men_ 06.04.02, 22:41 Z braku laku może być nawet X :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mario2 Re: Mam ochotę komuś dowalić :)))) 06.04.02, 22:42 Menik- ja sluze! A co moze sie boisz? :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: Mam ochotę komuś dowalić :)))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 22:45 men ile samobójstw już popełniłeś ten sposób? mam już dość służenia za Twój stryczek, gilotynę i arszenik Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Mam ochotę komuś dowalić :)))) 06.04.02, 22:46 tym razem lapka na szczury? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Mam ochotę komuś dowalić :)))) X 06.04.02, 22:49 Twój lęk przed zalogowaniem .. A co na to lekarz ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: Mam ochotę komuś dowalić :)))) X IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 22:53 lęk przed zalogowaniem???? a co, chcesz do mnie napisać??? mam kilka skrzynek, ale forum nie służy mi do zapraszania do korespondencji, więc po co? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Mam ochotę komuś dowalić :)))) 06.04.02, 22:46 Ty, Ciebie się boję jak zeszłoroczny śnieg :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Mam ochotę komuś dowalić :)))) 06.04.02, 22:48 czy snieg zeszloroczny jest taki grozny? Albo Ty masz dzisiaj zdolnosci percepcji mocno ograniczone? :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: Mam ochotę komuś dowalić :)))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 22:50 widziałeś, mario? jaki bałwan! :))) uwielbiam mena za to podkładanie się! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Mam ochotę komuś dowalić :)))) 06.04.02, 22:51 Tak - robi to z duzym wdziekiem :o)) Taka forumowa orkiestra z Titanica Gra chociaz sie topi :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: Mam ochotę komuś dowalić :)))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 22:51 ludzie sie boja roznych rzeczy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: Mam ochotę komuś dowalić :)))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 22:53 kobiety raczej sniegu sie nie boja :) moze man ma jakies zle wspomnienia? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Mam ochotę komuś dowalić :)))) 06.04.02, 22:54 przeciez wiesz, ze jemu sie wszystko z biala chusteczka kojarzy :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: Mam ochotę komuś dowalić :)))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 22:55 pani yessko jak tam najnowsza wersja ICQ Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Mam ochotę komuś dowalić :)))) 06.04.02, 22:58 pani yessinka zawsze, tylko seek you xpoverku:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess panie xp IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 22:59 a nie wiem :) ciagle jej nie mam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 masz meniku problemy z rozladowaniem napiecia 06.04.02, 22:54 milosnego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: masz meniku problemy z rozladowaniem napiecia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 22:55 podobno na to dobre sa pompki :) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Yessika 07.04.02, 13:56 Ale te pompki to samemu czy we dwoje ?:)) Gość portalu: yess napisał(a): > podobno na to dobre sa pompki :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: masz meniku problemy z rozladowaniem napiecia 06.04.02, 22:55 nie sadze- bawi sie w Adama Slodowego :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp hm IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 22:58 a men co na to wszystko? już padł!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: hm IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 23:01 poszedl szukac sniegu :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: hm 06.04.02, 23:04 Ty, byleby na lyzwach po Wisle nie chcial jezdzic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: hm IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 23:05 piękna idea! o bałwanie, który poszedł szukać śniegu!.. jakby chciał istnieć! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: hm 07.04.02, 13:50 Ty za to masz Qrwa, talent w biciu .., piany ? Gość portalu: xp napisał(a): > piękna idea! > > o bałwanie, który poszedł szukać śniegu!.. > > jakby chciał istnieć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Mam ochotę komuś dowalić :)))) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.02, 23:52 Dobry wieczór.:) Jestem monotematyczna... wciąż fruwam. :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Mam ochotę komuś dowalić :)))) IP: *.proxy.aol.com 07.04.02, 00:27 men_ napisał(a): > Z braku laku może być nawet X :))) ja tez:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Tobie Messyjko to co najwyżej 07.04.02, 13:33 w pe, ale tak czule i delikatnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Tobie Messyjko to co najwyżej 07.04.02, 13:54 Zalozysz jej kolczatke i bedziesz nahajka tluc? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Tobie Messyjko to co najwyżej 07.04.02, 13:55 A fe, Ty ........, A Ty to tak z książek wszystko wiesz, hę ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Tobie Messyjko to co najwyżej 07.04.02, 14:09 wystarczy mi obserwacja Ciebie :o) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Ja tam wole tradycyjnie, 07.04.02, 14:11 czasami :))) p.s.: piszesz moja biografię ??? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Ja tam wole tradycyjnie, 07.04.02, 14:15 juz napisalem- wyszlo polowe kartki A4 Wiekszosc to cytaty tematow z Forum :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Ja tam wole tradycyjnie, 07.04.02, 14:16 Notowałeś imiona, komplementy dla Pań ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Ja tam wole tradycyjnie, 07.04.02, 14:20 Ograniczylem sie do tematow zakladanych przez Ciebie watkow :o)) Zmienialem tylko nicki adorowanych pan :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Ja tam wole tradycyjnie, 07.04.02, 14:23 Wiesz, to tak jak starą (nie mylic z wiekiem:), dobrą klasyka - zawsze sie do niej wraca :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Ja tam wole tradycyjnie, 07.04.02, 14:27 Wlasnie widze w Twojej tworczosci duzo z Pana Samochodzika. Musisz czesto do tych lektur wracac :o) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Ja tam wole tradycyjnie, 07.04.02, 14:28 Lepszy juz pan samochodzik, niz np. Pan Twardowski - chociaz z tym cyrografem ..:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Ja tam wole tradycyjnie, 07.04.02, 14:32 Wiem Meniku. Moge Ci nawet pozyczyc Tomka na wojennej sciezce i Tomka wsrod lowcow glow. Nie bedzie za trudne? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Ja tam wole tradycyjnie, 07.04.02, 14:34 E tam, za dużo tam polityki ..:)) Może cos ze Starowicza lub dr. Wisłockiej ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Ja tam wole tradycyjnie, 07.04.02, 14:38 Menik- a seria Poczytaj mi mamo nie bedzie odpowiednia. Na te inne lektury masz jeszcze czas meniku. Zacznij od Zycia sexualnego dzikich! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Ja tam wole tradycyjnie, 07.04.02, 15:01 Wolałem prenumeratę MISia kiedyś ! A qwa, tamte kiedy zacznę czytać ???:)) No, no - seks dzikich - faktycznie pamietam taka ksiązeczke ze szkoły średniej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Ja tam wole tradycyjnie, 07.04.02, 15:22 Men- niewazne co pamietasz. Pozostales na poziomie Swierszczyka. Na Swiat Mlodych sie juz nie zalapales? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Ja tam wole tradycyjnie, 07.04.02, 16:05 Swiat Młodych to juz była wielka polityka !!!!! Wolałem faktycznie świerszczyki, tylko nie znałem angielskiego i tylko obrazki oglądałem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Ja tam wole tradycyjnie, 07.04.02, 16:07 I tak juz do dzisiaj zostalo! Men jakie masz tapety w domu? Tylko nie mow, ze obspermione- to juz wiem :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Ja tam wole tradycyjnie, 07.04.02, 16:08 Ty cmoku !!!!!!:)) Nie mam tapet, O !:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Ja tam wole tradycyjnie, 07.04.02, 16:10 To strzykasz besposrednio na sciane- czy w posciel? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Ja tam wole tradycyjnie, 07.04.02, 16:12 A Ty kurde, cos taki ciekawy ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Ja tam wole tradycyjnie, 07.04.02, 16:18 nie lubie rozrzutnosci. Musisz troche oszczedzac- wiesz kazdy facet ma tylko 2 i pol wiadra w zyciu do.... wykorzystania! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Ja tam wole tradycyjnie, 07.04.02, 16:19 Nie gadaj, tylko ???????:))) A ja myślałem, że to takie perpetum mobile :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Ja tam wole tradycyjnie, 07.04.02, 16:24 a co juz na rezerwie lecisz? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Ja tam wole tradycyjnie, 07.04.02, 16:28 Szczęśliwi nie liczą .., czasu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Ja tam wole tradycyjnie, 07.04.02, 16:34 no szczegolnie jak im zegarek podpierdola! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Ja tam wole tradycyjnie, 07.04.02, 16:35 Zegarek mogą podpierniczyć, byle nie kalendarz :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Ja tam wole tradycyjnie, 07.04.02, 16:37 a co stosujesz kalendarzyk malzenski? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Ja tam wole tradycyjnie, 07.04.02, 16:45 Rozpiska kiedy mozna a kiedy nie! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Ja tam wole tradycyjnie, 07.04.02, 16:49 A widziałem kiedyś - jakieś bocianki były narysowane przy niektórych dniach - to wtedy można, czy nie mozna ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Ja tam wole tradycyjnie, 07.04.02, 16:54 to zalezy od ukladu czerwonych kropek w kalendarzu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Tobie Messyjko to co najwyżej IP: *.proxy.aol.com 07.04.02, 15:41 mario2 napisał(a): > Zalozysz jej kolczatke i bedziesz nahajka tluc? co ty z kitkiem przez sciane sie witales, ze masz ten sam rodzaj pomyslow...sam sobie zaloz kolczatke:))) prewrci, slowo daje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Tobie Messyjko to co najwyżej 07.04.02, 16:00 Ja- ja to nawet kwiatkiem nie pierdolne :o)) No chyba, ze doniczka! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Mario, do cholery bądx choć raz w tygodniu 07.04.02, 16:01 troche romantyczny, O !:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Mario, do cholery bądx choć raz w tygodniu 07.04.02, 16:02 jestem caly czas, tylko wina czasem brak! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Mario, do cholery bądx choć raz w tygodniu 07.04.02, 16:09 I widzisz cos zrobił !!!! Wystraszyłes taka romantyczną duszyczkę, jak Messja :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Mario, do cholery bądx choć raz w tygodniu 07.04.02, 16:11 ja???????? To ona Ciebie sie boi!!! Nie chce 6 watkow w ciagu godziny ze swoim nickiem ogladac! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Mario, do cholery bądx choć raz w tygodniu 07.04.02, 16:14 Jeżeli już, to prędzej 16 a nie 6 ! Messyjka mnie się nie boi tylko lubi (po koleżeńsku :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Mario, do cholery bądx choć raz w tygodniu 07.04.02, 16:19 Ilosc to tylko kwestiaTwojego nasycenia. A ze sie Ciebie nie boi, to chwala jej za to. Moze ukonczyla kurs samoobrony? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Mario, do cholery bądx choć raz w tygodniu 07.04.02, 16:20 Nie wiem, jeszcze mnie nie rzucała .., o ziemię :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Mario, do cholery bądx choć raz w tygodniu 07.04.02, 16:24 na kolana juz prawie Cie rzucila :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Mario, do cholery bądx choć raz w tygodniu IP: *.proxy.aol.com 07.04.02, 16:26 mario2 napisał(a): > ja???????? > To ona Ciebie sie boi!!! > Nie chce 6 watkow w ciagu godziny ze swoim nickiem ogladac! ale ty jestes glupi mario, dlaczego mialabym sie bac mena? zreszta ja i tak nikogo sie nie boje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Mario, do cholery bądx choć raz w tygodniu 07.04.02, 16:31 ja nikogo sie nie boje chocby Menik to dostoje Bleble- ja ich cale zgraje pozabijam i pokraje Mario- tylko prostak duzy- naczytalam sie w podruzy i znam tego jegomosci co zly tylko kiedy posci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Mario, do cholery bądx choć raz w tygodniu IP: *.proxy.aol.com 07.04.02, 16:34 :)))))))) piles juz dzisiaj cos?:))) mario2 napisał(a): > ja nikogo sie nie boje > chocby Menik to dostoje > Bleble- ja ich cale zgraje > pozabijam i pokraje > Mario- tylko prostak duzy- naczytalam sie w podruzy > i znam tego jegomosci > co zly tylko kiedy posci! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Mario, do cholery bądx choć raz w tygodniu 07.04.02, 16:35 Nie- jeszcze od wczoraj mnie trzyma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Mario, do cholery bądx choć raz w tygodniu IP: *.proxy.aol.com 07.04.02, 16:41 mario2 napisał(a): > Nie- jeszcze od wczoraj mnie trzyma! to otworz okno, moze duszno jest:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Mario, do cholery bądx choć raz w tygodniu 07.04.02, 16:47 co Ty! balkon otwarty - powietrze swieze a lodowka pelna :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Mario, do cholery bądx choć raz w tygodniu IP: *.proxy.aol.com 07.04.02, 16:24 men_ napisał(a): > I widzisz cos zrobił !!!! > Wystraszyłes taka romantyczną duszyczkę, jak Messja :)) czyzbys watpil malutki, ze jestem romantyczna... to ty mnie jeszcze nie znasz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Messyjko !:)) 07.04.02, 16:27 Nawet we snie nie smiem wątpić :))) Gość portalu: messja napisał(a): > men_ napisał(a): > > > I widzisz cos zrobił !!!! > > Wystraszyłes taka romantyczną duszyczkę, jak Messja :)) > > czyzbys watpil malutki, ze jestem romantyczna... to ty mnie jeszcze nie znasz:) > )) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Messyjko !:)) 07.04.02, 16:32 Wierz dalej Menowi Juz lepiej wierzyc w to co Wielka Kremowka mowi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Messyjko !:)) IP: *.proxy.aol.com 07.04.02, 16:35 mario2 napisał(a): > Wierz dalej Menowi > Juz lepiej wierzyc w to co Wielka Kremowka mowi! lepiej wierzyc menowi, niz od ciebie doniczka dostawac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Messyjko !:)) 07.04.02, 16:36 to tylko taka przenosnia byla. Zazwyczaj wale z otwartej dloni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Messyjko !:)) IP: *.proxy.aol.com 07.04.02, 16:37 mario2 napisał(a): > to tylko taka przenosnia byla. > Zazwyczaj wale z otwartej dloni! to twoja zona wiele przeszla:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Messyjko !:)) 07.04.02, 16:39 i uciekla ode mnie. Szczesciem mam nowa- mniej zuzyta :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Messyjko !:)) IP: *.proxy.aol.com 07.04.02, 16:40 mario2 napisał(a): > i uciekla ode mnie. Szczesciem mam nowa- mniej zuzyta :o)) jak zmadrzeje, to tez ucieknie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Messyjko !:)) IP: *.proxy.aol.com 07.04.02, 20:24 mario2 napisał(a): > Nie ucieknie- obcialem jej nogi! wukluj jej jeszcze oczy, zeby bidula nie widzial co ty na glowie nosisz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Mario ! 07.04.02, 16:50 No przeciez qwa, mówie, że od następnego razu (wpisu) sie poprawie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Messyjko !:)) IP: *.proxy.aol.com 07.04.02, 16:32 i bardzo dobrze, chociaz na ciebie mozna liczyc... czsami:))) men_ napisał(a): > Nawet we snie nie smiem wątpić :))) > > Gość portalu: messja napisał(a): > > > men_ napisał(a): > > > > > I widzisz cos zrobił !!!! > > > Wystraszyłes taka romantyczną duszyczkę, jak Messja :)) > > > > czyzbys watpil malutki, ze jestem romantyczna... to ty mnie jeszcze nie zn > asz:) > > )) > Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Messyjko !:)) 07.04.02, 16:36 Ooooooooo, a dlaczego tylko czasami ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Messyjko !:)) IP: *.proxy.aol.com 07.04.02, 16:38 men_ napisał(a): > Ooooooooo, a dlaczego tylko czasami ?:))) bo czasami komputer ci sie psuje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Messyjko !:)) 07.04.02, 16:41 Nooooooo, ale dobrze, że tylko mechaniczne urządzenia mi sie psują :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Messyjko !:)) IP: *.proxy.aol.com 07.04.02, 16:42 men_ napisał(a): > Nooooooo, ale dobrze, że tylko mechaniczne urządzenia mi sie psują :)) o innych nic nie wiem... moze na szczescie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Messyjko !:)) IP: *.proxy.aol.com 07.04.02, 16:46 men_ napisał(a): > Hi, hi - moje czy Twoje ?:)) a jak myslisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Tobie Messyjko to co najwyżej IP: *.proxy.aol.com 07.04.02, 16:23 mario2 napisał(a): > Ja- ja to nawet kwiatkiem nie pierdolne :o)) > No chyba, ze doniczka! jak ty masz oddech taki swierzy jak dowcip, to ciesze sie, zo rozmawiamy tylko na forum:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Tobie Messyjko to co najwyżej 07.04.02, 16:33 to zalezy co wczesniej wypije. aha i ja sie ciesze, ze tylko na forum gadamy! Mgly i deszcze mi nie sluza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Tobie Messyjko to co najwyżej IP: *.proxy.aol.com 07.04.02, 16:36 mario2 napisał(a): > to zalezy co wczesniej wypije. > aha i ja sie ciesze, ze tylko na forum gadamy! > Mgly i deszcze mi nie sluza! jakie tam mgly i deszcze... piekna pogoda dzisiaj:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Tobie Messyjko to co najwyżej 07.04.02, 16:38 Wiesz co powiedzial Napoleon o Angolach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Tobie Messyjko to co najwyżej IP: *.proxy.aol.com 07.04.02, 16:39 mario2 napisał(a): > Wiesz co powiedzial Napoleon o Angolach? nie, ale nie wiem czy chce wiedziec... (jak znowu jakas perwersja to sobie oszczedz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Tobie Messyjko to co najwyżej 07.04.02, 16:43 Tylko tyle, ze jedyna rzecz, ktora mozna z Angolem zrobic- to dac mu w ryja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Tobie Messyjko to co najwyżej IP: *.proxy.aol.com 07.04.02, 16:45 mario2 napisał(a): > Tylko tyle, ze jedyna rzecz, ktora mozna z Angolem zrobic- to dac mu w ryja! dobra cwaniaku: 1) nie jestem angolem 2) ilu angoli znasz osobiscie? 3) mnie to rybka co sadzisz o angolach czy innych narodach 4) ide juz.... tylko, zeby nie bylo, ze sie kogos boje... (jade na camden kupic sobie jakies spodnie albo cos:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Tobie Messyjko to co najwyżej 07.04.02, 16:47 Jakąś bieliznę e-coś tam Messyjko ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Messja 07.04.02, 16:51 1)Powtorzylem tylko co mial na ten temat Napoleon do powiedzenia 2)Znam kilkudziesieciu Angoli- z niektorymi nawet mialem okazje sie wspinac 3)Inne nacje?- coz- 12 lat przezylem poza Polska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Tobie Messyjko to co najwyżej IP: *.proxy.aol.com 07.04.02, 20:09 men_ napisał(a): > Jakąś bieliznę e-coś tam Messyjko ?:)) lepiej uwazaj, bo jak twoja oo.. zobaczy zes taki dociekliwy to znowu cie rzuci... a ja cie lapac nie bede...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Tobie Messyjko to co najwyżej 07.04.02, 20:15 E tam, ja tak tylko ze zwykłej ciekawości :)) Nie łapałabyś ? To bym wstapił do klasztoru, koedukacyjnego :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja eee... IP: *.proxy.aol.com 07.04.02, 20:20 men_ napisał(a): > E tam, ja tak tylko ze zwykłej ciekawości :)) > > Nie łapałabyś ? To bym wstapił do klasztoru, koedukacyjnego :)) cos ty, zaplakalyby sie wszystkie za toba na forum:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: eee... 07.04.02, 20:24 No dobrze, to bym rzucił się w objęcia .., pracy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: eee... IP: *.proxy.aol.com 07.04.02, 20:27 men_ napisał(a): > No dobrze, to bym rzucił się w objęcia .., pracy :))) no dobrze, moze ti i dobry pomyl, czsami sie nawet zastanawiam, kiedy ty pracujesz skoro, zawsze cie pelno na forum:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: eee... 07.04.02, 20:32 No, ostatnio troszkę mniej, a poza tym, ja zimny kapitalista, "żeruję" na pracy innych :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: eee... IP: *.proxy.aol.com 07.04.02, 20:35 men_ napisał(a): > No, ostatnio troszkę mniej, a poza tym, ja zimny kapitalista, "żeruję" na pracy > > innych :)) fajnie masz... jak przyjade do polski to pozeruje z toba, dobrze?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: eee... IP: *.proxy.aol.com 07.04.02, 22:08 men_ napisał(a): > A na kim chcesz żerować u mnie w firmie ?:))) nie znam nikogo u ciebie w firmie, pomyslalam, ze pozeruje na tobie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: eee... 08.04.02, 09:35 A jak to pożerowanie miałoby wyglądać ?:)) Mam bardzo młody personel, również ten menski :)) dzień dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: eee... IP: *.blueyonder.co.uk 08.04.02, 10:44 men_ napisał(a): > A jak to pożerowanie miałoby wyglądać ?:)) > Mam bardzo młody personel, również ten menski :)) > > dzień dobry jak zobacze ten personel to ustale jakas strategie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: eee... 08.04.02, 10:48 Wysłać zdjęcia ?- dla Ciebie wszystko (prawie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: eee... IP: *.blueyonder.co.uk 08.04.02, 11:33 men_ napisał(a): > Wysłać zdjęcia ?- dla Ciebie wszystko (prawie:))) propozycja interesujaca, prosze o zdjecia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: eee... 08.04.02, 11:49 Pogubiłem juz sie: czyje zdjęcia ? personelu męskiego czy szefa ?:)) Gość portalu: messja napisał(a): > > propozycja interesujaca, prosze o zdjecia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: eee... IP: *.blueyonder.co.uk 08.04.02, 14:51 men_ napisał(a): > Pogubiłem juz sie: czyje zdjęcia ? personelu męskiego czy szefa ?:)) > > Gość portalu: messja napisał(a): > moze byc to i to...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja czekam:)) IP: *.blueyonder.co.uk 08.04.02, 15:07 to gdzie te zdjecia?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: czekam:)) 08.04.02, 15:36 Zaraz !!!!! Powoli, a nie wykorzystasz w jakichs niecnych celach, tych zdjęć ?:)) Gość portalu: messja napisał(a): > to gdzie te zdjecia?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: czekam:)) IP: *.blueyonder.co.uk 08.04.02, 15:39 moze i bym wykorzystala, ale nie znam zadnych takich celow:))) men_ napisał(a): > Zaraz !!!!! Powoli, a nie wykorzystasz w jakichs niecnych celach, tych zdjęć ?: > )) > > Gość portalu: messja napisał(a): > > > to gdzie te zdjecia?:)) > Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: czekam:)) 08.04.02, 15:43 To może nasz wspólny kolega M2 to Ci wyjasni - teoretycznie oczywiście :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: eee... 08.04.02, 10:49 Witaj Wiec personel.... coz- taki jak szef. Mialem okazje poznac. Szefa tez :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Tobie Messyjko to co najwyżej IP: *.proxy.aol.com 07.04.02, 15:35 men_ napisał(a): > w pe, ale tak czule i delikatnie :))) od ciebie wszystko:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Tobie Messyjko to co najwyżej 07.04.02, 16:02 hmmmmmm........:)zawstydziłem się :) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ No i widzisz Mario !! Messyjka się zestresowała 07.04.02, 16:52 i poszła sobie z tych nerwów jakiś ciuch kupić - ciekawe jaki i na jaką część ciałka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: No i widzisz Mario !! Messyjka się zestresowała 07.04.02, 16:53 stanik na glowke? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No i widzisz Mario !! Messyjka się zestresowała 07.04.02, 16:58 Bądź grzeczny dla Messyjki, bo jak wróci to Ci znowu dowali, O !:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: No i widzisz Mario !! Messyjka się zestresowała 07.04.02, 17:01 Ona mi na 100% nie dowali! Bo: za co? po co? dlaczego? czym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: No i widzisz Mario !! Messyjka się zestresowała IP: *.proxy.aol.com 07.04.02, 20:08 dowale, jakby nie bylo za co, to za ojczyzne, a jest za co... czym? oczywiscie urokiem osobistym:))))))))))0 mario2 napisał(a): > Ona mi na 100% nie dowali! > Bo: za co? > po co? > dlaczego? > czym? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: No i widzisz Mario !! Messyjka się zestresowała 08.04.02, 08:39 czuje sie pobity. Prosze o reanimacje usta- usta! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No wreszcie: Messja i Mario 08.04.02, 09:54 wymieńcie się znakiem pokoju i dajcie sobie (po) buzi, O !:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: No wreszcie: Messja i Mario IP: *.blueyonder.co.uk 08.04.02, 10:42 men_ napisał(a): > wymieńcie się znakiem pokoju i dajcie sobie (po) buzi, O !:)) nie bede sie z nim calowac bo mu smierdzi z ust:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No wreszcie: Messja 08.04.02, 10:46 Bądż grzeczna dziewczynką, przeciez niedawno przyznał sie, że został przez Ciebie pobity :)) p.s.: jak tam bluzeczki ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: No wreszcie: Messja IP: *.blueyonder.co.uk 08.04.02, 10:49 jestem grzeczna, przeciez sam powiedzial, ze mu brzydko z buzi pachnie:)) jedna spoko, druga trche zaciasna:)) men_ napisał(a): > Bądż grzeczna dziewczynką, przeciez niedawno przyznał sie, że został przez > Ciebie pobity :)) > > p.s.: jak tam bluzeczki ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: No wreszcie: Messja 08.04.02, 10:55 Messyjko, czy Tobie czesci ciala, ktore calujesz nie myla sie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: No wreszcie: Messja IP: *.blueyonder.co.uk 08.04.02, 11:39 mario2 napisał(a): > Messyjko, czy Tobie czesci ciala, ktore calujesz nie myla sie? nie myla sie, a poza tym nic jeszcze nie caluje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: No wreszcie: Messja 08.04.02, 11:44 i cale (moje) w tym szczescie. Dziewczyna z zapchanym nosem nieodrozniajaca zapachow to katastrofa! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No wreszcie: Messja 08.04.02, 11:05 To jak przymierzałaś ? Byłas na pewno sama w przymierzalni ..:) A to w ogóle bluzeczki czy koszulki (nocne ??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: No wreszcie: Messja IP: *.blueyonder.co.uk 08.04.02, 12:24 men_ napisał(a): > To jak przymierzałaś ? Byłas na pewno sama w przymierzalni ..:) > A to w ogóle bluzeczki czy koszulki (nocne ??:)) nie przymierzalam... a jak az tak bardzo cie interesuja bluzeczki to przysle ic zdjecia, dla ciebie wszystko.....(no prawie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No wreszcie: Messja 08.04.02, 13:28 Ale na zdjęciach to te bluzeczki (koszulki) gdzie/na ..., będą ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: No wreszcie: Messja IP: *.blueyonder.co.uk 08.04.02, 14:55 men_ napisał(a): > Ale na zdjęciach to te bluzeczki (koszulki) gdzie/na ..., będą ?:)) na wieszaku:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No wreszcie: Messja 08.04.02, 14:57 E tam, ja wolę efekty trójwymiarowe, a nie takie płaskie, na wieszaku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: No wreszcie: Messja IP: *.blueyonder.co.uk 08.04.02, 15:00 men_ napisał(a): > E tam, ja wolę efekty trójwymiarowe, a nie takie płaskie, na wieszaku :))) znalazl sie milosnik 3D....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No wreszcie: Messja 08.04.02, 15:03 Dlaczego akurat 3 D ??:)) bez przesady :)))Na raz ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja 3D:))) IP: *.blueyonder.co.uk 08.04.02, 15:09 men_ napisał(a): > Dlaczego akurat 3 D ??:)) bez przesady :)))Na raz ?:)) 3D - to po angielsku, trzy wymiary, osiolku... (a mowiles, ze tlumacz nie potrzebny:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: 3D:))) 08.04.02, 15:11 Achaaaaa, a ja zrozumiałem po polsku :)) Na drugi raz poprosze o tłumaczenie sekretarkę :)) p.s.: kto wie, kto wie ..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: 3D:))) IP: *.blueyonder.co.uk 08.04.02, 15:14 no widzisz...:)) w kazdym razie zadnego 3D nie bedzie, ani po angielsku, ani po polsku:)) men_ napisał(a): > Achaaaaa, a ja zrozumiałem po polsku :)) > Na drugi raz poprosze o tłumaczenie sekretarkę :)) > > p.s.: kto wie, kto wie ..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja temat bluzeczek zamkniety:))) IP: *.blueyonder.co.uk 08.04.02, 15:22 men_ napisał(a): > No to nie chcę zdjęc .., płaskich bluzeczek :) zobaczysz bluzeczke wypukla, jak przyjade do polski i juz nie placz...:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: temat bluzeczek zamkniety:))) 08.04.02, 15:53 No dobrze - ale zaraz, czy ja sie zgodziłem na zamkniecie tematu bluzeczek ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: temat bluzeczek zamkniety:))) IP: *.blueyonder.co.uk 08.04.02, 15:57 men_ napisał(a): > No dobrze - ale zaraz, czy ja sie zgodziłem na zamkniecie tematu bluzeczek ?:)) skad mam wiedziec? przeciez cie o zgode nie pytalam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: temat bluzeczek zamkniety:))) 08.04.02, 16:16 No wybaczam, jeśli powiesz, że zapomniałas :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: temat bluzeczek zamkniety:))) IP: *.blueyonder.co.uk 08.04.02, 16:32 men_ napisał(a): > No wybaczam, jeśli powiesz, że zapomniałas :)) jaki ty men mily jestes:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: temat bluzeczek zamkniety:))) 08.04.02, 18:04 Nooo wiem o tym, i wiem, że niestety czasami na tym tracę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja inny temat:) IP: *.proxy.aol.com 08.04.02, 18:06 men_ napisał(a): > Nooo wiem o tym, i wiem, że niestety czasami na tym tracę :))) czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja koniec spekulacji:))) IP: *.proxy.aol.com 07.04.02, 20:13 mario2 napisał(a): > stanik na glowke? po takiej wypowiedzi to az sie boje pomyslec co ty nosisz na glowie:))) karnister z alkoholem? a dla wszystkich zainteresowanych i by ukrocic juz plotki: kupilam sobie bluzeczki w liczbie 2:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: koniec spekulacji:))) 07.04.02, 20:18 Znając twoja skromność, to z pewnością bez dekolcików ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: koniec spekulacji:))) IP: *.proxy.aol.com 07.04.02, 20:19 men_ napisał(a): > Znając twoja skromność, to z pewnością bez dekolcików ?:))) nie powiem...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: koniec spekulacji:))) IP: *.proxy.aol.com 07.04.02, 20:26 men_ napisał(a): > No to już wiem :)) nie wiesz, tylko ci zberezna wyobraznia pracuje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: koniec spekulacji:))) 07.04.02, 20:30 No co Ty ???? Ja myślałem o takich zapiętych pod szyjkę, na ostatni guziczek, a Ty odrazu .., fiu, fiu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: koniec spekulacji:))) IP: *.proxy.aol.com 07.04.02, 20:34 men_ napisał(a): > No co Ty ???? > Ja myślałem o takich zapiętych pod szyjkę, na ostatni guziczek, a Ty odrazu .., > > fiu, fiu :))) ok. jedna jest pod szyje, a druga nie... i spaduwa od moich bluzeczek, a wogole to ide je teraz przymierzyc:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: koniec spekulacji:))) 07.04.02, 20:39 fiu, fiu - już przymierzasz ?:))) No przeciez rozmawiamy tylko o bluzeczkach, a nie o Tym co w tej chwili pod jedna z tych bluzeczek :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: koniec spekulacji:))) IP: *.proxy.aol.com 07.04.02, 20:44 men_ napisał(a): > fiu, fiu - już przymierzasz ?:))) > No przeciez rozmawiamy tylko o bluzeczkach, a nie o Tym co w tej chwili pod > jedna z tych bluzeczek :))) teraz to juz naprawde ide, nim palniesz cos glupiego za co potem bedziesz sie musial tlumaczyc:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: koniec spekulacji:))) 07.04.02, 20:50 No dobra, uciekaj Kusicielko :)) ??:) p.s.: tłumaczę się średnio raz dziennie :))) z moich niewinnych tekstów :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: koniec spekulacji:))) IP: *.proxy.aol.com 07.04.02, 22:11 men_ napisał(a): > No dobra, uciekaj Kusicielko :)) ??:) > > p.s.: tłumaczę się średnio raz dziennie :))) z moich niewinnych tekstów :)) raz dzienie:))))))))) musiales juz nabrac duzej wprawy:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: No i widzisz Mario !! Messyjka się zestresowała IP: *.proxy.aol.com 07.04.02, 20:11 men_ napisał(a): > i poszła sobie z tych nerwów jakiś ciuch kupić - ciekawe jaki i na jaką część > ciałka :))) a co ty men tak zdrabniasz? zachowuj sie jak dorosly czlowiek, starszy ode mnie przeciez jestes:))) od mojego cialka to z daleka...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No i widzisz Mario !! Messyjka się zestresowała 07.04.02, 20:20 No pzeciez jestem baardzo daleko od Twojego ciałka i Go nawet nie dotknąłem, nawet w snach :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja ok. IP: *.proxy.aol.com 07.04.02, 20:23 men_ napisał(a): > No pzeciez jestem baardzo daleko od Twojego ciałka i Go nawet nie dotknąłem, > nawet w snach :))) to po co o nim wspominasz?:)) i nie nazywaj mnie messujka... nie dalam oficjalnego pozwolenia:))) (ty jestes blizej, moze bys kupil cos mario na glowe, bo mu chyba w lepetyne zimno... moze byc stanik:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: ok. 07.04.02, 20:28 To może aspirynę lub alka-prim zamiast tego stanika jemu kupić Mesyjko ?:)) No wiem, że to Ciałko dla innego :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: ok. IP: *.proxy.aol.com 07.04.02, 20:32 men_ napisał(a): > To może aspirynę lub alka-prim zamiast tego stanika jemu kupić Mesyjko ?:)) > > No wiem, że to Ciałko dla innego :))) ty juz bedziesz wiedzial najlepiej, przeciez to twoj kolega, nie moj:))) na szczescie:))) przygadywal kociol garnkowi:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: ok. 07.04.02, 20:37 A ten "kocioł garnkowi" to jakas aluzja, hę ?:)) Ja tam bardzo grzeczny M. jak Men :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: ok. IP: *.proxy.aol.com 07.04.02, 20:42 men_ napisał(a): > A ten "kocioł garnkowi" to jakas aluzja, hę ?:)) > > Ja tam bardzo grzeczny M. jak Men :))) pewno, ze aluzja, ja jestem zlozona z samych aluzji:)) juz ja was znam wszystkich M. jak man i nie tylko...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: ok. 07.04.02, 20:47 No, nie wrzucaj wszystkich M. jak man do jednego worka :))) Ale Ty chyba do klasztoru się nie wybierasz ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: ok. IP: *.proxy.aol.com 07.04.02, 22:07 men_ napisał(a): > No, nie wrzucaj wszystkich M. jak man do jednego worka :))) > > Ale Ty chyba do klasztoru się nie wybierasz ?:)) :)))))))))) pewno ,ze nie... zreszta pewno by mnie nie przyjeli z takim charakterkiem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: ok. Mario 08.04.02, 09:34 Błą - ja ostatnio u karmelitek bosych, O !:) mario2 napisał(a): > sprobuj u Pijarow. > Men jest tam przeorem :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: ok. Mario 08.04.02, 09:39 Jakby to Uneczka powiedziała, znowu nadinterpretujesz czyjes wypowiedzi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ok. Mario 08.04.02, 09:42 moze to i nadinterpretacja- ale nie mijanie sie z prawda. Bo czyz jest cos piekniejszego jak brat od pijarow zamkniety za murem z boso i nieodziama U...rszulanka-przytulanka? Gra jest warta jej swieczki! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: ok. Mario 08.04.02, 09:50 No kurcze, chociaż raz masz ciekawy pomysł, co do tego zamknięcia się w klasztorze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ok. Mario 08.04.02, 09:53 to takie messyjanskie! :o)) Masz powolanie Meniku do zycia w klasztorze. Celibat zachowujesz juz tak dlugo- wiec nie zal Ci raz obranej drogi? :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: ok. Mario 08.04.02, 09:56 nie messyjańskie tylko misja do spełnienia, O !:)) p.s.: a to uważasz panie nauczycielu, że z raz obranej drogi juz nie będę mógł zawrócić, albo na chwile skręcic w bok, hę ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ok. Mario 08.04.02, 10:01 zboczyc sie jeszcze w dodatku chcesz? Kurde Men- opanuj sie. Pozostan raczej przy messyjanskim rekodziele! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: ok. Mario 08.04.02, 10:05 A co Ty mi tu cholera, ciągle z tym messyjańskim klimatem wyjeżdżasz ?:)) Nie zboczyc się było, tylko skoczyc w bok, na chwilę ? To było pytanie oczywiście tylko retoryczne, O !:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ok. Mario 08.04.02, 10:25 Menik- przy czestotliwosci Twoich skokow na bok- droga moze sie okazac zygzakiem! Albo jeszcze gorzej- krok w przod- dwa kroki w tyl! I nie jest to skutek nadmiernego picia! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: ok. Mario 08.04.02, 10:39 E tam, na odwrót, dwa kroki do przodu, co najwyżej malutki do tyłu (w wyobraxni tylko :))) A poza tym to dawne grzechy młodości, forumowej tez :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: ok. Mario IP: *.blueyonder.co.uk 08.04.02, 10:47 do mario: nie powoluj ciagle mojego imienia nadaremno:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ok. Mario 08.04.02, 10:50 Gość portalu: messja napisał(a): > do mario: nie powoluj ciagle mojego imienia nadaremno:) *** a to juz od Ciebie zalezy, czy bedzie to nadaremno :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ok. Mario 08.04.02, 10:48 To Ty byles kiedys mlody??? Opowiedz wiec, jak to bylo naprawde pod Grunwaldem? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: ok. Mario 08.04.02, 10:53 Wystarczy, jak Ty opowiesz o słuzbie w hufcach SP !:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ok. Mario 08.04.02, 10:56 Nie bylem takim jak Ty junakiem! Men a kontyngenty ze wsi tez zbierales? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Messyjanstwo Mena w messmediach 08.04.02, 10:52 czyli na forum. Chlop poczul po prostu powolanie. Po co i kto go wola, wiedza tylko biale myszki, tfu, sarenki, za ktorymi sie ugania! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Ty, co Ty mi tutaj za 08.04.02, 11:01 krecią robotę odstawiasz ?:))) A poza tym widzę, jak sie ostatnio przymilasz do Messyjki :))) Przyganiał kocioł garnkowi, O !:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Ty, co Ty mi tutaj za 08.04.02, 11:04 Nazywasz to przymilaniem sie??? Jeszcze ani jednego watka w Twoim stylu nie zalozylem! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Ty, co Ty mi tutaj za 08.04.02, 11:07 No własnie widzę, że dopiero raczkujesz - słabo sie starasz - do BOJU MŁODZIEŻY !!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Ty, co Ty mi tutaj za 08.04.02, 11:14 Men- zastanow sie! Czy to ja sie musze starac???? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Ty, co Ty mi tutaj za 08.04.02, 14:48 Sugerujesz, że to milutka i niesmiała messyjka powinna ?:)) A fe Mario, bądź gentelmenem :)) mario2 napisał(a): > Men- zastanow sie! Czy to ja sie musze starac???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Ty, co Ty mi tutaj za IP: *.blueyonder.co.uk 08.04.02, 14:57 men uspokuj sie, nikt sie nie bedzie staral, jeszcze nie wiadomo, co z tego starania by wyjsc moglo:))) men_ napisał(a): > Sugerujesz, że to milutka i niesmiała messyjka powinna ?:)) > A fe Mario, bądź gentelmenem :)) > > mario2 napisał(a): > > > Men- zastanow sie! Czy to ja sie musze starac???? > Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Ty, co Ty mi tutaj za 08.04.02, 14:58 Podobno, kto się czubi ..:))) Gość portalu: messja napisał(a): > men uspokuj sie, nikt sie nie bedzie staral, jeszcze nie wiadomo, co z tego > starania by wyjsc moglo:))) > > > men_ napisał(a): > > > Sugerujesz, że to milutka i niesmiała messyjka powinna ?:)) > > A fe Mario, bądź gentelmenem :)) > > > > mario2 napisał(a): > > > > > Men- zastanow sie! Czy to ja sie musze starac???? > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja to nie byly czuby:))) IP: *.blueyonder.co.uk 08.04.02, 15:03 e tam, zadnych czubow z marysiem nie mialam, takie tylko zarty:))) men_ napisał(a): > Podobno, kto się czubi ..:))) > > > Gość portalu: messja napisał(a): > > > men uspokuj sie, nikt sie nie bedzie staral, jeszcze nie wiadomo, co z teg > o > > starania by wyjsc moglo:))) > > > > > > men_ napisał(a): > > > > > Sugerujesz, że to milutka i niesmiała messyjka powinna ?:)) > > > A fe Mario, bądź gentelmenem :)) > > > > > > mario2 napisał(a): > > > > > > > Men- zastanow sie! Czy to ja sie musze starac???? > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: to nie byly czuby:))) 08.04.02, 15:21 Ale czułe ?:))) Gość portalu: messja napisał(a): > > e tam, zadnych czubow z marysiem nie mialam, takie tylko zarty:))) > men_ napisał(a): > > > Podobno, kto się czubi ..:))) > > > > > > Gość portalu: messja napisał(a): > > > > > men uspokuj sie, nikt sie nie bedzie staral, jeszcze nie wiadomo, co > z teg > > o > > > starania by wyjsc moglo:))) > > > > > > > > > men_ napisał(a): > > > > > > > Sugerujesz, że to milutka i niesmiała messyjka powinna ?:)) > > > > A fe Mario, bądź gentelmenem :)) > > > > > > > > mario2 napisał(a): > > > > > > > > > Men- zastanow sie! Czy to ja sie musze starac???? > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: to nie byly czuby:))) IP: *.blueyonder.co.uk 08.04.02, 15:25 wszystko przekrecasz, do czulosci tez nie doszlo, twoj kolega jest w ciaglej niedyspozycji zapachowej:))) men_ napisał(a): > Ale czułe ?:))) > > Gość portalu: messja napisał(a): > > > > > e tam, zadnych czubow z marysiem nie mialam, takie tylko zarty:))) > > men_ napisał(a): > > > > > Podobno, kto się czubi ..:))) > > > > > > > > > Gość portalu: messja napisał(a): > > > > > > > men uspokuj sie, nikt sie nie bedzie staral, jeszcze nie wiadomo > , co > > z teg > > > o > > > > starania by wyjsc moglo:))) > > > > > > > > > > > > men_ napisał(a): > > > > > > > > > Sugerujesz, że to milutka i niesmiała messyjka powinna ?:)) > > > > > A fe Mario, bądź gentelmenem :)) > > > > > > > > > > mario2 napisał(a): > > > > > > > > > > > Men- zastanow sie! Czy to ja sie musze starac???? > > > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: to nie byly czuby:))) 08.04.02, 15:37 Bo mi robisz taki mees-bałaganik mi w główce, że się gubię :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: to nie byly czuby:))) 08.04.02, 15:54 A Tobie jednow główce .., dopisz sobie w której :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: to nie byly czuby:))) 08.04.02, 16:06 ja mam przynajmniej wybor, a Ty niebezpieczenstwo otarcia glowki o jajka :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meesja Re: Messyjanstwo Mena w messmediach IP: *.blueyonder.co.uk 08.04.02, 14:54 ty od mojego nicka to sie odwal... wlasnosc prywatna:))) mario2 napisał(a): > czyli na forum. > Chlop poczul po prostu powolanie. > Po co i kto go wola, wiedza tylko biale myszki, > tfu, sarenki, za ktorymi sie ugania! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Messyjanstwo Mena w messmediach 08.04.02, 15:13 ale mnie sie to z Messyjaszem kojarzy. Potem ukrzyzuje Mena, Potem bedzie bitwa pod Grunwaldem (radze przegrac) :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Messyjanstwo Mena w messmediach IP: *.blueyonder.co.uk 08.04.02, 15:16 messja, nie jest od mesjasza, ale od mess -ja, czyli ja -balagan, bo gdzie pojde, to namieszam:))) a bic sie dzisiaj nie bedziemy, calowac tez nie, bo sie nie wyspalam:))) mario2 napisał(a): > ale mnie sie to z Messyjaszem kojarzy. > Potem ukrzyzuje Mena, > Potem bedzie bitwa pod Grunwaldem (radze przegrac) > :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Messyjanstwo Mena w messmediach 08.04.02, 15:18 to po cholere ja zeby mylem i od 20 min piwa nie pije? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja myj zabki codziennie:))) IP: *.blueyonder.co.uk 08.04.02, 15:21 mario2 napisał(a): > to po cholere ja zeby mylem i od 20 min piwa nie pije? nie wiem, moze dla higieny...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: myj zabki codziennie:))) 08.04.02, 15:29 Dla higieny to ja sobie wole dziennie pol literka walnac. Dezynfekcja jamy ustnej i higiena psychiczna sa zapewnione :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: myj zabki codziennie:))) IP: *.blueyonder.co.uk 08.04.02, 15:34 jak ty tyle chlasz to pewno nie masz sily ani by sie bic, ani by sie calowac...:)) mario2 napisał(a): > Dla higieny to ja sobie wole dziennie pol literka walnac. > Dezynfekcja jamy ustnej i higiena psychiczna sa zapewnione :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: myj zabki codziennie:))) 08.04.02, 15:36 picie wplywa dodatnio na moja potencje i na wybuchowosc! Tak ze modl sie, bym przed spotkaniem z Toba nie pil ze 3 dni :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: myj zabki codziennie:))) IP: *.blueyonder.co.uk 08.04.02, 15:40 juz odmawiam pierwsza zdrowaske:))) mario2 napisał(a): > picie wplywa dodatnio na moja potencje i na wybuchowosc! > Tak ze modl sie, bym przed spotkaniem z Toba nie pil ze 3 dni :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: myj zabki codziennie:))) 08.04.02, 15:54 Przejscie na kolanach przez Kanal La Manche Ci nie pomoze! Przywdziej wlosiennice, obsyp glowe popiolem i.... nawroc sie na wyznawany przezemnie ustroj Sprawiedliwosci Spolecznej, albo zostan Swiadkiem Euro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: myj zabki codziennie:))) IP: *.blueyonder.co.uk 08.04.02, 16:02 eeee, szkoda zachodu, i tak pewno mi nic nie zrobisz... pijaki sa mocne tylko w gebie:))) mario2 napisał(a): > Przejscie na kolanach przez Kanal La Manche Ci nie pomoze! > Przywdziej wlosiennice, obsyp glowe popiolem > i.... nawroc sie na wyznawany przezemnie ustroj Sprawiedliwosci Spolecznej, > albo zostan Swiadkiem Euro! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: myj zabki codziennie:))) 08.04.02, 16:05 Moge Cie opic. Co wtedy zrobisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: myj zabki codziennie:))) IP: *.blueyonder.co.uk 08.04.02, 16:08 mario2 napisał(a): > Moge Cie opic. Co wtedy zrobisz? nic. bede opita...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: myj zabki codziennie:))) 08.04.02, 16:11 wiesz jak to jest: baba pijana.... moralniak z rana :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: myj zabki codziennie:))) IP: *.blueyonder.co.uk 08.04.02, 16:30 nie grozi:))) mario2 napisał(a): > wiesz jak to jest: > baba pijana.... > moralniak z rana :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: myj zabki codziennie:))) 08.04.02, 16:31 taka pewna. Zauwaz ze mam praktyke i trening odpowiedni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: myj zabki codziennie:))) IP: *.blueyonder.co.uk 08.04.02, 16:34 mario2 napisał(a): > taka pewna. > Zauwaz ze mam praktyke i trening odpowiedni! zauwaz, ze ja tez:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: myj zabki codziennie:))) 08.04.02, 16:44 Tego stwierdzic nie moge! Ale jak juz sie tak chwalisz, opisz jak trenowalas. Metody, czestotliwosc itp! czy Twoja wiedza jest czysto teoretyczna, jak Mena, czy moze masz juz jakas praktyke ? :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
sen-na Re: myj zabki codziennie:))) 08.04.02, 17:55 mario2 napisał(a): > Tego stwierdzic nie moge! > Ale jak juz sie tak chwalisz, opisz jak trenowalas. Metody, czestotliwosc itp! > czy Twoja wiedza jest czysto teoretyczna, jak Mena, czy moze masz juz jakas > praktyke ? :o)) szczegoly treningu sa scisla tajemnica trenera i zawodnikow:))) a poza tym nie o to chodzi co, ile, i gdzie, ale z kim i kiedy przestac:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: myj zabki codziennie:))) IP: *.proxy.aol.com 08.04.02, 18:01 nic dodac, nic ujac:))) sen-na napisał(a): > mario2 napisał(a): > > > Tego stwierdzic nie moge! > > Ale jak juz sie tak chwalisz, opisz jak trenowalas. Metody, czestotliwosc > itp! > > czy Twoja wiedza jest czysto teoretyczna, jak Mena, czy moze masz juz jaka > s > > praktyke ? :o)) > > szczegoly treningu sa scisla tajemnica trenera i zawodnikow:))) a poza tym nie > o > to chodzi co, ile, i gdzie, ale z kim i kiedy przestac:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: myj zabki codziennie:))) Mario 08.04.02, 17:59 Tyle razy Ci mówiłem: qwa, men to napis na dropsach, do cholery ?!!!!! mario2 napisał(a): > Tego stwierdzic nie moge! > Ale jak juz sie tak chwalisz, opisz jak trenowalas. Metody, czestotliwosc itp! > czy Twoja wiedza jest czysto teoretyczna, jak Mena, czy moze masz juz jakas > praktyke ? :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: myj zabki codziennie:))) Mario 08.04.02, 18:42 Byleby do przetrenowania nie doszlo! Trener przetrenuje, zawodniczka przemeczona i efekty jak w meczu Polska-Japonia! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ ups. !!:)) 08.04.02, 15:30 Zwiewam, bo tutaj zaraz do prawdziwych czułości dojdzie !:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ups. !!:)) 08.04.02, 15:38 Tak to tak jak z Toba. Masz sfery erogenne pod paznokciami. Jak sie mlotkiem w palec pierd... to ze szczescia ejakulowales! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ups. !!:)) 08.04.02, 15:56 Widziales kiedys, by jakis pokutnik ze szczescia ejakulowal? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ups. !!:)) 08.04.02, 16:33 Przeciez jestes niewierzacy- wiec cuda Ci nie groza! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: ups. !!:)) 08.04.02, 16:44 może niedługo zacznę, może zaczne grac w totolotka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ups. !!:)) 08.04.02, 17:09 Men Zagraj w cymbergaja- w tym bedziesz dobry! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: ups. !!:)) 08.04.02, 17:58 A Ty sie pier.dziel O ! Bo qwa wkółko klepiesz to samo, znowu mi sie niedobrze robi ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: ups. !!:)) IP: *.proxy.aol.com 08.04.02, 18:04 men_ napisał(a): > A Ty sie pier.dziel O ! > Bo qwa wkółko klepiesz to samo, znowu mi sie niedobrze robi ! czemu sie zdenerwowales? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: ups. !!:)) Messja 08.04.02, 18:07 Nagły wzrost poziomu adrenaliny - po czytaniu w kółko tych samych "żartów" niby-kolegi, O !:)) Na Ciebie Messyjko przeciez się nigdy nie denerwuję (no prawie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: ups. !!:)) Messja IP: *.proxy.aol.com 08.04.02, 18:12 no prawie? czyzby sie zdarzylo? men_ napisał(a): > Nagły wzrost poziomu adrenaliny - po czytaniu w kółko tych samych "żartów" > niby-kolegi, O !:)) > > Na Ciebie Messyjko przeciez się nigdy nie denerwuję (no prawie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: ups. !!:)) Messja 09.04.02, 08:03 NO chyba nie, mam krótką pamięc do takich rzeczy :)) dzień dobry Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ups. !!:)) Messja 09.04.02, 08:10 Kiedy Ci pisalem, ze jestes dobry w cymbergaja? hę? Odczytaj to jako pochwale swoich talentow. Mlodziez juz nie pamieta co to cymbergaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: ups. !!:)) Messja IP: *.proxy.aol.com 09.04.02, 11:13 czesc, mam ochote komus dowalic... znowu, to chyba nalog jakis, czy co...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ups. !!:)) Messja 09.04.02, 11:22 Cos ostatnio niewyzyta jestes! Burza hormonow, wiosenne zmeczenie? Moze drinaczka na uspokojenie i ... lap sie za gary! :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: ups. !!:)) Messja IP: *.blueyonder.co.uk 09.04.02, 13:14 mario2 napisał(a): > Cos ostatnio niewyzyta jestes! > Burza hormonow, wiosenne zmeczenie? > Moze drinaczka na uspokojenie i ... lap sie za gary! :o)) pewno, ze niewyzyta jestem, co mam byc wyzyta, jak sobie jeszcze zyje:))) a ty co, garoterapie polecasz? nic dziwnego, ze zonie nogi trzeba bylo obcinac, zeby nie uciekla...:)) a ja mam zmywarke:))) drineczka moze wieczorem , po pracy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ups. !!:)) Messja 09.04.02, 13:28 drineczek przed praca, w czasie pracy, po pracy itd. To nigdy nie zaszkodzi. Co do garow.... ha tu Cie mam. nie bylo jeszcze w moim zyciu kobiety, ktoraby mi gotowala (oprocz mamy kiedy nie dosiegalem do pieca) W moim gospodarstwie domowym kobiety maja absolutny ZAKAZ robienia czegokolwiek w kuchni. Mnie to poprawia samopoczucie, dlatego ze szczerym sercem polecam innym :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: ups. !!:)) Messja IP: *.proxy.aol.com 09.04.02, 18:43 mario2 napisał(a): > drineczek przed praca, w czasie pracy, po pracy itd. To nigdy nie zaszkodzi. > Co do garow.... ha tu Cie mam. > nie bylo jeszcze w moim zyciu kobiety, ktoraby mi gotowala (oprocz mamy kiedy > nie dosiegalem do pieca) > W moim gospodarstwie domowym kobiety maja absolutny ZAKAZ robienia czegokolwiek > > w kuchni. Mnie to poprawia samopoczucie, dlatego ze szczerym sercem polecam > innym :o)) drineczek wlasnie nadchodzi wraz z wieczorem... gotowac tez lubie, ale nie zawsze mam ochote... dowalanie narazie mi przeszlo... (to chyba byla tylko grypa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ups. !!:)) Messja 09.04.02, 22:05 No widze, ze mimo, iz nie mamy dzis Wigilii zaczynasz mowic ludzkim glosem :o)) Szczegolnie wzmianka o drinusiu mi sie podobala :o)) Nie zalej sie, bo Cie jutro kac zameczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: ups. !!:)) Messja IP: *.proxy.aol.com 09.04.02, 23:06 mario2 napisał(a): > No widze, ze mimo, iz nie mamy dzis Wigilii zaczynasz mowic ludzkim glosem :o)) > Szczegolnie wzmianka o drinusiu mi sie podobala :o)) > Nie zalej sie, bo Cie jutro kac zameczy! a niby jakim ja glosem do tej pory mowilam? anielskim?:))) wiem, ze ci sie podobala... zdazylam zauwazyc, jakie sa twoje upodobania... a z drinkowania dzisiaj nic nie wyszlo - grypa trzyma:)) moze do jutra przejdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ups. !!:)) Messja 10.04.02, 08:10 jesli aniolowie charcza i pluja, to tak- mowilas glosem anielskim :o)) Szczerze Ci wspolczuje, ze nie moglas sie drineczka napic! Ale jak grypa, to grypa! Pamietaj by ubrac dzis grube i cieple majtki, po rzeziebizs jeszcze cos wazniejszego niz glowa! :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Mario !!!!!!!!! 10.04.02, 09:29 Do cholery, nie rozpijaj tak anielskiej i romantycznej duszczyczki jak Messyjka :))) Zostawic Cie samego na chwilę z kobieta, to Ty na zmiane o gorzale i ciepłej bieliźnie, O !:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Mario !!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 10.04.02, 09:33 musisz troche popracowac nad swoim przyjacielem... zero oglady...:))) men_ napisał(a): > Do cholery, nie rozpijaj tak anielskiej i romantycznej duszczyczki jak > Messyjka :))) > Zostawic Cie samego na chwilę z kobieta, to Ty na zmiane o gorzale i ciepłej > bieliźnie, O !:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Messyjko 10.04.02, 09:44 Próbuję, ale każda lekcja do tej pory kończy sie bólem głowy (czytaj kacem) na 2-gi dzień rano :)) dzień dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Messyjko IP: *.proxy.aol.com 10.04.02, 09:47 men_ napisał(a): > Próbuję, ale każda lekcja do tej pory kończy sie bólem głowy (czytaj kacem) na > 2-gi dzień rano :)) > dzień dobry dzien dobry, moze zmien metody:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Messyjko 10.04.02, 09:57 Zmienić trunki ? ups., narzędzia pracy ?:) Jak tam bluzeczki, spakowane i grzecznie czekają na bilecik ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Messyjko IP: *.proxy.aol.com 10.04.02, 10:00 men_ napisał(a): > Zmienić trunki ? ups., narzędzia pracy ?:) > Jak tam bluzeczki, spakowane i grzecznie czekają na bilecik ?:) moze, nie wiem... zrob tak, zeby byl bardziej jak ty... cywilizowany:))))) do bluzeczek juz wracac nie bedziemy... przeciez obiecalam:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Messyjko 10.04.02, 10:22 No wiesz .., taki jak ja, to niemożliwe, ale przynajmniej namiastka, kto wie, kto wie ..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Messyjko IP: *.proxy.aol.com 10.04.02, 10:29 men_ napisał(a): > No wiesz .., taki jak ja, to niemożliwe, ale przynajmniej namiastka, kto wie, > kto wie ..:)) owocnego probowania, a ja uciekam teraz do pracy...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Messyjko 10.04.02, 10:31 Zaraaaaaaaaaz, gdzie uciekasz, miałaś mi chyba pomagać, masz przeciez doświadczenie w ułaskawianiu facetów ?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: ups. !!:)) Messja IP: *.proxy.aol.com 10.04.02, 09:32 ja nie charcze i nie pluje, chodz teraz pewno powinnam, za ten sarkazm... chcesz sie marys z chora bic... a fee... zaden z ciebie facet... pijak tylko:))) a co mialam przeziebic to juz przziebilam:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ups. !!:)) Messja 10.04.02, 11:10 tak- moja edukacja w dziedzinie stosunkow z kobietami pozostawia bardzo duzo do zyczenia. Kiedys tak nie bylo, ale od czasu gdy poznalem mena... Lepiej nie mowic! Facet pada mi po 2 kolejce, a ja wieczor koncze w stresie. Stad te wszystkie kompleksy :o((( Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: ups. !!:)) Mario 10.04.02, 11:34 Noo, z tym padaniem to bym polemizował ... Ja tam nie mylę płaszczy, O ! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ups. !!:)) Mario 10.04.02, 13:12 Pewnie, ze plaszczy nie mylisz. Wychodzisz w plaszczu Dunczyka, ktory podpierdolil go Angolowi, a Angol podpierdolil mnie! Tylko kurde, dlaczego mnie o 7 rano budza i pytaja o Ciebie? hę? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: ups. !!:)) Mario 10.04.02, 13:16 Tyle, że moój nadal wisu w mojej szafie, O ! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ups. !!:)) Mario 10.04.02, 13:35 Moj tez O! Ale ze narobiles po pijoku zamieszania- to inna rzecz. Chyba bede Ci korepetycje musial dac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: ups. !!:)) Mario IP: *.blueyonder.co.uk 10.04.02, 13:57 mario2 napisał(a): > Moj tez O! > Ale ze narobiles po pijoku zamieszania- to inna rzecz. > Chyba bede Ci korepetycje musial dac! nie przejmujcie sie, wiosna, coraz cieplej sie robi... skoncza sie niedlugo problemy z plaszczami:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ups. !!:)) Mario 10.04.02, 14:25 no zaczna sie problemy z paniami w bikini. Szczegolnie dla Mena :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: ups. !!:))Messyjko 10.04.02, 17:12 A co z marynarkami ??:)) To może lepiej z Mario pić na plaży, nic chyba nie zamieni, O !:) Gość portalu: messja napisał(a): > mario2 napisał(a): > > > Moj tez O! > > Ale ze narobiles po pijoku zamieszania- to inna rzecz. > > Chyba bede Ci korepetycje musial dac! > > nie przejmujcie sie, wiosna, coraz cieplej sie robi... skoncza sie niedlugo > problemy z plaszczami:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: ups. !!:)) Mario 10.04.02, 17:10 Ja narobiłem ???? Ja dopiero nabierałem chęci na jakąś imprezkę - a tys zwiał do chałupy, O ! mario2 napisał(a): > Moj tez O! > Ale ze narobiles po pijoku zamieszania- to inna rzecz. > Chyba bede Ci korepetycje musial dac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja podsumowanie watku IP: *.proxy.aol.com 10.04.02, 17:35 o ile dobrze pamietam porzadek:)) -mario bije kobiety doniczkami, badz z twartej -smierdzi mu z ust, ale to dlatego, ze duzo pije -alkohol wzmacnia jego tezyzne fizyczna i erotyczna (jak sam twierdzi;)))) -jego niezawodnym sposobem na zimno - stanik na glowie, a na zly humor - gary:))) -men obiecal przyslac mi zdjecia meskiej czesci firmy oraz swoje -lubi sie zamieniac plaszczami i grac w cymbaly - jest ciekawy jak wygladaja moje bluzeczki....:)))) -mnie juz sie nie chce przywalac wszyscy czekamy na wiosne bo rozwiaze wiele problemow zwiazanych z piciem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: podsumowanie watku Messyjki 10.04.02, 21:42 Co do mojej skromnej osoby zapomniałas o innych zaletach jak i szczegółów ciekawości tych Twoich bluzeczek -koszuleczek, O !:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: podsumowanie watku Messyjki 10.04.02, 23:13 Zapomniales i Ty. Powiedziec jej, ze bedzie jedna z wielu :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: podsumowanie watku Messyjki 10.04.02, 23:24 IGNOR !!!! mario2 napisał(a): > Zapomniales i Ty. > Powiedziec jej, ze bedzie jedna z wielu :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: podsumowanie watku Messyjki IP: *.proxy.aol.com 11.04.02, 01:02 mario2 napisał(a): > Zapomniales i Ty. > Powiedziec jej, ze bedzie jedna z wielu :o)) mario niepotrzebnie probujesz podlozyc kosc niezgody tam gdzie sie nie da... my z menikiem jestesmy przyjaciolmi... co dla tepoglowych jak ty moze byc zbyt trudne do zrozumienia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: podsumowanie watku Messyjki 11.04.02, 09:00 Tak to jest, ze kretyni nigdy nie byli przez "normalnych" rozumiani! Ale zazwyczaj byli Einsteinami! Czego i sobie zycze! :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: podsumowanie watku Messyjki IP: *.proxy.aol.com 11.04.02, 16:53 mario2 napisał(a): > Tak to jest, ze kretyni nigdy nie byli przez "normalnych" rozumiani! > Ale zazwyczaj byli Einsteinami! Czego i sobie zycze! :o)) a ty do ktorych sie zaliczasz? do kretynow, czy do nierozumiejacych "normalnych"?:))) ze Einstenem nie jestes, to wiem...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: podsumowanie watku Messyjki 11.04.02, 09:57 Gość portalu: messja napisał(a): > mario niepotrzebnie probujesz podlozyc kosc niezgody tam gdzie sie nie da... > my z menikiem jestesmy przyjaciolmi... co dla tepoglowych jak ty moze byc zbyt > trudne do zrozumienia:)))-no dobra, jak chcesz, to niech będzie taka wersja oficjalna o tych przyjacielach :))) Ale temat tych bluzeczek nadal aktualny, hę ?:)) Dzień dobry Messyjko :) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Widzisz Messyjko, tak to jest .... 11.04.02, 10:08 uderz w stół, Mario sie odezwie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: Widzisz Messyjko, tak to jest .... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 10:12 ...a men - pięknie uderza w stół! Głową! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Widzisz Messyjko, tak to jest .... 11.04.02, 10:24 Ty to juz dawno sie uderzyłeś w główke - albo wypadłes niechcący z kołyski ! Gość portalu: xp napisał(a): > ...a men - pięknie uderza w stół! > Głową! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: podsumowanie watku Messyjki IP: *.proxy.aol.com 11.04.02, 16:51 men_ napisał(a): > Gość portalu: messja napisał(a): > > > mario niepotrzebnie probujesz podlozyc kosc niezgody tam gdzie sie nie da. > .. > > my z menikiem jestesmy przyjaciolmi... co dla tepoglowych jak ty moze byc > zbyt > > trudne do zrozumienia:)))-no dobra, jak chcesz, to niech będzie taka wersj > a > oficjalna o tych przyjacielach :))) > Ale temat tych bluzeczek nadal aktualny, hę ?:)) > > Dzień dobry Messyjko :) > men ty nic nie imputuj... ja nie mam sie czego bac, ale ty za takie zarty mozesz beknac:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: podsumowanie watku Messyjki 11.04.02, 16:54 Men jakos dzis nie beka! Moze glodny? :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Mario 11.04.02, 17:16 Bo nie czytam Twoich wypocin, tylko jak je czytam to mi sie niedobrze robi, O !:) mario2 napisał(a): > Men jakos dzis nie beka! > Moze glodny? :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: podsumowanie watku Messyjki 11.04.02, 17:18 Aaaaaaaa !:)) Tak "często" ostatnio zaglądasz,że zapominam co miałem na myśli albo w wyobraźni :)) Gość portalu: messja napisał(a): > > men ty nic nie imputuj... ja nie mam sie czego bac, ale ty za takie zarty mozes > z > beknac:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: podsumowanie watku Messyjki IP: *.proxy.aol.com 11.04.02, 17:31 men_ napisał(a): > Aaaaaaaa !:)) > Tak "często" ostatnio zaglądasz,że zapominam co miałem na myśli albo w > wyobraźni :)) > juz dobrze, dobrze, przede mna i tak nie musisz sie tlumaczyc:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: podsumowanie watku Messyjki 11.04.02, 17:33 No juz przestań z ta czułością, bo juz sobie zaczynam przypominac, co sobie wyobrażałem :))) Gość portalu: messja napisał(a): > men_ napisał(a): > > > Aaaaaaaa !:)) > > Tak "często" ostatnio zaglądasz,że zapominam co miałem na myśli albo w > > wyobraźni :)) > > > > juz dobrze, dobrze, przede mna i tak nie musisz sie tlumaczyc:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: podsumowanie watku Messyjki IP: *.proxy.aol.com 11.04.02, 17:37 ty juz sobie nic nie wybrazaj:))) men_ napisał(a): > No juz przestań z ta czułością, bo juz sobie zaczynam przypominac, co sobie > wyobrażałem :))) > > Gość portalu: messja napisał(a): > > > men_ napisał(a): > > > > > Aaaaaaaa !:)) > > > Tak "często" ostatnio zaglądasz,że zapominam co miałem na myśli albo > w > > > wyobraźni :)) > > > > > > > juz dobrze, dobrze, przede mna i tak nie musisz sie tlumaczyc:))) > Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: podsumowanie watku Messyjki 11.04.02, 17:40 Dlaczego ?? Przecież to nie grzech (w wyobraźni) ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: podsumowanie watku Messyjki IP: *.proxy.aol.com 11.04.02, 17:47 men_ napisał(a): > Dlaczego ?? > Przecież to nie grzech (w wyobraźni) ?:))) niby nie, ale ja z twoja kobieta wlasnie wymienilam uklon pokoju i nie chce zadzierac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: podsumowanie watku Messyjki 11.04.02, 17:51 Kurka wodna, własnie widzę (czytam) - co się probiło ..:)) Ja tam wolałbym byc pośrednikiem w tym Waszym przekazywaniu "znaków pokoju" - aaaaaa, tak se tylko pomarzyłem :) p.s.: Uneczka przecież łagodna jak owieczka, nie widac tego ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: podsumowanie watku Messyjki IP: *.proxy.aol.com 11.04.02, 17:54 men_ napisał(a): > Kurka wodna, własnie widzę (czytam) - co się probiło ..:)) > Ja tam wolałbym byc pośrednikiem w tym Waszym przekazywaniu "znaków pokoju" - > aaaaaa, tak se tylko pomarzyłem :) > > p.s.: Uneczka przecież łagodna jak owieczka, nie widac tego ?:)) nawet jesli czasami nie jest, to tez nie szkodzi...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: podsumowanie watku Messyjki 11.04.02, 18:09 Lepiej nie krakać :))) Potem to sie jak zwykle skupi na mnei :)) Zawsze potem dostaja niewinni M. jak men :))) Gość portalu: messja napisał(a): > nawet jesli czasami nie jest, to tez nie szkodzi...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: podsumowanie watku Messyjki 11.04.02, 19:48 Pewnie. Oglos sie od razu przesladowanym za przekonania :o)) Odpowiedz Link Zgłoś