Dodaj do ulubionych

Pora umierac????

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 16:47
Do bani ze swietami !!! Goscie urzadzili mi Sajgon w domu ,kregoslup boli mnie od spania na materacu i
przynajmniej zyskalam dodatkowy kilogram tu i owdzie. Bbigos rozwalil mi zoladek i teraz bede na scislej diecie
.Zubrowki nie chlalam a leb mnie boli..Na dodatek Lezio ubral mnie w zgrzeba workowine zeby mu narzad
rozmnazania nie stawal. I z czego tu sie kuwa cieszyc?????!!!!!!
Obserwuj wątek
    • enancjo Re: Pora umierac????.. no moze ... 02.04.02, 16:53
      .. ale wczesniej jedna gorzka zoladkowa - flakonik -please ... bo z ciezkim
      zoladkiem to jest zdychanie ..
      .. wszystkiego po Samcia :)))
      Enancjo
      • Gość: samanta Re: Pora umierac????.. no moze ... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 17:04
        zanim skonam to powiedz jak tam wyspy poludniowe? I chlapnij mi do kieliszka tej zoladkowej ...niech wiem co
        mnie dobija:)
        • mathildae Re: pora na dobranoc, Misiu;) 02.04.02, 17:06
          i niewazne, ze lozko klapniete!
          wazne, ze wlasne i szerokie;)
          wypoczywaj!!!
          • Gość: samanta Re: pora na dobranoc, Misiu;) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 17:12
            zara..zmiana czasu zmiana...ale dlaczego chlopa do lozka zaganiasz w pelni naslonecznienia?:)
            • mathildae Re: pora na dobranoc, Misiu;) 02.04.02, 17:15
              bo ja sama niewyspana jestem....?;)
              • Gość: samanta Re: pora na dobranoc, Misiu;) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 17:21
                zapraszam na materac...jeszcze powietrze nie spuszczone;)))
                • Gość: mina Re: pora na dobranoc, Misiu;) IP: *.turboline.skynet.be 02.04.02, 17:23
                  samcia, jak ty mozesz jakims darmozjadom gosciom, ktorzy chamsko zwalaja ci
                  sie na chate w swieta, czyli czas meki panskiej doslownie i w przenosni,
                  oddawac jeszcze wlasne lozko!!! malo ze gnojow karmisz???
                • mathildae Re: pora na dobranoc, Misiu;) 02.04.02, 17:25
                  Sam, dajesz mi skrzydla!;)
                  no to hopsa!
                  aha, a sniadanie lekkie poprosze; dwa crossanty czekoladowe plus sok ze swiezo
                  wycisnietych pomaranczy.
                  i podwozka do pracy!
                  tylko tyle...
                  • Gość: samanta Re: pora na dobranoc, Misiu;) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 17:35
                    Minusia to wszystko ta pieprzona gioscinnosc.Wiesz jaki ze mnie lagodny bydlak.
                    Acha! marterac daje ale sniadania nie podam,Pieprze ,moze mi wreszcie ktos by podal kawe do lozka,he?????;)
    • enancjo Re: Pora umierac???? ..no moze inny razem .. cioo? 02.04.02, 18:41
      SAMCIA !!!
      .. bylo Slonce + 23C + morze + duza gora i w ramach niespodzianki czyli tej
      chwili spokoju .. kupa ludzi i 8 dzieciakow ... i ja mialem odpoczac ..:)))..
      .. no dobra leje .. a poludniowcy nasza gorzka zoladkowa .. mniam mniam .. i to
      bardzo mowia ze ... lekarstwo ... ( tez tak uwazam )
      .. a dzis mam Swieta w skrocie .. czyli pakuja w mnie wsio co zostalo .. ledwo
      dysze ....
      Enancjo
      • Gość: samanta Re: Pora umierac???? ..no moze inny razem .. cioo? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 19:51
        ciepelko,sloneczko,morze ...i narzekasz bezwstydniku??? Koniec swiata Pani Popiolkowa!!!!!:)
        • jasmina_tdi inne razy to deficytowy towar 02.04.02, 19:57
          samanta moze go deportowali?! zobacz - cos szybko wrocil zakladajac lot z tropikow w dwie manki :)))))))))))))))))))))) Prawdy sie
          moja droga nie dowiesz - wskakuj wiec na swoj materacyk, przynajmniej Ci nie skrzypi jak moja pier polówka :)))))) no i nie
          obudzisz sie z zakazem wjazdu przez najblizsze cwiercwiecze hahahaha...

Gość portalu: samanta napisał(a):

> ciepelko,sloneczko,morze ...i narzekasz bezwstydniku??? Koniec swiata Pani Popi
          > olkowa!!!!!:)

• Gość: samanta Re: inne razy to deficytowy towar IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 20:07
            Koniec z materacem.Dzisiaj wskakuje juz do swojego lozka...nareszcie. Zaraz wezme pachnaca kapiel,potem
            ksiazka do reki i bede sie delektowac spokojem. Jesli Miska deprtowali to chyba przez te 8 ke rozdartych
            dzieciakow;))
            • jasmina_tdi Re: inne razy to deficytowy towar 02.04.02, 20:15
              ja tez zaraz jade do domciu co by nurzac sie w pachnacej pianie i obmyslic kilka rzeczy :)))))
              co do dzieciaczkow - ciekawe czy dlatego ze sie przyznawal, czy dlatego, ze uparcie nie:)))) Niektore kultury odrzucenie
              prezentu o niezwyklej dla ofiarodawcy wartosci (patrz: 8 dzieci) moga sie niezle wkurwic! Moglby se facet zaprenumerowac
              National Geographic a nie tak w ciemno jezdzic, nie? :)

> Koniec z materacem.Dzisiaj wskakuje juz do swojego lozka...nareszcie. Zaraz wez
              > me pachnaca kapiel,potem
              > ksiazka do reki i bede sie delektowac spokojem. Jesli Miska deprtowali to chyba
              > przez te 8 ke rozdartych
              > dzieciakow;))

• Gość: samanta Re: inne razy to deficytowy towar IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 20:22
                granat zaczepny to przy Tobie niewinna zabawka;)))
                • jasmina_tdi Re: inne razy to deficytowy towar 02.04.02, 20:24
                  nieeeeeeeeeee noooooo samanta jak moglas :))) wbrew pozorom w tym konkretnym przypadku ja i granat mamy jedno
                  wspolne : spozniony zaplon hahahahaha!!!!!!

> granat zaczepny to przy Tobie niewinna zabawka;)))

• enancjo Re: Pora umierac???? 02.04.02, 20:52
      .. to sie niektorym kobitkom cieple kraje ino z tropikiem kojarza ... hehehe..
      .. deportacja ..hihi ... Gustlik odlamkowym laduj i deportuj niecnoty ...
      Enancjo
      • jasmina_tdi ej nie dokuczaj mi enancjo...!!!!!!! 02.04.02, 21:03
        co jest! Pilnuj swojego Lawendowego Zamku bo jak Gustlik walnie rykoszetem to tylko na kulki na mole da sie przerobic..!!
        I nie niektorym tylko mnie :))) Wbij sobie!

enancjo napisał(a):

> .. to sie niektorym kobitkom cieple kraje ino z tropikiem kojarza ... hehehe..
        > .. deportacja ..hihi ... Gustlik odlamkowym laduj i deportuj niecnoty ...
        > Enancjo

• Gość: samanta Re: ej nie dokuczaj mi enancjo...!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 21:33
          Boze...jak dzieci,jak dzieci.....No ale ponoc kto sie czubi ten sie lubi;))))
          A Ty Misiek na drugi raz zatrudnij opiekunke do dzieci ,gazeta na ryjek i drzemka;)))
          • mathildae Re: ej nie dokuczaj mi enancjo...!!!!!!! 03.04.02, 09:54
            Samanta - twoj materacyk jest suuuper!
            tak sie mi dobrze spalo, ze az zaspalo nieco do pracy;)
          • enancjo Re: Samcia ...!!!!!!! 03.04.02, 13:43
            .. opiekunka .. to jest mysl .. przydalaby by MI sie :))) .. np ladna
            i "rozsadna"...
            Enancjo
            • jasmina_tdi Re: Samcia ...!!!!!!! 03.04.02, 14:53
              az mnie korci zeby wyciagnac od Ciebie definicje "rozsadku"! Moge sie zalożyc, ze PWN nie mial z nia nic wspolnego!

PA!

enancjo napisał(a):

> .. opiekunka .. to jest mysl .. przydalaby by MI sie :))) .. np ladna
              > i "rozsadna"...
              > Enancjo

• Gość: samanta Re: Samcia ...!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 16:00
                Misiu i co ja mam CI poszukac??;))))))) Bo sama to wiesz .. moze i "rozsadna" ale z uroda to juz gorzej;)))))
                • jasmina_tdi Re: Samcia ...!!!!!!! 03.04.02, 16:08
                  samanta!!!!!!!!!!!! no co Ty wygadujesz! Hormony Ci w glowie mieszaja! Laska pierwsza klasa i marudzi. Nic tylko przelozyc przez
                  kolano i wtluc :)

> Misiu i co ja mam CI poszukac??;))))))) Bo sama to wiesz .. moze i "rozsadna"
                  > ale z uroda to juz gorzej;)))))

• Gość: samanta Re: Samcia ...!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 16:11
                    A czyc ja marudze? Mnie tam kalafiorem zwisa jak wyglada!:)) O ! Kupilam sobie glany dzisiaj ,hahaha,niech mi
                    teraz ktory podskoczy to....;))))))))
                    • jasmina_tdi Re: Samcia ...!!!!!!! 03.04.02, 16:12
                      szpilki tez sa niezle - jak kopniesz kogos w tylek to hehehehe...!!!!

> A czyc ja marudze? Mnie tam kalafiorem zwisa jak wyglada!:)) O ! Kupilam sobie
                      > glany dzisiaj ,hahaha,niech mi
                      > teraz ktory podskoczy to....;))))))))

• Gość: samanta Re: Samcia ...!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 16:33
                        Zeby chodzic w szpilkach potrzebowalabym dwoch silnych facetow do podtrzymywania co by sie nie zabic;)))
                        • jasmina_tdi Re: Samcia ...!!!!!!! 03.04.02, 17:00
                          kwestia wprawy! nawet samochod dobrze sie prowadzi tylko sprzeglo trzeba czesto wymieniac :))))

> Zeby chodzic w szpilkach potrzebowalabym dwoch silnych facetow do podtrzymywani
                          > a co by sie nie zabic;)))

• mathildae Re: juz chyba najwyzszy czas 2 trumny zbijac 03.04.02, 16:04
      • mathildae Re: juz chyba najwyzszy czas 2 trumny zbijac-c.d. 03.04.02, 16:06
        jedna dla Samanty - niech odpocznie po trudach swiat
        a druga dla Enancjo - z tytulu szukania tej rozsadnej opiekunki (co wskazuje na
        fakt niezaprzeczalny, ze wiekowy juz bardzo musi byc, bo na ciele i umysle
        szwankuje)
        • Gość: samanta Re: juz chyba najwyzszy czas 2 trumny zbijac-c.d. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 16:09
          jasne,ino postawcie trumienki obok to chociaz moze w karty z Miskiem pogramy w chwilach wiecznego
          odpoczynku;))
          • jasmina_tdi Re: juz chyba najwyzszy czas 2 trumny zbijac-c.d. 03.04.02, 16:11
            a nie wolalabys zebym Ci kwiatki zubrowka podlewala??? :)

> jasne,ino postawcie trumienki obok to chociaz moze w karty z Miskiem pogramy w
            > chwilach wiecznego
            > odpoczynku;))

• jasmina_tdi Re: juz chyba najwyzszy czas 2 trumny zbijac-c.d. 03.04.02, 16:09
          uh! ja nikomu nie wysypalam ze dobiega pod szescdziesiatke :))))

mathildae napisał(a):

> jedna dla Samanty - niech odpocznie po trudach swiat
          > a druga dla Enancjo - z tytulu szukania tej rozsadnej opiekunki (co wskazuje na
          >
          > fakt niezaprzeczalny, ze wiekowy juz bardzo musi byc, bo na ciele i umysle
          > szwankuje)

• Gość: samanta Re: juz chyba najwyzszy czas 2 trumny zbijac-c.d. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 16:34
            niezly pomysl ,a nie daloby sie polaczyc 2 w 1? Bylaby niezla knajpa;)
    • enancjo Re: Pora nie pora ... SAMCIA + reszta!! 03.04.02, 16:40
      .. SAMCIA ... a kogo / czego Ty chcesz mi poszukac ciooo ????
      .. RESZTA .. a z ladna i tego "rozsadna" to mozecie mnie na kilka
      dni pochowac .. pozniej maly spacerek i znow nurka na kilka
      rozkosznych i ladnych i rozsadnych chwil ... w koncu kilka wcielen
      jeszcze przed nami .... hehe
      Enancjo
      • Gość: samanta Re: Pora nie pora ... SAMCIA + reszta!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 16:49
        ..tej ladnej i "rozsadnej' oczywiscie.A cioooooo????.Juz nalazles??????? Ales Ty blyskawica!:))))))))
        • enancjo Re: Pora nie pora ... SAMCIA + reszta!! 03.04.02, 16:53
          .. ponoc zawsze moze byc lepiej .. wiec jestem otwarty na propozycje ..
          Enancjo
          • Gość: samanta Re: Pora nie pora ... SAMCIA + reszta!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 16:55
            Wiec prosze rzucic wymagania a ja sie rozejrze za odpowiednia kandydatka ;)))))))
            • enancjo Re: Pora nie pora ... SAMCIA + reszta!! 03.04.02, 17:02
              .. moze byc wymagajaca !!! .. najwyzej nie podolam .. hehe
              .. do tego nie glupia, nie brzydka, niezbyt stara, nie biedna,
              .. do tego gotuje,sprzata,prasuje,dba,piesci,kocha,szanuje,
              .. do tego .. znasz mnie ...to wiesz czego mi trzeba :)))
              Enancjo
              .. qrde .. jak sie taka znajdzie to sie zakocham .. jak buncyk lolek
              • jasmina_tdi ha ha ha ... 03.04.02, 17:07
                bata Ci trzeba enancjo, bata!!!! a reszta sama sie znajdzie! (spisywales to z karteczki ? hihihi...)

enancjo napisał(a):

> .. moze byc wymagajaca !!! .. najwyzej nie podolam .. hehe
                > .. do tego nie glupia, nie brzydka, niezbyt stara, nie biedna,
                > .. do tego gotuje,sprzata,prasuje,dba,piesci,kocha,szanuje,
                > .. do tego .. znasz mnie ...to wiesz czego mi trzeba :)))
                > Enancjo
                > .. qrde .. jak sie taka znajdzie to sie zakocham .. jak buncyk lolek

• Gość: samanta Re: Pora nie pora ... SAMCIA + reszta!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 17:13
                No Misiu...ale jesli wymagajaca to z pewnoscia bedzie probowala cos wynegocjowac,bo to czego wymagasz to
                ......wybacz,nierealnie jakos brzmi:))) Chcesz ladna,madra,bogata,pracowita i zeby cie kochala ..Jezuuuuuu...ja to
                bym takiego faceta chciala znalezc!;)))))))))
                • enancjo Re: Pora nie pora ... SAMCIA + reszta!! 03.04.02, 17:18
                  .. to jak bydziesz mi takiej szukac to powiedz ze nie szukam nic wiecej niz sam
                  daje ..
                  .. uciekam .. bo musze po gosci na lotnisko ... papa
                  Enancjo
                  • jasmina_tdi Re: Pora nie pora ... SAMCIA + reszta!! 03.04.02, 17:21
                    samcia Ty jej lepiej nic nie mow bo to na dwoje babka wrożyla - jak deszcz bedzie padac to dostanie wielkie g, a jak slonce
                    zaswieci to tez nie wiadomo co :))) to oczywiscie tylko moje subiektywne zdanie :))))))

enancjo napisał(a):

> .. to jak bydziesz mi takiej szukac to powiedz ze nie szukam nic wiecej niz sam
                    >
                    > daje ..
                    > .. uciekam .. bo musze po gosci na lotnisko ... papa
                    > Enancjo

• Gość: samanta Wiesz Misiu... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 17:27
                    to bedzie trudne znalezc Ci takie cudo,ale jakby co dam znac;)
                    • enancjo Re: Wiesz Samcia.. 03.04.02, 22:24
                      .. wiem .. ale milo ze juz nie tylko ja szukam :))
                      .. i ide spac bo jutor bedzie upierdliwy dzionek ..
                      Enancjo
                • jasmina_tdi Re: ... SAMCIA 03.04.02, 17:19
                  Nie chcialabys samanta - po miesiacu zaczelabys sie modlic o skarpetki rzucone obok pralki i drobne w portfelu. Takie cyborgi
                  sa dobre tylko dla cyborgow :))) Wsio perfekt - "slodkiego milego życia" a za zakretem chcialby Cie ukatrupic!

> No Misiu...ale jesli wymagajaca to z pewnoscia bedzie probowala cos wynegocjowa
                  > c,bo to czego wymagasz to
                  > ......wybacz,nierealnie jakos brzmi:))) Chcesz ladna,madra,bogata,pracowita i z
                  > eby cie kochala ..Jezuuuuuu...ja to
                  > bym takiego faceta chciala znalezc!;)))))))))

• Gość: samanta Re: ... SAMCIA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 17:23
                    No nie..o brudne skarpetki to raczej bym sie nie modlila.Z reszta nie ma o czym mowic....nie dla mnie ideal bo mnie
                    do idealu daleko;))))))
                    • jasmina_tdi Re: ... SAMCIA 03.04.02, 17:26
                      i cale szczescie :))) idealy sa nudne, czesto choruja na pluca i mlodo umieraja - Slowacki, Mickiewicz etc etc! Zobacz - najpierw
                      rozterki egzystencjalne (w przypadku idealow romantycznych), potem apaszka na szyje i fotka w encyklopedii. Koszmar!

> No nie..o brudne skarpetki to raczej bym sie nie modlila.Z reszta nie ma o czym
                      > mowic....nie dla mnie ideal bo mnie
                      > do idealu daleko;))))))

• jasmina_tdi nazwij mnie jeszcze raz "reszta" 03.04.02, 16:58
        ... to faktycznie Cie pochowam!!! co do przyszlych wcielen - myslales o staniu sie znakiem interpunkcyjnym?! patrzac na
        zamilowanie istnieje taka grozba! rozsadna hehe..

enancjo napisał(a):

> .. SAMCIA ... a kogo / czego Ty chcesz mi poszukac ciooo ????
        > .. RESZTA .. a z ladna i tego "rozsadna" to mozecie mnie na kilka
        > dni pochowac .. pozniej maly spacerek i znow nurka na kilka
        > rozkosznych i ladnych i rozsadnych chwil ... w koncu kilka wcielen
        > jeszcze przed nami .... hehe
        > Enancjo

• enancjo Re: .. czyzbys poczuwala sie do reszty ..??? 03.04.02, 17:07
          .. bajkowe kwiatki ktore mysla ze sa reszta ... co za skromnosc w Tobie ..
          nono..
          .. zycie sklada sie z "przerywnikow" .. np w muzyce BLUES .. to cisza pomiedzy
          dzwiekami ... ( wg guru tj BB KINGA )
          Enancjo
          • jasmina_tdi zycie to sztuka wyboru, nie? 03.04.02, 17:16
            Bajkowe kwiatki sprawdzaja sie tylko raz do roku! Na pozostale 364 zostaje "reszta", nie wiedziales? Coż za niewiedza.. no no..
            Wiesz co - czasem zycie składa sie tylko z przerywnikow; co na to guru???
            A cisza nie jest w moim stylu - za bardzo kojarzy mi sie z burza :)))

enancjo napisał(a):

> .. bajkowe kwiatki ktore mysla ze sa reszta ... co za skromnosc w Tobie ..
            > nono..
            > .. zycie sklada sie z "przerywnikow" .. np w muzyce BLUES .. to cisza pomiedzy
            > dzwiekami ... ( wg guru tj BB KINGA )
            > Enancjo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka