jetbang 27.08.04, 21:21 Karkóweczkę z grila z grilowanymi ziemniaczkami, sałatką z pomidorków wszystko popił butelczyną wina ehhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarna33 Re: Zjadłbym .... 28.08.04, 05:17 Apap,pyralgin cokolwiek.Nic nie ma a apteka chyba jeszcze zamknięta. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Zjadłbym .... 28.08.04, 13:05 A gdzie tam kacyk:( żeby chociaż on to był :P Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Zjadłbym .... 28.08.04, 19:23 1. pierogi ruskie ze skwareczkami wykonane i podane na stół przez Czarną, 2. pierogi ruskie ze skwareczkami wykonane i podane przez moją żonę, 3. pierogi ruskie ze skwareczkami wykonane i podane przez moją matkę, 4. pierogi ruskie ze skwareczkami wykonane i podane przez moją babkę, 5. pierogi ruskie ze skwareczkami wykonane i podane przez moją ciotkę 6. pierogi ruskie ze skawreczkami wykonane i podane przez Sylwię z "Głodzika", ale w życiu już nigdy nie zjem i nie dotknę "pierogów ruskich" robionych we wszystkich toruńskich knajpach na Starówce. Ohyda!!! Rzygi!!! I diabli wiedzą, co jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Zjadłbym .... 29.08.04, 09:52 Czarna rozpacz... Podobno przez dłuższy czas nie będzie pierogów. Pozycje od 1- 6 nieaktywne... Zachciało mi się... Fanatasta!!! Odpowiedz Link Zgłoś