czarna33 27.08.04, 07:05 arbuza zimnego własnie:)Całkiem dobry taki arbuz na sniadanie. Ciekawe czy Mike w Londynkowie też zajada się arbuzami tak jak to było ubiegłego lata? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kokolores Re: Zjadłam 27.08.04, 16:06 No moze niekoniecznie na sniadanie ,ale jem arbuzy sezonowo,badzo chetnie. Ostatnio jednak zajadam sie brzoskwiniami i sliwkami,tez dobre! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: Zjadłam 27.08.04, 16:09 Ja dorzucę do tych pycha-owoców jeszcze winogrona :) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Zjadłam 27.08.04, 16:11 Inne do tegoż skojarzenia: - dostać harbuza (arbuza)... brzoskwiniowe policzki (cera)... podbić śliwę (nabić)... Tak jakoś mi się to skojarzyło... Ostatnio, za dużo takiego różnego mi się kojarzy. Skojarzenia walą się lawiną na łeb... Może zmienię nicka... na "skojarzek".., hmmmmmmmmmmmmm...?! Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo_smialy Re: Zjadłam 27.08.04, 16:16 Te skojarzenia, to nie wobec mojej osoby??? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Jem wlasnie... 27.08.04, 16:36 ...loda waniliowego.Mmmmm!!Jaki dobry!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Jem wlasnie... 27.08.04, 16:42 Lizałabyś? Czy pogryzała??! A może ssała? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16223&w=10483574&a=15219061 --- SKOJARZYCIEL Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: SWINTUCHY!!!! 27.08.04, 16:49 Poprostu jadlam loda,nic wiecej!!! A wy jak wiekszosc plci meskiej od razu jakies skojarzenia macie!! Glodnemu chleb na mysli!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: SWINTUCHY!!!! 27.08.04, 16:54 Chleb... A co z tym chlebem sie robi?!!! Napisz! Tego numeru jeszcze nie znam! :-p Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo_smialy Re: SWINTUCHY!!!! 27.08.04, 16:55 Głodny głodnemu chleb wypomina:P Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: SWINTUCHY!!!! 27.08.04, 16:57 Zjadlam loda ,wiec glodna nie jestem!! :) I wam tego "chleba" z calego serca zycze!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: SWINTUCHY!!!! 27.08.04, 17:01 No i tak się kończy piękna "oferta"... Tak bywa u większości przedstwicielek płci nadobnej... Najpierw do gorącości podkusi. Potem powie: - życzę Ci tego..., ale upiecz sobie sobie sam... i w zupełnie innej piekarni. :-p Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo_smialy Re: SWINTUCHY!!!! 27.08.04, 17:03 Na mnie Doćku nie licz, że Ci moją piekarnie udostępnię :P Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: SWINTUCHY!!!! 27.08.04, 17:43 I taki piekny temat mi te swintuchy spsuli.Jak nie piszą to cisza przez dwa dni ,a jak się dorwa to cholera napsują zboczeńce jedne. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Bez świństw... 27.08.04, 20:43 A co sądzisz o melonach na śniadanko? Melony? Melony... Miała piersi jak dwa dojrzałe melony... Gdzie to tak pisano?? Gdzieś tak chyba było... Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: Bez świństw... 27.08.04, 20:47 O melonach to Al Bundy ciągle gadał - ten niedościgniony wzór mężczyzny ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Bez świństw !!! 27.08.04, 20:49 Miałaś kiedyś płyn do kapieli, albo może szampon melonowy..? Bozapach melona, także mi sie kojarzy z rozgrzaną dziewczyną wychodząco prosto z kąpieli z dużej wanny... Jej oczy lśnią ciepłem i zadowoleniem... włosy, ciemnym, wilgotnym, kosmykiem opadają filuternie i tak pociagająco na czoło... Na nosku lśnia malutkie kropeli... Czy to z wody, czy może potu po goracej kapieli... I te melony... zapach... Te melony... dwa.. pachnące... Ale żadnych świństw!!! Odpowiedz Link Zgłoś