Dodaj do ulubionych

LISTA FORUMOWYCH DUPKOW :))))

03.04.02, 17:50
Zalozony watek o dupkach i poszukiwaniu takowego, mial na celu automatyczny odsiew:) W skrocie - dupki mialy zglaszac
sie na ochotnika, a nie-dupki nie. Wpis mial uchronic mnie i moje dobre, szczere i naiwne serduszko przed Dupkiem
Pierwsza Klasa!
Oczywiscie moje wiosenne hormony poswiecam tym, którzy sie NIE zglosili :))))

A oto lista naszych samozwanczych dupkow w kolejnosci przypadkowej:

kitek
apf
emperor
bachuu
leopard - warunkowo zwolniony :)))))
enancjo
shelly sanchez
wowa
ponton
tygrysek

I znow wyszlo na to, ze zostal mi men :)))))) i reszta oczywiscie.

buzi

PA!
Obserwuj wątek
    • kitek1 w zyciu sie do Ciebie nie odezwe............. 03.04.02, 17:58
      zegnaj na zawsze,
      uneczka ma racje,
      sa prowokacje i prowokacje:(((
      • jasmina_tdi Re: w zyciu sie do Ciebie nie odezwe............. 03.04.02, 18:01
        to jest ten trzeci, malo znany Ci gatunek - Prowokacje :)))))
        idz se do uneczki i daj m spokoj!

kitek1 napisał(a):

> zegnaj na zawsze,
        > uneczka ma racje,
        > sa prowokacje i prowokacje:(((

• Gość: oona Re: w zyciu sie do Ciebie nie odezwe............. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 19:06
        Kitek chyba powinnam wznowic moje
        grudniowe emanacje?
        one były wirtualne co prawda tylko
        ale szczere
        I nadal są:)
    • maryjo2 Re: LISTA FORUMOWYCH DUPKOW :)))) 03.04.02, 19:19
      Zgłaszam się na dupka lub dupkę, bo nie wiem, jak to będzie w odniesieniu do
      rodzaju żeńskiego.
    • enancjo Re: Musze byc KROLEM dupkow bom po srodeczku!! 03.04.02, 22:31
    • Gość: wowa Re: LISTA FORUMOWYCH DUPKOW :)))) IP: 192.168.14.* 04.04.02, 09:53
      Mam propozycję abys gruźliku ( tak określa się diesla ) sporządziła listę
      kobiet, którym chłopa trzeba ( bo się we łbie przewraca ). A tak na marginesie
      sprytnie wyślizgałaś się z tego dupkowania. Sprytna jesteś. I nie uwierzę w
      to, że od samego poczatku taki chytry plan miałaś. A i jeszcze jedno nawet wiem
      kto będzie brylował na tej liście. Życzę Ci porządnego zalania formy.
      • jasmina_tdi maryjko! 04.04.02, 09:58
        dla nas bedzie osobny dupkowaty wateczek :)))) na tym sie brzydkie rzeczy dzieja - jeden sie krolem oglosil, drugi placze, a
        trzeci do piaskownicy z foremkami by chcial!!!
        (.... hmmmmmmmmm.... wiecej nic nie powiem!)
      • jasmina_tdi wowka! 04.04.02, 10:08
        jaka bym nie byla i jak bardzo bym nie kaszlała to dla Ciebie i tak jestem za dobra :)))) chyba za bardzo wziałes sobie do serca
        bycie dupkiem - koniec zabawy! swiatla zgasly, idziemy do domow! daj mi wiec spokoj i PA!

Gość portalu: wowa napisał(a):

> Mam propozycję abys gruźliku ( tak określa się diesla ) sporządziła listę
        > kobiet, którym chłopa trzeba ( bo się we łbie przewraca ). A tak na marginesie
        > sprytnie wyślizgałaś się z tego dupkowania. Sprytna jesteś. I nie uwierzę w
        > to, że od samego poczatku taki chytry plan miałaś. A i jeszcze jedno nawet wiem
        >
        > kto będzie brylował na tej liście. Życzę Ci porządnego zalania formy.

• Gość: wowa Re: wowka! IP: 192.168.14.* 04.04.02, 10:24
          Ależ ty Jasminko jesteś egocentryczna ( tak tak znam takie zagraniczne słowa ).
          Jednak myslę, że chcesz mnie bardzo.
          • jasmina_tdi Re: wowka! 04.04.02, 10:28
            zgadza sie - moglabym wystepowac w encyklopedii pod haslem egocentryzm :))) i kto powiedzial, ze swiadomosc boli hahaha!
            A Ciebie wcale nie chce - nie pochlebiaj sobie!

> Ależ ty Jasminko jesteś egocentryczna ( tak tak znam takie zagraniczne słowa ).
            >
            > Jednak myslę, że chcesz mnie bardzo.

• Gość: wowa Re: wowka! IP: 192.168.14.* 04.04.02, 10:34
              Oj Jasmina chcesz, chcesz tylko głupio sie przyznać takiej "twardzielce"
              forumowej. Bo napewno pod tą maska to jesteś całkiem normalną ( amoże nawet
              ponadprzeciętną ) kobietą.
              • jasmina_tdi Re: wowka! 04.04.02, 10:41
                nie podlizuj sie wowka! jak mowie ze nie chce, to znaczy ze nie chce!

> Oj Jasmina chcesz, chcesz tylko głupio sie przyznać takiej "twardzielce"
                > forumowej. Bo napewno pod tą maska to jesteś całkiem normalną ( amoże nawet
                > ponadprzeciętną ) kobietą.

• Gość: wowa Re: wowka! IP: 192.168.14.* 04.04.02, 10:43
                  Jasmini myślisz, że tylko Ty znasz swoja wartość. Ja też jestem świadomy. I
                  proszę nie "mięknij" bo co inni pomyślą?. I co dalej mnie nie chcesz??
                  • jasmina_tdi Re: wowka! 04.04.02, 10:46
                    wybacz skarbie ale nigdy nie byłam wstanie docenic tego, co samo pcha mi sie w łapy :)))) za latwy jestes !

> Jasmini myślisz, że tylko Ty znasz swoja wartość. Ja też jestem świadomy. I
                    > proszę nie "mięknij" bo co inni pomyślą?. I co dalej mnie nie chcesz??

• Gość: wowa Re: wowka! IP: 192.168.14.* 04.04.02, 10:50
                      Oj i do tego słodziutka jesteś. Ja nie pcham Ci się w łapy tylko pytam czy
                      chcesz mnie bardzo?
                      • jasmina_tdi Re: wowka! 04.04.02, 11:05
                        nie chce Cie wcale...!!!

> Oj i do tego słodziutka jesteś. Ja nie pcham Ci się w łapy tylko pytam czy
                        > chcesz mnie bardzo?

• Gość: wowa Re: wowka! IP: 192.168.14.* 04.04.02, 11:11
                          Jasminko w związku z tym, że lubisz byc świadoma, informuję Cię dużo tracisz oj
                          dużo.
                          • jasmina_tdi Re: wowka! 04.04.02, 11:16
                            zeby zyskac trzeba czasem stracic, nie wiedziales?? :)

> Jasminko w związku z tym, że lubisz byc świadoma, informuję Cię dużo tracisz oj
                            >
                            > dużo.

• Gość: wowa Re: wowka! IP: 192.168.14.* 04.04.02, 11:20
                              Jasmino gwarantuje Ci nie możesz zyskać więcej. I co dalej mnie nie chcesz??
                              • jasmina_tdi Re: wowka! 04.04.02, 11:22
                                wiesz co - dobre towary nie wymagaja reklamy :))))) cos wiem na ten temat!

> Jasmino gwarantuje Ci nie możesz zyskać więcej. I co dalej mnie nie chcesz??

• Gość: wowa Re: wowka! IP: 192.168.14.* 04.04.02, 11:41
                                  Jasmino czy wiesz, że gdy coca-cola zdecydowanie obniżyła fundusze na reklamę
                                  to jej sprzedaż na świecie spadła prawie o 25%. Tak więc z tą reklamą to nie do
                                  końca prawda. Tylko nie mów, że coca-cola to jest zły produkt do sprzedania i
                                  że Ty jesteś produktem, który sprzedaje się sam. To jak w końcu chcesz mnie
                                  jeszcze bardziej??
                                  • jasmina_tdi Re: wowka! 04.04.02, 11:58
                                    NIE.

> Jasmino czy wiesz, że gdy coca-cola zdecydowanie obniżyła fundusze na reklamę
                                    > to jej sprzedaż na świecie spadła prawie o 25%. Tak więc z tą reklamą to nie do
                                    >
                                    > końca prawda. Tylko nie mów, że coca-cola to jest zły produkt do sprzedania i
                                    > że Ty jesteś produktem, który sprzedaje się sam. To jak w końcu chcesz mnie
                                    > jeszcze bardziej??

• Gość: wowa Re: wowka! IP: 192.168.14.* 04.04.02, 12:10
                                      Jasmino powiedz cos innego bo to powoli staje się nudne.
          • emperor a czym sie charakteryzuje "dupek" wedlug Ciebie? 04.04.02, 10:35
            bo nie wiem jak to mam rozumiec:(

ja moge ci wytlumaczyc slowo "dupeczki" (r.zenski) :)
            • Gość: wowa Re: a czym sie charakteryzuje IP: 192.168.14.* 04.04.02, 10:40
              Emperorze z tego co widzę wystarczy rozmawiac z jasminą aby sobie na to miano
              zasłużyć. Także uważaj.
              • jasmina_tdi Re: a czym sie charakteryzuje 04.04.02, 10:42
                ej! meza mi zostaw w spokoju!!!!!!!! to jest dupek ale slodziutki :))))

> Emperorze z tego co widzę wystarczy rozmawiac z jasminą aby sobie na to miano
                > zasłużyć. Także uważaj.

• leopard Re: a czym sie charakteryzuje 04.04.02, 12:55
                  Ciekawe,co bardziej nobilituje: będąc na pierwszym czy ostatnim miejscu?
                  Mnie wpisano na przeciętnym, środkowym miejscu, czyli dość bezpiecznym i
                  chwilowo "na zwolnieniu". Cieszyć się z tego...????
                  • jasmina_tdi leopard :))))))) 04.04.02, 14:57
                    jasne, że sie cieszyc...!!!!!! zobacz - ten co wyladowal na srodku, to palma mu odbila i krolem sie mianowal! o tych co na
                    brzegach to nawet szkoda gadac! Udzielam Ci calkowitej amnestii :))))))) Buziaczki!!!!!

leopard napisał(a):

> Ciekawe,co bardziej nobilituje: będąc na pierwszym czy ostatnim miejscu?
                    > Mnie wpisano na przeciętnym, środkowym miejscu, czyli dość bezpiecznym i
                    > chwilowo "na zwolnieniu". Cieszyć się z tego...????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka