jestem już studentem, raczej pomagam studentom w niewdzięcznych pracach "na zaliczenie". Buziaczki dla Jasminy, też! Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Leo, jesteś? 02.04.02, 15:17 Nie twierdziłam, że to Ty - myślę, że masz więcej poczucia humoru i inwencji twórczej. Ile wątków muszę z Tobą przegadać żebyś mi przesłał buziaczka jak Jasmince? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Leo, jesteś? 02.04.02, 15:20 laeila nie badz zazdrosna !!!! buziaczek byl za... no nie moge napisac za co :)))) skasowales leo???? bo ja Twojego - nie :)))) laelia napisał(a): > Nie twierdziłam, że to Ty - myślę, że masz więcej poczucia humoru i inwencji > twórczej. Ile wątków muszę z Tobą przegadać żebyś mi przesłał buziaczka jak > Jasmince? Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Leo, jesteś? 02.04.02, 15:24 Nie jestem zazdrosna - wywiad przeprowadzam :o)Nie mogłam tak od razu spytać ile potrzebuje czasu aby się w mej wspaniałej wirtualnej osobowości zakochać :o) Ćwiczę się w subtelności, hi, hi. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Leo, jesteś? 02.04.02, 15:26 musisz na leo?????? :((((((((((( laelia napisał(a): > Nie jestem zazdrosna - wywiad przeprowadzam :o)Nie mogłam tak od razu spytać > ile potrzebuje czasu aby się w mej wspaniałej wirtualnej osobowości zakochać :o > ) > Ćwiczę się w subtelności, hi, hi. Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Leo, jesteś? 02.04.02, 15:28 mogę nie, wystarczy, że szepniesz słówko :o). A mogę się zwyczajnie zaprzyjaźnić? Odpowiedz Link Zgłoś