04.04.02, 09:42
nie szukam, bo mam! i to od 6 lat
jest piękna, zgrabna, sexy, prawie każdy mi jej zazdrości hi, hi
wszystko jest ok. tylko szkoda, że jest moja :(
Obserwuj wątek
    • mascotte Re: ja tam 04.04.02, 10:05
      ?
      • Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 10:09
        ?
        chwila zwatpienia?:)
        • mascotte Re: ja tam 04.04.02, 10:18
          nie
          • Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 10:20
            bo tak to wygladało:)
            jesli nie,to gratuluję
            • mascotte Re: ja tam 04.04.02, 10:40
              Gość portalu: oona napisał(a):

> bo tak to wygladało:)
              > jesli nie,to gratuluję

postawiłem ?, bo wątek się topił :)

• Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 12:06
                no i udało sie,watek sie rozrasta:)
                ileż może zdziałac taki jeden mały
                znak zapytania!...:)
                • mascotte Re: ja tam 04.04.02, 12:12

> no i udało sie,watek sie rozrasta:)
                  > ileż może zdziałac taki jeden mały
                  > znak zapytania!...:)

nie taki mały, znaki na niebie i ziemi wskazują, iż jest wielki:)
                  a, oona niech uważa, bo mascotte jest blisko:)

• Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 12:18
                    > nie taki mały, znaki na niebie i ziemi wskazują, iż jest wielki:)
                    > a, oona niech uważa, bo mascotte jest blisko:)

?
                    teraz kolej na mój znak zapytania:)
                    ???
                    nie,to wymaga conajmniej trzech pytajników:))
                    ale nie żądam natychmiastowych wyjasnien,bo niedopowiedzenia
                    są całkiem całkiem przyjemne...choc do czasu:)

• mascotte Re: ja tam 04.04.02, 12:22
                      czyżby coś było niedopowiedziane?
                      • Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 12:23
                        nie,chyba zdawało mi się :)
                        ??
                        • mascotte Re: ja tam 04.04.02, 12:28
                          To dobrze, ale....... dlaczego z trzech pytajników zrobiły się dwa :)
                          • Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 12:36
                            emocje opadły przez tych kilka minut,
                            ale zawsze mozna je na nowo rozniecic:)
                            • mascotte Re: ja tam 04.04.02, 12:46
                              w jaki sposób, co na ooną działa :)
                              • Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 12:52
                                ha,i juz czegos o mascotte sie dowiedziałam-
                                lubi chodzic na skróty,a mianowicie
                                pytac wprost,zamiast samemu wysondować
                                co na taką ooną działa:)
                                no i rocznik sprawdziłam przy okazji,
                                tam,w dole wątku-interesujący...:)
                                • mascotte Re: ja tam 04.04.02, 13:00
                                  wiedziałem, że wątek jest interesujący,
                                  a tak w ogóle mascotte nie lubi łazić po trawce, tak na skróty, woli na onej
                                  trawce leżeć:)
                                  • Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 13:12
                                    mascotte napisał(a):

> wiedziałem, że wątek jest interesujący,
                                    > a tak w ogóle mascotte nie lubi łazić po trawce, tak na skróty, woli na onej
                                    > trawce leżeć:)

wiara(w swój wątek)czyni cuda jak widać,
                                    bo przy tak niepozornym tytule całkiem dobrze sobie radzi
                                    jesli chodzi o czestotliwosc z jaką się wzbija ponad inne watki:)
                                    a jaki bedzie efekt koncowy,kto wie,
                                    na razie załozyciel wątku spoczął na trawce:)
                                    na onej trawce!:)
                                    • Gość: mascotte Re: ja tam IP: 172.30.19.* 04.04.02, 13:46
                                      cdn?
                                      • Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 13:50
                                        a kto tutaj jest gospodarzem,hm ?
                                        • mascotte Re: ja tam 05.04.02, 08:10
                                          nie wiem=, ja tam jestem szefem :)
                                          • Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 09:37
                                            szefem wątku?:)
                                            • mascotte Re: ja tam 05.04.02, 09:38
                                              o wstało moje szczęście, jak się cieszę:)
                                              wątku i nie tylko :)
                                              • Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 09:42
                                                ???
                                                znów mi cisnienie podskoczyło
                                                z emocji :)
                                                witam,
                                                ja tez sie sie ciesze,ze wstałam:)
                                                • Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 09:43
                                                  te emocje z powodu
                                                  tak goracego powitania:)
                                                • mascotte Re: ja tam 05.04.02, 09:44
                                                  z emocji???
                                                  jaka wrażliwa osóbka z Ciebie:)
                                                  • Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 09:46
                                                    a tak,niestety:)
                                                    czy moze stety,według Ciebie?:)
                                                  • mascotte Re: ja tam 05.04.02, 09:51
                                                    wrażliwość to dobra cecha, tylko skąd nadciśnienie w tym wieku:)
                                                  • Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 09:58
                                                    cisnienie zazwyczaj jest w normie,
                                                    a takie skoki wskutek emocji
                                                    maja ozywcze działanie na organizm,zwłaszcza rano-
                                                    zamiast kawy-wejscie na forum:)
                                                    a mascotte wydaje mi sie nie zna mojego wieku,
                                                    ale moze tylko tak mi sie wydaje?:)
                                                  • mascotte Re: ja tam 05.04.02, 10:04
                                                    forum zamiast kawy? nie próbowałem
                                                    pewnie że nie zna, ale dowie się od wróżki )
                                                  • Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 10:18
                                                    ale z wrózkami roznie to podobno bywa
                                                    są profesjonalistki,ale i samozwanczych
                                                    sporo:)
                                                    cyganka,cyganka prawdę Ci powie....:))
                                                  • mascotte Re: ja tam 05.04.02, 10:29
                                                    cyganka! a skąd ja ją wezmę,
                                                    skoro wróżki nie wiedzą, a cyganek prawdziwych już nie ma, to proszę szybciutko
                                                    złożyć zeznanie w powyższej sprawie:)
                                                  • Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 10:36
                                                    tak jest,szefie!
                                                    aj,tak stanowczo to powiedziałes,
                                                    ze omal nie padła natychmiastowa odpowiedz:)
                                                    a wypadałoby przeciez pokrążyć wokół tematu,
                                                    pokokietowac
                                                    zaczynam:mascotte rocznik 1970,tak?:)cdn
                                                  • mascotte Re: ja tam 05.04.02, 10:46

> tak jest,szefie!
                                                    > aj,tak stanowczo to powiedziałes,
                                                    > ze omal nie padła natychmiastowa odpowiedz:)
                                                    > a wypadałoby przeciez pokrążyć wokół tematu,
                                                    > pokokietowac
                                                    > zaczynam:mascotte rocznik 1970,tak?:)cdn

jeeeeżu, to ja taki stary jestem,
                                                    ale wróćmy do tematu
                                                    proszę wypełnić poniższą ankietę:

płeć.............
                                                    wiek.............
                                                    miejsce zamieszkania.............
                                                    wykształcenie..................
                                                    miejsce pracy .......................
                                                    roczny dochód netto....................
                                                    nieruchomości.......................
                                                    ruchomości..........................
                                                    stan cywilny.......................
                                                    życiorys..............................
                                                    ..........................................
                                                    ..........................................
                                                    ...........................................
                                                    ...........................................
                                                    .........................................

hi, hi :)

• Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 10:50
                                                    > jeeeeżu, to ja taki stary jestem,
                                                    > ale wróćmy do tematu
                                                    > proszę wypełnić poniższą ankietę:
                                                    >
                                                    > płeć.............
                                                    > wiek.............
                                                    > miejsce zamieszkania.............
                                                    > wykształcenie..................
                                                    > miejsce pracy .......................
                                                    > roczny dochód netto....................
                                                    > nieruchomości.......................
                                                    > ruchomości..........................
                                                    > stan cywilny.......................
                                                    > życiorys..............................
                                                    > ..........................................
                                                    > ..........................................
                                                    > ...........................................
                                                    > ...........................................
                                                    > .........................................
                                                    >
                                                    > hi, hi :)
                                                    >

hm,ale mam jedno pytanie
                                                    zanim ewentualnie wypełnie te ankiete
                                                    po co??:)
                                                  • mascotte Re: ja tam 05.04.02, 10:53
                                                    ot tak se:)
                                                    zapomniałem dać iż ankieta bez foto będzie nieważna :)
                                                  • Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 10:57
                                                    :((
                                                    a przez chwile łudziłam się,
                                                    ze trafiłam,niczym 6 w totolotku,
                                                    na kogos kogo interesuje wnętrze,wnętrze kobiety
                                                    :))
                                                  • mascotte Re: ja tam 05.04.02, 11:00
                                                    wnętrze, i owszem interesująca sprawa,
                                                    ale ile można wyczytać z oczek:)
                                                  • Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 11:02
                                                    tu się zgodzę:)
                                                  • mascotte Re: ja tam 05.04.02, 11:07
                                                    dlatego też proszę o wypełnienie ankiety + foto:)
                                                  • Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 11:11
                                                    ale to"a tak se"
                                                    było zbyt słabo motywujące mnie
                                                    do podjecia sie wysiłku zliczenia
                                                    wszystkich moich ruchomosci i nieruchomosci:)
                                                  • mascotte Re: ja tam 05.04.02, 11:22
                                                    jak nie to nie prosił nie będę,
                                                    jednocześnie informuję - ankietkę można wypełnić wybiórczo:)
                                                    przypomnę ino, iż formularz składamy do godz 12:00 dnia dzisiejszego!
                                                    jeżeli ankietka nie będzie dostarczona do ww h pójdę do wróżki a ona mi dopiero
                                                    nagada:)
                                                  • Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 11:58
                                                    mascotte napisał(a):

> jak nie to nie prosił nie będę,
                                                    > jednocześnie informuję - ankietkę można wypełnić wybiórczo:)
                                                    > przypomnę ino, iż formularz składamy do godz 12:00 dnia dzisiejszego!
                                                    > jeżeli ankietka nie będzie dostarczona do ww h pójdę do wróżki a ona mi dopiero
                                                    >
                                                    > nagada:)

no i nie zdążyłam,
                                                    musiałam popracowac trochę,a tu juz 12 wybiła:(
                                                    a wiec teraz mój los w rękach wrózki...
                                                    wstępnie wszystkiemu zaprzeczam!:)

• mascotte Re: ja tam 05.04.02, 12:04
                                                    no i nagadała ho, ho czego to ja się nie dowiedziałem
                                                  • Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 12:10
                                                    pewnie rzeczy,których ja sama o sobie nie wiem:)
                                                    ale moze chociaz z wygladem trafiła,
                                                    brunetka,blondynka,ruda jestem?:)
                                                  • mascotte Re: ja tam 05.04.02, 12:18
                                                    no właśnie
                                                    zapomniałem zapytać jaka jesteś wewnątrz,
                                                    umaszczenie nie ma dla mnie znaczenia:)
                                                  • Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 12:23
                                                    no proszę,niespodziewana zmiana
                                                    zdania w przeciągu ok.godziny:)
                                                    moze wezmę się jednak za tę ankietę,
                                                    wybiórczo oczywiście,
                                                    skoro foto juz nie jest wymagane:)
                                                  • Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 12:26
                                                    zewnetrze nie ma znaczenia,
                                                    o wnetrze zapomniałes zapytac,
                                                    o co więc pytałes??:)
                                                  • mascotte Re: ja tam 05.04.02, 12:37
                                                    mam dobrą pamięć, ale krótką - zapomniałem:)
                                                  • mascotte Re: ja tam 05.04.02, 12:31
                                                    nie jest wymagane! Skarbie bez foto nie przyjmują ankiet, ale próbuj :)
                                                  • Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 12:51
                                                    mascotte napisał(a):

> nie jest wymagane! Skarbie bez foto nie przyjmują ankiet, ale próbuj :)

ja tez mam dobrą pamiec,ale krótką
                                                    i zapomniałam juz o co chodziło z tą ankietą
                                                    pracy szukam?miłosci?seksu?
                                                    przypomnij mi prosze:)
                                                  • mascotte Re: ja tam 05.04.02, 12:54
                                                    no właśnie,
                                                    czego moja perełka szuka:)
                                                  • Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 12:59
                                                    może niczego:)
                                                    tak sobie chce miło
                                                    z kims porozmawiać
                                                    moze byc taka odpowiedż ?:)
                                                  • mascotte Re: ja tam 05.04.02, 13:01
                                                    nie spodziewałem się innej, choć może:)
                                                  • Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 13:09
                                                    czy zawsze trzeba rozmawiac "po coś"?
                                                    konkretnie"po coś",a nie dla samej
                                                    przyjemnosci rozmowy,szefie?:)

a jaka odpowiedz była brana jeszcze pod uwagę?
                                                  • mascotte Re: ja tam 05.04.02, 13:14
                                                    ta rozmowa jest dla Ciebie przyjemnością? :)
                                                  • mascotte Re: ja tam 05.04.02, 13:15
                                                    za 30 min muszę spadać:(
                                                  • Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 13:24
                                                    mascotte napisał(a):

> za 30 min muszę spadać:(

ale w poniedziałek powrócisz chyba?:)
                                                  • Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 13:23
                                                    na rrrrrazie jest....:)
                                                  • mascotte Re: ja tam 05.04.02, 13:28
                                                    cieszę się :)
                                                  • Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 13:35
                                                    i oby tak dalej,tak?:)
                                                  • mascotte Re: ja tam 08.04.02, 07:28
                                                    oby, ciekawe co z tego wyniknie:)
                                                    z uprzejmością donoszę, iż przedłużono termin składania ankiet:)
                                                    dla wstydliwych!
                                                    istnieje możliwość przesłania formularza na adres : mascotte@poczta.gazeta.pl
                                                    kurcze znów poniedziałek, na szczęście oddali mi moją ukochaną płytę,
                                                    zasłucham się na śmierć:)
                                                  • Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 07:39
                                                    mascotte napisał(a):

> oby, ciekawe co z tego wyniknie:)
                                                    > z uprzejmością donoszę, iż przedłużono termin składania ankiet:)
                                                    > dla wstydliwych!
                                                    > istnieje możliwość przesłania formularza na adres : mascotte@poczta.gazeta.pl
                                                    > kurcze znów poniedziałek, na szczęście oddali mi moją ukochaną płytę,
                                                    > zasłucham się na śmierć:)

witam w(tu ziewnięcie i przeciągnięcie się)poniedziałek
                                                    znów??cotygodniowe deja vu brrr:)
                                                    wstydliwosc oonej na razie niezmienna
                                                    jesli chodzi o wypełnianie niektórych ankiet
                                                    a jakiez to płyty tak uzalezniajaco i morderczo
                                                    działają na mascotte?:)
                                                  • mascotte Re: ja tam 08.04.02, 07:58
                                                    To straszne co piszesz
                                                    w każdy poniedziałek jest tak samo?
                                                    a w inne dni tygodnia? Może to ja się powtarzam:)
                                                    Co tak działa, a no YELLO "baby" tak działa:)
                                                  • Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 08:05
                                                    mascotte napisał(a):

> To straszne co piszesz
                                                    > w każdy poniedziałek jest tak samo?
                                                    > a w inne dni tygodnia? Może to ja się powtarzam:)
                                                    > Co tak działa, a no YELLO "baby" tak działa:)

w kazdy poniedziałek do ok.9 jest tak samo,
                                                    potem pętla czasu przestaje działać:)
                                                    wiec jeszcze godzina...
                                                    chociaz nie,jest róznica,tydzien temu nie było
                                                    poranka z Tobą!
                                                    ja swoje deja vu przeżywam-dożywam na razie w ciszy
                                                    a u Ciebie muzyczka dość zakręcona:)
                                                  • mascotte Re: ja tam 08.04.02, 08:12
                                                    fakt trochę dziwna muzyka jak na te czasy, ale mi to odpowiada, słuchając innej
                                                    po chwili przestaje ją słyszeć:)
                                                    nie było poranka ze mną, no, no zawstydziłem się
                                                    mam rozumieć, że Czekałaś na poniedziałek:)
                                                  • Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 08:26
                                                    wnioski baaardzo śmiałe wysnułeś na podstawie moich wypowiedzi
                                                    ale zauważ,ze nie dodałam-zbyt daleko idące...:)
                                                    i niech mascotte nie udaje zawstydzonego!
                                                    to przeciez domena oonej:)

• mascotte Re: ja tam 08.04.02, 08:39
                                                    nie udaje, bo i po co, a oona to niby taka wstydliwa? fakt na ankietkę nie
                                                    odpowiada:)
                                                    czy to są śmiałe wnioski, jakie wysuwam? być może, aczkolwiek nie na pewno, w
                                                    dodatku wniosek miał, mieć formę pytania, a jak wyszło wszyscy widzieli:)
                                                  • mascotte Re: ja tam 08.04.02, 09:02
                                                    nie ma ankietki na skrzynce buu :(
                                                  • Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 09:09
                                                    mascotte napisał(a):

> nie ma ankietki na skrzynce buu :(

hihi:)
                                                    dzięki za pomaganie mi w tworzeniu image'u
                                                    trudnej do zdobycia twierdzy:)
                                                    najpierw WSZYSCY widzieli tamto,
                                                    mogli zwątpić,
                                                    teraz widzą to i moje akcje rosną:)
                                                  • mascotte Re: ja tam 08.04.02, 09:16
                                                    po wzlotach są upadki, dodam tylko że zawsze,
                                                    sprzedam oonej akcje jak jeszcze trochę wzrosną bo potem będzie hi, hi
                                                    nie ładnie tak się naśmiewać z buczącego mascotte:)

• Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 09:27
                                                    ups,zapomniałam na moment,
                                                    ze nie wolno wznosic sie za wysoko,
                                                    odleciałam,ale juz wracam na ziemię,pokornieję,
                                                    z buczącego mascotte się nie śmieję,
                                                    to takie...no,usmiechanie się do niego było:)
                                                    czy dobrze się pokorniutkie
                                                    juz teraz cielątko wybroniło?:)

buu,ja nie chcę trafic na giełdę,
                                                    tam krzyczą,na filmach widziałam,
                                                    a u mnie taka przyjemna silence wokół.....:)
                                                  • mascotte Re: ja tam 08.04.02, 09:37
                                                    dobrze? bardzo dobrze!
                                                    biorę Cię na obrońcę, jak już sztucznie wywinduję Twoje akcje,
                                                    będzie mi takowa obrończyni bardzo pomocna :)
                                                  • Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 09:57
                                                    wiesz,a ten pomysł,ze sztucznym windowaniem
                                                    moich akcji...
                                                    hm,jakby sie tak nad nim zastanowic...niezły!
                                                    bo tak:wspólnie,w cichej zmowie,pracujemy na ten wzrost,
                                                    potem Ty je sprzedajesz,
                                                    masz z tego kupę forsy,porywasz mnie prawowitemu włascicielowi,
                                                    który jeszcze nie zdążył sie mną nacieszyc
                                                    i uciekamy razem w jakis interesujący odległy rejon swiata
                                                    Czysty zysk dla Ciebie:masz masę pieniedzy i mnie,MNIE!
                                                    Ty wiesz,co to znaczy???ano nie wiesz...,
                                                    ankietki przeciez nie dostałes wciąż:(
                                                    :)
                                                  • mascotte Re: ja tam 08.04.02, 10:31
                                                    windowanie cen tak, kidnaping nie, ktoś kto się Tobą jeszcze nie nacieszył z
                                                    pewnością zaciekle będzie szukał, a jak już znajdzie, to dopiero będzie :)
                                                    wciąż czekam na a....ę
                                                  • Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 10:52
                                                    ha,tchórzysz!
                                                    no dobrze,przyjmijmy wersję,że masz opory natury moralnej.
                                                    A cóż to za kidnaping,kiedy ofiara sama go proponuje,
                                                    to tak jak...no,domyslasz sie chyba o czym mysle:)
                                                    Noooo,ale gdybyś otrzymał rzeczoną ankietkę....+foto oczywiscie
                                                    wszelkie opory i wahania,moralne,etyczne,
                                                    tudziez wszelkie pozostałe zniknęłyby
                                                    w przeciągu sekundy!hihi:)
                                                  • mascotte Re: ja tam 08.04.02, 11:01
                                                    jaka pewność siebie
                                                    no dobrze niech będzie, prawie mnie przekonałaś
                                                    jeszcze tylko jedna drobnostka, a mianowicie ankietka:)
                                                  • Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 11:20
                                                    tfu,przecież miałam byc wstydliwa,skromna i pokorna,
                                                    a tu sie jakas pewnosc siebie nadmierna
                                                    na plan pierwszy uparcie wybija:)

• mascotte Re: ja tam 08.04.02, 11:26
                                                    uparcie? nie ująłbym tak tego
                                                    raczej zaniedbanie, lekceważenie obowiązków itp
                                                    w związku z notorycznym niedotrzymywaniem terminu przesłania ankiety, udzielam
                                                    Pani upomnienia ustnego w formie pisemnej, bez wpisania (puki co)do akt:)
                                                    i jak może być :)
                                                  • Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 11:47
                                                    hihi,zaniedbanie i lekcewazenie obowiazków to
                                                    ostatnio zdaje sie moja specjalnosc
                                                    i po ubiegłotygodniowej naganie w formie pisemnej z wpisaniem do akt łącznie
                                                    dzisiejsze ustne upomnienie...niewiele mnie wzrusza,sam rozumiesz:)
                                                    musisz siegnac po ostrzejsze srodki perswazji
                                                    a ja sobie wreszcie przerwałam błogą ciszę,
                                                    włączyłam radyjko,na szczescie uchowała sie
                                                    jeszcze jedna stacja radiowa,grająca muzykę,
                                                    która potrafi przykuc uwagę,
                                                    a nie przeleciec tylko z uszka do uszka:)

• mascotte Re: ja tam 08.04.02, 11:55
                                                    I tu mamy powód,
                                                    to dlatego tak długo czekam na ankietkę i nie tylko
                                                    Przykuta jesteś jak niewolnica do radyja hi, hi:)
                                                    Szkoda tylko, że ja nie mogę nikogo przykuć do.....
                                                    mogłoby być ciekawie
                                                    jak już Cię porwę, to wypróbujemy przykuwani do........ uwagi:)
                                                  • Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 12:04
                                                    ?!
                                                    ja myslałam,ze Ty jestes grzeczna mascotte'ka
                                                    a widzę,że hm,ciekawe mysli zaczynają Ci chodzić po głowie
                                                    kiedy sie malutkiej inspiracji dostarczy Twojej wyobrazni:)
                                                  • mascotte Re: ja tam 08.04.02, 12:15
                                                    oona myśli, że mi chodzi po głowie?
                                                    wcale nie po głowie tylko po kuchni:)
                                                  • Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 12:17
                                                    a co ma kuchnia do wiatraka?:)
                                                  • mascotte Re: ja tam 08.04.02, 12:27
                                                    tylko tyle, że ciągle te same czynności w niej się wykonuje, no prawie te same
                                                    nawiasem mówiąc, to do wiatraka nikogo bym nie przykuł,
                                                    już widzę ile wtedy byłoby biegania:)
                                                  • Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 12:33
                                                    mascotte jest leniwy:)))
                                                  • mascotte Re: ja tam 08.04.02, 12:36
                                                    a oona po czym wnioskuje, że jest leniwy
                                                  • Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 12:43
                                                    biegac nie lubi:)
                                                  • mascotte Re: ja tam 08.04.02, 12:47
                                                    eeetam
                                                    a za czym mam biegać?, rowów też nie lubię kopać i niby z tego powodu mam być
                                                    leniwy? coś tu nie gra, nie możesz się skupić czy cu?:)
                                                  • Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 12:55
                                                    faktycznie,trochę się rozproszyłam:)
                                                  • mascotte Re: ja tam 08.04.02, 12:57
                                                    no! to proszę się skupić na jednym:)
                                                  • Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 13:06
                                                    teraz ja pojde do wrozki,
                                                    poprosic o poradę,na którym:)
                                                  • mascotte Re: ja tam 08.04.02, 13:12
                                                    fakt, trzeba iść do wróżki
                                                  • Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 13:20
                                                    no chyba,ze Ty wypełnisz pewną ankietkę...:)
                                                    moze obejdzie sie bez jej pomocy wtedy
                                                  • Gość: mascotte Re: ja tam IP: 172.30.19.* 08.04.02, 13:28
                                                    oczywiście, że wypełnię:)
                                                  • Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 13:37
                                                    hmmmm...:)
                                                  • Gość: Mis Re: ja tam IP: 172.30.19.* 08.04.02, 13:42

> hmmmm...:)

nie, hmmm tylko bardzo proszę o ankietkę bo spadam do domku:)

• Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 13:48
                                                    wciąż zbyt zawstydz-oona:)
                                                  • mascotte Re: ja tam 09.04.02, 06:02

> wciąż zbyt zawstydz-oona:)

zupełnie bez powodu, oona jest zawstydzona :)
                                                  • Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 08:40
                                                    teraz jest przeraz-oona!
                                                    co mascotte robi w pracy o 6.02???
                                                    przymus czy pracoholizm?:)
                                                  • mascotte Re: ja tam 09.04.02, 08:46
                                                    ja tak zawsze :)
                                                  • Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 08:48
                                                    i jeszcze się usmiecha!...zgrrrroza:))
                                                  • mascotte Re: ja tam 09.04.02, 08:52
                                                    uśmiech i 6 rano mam w angażu :)
                                                  • Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 08:57
                                                    teraz rozumiem:)
                                                    ten przymusowy usmiech to
                                                    nawet widzę oczyma wyobrazni,
                                                    przyśnić sie może,
                                                    zwłaszcza ten z godziny 6.02:)
                                                  • mascotte Re: ja tam 09.04.02, 09:00
                                                    mi się nic nie śni, bo nie ma kiedy
                                                    wstaje o 4 :(
                                                  • Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 09:04
                                                    nie masz czego załowac
                                                    ten Twój wymuszony usmiech o szóstej rano
                                                    to koszmar senny musi byc,coo?:)
                                                    zdaje sie,ze masz do pracy daleko
                                                    skoro wstajesz tak wczesnie,
                                                    czy moze dwugodzinne medytacje odbywasz co rano?:))
                                                  • mascotte Re: ja tam 09.04.02, 09:22
                                                    ha, ha
                                                    myślę co zrobić, ażeby nic nie robić i zarobić
                                                    jak dotąd nic mi z tego nie wychodzi
                                                    jakiś niezdara jestem czy co :)
                                                  • Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 09:26
                                                    moze po prostu
                                                    dwie godziny to za krótko?:)
                                                    zwiększyć,zwiększyć!
                                                  • mascotte Re: ja tam 09.04.02, 09:33
                                                    Zwiększyć, przyspieszyć skąd ja to znam:(
                                                  • Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 09:36
                                                    hihi,
                                                    mam zgadywac?:)
                                                  • mascotte Re: ja tam 09.04.02, 09:41
                                                    eeetam
                                                    zbyt proste i oczywiste, ale próbuj
                                                    była oona u wróżki :)

• Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 12:17
                                                    ankiete mi obiecał wypełnić
                                                    to nie szła:)
                                                  • mascotte Re: ja tam 09.04.02, 12:29
                                                    Jak znajdzie chwilę to wypełni:)
                                                  • Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 12:35
                                                    łał,stówkę zaoszczędzę,
                                                    czy tez ile tam kosztuje wizyta
                                                    u renomowanej wrózki:)
                                                  • mascotte Re: ja tam 09.04.02, 13:12
                                                    No nie wiem czy zaoszczędzisz
                                                    nie mam co wypełnić:)
                                                  • Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 13:17
                                                    albo spróbuje powalczyc
                                                    z wrodzoną kobiecą ciekawością
                                                    i zadowolę sie tymi niedomówieniami
                                                    i domysłami:)
                                                    a wyobrazni mi nie brakuje...:)
                                                  • mascotte Re: ja tam 09.04.02, 13:24
                                                    nie zapominaj o kobiecej intuicji :)
                                                  • Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 13:29
                                                    to podstawa:)
                                                  • mascotte Re: ja tam 09.04.02, 13:34
                                                    Fakt, tylko czego?
                                                    może trafnych decyzji:)
                                                  • Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 13:41
                                                    ach,tylko jest jeden mały problem-ten
                                                    brak certyfikatu na jej niezawodnosc:)
                                                  • mascotte Re: ja tam 09.04.02, 13:46
                                                    Mogę takowy wystawić:)
                                                  • Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 13:53
                                                    zaczynam zastanawiac sie,gdzie pracujesz-
                                                    gdzies,gdzie sie certyfikaty niezawodności kobiecej intuicji wystawia??:)
                                                  • mascotte Re: ja tam 10.04.02, 06:04
                                                    w certyfikatowni, na 2 piętrze:)
                                                  • mascotte Re: ja tam 10.04.02, 09:41
                                                    ?
                                                  • Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 10:40
                                                    było ministerstwo dziwnych kroków,
                                                    moze byc i,dajmy na to,
                                                    komórka w Urzędzie Miejskim
                                                    ds.wydawania dziwnych certyfikatów:)
                                                  • mascotte Re: ja tam 10.04.02, 10:49
                                                    było? to juz nie ma?
                                                  • Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 11:40
                                                    jesli tv powtórzy
                                                    Latajacy Cyrk Monthy Pythona
                                                    to znowu bedzie:)
                                                    ciekawe na co jeszcze wasza certyfikatornia
                                                    wystawia certyfikaty?:)
                                                  • mascotte Re: ja tam 10.04.02, 11:43
                                                    na wszystko :)
                                                  • Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 12:39
                                                    czyli potwierdzasz tym samym,
                                                    ze jednak nie ma granic absurdu?:)
                                                  • mascotte Re: ja tam 10.04.02, 12:43
                                                    absurd? skąd to, to nie ma granic
                                                    na wszystko można wydać koncesje czy certyfikat:)
                                                  • Gość: oona Re: ja tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 12:46
                                                    niestety!
                                                    a moze stety,jest sie przynajmniej z czego pośmiać-
                                                    pod warunkiem,ze nie jest się samemu ofiarą
                                                    jakichs durnowatych przepisów,zakazów,czy nakazów:)
    • saqqara Re: ja tam 04.04.02, 10:20
      to jesli nie szukasz proponuje watek: a ja dzis gubie... itd;)
      • mascotte Re: ja tam 04.04.02, 10:37
        wampierku a Ty szukasz
        • Gość: dzyt Re: ja tam IP: 80.48.251.* 04.04.02, 10:38
          zawsze świeżej krwi nie wiesz?
          • saqqara Re: ja tam 04.04.02, 10:42
            swiezej krwi i swiezego mieska;)
            • mascotte Re: ja tam 04.04.02, 10:47
              zawsze do usług :)
              • saqqara Re: ja tam 04.04.02, 10:59
                a jak swieze miesko jestes? o krwe nie pytam, wiem ze jest ok;)
                • mascotte Re: ja tam 04.04.02, 11:16
                  1970 :)
                  • saqqara Re: ja tam 04.04.02, 11:31
                    hm :))) swieze miesko z wlasciwym temrinem przydatnosci.
                    • mascotte Re: ja tam 04.04.02, 11:50
                      przydatności? a do czego jeśli można?
                      • saqqara Re: ja tam 04.04.02, 12:23
                        do uzytku:)
                        • mascotte Re: ja tam 04.04.02, 12:48
                          proszę używać zgodnie z instrukcją obsługi ( towar macany należy do nacanta i
                          nie podlega zwrotowi, znaczy się - widziały gały co brały ) :)
                          • saqqara Re: ja tam 04.04.02, 13:03
                            najgorsze jest to ze galy nie widzialy, co braly;)
                            • mascotte Re: ja tam 04.04.02, 13:06
                              teraz! teraz to nie ma takich wymówek
                              jak nie widziały to zobaczą :)
                              • saqqara Re: ja tam 04.04.02, 13:10
                                za dnia to mam klopoty z patrzeniem, po ciemku widze znacznie lepiej;)
                                • Gość: mascotte Re: ja tam IP: 172.30.19.* 04.04.02, 13:47
                                  w ciemnościach nie widać mnie:)
                                  • saqqara Re: ja tam 04.04.02, 14:07
                                    wazne, ze mnie byloby widac :)
                                    • mascotte Re: ja tam 05.04.02, 08:12
                                      to jest najważniejsze wampierku :)
                                      • saqqara Re: ja tam 05.04.02, 09:50
                                        najwazniejsze jest to ze masz dobra krew:) a ja dobrze widze w ciemnosci.
                                        • mascotte Re: ja tam 05.04.02, 10:09
                                          no to zapraszam na kolację:)
                                          • saqqara Re: ja tam 05.04.02, 10:24
                                            ze sniadaniem?:)
                                            • mascotte Re: ja tam 05.04.02, 10:31
                                              yes:)
                                              • saqqara Re: ja tam 05.04.02, 10:55
                                                krotko, zwiezle i na temat, to lubie:)
                                                • mascotte Re: ja tam 05.04.02, 10:57
                                                  a ja Ciebie
                                                  • saqqara Re: ja tam 05.04.02, 11:00
                                                    wiem, bo mnie sie nie lubic nie da:)
                                                    ps. i vice versa.
                                                  • mascotte Re: ja tam 05.04.02, 11:24
                                                    nie da! nie lubić! ta po co siadanko hi, hi:)
                                                  • saqqara Re: ja tam 05.04.02, 11:58
                                                    a taki kaprys mialam:) a poza tym warto zawsze sprobowac;)
                                                  • mascotte Re: ja tam 05.04.02, 12:00
                                                  • mascotte Re: ja tam 05.04.02, 12:03
                                                    nie ma co wampierku próbować, jam już jest wypróbowany:)
                                                  • saqqara Re: ja tam 05.04.02, 12:20
                                                    to prosze o referencje, sprawdze u zrodla:)
                                                  • mascotte Re: ja tam 05.04.02, 12:34
                                                    no to wpadłem, nie wiem od kogo wziąć referencje,
                                                    chyba że od żonki:)
                                                  • saqqara Re: ja tam 05.04.02, 12:53
                                                    moze byc :)
                                                  • mascotte Re: ja tam 05.04.02, 12:56
                                                    jak tak, to proszę wystąpić o referencje drogą służbową, ja od tego umywam
                                                    rączki :)
                                                  • saqqara Re: ja tam 05.04.02, 13:02
                                                    to namiary na zonke poprosze:)
                                                  • mascotte Re: ja tam 05.04.02, 13:08
                                                    zapomniałem, jaki jest do niej nr tele :(
                                                  • saqqara Re: ja tam 05.04.02, 13:42
                                                    uuuuuu, nieladnie, nieladnie:)
                                                    to moze referencje od kogos innego? moze jakis inny wampek?
                                                  • mascotte Re: ja tam 08.04.02, 07:20
                                                    jestem wiernym małżonkiem, dlatego nie wiem skąd miałbym wziąć referencje,
                                                    musisz polegać na moim słowie:)
                                                    Zapraszam na śniadanko,
                                                    rozumiem ze ma być to co zwykle:)
                                                  • saqqara Re: ja tam 08.04.02, 09:11
                                                    mam uwierzyc na slowo? zastanowie sie;)

na sniadanie to co zwykle, tylko pobiegaj troche, bedzie krew cieplejsza bo
                                                    zimno jest;)
                                                  • dzyt Re: ja tam 08.04.02, 09:16
                                                    zaczynasz tracić mieno pocatkującego Wampirka hi,hi
                                                  • saqqara Re: ja tam 08.04.02, 09:20
                                                    juz jestem wampek ze specjalizacja I-go stopnia, umiem robic upuszczanie krwi
                                                    bez konsekwencji w postaci przegryzionego gardla;)
                                                  • dzyt Re: ja tam 08.04.02, 09:25
                                                    od dzisiaj rozpoczyna się kurs na 2 stopień wampirowego wtajemniczenia :))
                                                  • mascotte Re: ja tam 08.04.02, 09:20
                                                    mogę poruszać palcem w bucie,
                                                    biegać nie będę bo jestem w pracy - jak by to wyglądało:)
                                                  • dzyt Re: ja tam 08.04.02, 09:24
                                                    joging jest w modzie :)))
                                                  • mascotte Re: ja tam 08.04.02, 09:26
                                                    na powietrzu, nie na holach:)
                                                  • saqqara Re: ja tam 08.04.02, 09:28
                                                    czy ja sie bede do tego rozruszanego w bucie palca przysysac???;)
                                                    sorka, ale sie dzisiaj nie schylam...

kurs II-go stopnia zaczal sie w niedziele, jestem na etapie odszukiwania zyl na
                                                    nadgarstkach. idzie mi niezle, tylko modele do cwiczen sie koncza. material
                                                    taki nietrwaly, rwa sie strasznie;)
                                                  • mascotte Re: ja tam 08.04.02, 09:39
                                                    kochany wampierku
                                                    w paliuchy nie gryzą dobrze wychowane wampierki
                                                    to chyba gorsze od biegania po korytarzach:)
                                                  • saqqara Re: ja tam 08.04.02, 09:49
                                                    dobrze wychowane wampierki gryza gdzie popadnie. dzisiaj jednak glowa mnie boli
                                                    zatem nie bede sie schylac, poruszaj czescia ciala umieszczona troche wyzej i
                                                    pospiesz sie, glodna jestem;)
                                                  • mascotte Re: ja tam 08.04.02, 09:56
                                                    jak Cię główka boli to nie dobrze, przybywaj szybko, zrobię okład na bolącą
                                                    część ciała,
                                                    może po drodze coś jeszcze rozboli,
                                                    z chęcią zrobię okoładziki we wskazanych miejscach:)
                                                  • saqqara Re: ja tam 08.04.02, 09:59
                                                    wyglada mi to na zaproszenie do zabawy w pana doktora;))))
                                                  • mascotte Re: ja tam 08.04.02, 10:32
                                                    :) bo to jest zaproszenie do.........
                                                  • saqqara Re: ja tam 08.04.02, 10:51
                                                    do... tanca z szablami?;)
                                                  • mascotte Re: ja tam 08.04.02, 11:03
                                                    z szablami? ależ skąd na rurce, moja droga, na rurce:)
                                                  • saqqara Re: ja tam 08.04.02, 11:10
                                                    wampki na rurce nie sypiaja, wola lozko;)
                                                  • mascotte Re: ja tam 08.04.02, 11:13
                                                    a ja myślałem, że w piórniku,
                                                    znaczy się w trumienkach - takich gustownych:)
                                                  • saqqara Re: ja tam 08.04.02, 11:46
                                                    w trumienkach tez, ale lozeczkiem nie gardze, szczegolnie jesli ofiara nie jest
                                                    zgrzybialy staruch;)
                                                  • mascotte Re: ja tam 08.04.02, 11:49
                                                    zgrzybiały to może i nie,
                                                    a staruch w zależności dla kogo:)
                                                  • saqqara Re: ja tam 08.04.02, 12:02
                                                    czyli dzis nie grozi mi spanie w piorniczku?:)
                                                  • mascotte Re: ja tam 08.04.02, 12:11
                                                    jasna sprawa, jest tylko mały problem
                                                    co noc mam stałą lokatorkę w łóżeczku,
                                                    to taka lokatorka z urzędu:)
                                                  • dzyt Re: ja tam 08.04.02, 13:16
                                                    mascotte napisał:

> co noc mam stałą lokatorkę w łóżeczku, to taka lokatorka z urzędu:)
                                                    dzielisz łoże z kontrolą skarbową? hi,hi :))))))))
                                                  • Gość: mascotte Re: ja tam IP: 172.30.19.* 08.04.02, 13:33
                                                    dzyt napisał(a):

> mascotte napisał:
                                                    >
                                                    > > co noc mam stałą lokatorkę w łóżeczku, to taka lokatorka z urzędu:)
                                                    > dzielisz łoże z kontrolą skarbową? hi,hi :))))))))

mało powiedziane, nie tylko skarbowa, ale i moralna, etyczna itp
                                                    długo by wymieniać, a na to szkoda czasu:)

• dzyt Re: ja tam 09.04.02, 08:58
                                                    Gość portalu: mascotte napisał:

> mało powiedziane, nie tylko skarbowa, ale i moralna, etyczna itp
                                                    > długo by wymieniać, a na to szkoda czasu:)

a na ZUSach też się zna cio?
                                                  • mascotte Re: ja tam 09.04.02, 09:25
                                                    takich RMUA itp tyż :)
                                                  • Gość: dzyt Re: ja tam IP: 80.48.251.* 09.04.02, 12:36
                                                    napisi mi "małpę" o sobie :)))
                                                    tak tyćkę więcej o tych ZUSach hi,hi :))
                                                  • mascotte Re: ja tam 09.04.02, 13:08
                                                    @ o mnie :)
                                                  • dzyt Re: ja tam 10.04.02, 08:35
                                                    ja bardzo "ściałabym" i juź ciekalu ... :)))
                                                  • mascotte Re: ja tam 10.04.02, 08:50
                                                    mam tylko zwierzaki :)
                                                  • dzyt Re: ja tam 10.04.02, 10:19
                                                    zio juź dostałam teraź ścię ćoś inkszego :)
                                                  • mascotte Re: ja tam 10.04.02, 10:47
                                                    na przikład
                                                    co by chciala:)
                                                  • dzyt Re: ja tam 10.04.02, 11:36
                                                    miejla, miejla, miejla
                                                    z info o You :)
                                                  • mascotte Re: ja tam 10.04.02, 11:41
                                                    mam wysłać CV ???
                                                  • dzyt Re: ja tam 10.04.02, 11:45
                                                    tak jakby hi,hi

możesz pominąć zakłady pracy hi,hi
                                                  • dzyt Re: ja tam 10.04.02, 11:46
                                                    aaaaaaa!!!!!!!!!!
                                                    nie zapomnij o fotce *,-)
                                                  • mascotte Re: ja tam 10.04.02, 11:54
                                                    foto juź wysla:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka