mascotte 04.04.02, 09:42 nie szukam, bo mam! i to od 6 lat jest piękna, zgrabna, sexy, prawie każdy mi jej zazdrości hi, hi wszystko jest ok. tylko szkoda, że jest moja :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 10:09 ? chwila zwatpienia?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 10:20 bo tak to wygladało:) jesli nie,to gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: ja tam 04.04.02, 10:40 Gość portalu: oona napisał(a): > bo tak to wygladało:) > jesli nie,to gratuluję postawiłem ?, bo wątek się topił :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 12:06 no i udało sie,watek sie rozrasta:) ileż może zdziałac taki jeden mały znak zapytania!...:) Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: ja tam 04.04.02, 12:12 Gość portalu: oona napisał(a): > no i udało sie,watek sie rozrasta:) > ileż może zdziałac taki jeden mały > znak zapytania!...:) nie taki mały, znaki na niebie i ziemi wskazują, iż jest wielki:) a, oona niech uważa, bo mascotte jest blisko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 12:18 > nie taki mały, znaki na niebie i ziemi wskazują, iż jest wielki:) > a, oona niech uważa, bo mascotte jest blisko:) ? teraz kolej na mój znak zapytania:) ??? nie,to wymaga conajmniej trzech pytajników:)) ale nie żądam natychmiastowych wyjasnien,bo niedopowiedzenia są całkiem całkiem przyjemne...choc do czasu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 12:23 nie,chyba zdawało mi się :) ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: ja tam 04.04.02, 12:28 To dobrze, ale....... dlaczego z trzech pytajników zrobiły się dwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 12:36 emocje opadły przez tych kilka minut, ale zawsze mozna je na nowo rozniecic:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 12:52 ha,i juz czegos o mascotte sie dowiedziałam- lubi chodzic na skróty,a mianowicie pytac wprost,zamiast samemu wysondować co na taką ooną działa:) no i rocznik sprawdziłam przy okazji, tam,w dole wątku-interesujący...:) Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: ja tam 04.04.02, 13:00 wiedziałem, że wątek jest interesujący, a tak w ogóle mascotte nie lubi łazić po trawce, tak na skróty, woli na onej trawce leżeć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 13:12 mascotte napisał(a): > wiedziałem, że wątek jest interesujący, > a tak w ogóle mascotte nie lubi łazić po trawce, tak na skróty, woli na onej > trawce leżeć:) wiara(w swój wątek)czyni cuda jak widać, bo przy tak niepozornym tytule całkiem dobrze sobie radzi jesli chodzi o czestotliwosc z jaką się wzbija ponad inne watki:) a jaki bedzie efekt koncowy,kto wie, na razie załozyciel wątku spoczął na trawce:) na onej trawce!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 13:50 a kto tutaj jest gospodarzem,hm ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 09:37 szefem wątku?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: ja tam 05.04.02, 09:38 o wstało moje szczęście, jak się cieszę:) wątku i nie tylko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 09:42 ??? znów mi cisnienie podskoczyło z emocji :) witam, ja tez sie sie ciesze,ze wstałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 09:43 te emocje z powodu tak goracego powitania:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 09:46 a tak,niestety:) czy moze stety,według Ciebie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: ja tam 05.04.02, 09:51 wrażliwość to dobra cecha, tylko skąd nadciśnienie w tym wieku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 09:58 cisnienie zazwyczaj jest w normie, a takie skoki wskutek emocji maja ozywcze działanie na organizm,zwłaszcza rano- zamiast kawy-wejscie na forum:) a mascotte wydaje mi sie nie zna mojego wieku, ale moze tylko tak mi sie wydaje?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: ja tam 05.04.02, 10:04 forum zamiast kawy? nie próbowałem pewnie że nie zna, ale dowie się od wróżki ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 10:18 ale z wrózkami roznie to podobno bywa są profesjonalistki,ale i samozwanczych sporo:) cyganka,cyganka prawdę Ci powie....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: ja tam 05.04.02, 10:29 cyganka! a skąd ja ją wezmę, skoro wróżki nie wiedzą, a cyganek prawdziwych już nie ma, to proszę szybciutko złożyć zeznanie w powyższej sprawie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 10:36 tak jest,szefie! aj,tak stanowczo to powiedziałes, ze omal nie padła natychmiastowa odpowiedz:) a wypadałoby przeciez pokrążyć wokół tematu, pokokietowac zaczynam:mascotte rocznik 1970,tak?:)cdn Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: ja tam 05.04.02, 10:46 Gość portalu: oona napisał(a): > tak jest,szefie! > aj,tak stanowczo to powiedziałes, > ze omal nie padła natychmiastowa odpowiedz:) > a wypadałoby przeciez pokrążyć wokół tematu, > pokokietowac > zaczynam:mascotte rocznik 1970,tak?:)cdn jeeeeżu, to ja taki stary jestem, ale wróćmy do tematu proszę wypełnić poniższą ankietę: płeć............. wiek............. miejsce zamieszkania............. wykształcenie.................. miejsce pracy ....................... roczny dochód netto.................... nieruchomości....................... ruchomości.......................... stan cywilny....................... życiorys.............................. .......................................... .......................................... ........................................... ........................................... ......................................... hi, hi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 10:50 > jeeeeżu, to ja taki stary jestem, > ale wróćmy do tematu > proszę wypełnić poniższą ankietę: > > płeć............. > wiek............. > miejsce zamieszkania............. > wykształcenie.................. > miejsce pracy ....................... > roczny dochód netto.................... > nieruchomości....................... > ruchomości.......................... > stan cywilny....................... > życiorys.............................. > .......................................... > .......................................... > ........................................... > ........................................... > ......................................... > > hi, hi :) > hm,ale mam jedno pytanie zanim ewentualnie wypełnie te ankiete po co??:) Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: ja tam 05.04.02, 10:53 ot tak se:) zapomniałem dać iż ankieta bez foto będzie nieważna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 10:57 :(( a przez chwile łudziłam się, ze trafiłam,niczym 6 w totolotku, na kogos kogo interesuje wnętrze,wnętrze kobiety :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: ja tam 05.04.02, 11:00 wnętrze, i owszem interesująca sprawa, ale ile można wyczytać z oczek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 11:02 tu się zgodzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: ja tam 05.04.02, 11:07 dlatego też proszę o wypełnienie ankiety + foto:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 11:11 ale to"a tak se" było zbyt słabo motywujące mnie do podjecia sie wysiłku zliczenia wszystkich moich ruchomosci i nieruchomosci:) Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: ja tam 05.04.02, 11:22 jak nie to nie prosił nie będę, jednocześnie informuję - ankietkę można wypełnić wybiórczo:) przypomnę ino, iż formularz składamy do godz 12:00 dnia dzisiejszego! jeżeli ankietka nie będzie dostarczona do ww h pójdę do wróżki a ona mi dopiero nagada:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 11:58 mascotte napisał(a): > jak nie to nie prosił nie będę, > jednocześnie informuję - ankietkę można wypełnić wybiórczo:) > przypomnę ino, iż formularz składamy do godz 12:00 dnia dzisiejszego! > jeżeli ankietka nie będzie dostarczona do ww h pójdę do wróżki a ona mi dopiero > > nagada:) no i nie zdążyłam, musiałam popracowac trochę,a tu juz 12 wybiła:( a wiec teraz mój los w rękach wrózki... wstępnie wszystkiemu zaprzeczam!:) Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: ja tam 05.04.02, 12:04 no i nagadała ho, ho czego to ja się nie dowiedziałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 12:10 pewnie rzeczy,których ja sama o sobie nie wiem:) ale moze chociaz z wygladem trafiła, brunetka,blondynka,ruda jestem?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: ja tam 05.04.02, 12:18 no właśnie zapomniałem zapytać jaka jesteś wewnątrz, umaszczenie nie ma dla mnie znaczenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 12:23 no proszę,niespodziewana zmiana zdania w przeciągu ok.godziny:) moze wezmę się jednak za tę ankietę, wybiórczo oczywiście, skoro foto juz nie jest wymagane:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 12:26 zewnetrze nie ma znaczenia, o wnetrze zapomniałes zapytac, o co więc pytałes??:) Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: ja tam 05.04.02, 12:37 mam dobrą pamięć, ale krótką - zapomniałem:) Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: ja tam 05.04.02, 12:31 nie jest wymagane! Skarbie bez foto nie przyjmują ankiet, ale próbuj :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 12:51 mascotte napisał(a): > nie jest wymagane! Skarbie bez foto nie przyjmują ankiet, ale próbuj :) ja tez mam dobrą pamiec,ale krótką i zapomniałam juz o co chodziło z tą ankietą pracy szukam?miłosci?seksu? przypomnij mi prosze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 12:59 może niczego:) tak sobie chce miło z kims porozmawiać moze byc taka odpowiedż ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 13:09 czy zawsze trzeba rozmawiac "po coś"? konkretnie"po coś",a nie dla samej przyjemnosci rozmowy,szefie?:) a jaka odpowiedz była brana jeszcze pod uwagę? Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: ja tam 05.04.02, 13:14 ta rozmowa jest dla Ciebie przyjemnością? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 13:24 mascotte napisał(a): > za 30 min muszę spadać:( ale w poniedziałek powrócisz chyba?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 13:23 na rrrrrazie jest....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 13:35 i oby tak dalej,tak?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: ja tam 08.04.02, 07:28 oby, ciekawe co z tego wyniknie:) z uprzejmością donoszę, iż przedłużono termin składania ankiet:) dla wstydliwych! istnieje możliwość przesłania formularza na adres : mascotte@poczta.gazeta.pl kurcze znów poniedziałek, na szczęście oddali mi moją ukochaną płytę, zasłucham się na śmierć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 07:39 mascotte napisał(a): > oby, ciekawe co z tego wyniknie:) > z uprzejmością donoszę, iż przedłużono termin składania ankiet:) > dla wstydliwych! > istnieje możliwość przesłania formularza na adres : mascotte@poczta.gazeta.pl > kurcze znów poniedziałek, na szczęście oddali mi moją ukochaną płytę, > zasłucham się na śmierć:) witam w(tu ziewnięcie i przeciągnięcie się)poniedziałek znów??cotygodniowe deja vu brrr:) wstydliwosc oonej na razie niezmienna jesli chodzi o wypełnianie niektórych ankiet a jakiez to płyty tak uzalezniajaco i morderczo działają na mascotte?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: ja tam 08.04.02, 07:58 To straszne co piszesz w każdy poniedziałek jest tak samo? a w inne dni tygodnia? Może to ja się powtarzam:) Co tak działa, a no YELLO "baby" tak działa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 08:05 mascotte napisał(a): > To straszne co piszesz > w każdy poniedziałek jest tak samo? > a w inne dni tygodnia? Może to ja się powtarzam:) > Co tak działa, a no YELLO "baby" tak działa:) w kazdy poniedziałek do ok.9 jest tak samo, potem pętla czasu przestaje działać:) wiec jeszcze godzina... chociaz nie,jest róznica,tydzien temu nie było poranka z Tobą! ja swoje deja vu przeżywam-dożywam na razie w ciszy a u Ciebie muzyczka dość zakręcona:) Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: ja tam 08.04.02, 08:12 fakt trochę dziwna muzyka jak na te czasy, ale mi to odpowiada, słuchając innej po chwili przestaje ją słyszeć:) nie było poranka ze mną, no, no zawstydziłem się mam rozumieć, że Czekałaś na poniedziałek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 08:26 wnioski baaardzo śmiałe wysnułeś na podstawie moich wypowiedzi ale zauważ,ze nie dodałam-zbyt daleko idące...:) i niech mascotte nie udaje zawstydzonego! to przeciez domena oonej:) Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: ja tam 08.04.02, 08:39 nie udaje, bo i po co, a oona to niby taka wstydliwa? fakt na ankietkę nie odpowiada:) czy to są śmiałe wnioski, jakie wysuwam? być może, aczkolwiek nie na pewno, w dodatku wniosek miał, mieć formę pytania, a jak wyszło wszyscy widzieli:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 09:09 mascotte napisał(a): > nie ma ankietki na skrzynce buu :( hihi:) dzięki za pomaganie mi w tworzeniu image'u trudnej do zdobycia twierdzy:) najpierw WSZYSCY widzieli tamto, mogli zwątpić, teraz widzą to i moje akcje rosną:) Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: ja tam 08.04.02, 09:16 po wzlotach są upadki, dodam tylko że zawsze, sprzedam oonej akcje jak jeszcze trochę wzrosną bo potem będzie hi, hi nie ładnie tak się naśmiewać z buczącego mascotte:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 09:27 ups,zapomniałam na moment, ze nie wolno wznosic sie za wysoko, odleciałam,ale juz wracam na ziemię,pokornieję, z buczącego mascotte się nie śmieję, to takie...no,usmiechanie się do niego było:) czy dobrze się pokorniutkie juz teraz cielątko wybroniło?:) buu,ja nie chcę trafic na giełdę, tam krzyczą,na filmach widziałam, a u mnie taka przyjemna silence wokół.....:) Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: ja tam 08.04.02, 09:37 dobrze? bardzo dobrze! biorę Cię na obrońcę, jak już sztucznie wywinduję Twoje akcje, będzie mi takowa obrończyni bardzo pomocna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 09:57 wiesz,a ten pomysł,ze sztucznym windowaniem moich akcji... hm,jakby sie tak nad nim zastanowic...niezły! bo tak:wspólnie,w cichej zmowie,pracujemy na ten wzrost, potem Ty je sprzedajesz, masz z tego kupę forsy,porywasz mnie prawowitemu włascicielowi, który jeszcze nie zdążył sie mną nacieszyc i uciekamy razem w jakis interesujący odległy rejon swiata Czysty zysk dla Ciebie:masz masę pieniedzy i mnie,MNIE! Ty wiesz,co to znaczy???ano nie wiesz..., ankietki przeciez nie dostałes wciąż:( :) Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: ja tam 08.04.02, 10:31 windowanie cen tak, kidnaping nie, ktoś kto się Tobą jeszcze nie nacieszył z pewnością zaciekle będzie szukał, a jak już znajdzie, to dopiero będzie :) wciąż czekam na a....ę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 10:52 ha,tchórzysz! no dobrze,przyjmijmy wersję,że masz opory natury moralnej. A cóż to za kidnaping,kiedy ofiara sama go proponuje, to tak jak...no,domyslasz sie chyba o czym mysle:) Noooo,ale gdybyś otrzymał rzeczoną ankietkę....+foto oczywiscie wszelkie opory i wahania,moralne,etyczne, tudziez wszelkie pozostałe zniknęłyby w przeciągu sekundy!hihi:) Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: ja tam 08.04.02, 11:01 jaka pewność siebie no dobrze niech będzie, prawie mnie przekonałaś jeszcze tylko jedna drobnostka, a mianowicie ankietka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 11:20 tfu,przecież miałam byc wstydliwa,skromna i pokorna, a tu sie jakas pewnosc siebie nadmierna na plan pierwszy uparcie wybija:) Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: ja tam 08.04.02, 11:26 uparcie? nie ująłbym tak tego raczej zaniedbanie, lekceważenie obowiązków itp w związku z notorycznym niedotrzymywaniem terminu przesłania ankiety, udzielam Pani upomnienia ustnego w formie pisemnej, bez wpisania (puki co)do akt:) i jak może być :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 11:47 hihi,zaniedbanie i lekcewazenie obowiazków to ostatnio zdaje sie moja specjalnosc i po ubiegłotygodniowej naganie w formie pisemnej z wpisaniem do akt łącznie dzisiejsze ustne upomnienie...niewiele mnie wzrusza,sam rozumiesz:) musisz siegnac po ostrzejsze srodki perswazji a ja sobie wreszcie przerwałam błogą ciszę, włączyłam radyjko,na szczescie uchowała sie jeszcze jedna stacja radiowa,grająca muzykę, która potrafi przykuc uwagę, a nie przeleciec tylko z uszka do uszka:) Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: ja tam 08.04.02, 11:55 I tu mamy powód, to dlatego tak długo czekam na ankietkę i nie tylko Przykuta jesteś jak niewolnica do radyja hi, hi:) Szkoda tylko, że ja nie mogę nikogo przykuć do..... mogłoby być ciekawie jak już Cię porwę, to wypróbujemy przykuwani do........ uwagi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 12:04 ?! ja myslałam,ze Ty jestes grzeczna mascotte'ka a widzę,że hm,ciekawe mysli zaczynają Ci chodzić po głowie kiedy sie malutkiej inspiracji dostarczy Twojej wyobrazni:) Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: ja tam 08.04.02, 12:15 oona myśli, że mi chodzi po głowie? wcale nie po głowie tylko po kuchni:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 12:17 a co ma kuchnia do wiatraka?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: ja tam 08.04.02, 12:27 tylko tyle, że ciągle te same czynności w niej się wykonuje, no prawie te same nawiasem mówiąc, to do wiatraka nikogo bym nie przykuł, już widzę ile wtedy byłoby biegania:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 12:33 mascotte jest leniwy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 12:43 biegac nie lubi:) Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: ja tam 08.04.02, 12:47 eeetam a za czym mam biegać?, rowów też nie lubię kopać i niby z tego powodu mam być leniwy? coś tu nie gra, nie możesz się skupić czy cu?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 12:55 faktycznie,trochę się rozproszyłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 13:06 teraz ja pojde do wrozki, poprosic o poradę,na którym:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 13:20 no chyba,ze Ty wypełnisz pewną ankietkę...:) moze obejdzie sie bez jej pomocy wtedy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mascotte Re: ja tam IP: 172.30.19.* 08.04.02, 13:28 oczywiście, że wypełnię:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mis Re: ja tam IP: 172.30.19.* 08.04.02, 13:42 Gość portalu: oona napisał(a): > hmmmm...:) nie, hmmm tylko bardzo proszę o ankietkę bo spadam do domku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 13:48 wciąż zbyt zawstydz-oona:) Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: ja tam 09.04.02, 06:02 Gość portalu: oona napisał(a): > wciąż zbyt zawstydz-oona:) zupełnie bez powodu, oona jest zawstydzona :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 08:40 teraz jest przeraz-oona! co mascotte robi w pracy o 6.02??? przymus czy pracoholizm?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 08:48 i jeszcze się usmiecha!...zgrrrroza:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 08:57 teraz rozumiem:) ten przymusowy usmiech to nawet widzę oczyma wyobrazni, przyśnić sie może, zwłaszcza ten z godziny 6.02:) Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: ja tam 09.04.02, 09:00 mi się nic nie śni, bo nie ma kiedy wstaje o 4 :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 09:04 nie masz czego załowac ten Twój wymuszony usmiech o szóstej rano to koszmar senny musi byc,coo?:) zdaje sie,ze masz do pracy daleko skoro wstajesz tak wczesnie, czy moze dwugodzinne medytacje odbywasz co rano?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: ja tam 09.04.02, 09:22 ha, ha myślę co zrobić, ażeby nic nie robić i zarobić jak dotąd nic mi z tego nie wychodzi jakiś niezdara jestem czy co :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 09:26 moze po prostu dwie godziny to za krótko?:) zwiększyć,zwiększyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 09:36 hihi, mam zgadywac?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: ja tam 09.04.02, 09:41 eeetam zbyt proste i oczywiste, ale próbuj była oona u wróżki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 12:17 ankiete mi obiecał wypełnić to nie szła:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 12:35 łał,stówkę zaoszczędzę, czy tez ile tam kosztuje wizyta u renomowanej wrózki:) Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: ja tam 09.04.02, 13:12 No nie wiem czy zaoszczędzisz nie mam co wypełnić:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 13:17 albo spróbuje powalczyc z wrodzoną kobiecą ciekawością i zadowolę sie tymi niedomówieniami i domysłami:) a wyobrazni mi nie brakuje...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 13:41 ach,tylko jest jeden mały problem-ten brak certyfikatu na jej niezawodnosc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 13:53 zaczynam zastanawiac sie,gdzie pracujesz- gdzies,gdzie sie certyfikaty niezawodności kobiecej intuicji wystawia??:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 10:40 było ministerstwo dziwnych kroków, moze byc i,dajmy na to, komórka w Urzędzie Miejskim ds.wydawania dziwnych certyfikatów:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 11:40 jesli tv powtórzy Latajacy Cyrk Monthy Pythona to znowu bedzie:) ciekawe na co jeszcze wasza certyfikatornia wystawia certyfikaty?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 12:39 czyli potwierdzasz tym samym, ze jednak nie ma granic absurdu?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: ja tam 10.04.02, 12:43 absurd? skąd to, to nie ma granic na wszystko można wydać koncesje czy certyfikat:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 12:46 niestety! a moze stety,jest sie przynajmniej z czego pośmiać- pod warunkiem,ze nie jest się samemu ofiarą jakichs durnowatych przepisów,zakazów,czy nakazów:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: ja tam 04.04.02, 10:20 to jesli nie szukasz proponuje watek: a ja dzis gubie... itd;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzyt Re: ja tam IP: 80.48.251.* 04.04.02, 10:38 zawsze świeżej krwi nie wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: ja tam 04.04.02, 10:59 a jak swieze miesko jestes? o krwe nie pytam, wiem ze jest ok;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: ja tam 04.04.02, 11:31 hm :))) swieze miesko z wlasciwym temrinem przydatnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: ja tam 04.04.02, 12:48 proszę używać zgodnie z instrukcją obsługi ( towar macany należy do nacanta i nie podlega zwrotowi, znaczy się - widziały gały co brały ) :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: ja tam 04.04.02, 13:03 najgorsze jest to ze galy nie widzialy, co braly;) Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: ja tam 04.04.02, 13:06 teraz! teraz to nie ma takich wymówek jak nie widziały to zobaczą :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: ja tam 04.04.02, 13:10 za dnia to mam klopoty z patrzeniem, po ciemku widze znacznie lepiej;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mascotte Re: ja tam IP: 172.30.19.* 04.04.02, 13:47 w ciemnościach nie widać mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: ja tam 05.04.02, 09:50 najwazniejsze jest to ze masz dobra krew:) a ja dobrze widze w ciemnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: ja tam 05.04.02, 11:00 wiem, bo mnie sie nie lubic nie da:) ps. i vice versa. Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: ja tam 05.04.02, 11:24 nie da! nie lubić! ta po co siadanko hi, hi:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: ja tam 05.04.02, 11:58 a taki kaprys mialam:) a poza tym warto zawsze sprobowac;) Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: ja tam 05.04.02, 12:03 nie ma co wampierku próbować, jam już jest wypróbowany:) Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: ja tam 05.04.02, 12:34 no to wpadłem, nie wiem od kogo wziąć referencje, chyba że od żonki:) Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: ja tam 05.04.02, 12:56 jak tak, to proszę wystąpić o referencje drogą służbową, ja od tego umywam rączki :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: ja tam 05.04.02, 13:42 uuuuuu, nieladnie, nieladnie:) to moze referencje od kogos innego? moze jakis inny wampek? Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: ja tam 08.04.02, 07:20 jestem wiernym małżonkiem, dlatego nie wiem skąd miałbym wziąć referencje, musisz polegać na moim słowie:) Zapraszam na śniadanko, rozumiem ze ma być to co zwykle:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: ja tam 08.04.02, 09:11 mam uwierzyc na slowo? zastanowie sie;) na sniadanie to co zwykle, tylko pobiegaj troche, bedzie krew cieplejsza bo zimno jest;) Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re: ja tam 08.04.02, 09:16 zaczynasz tracić mieno pocatkującego Wampirka hi,hi Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: ja tam 08.04.02, 09:20 juz jestem wampek ze specjalizacja I-go stopnia, umiem robic upuszczanie krwi bez konsekwencji w postaci przegryzionego gardla;) Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re: ja tam 08.04.02, 09:25 od dzisiaj rozpoczyna się kurs na 2 stopień wampirowego wtajemniczenia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: ja tam 08.04.02, 09:20 mogę poruszać palcem w bucie, biegać nie będę bo jestem w pracy - jak by to wyglądało:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: ja tam 08.04.02, 09:28 czy ja sie bede do tego rozruszanego w bucie palca przysysac???;) sorka, ale sie dzisiaj nie schylam... kurs II-go stopnia zaczal sie w niedziele, jestem na etapie odszukiwania zyl na nadgarstkach. idzie mi niezle, tylko modele do cwiczen sie koncza. material taki nietrwaly, rwa sie strasznie;) Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: ja tam 08.04.02, 09:39 kochany wampierku w paliuchy nie gryzą dobrze wychowane wampierki to chyba gorsze od biegania po korytarzach:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: ja tam 08.04.02, 09:49 dobrze wychowane wampierki gryza gdzie popadnie. dzisiaj jednak glowa mnie boli zatem nie bede sie schylac, poruszaj czescia ciala umieszczona troche wyzej i pospiesz sie, glodna jestem;) Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: ja tam 08.04.02, 09:56 jak Cię główka boli to nie dobrze, przybywaj szybko, zrobię okład na bolącą część ciała, może po drodze coś jeszcze rozboli, z chęcią zrobię okoładziki we wskazanych miejscach:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: ja tam 08.04.02, 09:59 wyglada mi to na zaproszenie do zabawy w pana doktora;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: ja tam 08.04.02, 11:03 z szablami? ależ skąd na rurce, moja droga, na rurce:) Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: ja tam 08.04.02, 11:13 a ja myślałem, że w piórniku, znaczy się w trumienkach - takich gustownych:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: ja tam 08.04.02, 11:46 w trumienkach tez, ale lozeczkiem nie gardze, szczegolnie jesli ofiara nie jest zgrzybialy staruch;) Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: ja tam 08.04.02, 11:49 zgrzybiały to może i nie, a staruch w zależności dla kogo:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: ja tam 08.04.02, 12:02 czyli dzis nie grozi mi spanie w piorniczku?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: ja tam 08.04.02, 12:11 jasna sprawa, jest tylko mały problem co noc mam stałą lokatorkę w łóżeczku, to taka lokatorka z urzędu:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re: ja tam 08.04.02, 13:16 mascotte napisał: > co noc mam stałą lokatorkę w łóżeczku, to taka lokatorka z urzędu:) dzielisz łoże z kontrolą skarbową? hi,hi :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mascotte Re: ja tam IP: 172.30.19.* 08.04.02, 13:33 dzyt napisał(a): > mascotte napisał: > > > co noc mam stałą lokatorkę w łóżeczku, to taka lokatorka z urzędu:) > dzielisz łoże z kontrolą skarbową? hi,hi :)))))))) mało powiedziane, nie tylko skarbowa, ale i moralna, etyczna itp długo by wymieniać, a na to szkoda czasu:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re: ja tam 09.04.02, 08:58 Gość portalu: mascotte napisał: > mało powiedziane, nie tylko skarbowa, ale i moralna, etyczna itp > długo by wymieniać, a na to szkoda czasu:) a na ZUSach też się zna cio? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzyt Re: ja tam IP: 80.48.251.* 09.04.02, 12:36 napisi mi "małpę" o sobie :))) tak tyćkę więcej o tych ZUSach hi,hi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re: ja tam 10.04.02, 11:45 tak jakby hi,hi możesz pominąć zakłady pracy hi,hi Odpowiedz Link Zgłoś