Dodaj do ulubionych

Szukam Ciebie, nieznajomy....

IP: *.chrzastawa.sdi.tpnet.pl 03.09.04, 10:17
W poszukiwaniu straconego szczęścia rozglądam się wokół siebie już od kilku
miesięcy. Nie zadbałam o miłość, która odeszła. Ale dzięki temu wiem, co
robić, by ten błąd nie powtórzył się. Może to właśnie Ty staniesz się moim
przyjacielem? Na dobre i na złe :):):)
Obserwuj wątek
    • Gość: Biker Re: Szukam Ciebie, nieznajomy.... IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / *.kghm.pl 03.09.04, 10:26
      Zgadzam sie tylko powiedz jaki masz email:o)
      • justyna36 Re: Szukam Ciebie, nieznajomy.... 03.09.04, 10:38
        Bikerku, czy musisz byś taki bezpośredni? Ja jestem starsza pani z zasadami,
        cokolwiek anachronicznymi. Wolałabym nie ujawniać moich tajemnic (czytaj
        emaili) tak od razu.....:):)
        • yamamoto Re: Szukam Ciebie, nieznajomy.... 03.09.04, 10:51
          szanuje zasady i przenosze sie na priv: :o))
    • Gość: hmm Re: Szukam Ciebie, nieznajomy.... IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 03.09.04, 20:14
      ja dbałem, a miłość i tak odeszła; wiem ciężko w to uwieżyć, ale takie rzeczy
      sie zdarzają, nie ma recepty na miłość; hmm i co tu robić, czy dalej szukać?
    • Gość: Tecumseh Re: Szukam Ciebie, nieznajomy.... IP: 62.233.170.* 04.09.04, 20:25
      hmmm, szukasz przyjaciela? ... może ja? ... jeśli nie szukasz faceta do łóżka,
      lecz po prostu kogoś do pogadania, ot takiej zwykłej przyjaźni to ... może ja?
      pozdrawiam
    • mr.sulivan Re: Szukam Ciebie, nieznajomy.... 04.09.04, 20:32
      Znalazlas.Jestem nieznajomy,ale czy to to co chcialas?
      • Gość: tess Do Tecumseha i mr Sulivana IP: *.chrzastawa.sdi.tpnet.pl 06.09.04, 09:03
        Nie do końca mr. sulivan. Raczej potrzebny jest mi tzw. "męski element", taki
        jak poprzednik, który pogada i wytłumaczy zawiłości męskiej osobowości (ten rym
        to przypadek, wybaczcie). Prawda jest taka, że wprost z rodzinnego domu
        trafiłam w objęcia chłopaka, potem męża. I, o święta naiwności, starałam się
        byc dobrą żoną. A jednak nie udało się. A ponieważ nie lubię popełniać dwa razy
        tych samych błędów, dlatego chętnie posłucham, jacy są mężczyźni. I odpowiada
        mi anonimowość internetu, bo ta szczerość jest często w prawdziwym życiu nie do
        osiągnięcia.
        • Gość: men Re: Do Tecumseha i mr Sulivana IP: *.blt.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 01:33
          Spelniam wszystkie warunki łącznie z tym najważniejszym - jestem anonimowy;-)
          Napisz do mnie.
    • Gość: yorg Re: Do "tess" IP: *.crowley.pl 07.09.04, 10:43
      szanuje Twoją wypowiedź "tess" ale coś tutaj się niezgadza, raz piszesz, że nie
      zadbałaś o swoją miłość, drugim razem że się starałaś być dobrą żoną. Wybacz
      ale moim zdaniem to takie "masło maślane", a może szukamy i naprawdę nie wiemy
      czego. Jeszcze jedno piszesz o obserwacji przez siebie wokół, o byciu mężatką
      a jednak prosisz o radę w sprawie mężczyzn........????? - ech
      pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka