shelly_sanchez 03.04.02, 10:25 Dzien dobry wszystkim, jestem tutaj nowa i bardzo chcialabym sie z wami zaprzyjaznic. Buziaczki dla wszystkich:* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathildae Re: Milo was poznac:) 03.04.02, 10:27 no, masz! czy wszyscy nowi musza miec takie ugrzecznione wejscia? dzien dobry, mam na imie Kasia, mam 25 lat, lubie dobra muzyke i dobre filmy i chcialabym was poznac.... wiecej wyobrazni!!! ps. tak, tak, wiem - czepiam sie. ale tylko troche;) Odpowiedz Link Zgłoś
shelly_sanchez Re: Milo was poznac:) 03.04.02, 10:29 przepraszam, chcialam byc tylko mila:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Milo was poznac:) IP: *.proxy.aol.com 03.04.02, 10:30 mathildae napisał(a): > no, masz! > czy wszyscy nowi musza miec takie ugrzecznione wejscia? > dzien dobry, mam na imie Kasia, mam 25 lat, lubie dobra muzyke i dobre filmy i > chcialabym was poznac.... > wiecej wyobrazni!!! nie daj sie nabrac, to zadna nowa:))) od razu widac, ze to stary wyjadacz:))) > > ps. tak, tak, wiem - czepiam sie. ale tylko troche;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Milo was poznac:) 03.04.02, 10:30 Ty nie widzialas co sie dzieje na mojej skrzynce:)))) moglabym otworzyc katolickie biuro matrymonialne :) mathildae napisał(a): > no, masz! > czy wszyscy nowi musza miec takie ugrzecznione wejscia? > dzien dobry, mam na imie Kasia, mam 25 lat, lubie dobra muzyke i dobre filmy i > chcialabym was poznac.... > wiecej wyobrazni!!! > > ps. tak, tak, wiem - czepiam sie. ale tylko troche;) Odpowiedz Link Zgłoś
shelly_sanchez Re: Milo was poznac:) 03.04.02, 10:34 Mile Panie, czy mozecie mnie troche zapoznac z tym forum? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: Milo was poznac:) 03.04.02, 10:38 tak kawe na lawe? toz to zero przyjemnosci! sama popisz, poobserwuj, nie ma to jak wlasne przezycia i odczucia Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Milo was poznac:) 03.04.02, 10:39 musze sie zgodzic z Towarzyszem Motorem, tej prawdy i tak ukryc sie nie da;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ponton mathildae IP: 192.168.14.* 03.04.02, 10:39 Siema stare rury Co u was na tym forum k...wa tak . chu.owo. pomorzcie mi bo ni k.ta nie przycinam się w tym wszyskim w morde j...ane. Mniej grzecznie co?? Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: mathildae 03.04.02, 10:44 ponton, ty masz slaba wyobraznie i maly zasob slownictwa. mniej grzecznie + wiecej wyobrazni nalezy rozumiec jako: interesujaco, ciekawie, niestandardowo, z polotem, intrygujaco, 'dosadniej' ale nie chamsko, zaczepnie.... tlumaczyc dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
shelly_sanchez Re: mathildae 03.04.02, 10:45 Co prawda duzo to wyjasnia, lecz niestety troszke mi to przez gardlo nie przechodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: mathildae 03.04.02, 10:48 nie trzeba od razu miesem po scianach rzucac, ale sie troche nakrecic mozna, prawda? tutaj czasami jest troche nudno i kiedy sie ktos nowy pojawia to liczymy ze wniesie jakis nowy powiew, a nie zasady z Eton:) Mati, jestes wielka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
shelly_sanchez Re: mathildae 03.04.02, 10:51 A czy sa tutaj jacys czarujacy panowie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: mathildae 03.04.02, 10:53 trzeba bylo tak od razu, bez owijania w bawelne! otworz watek "Czaruuuujacego Czarooooodzieja poznam" i men na pewno sie zjawi;) shelly_sanchez napisał(a): > A czy sa tutaj jacys czarujacy panowie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: mathildae 03.04.02, 10:56 nie nie - nie pamietasz!!! za czarujacego czarodzieja to ostatnio tu robil jeden taki Eeeeee zapomnialam jak sie nazywa :)))) mathildae napisał(a): > trzeba bylo tak od razu, bez owijania w bawelne! > otworz watek "Czaruuuujacego Czarooooodzieja poznam" i men na pewno sie zjawi;) > > shelly_sanchez napisał(a): > > > A czy sa tutaj jacys czarujacy panowie? :) > Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: mathildae 03.04.02, 10:51 - eee, tam, zaraz wielka.... tak sobie pisze - odpowiedziala Mathi skromnie, krecac dlugie pasemko wlosow na palcow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi no prosze jeszcze nie wlazla a juz o panow pyta! 03.04.02, 10:53 mamy tu kilka towarow - najfajniejsi sa men i kitek, ale men ma menopauze aktualnie i zwiesil sie na momencik :))) a kitek oglada ostatio m jak milosc i forum juz mu nie pasi tak jak dawniej.... Odpowiedz Link Zgłoś
shelly_sanchez Re: no prosze jeszcze nie wlazla a juz o panow pyta! 03.04.02, 10:57 hi,hi:) juz sie doczekac nie moge:) kiedy oni przyjda? PS: a Ty Jasminko masz przepieknego nick'a. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: no prosze jeszcze nie wlazla a juz o panow pyta! 03.04.02, 11:03 oprocz nicka mam jeszcze kilka innych przepieknych rzeczy :)))) cos mi sie widzi sanchez ze Ty tu nie po raz pierwszy a teraz wykombinuj sobie czym sie wsypalas :)))))) shelly_sanchez napisał(a): > hi,hi:) juz sie doczekac nie moge:) kiedy oni przyjda? > > PS: a Ty Jasminko masz przepieknego nick'a. Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: mathildae 03.04.02, 10:56 kochanie niewielkie, nie ukrec sobie tego pasemka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: mathildae 03.04.02, 11:02 nieee, ponosze troche, zobacze. jak mi sie spodoba, to zostane rastamanka. cokolwiek to by znaczylo;) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: mathildae 03.04.02, 11:04 Saqqara, wyszczerz zabki w usmiechu! ofiara sama przypelzala;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Mordeczko???? 03.04.02, 11:11 Kochanie, chodz na strone, musze chyba pare rzeczy Ci wyjasnic, to nie ofiara szuka wampka, ale odwrotnie, ofiara sie powinna bac, a nie odwrotnie. A wogole to mi psujesz poglady ;)) Mati, ja tez chce byc ta rasta...costam, bo to sie chyba laczy z free sex, nie?;) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: Mordeczko???? 03.04.02, 11:15 sex jest dla nas zawsze free;) wazne, ze music'u duzo i non-stop. tylko troche wolno sie ten music kreci, ale mozemy go przyspieszyc... zrobmy techno-reagge!!! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Mordeczko???? 03.04.02, 11:21 hehe, tylko mjuzik, free sex i eta wsia? a moze jakies ten tego, wspomagacze, np. jakis browar prosto z beczki? a techno-reagge to ja chyba nie przezyje, no chyba ze zatanczy ze mna jakis taki mocno opalony z dlugimi wlosami i umiesniona klata, reszta sie nie liczy;) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: Mordeczko???? 03.04.02, 11:26 wyobrazilam sobie techno-reagge z tym opalonym, dlugowlosym rastaman'em i .... odlecialam bez dragow;))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Mordeczko???? 03.04.02, 11:32 a ze nie ma tego opalonego to trzeba zaczac krecic te dredy. chodz, ukrece Ci z tylu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: mathildae IP: *.intermouse.olsztyn.pl 03.04.02, 11:04 Ty,Shelly,a nie masz ty przypadkiem czegos wspolnego z siecia stacji benzynowych Shell,albo innym CPN-em,albo PKN-em,albo chociazby z ajentem stacji rafineryjnej,panem Romkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eczka Re: mathildae IP: *.waw.cdp.pl 03.04.02, 11:19 Podziwiam znajomość polskiego rynku paliwowego. Czyżby Ktoś z branży? A może po prostu znawca tematu... Do miłego E. Gość portalu: leziox napisał(a): > Ty,Shelly,a nie masz ty przypadkiem czegos wspolnego z siecia stacji > benzynowych Shell,albo innym CPN-em,albo PKN-em,albo chociazby z ajentem stacji > > rafineryjnej,panem Romkiem? Odpowiedz Link Zgłoś