17.01.15, 15:20
tu dzisiaj.
Obserwuj wątek
    • silencjariusz Re: Cicho 17.01.15, 15:42
      Ja dopiero z pleneru wróciłem. A teraz to się chyba zdrzemnę.
      • szarlotka_ja Re: Cicho 17.01.15, 15:53
        U Sila też wiosna?
        • silencjariusz Re: Cicho 17.01.15, 15:54
          Wspaniała. Aż chce się żyć.
          • szarlotka_ja Re: Cicho 17.01.15, 15:58
            Miło czytać Sila tryskającego radością :)
            • silencjariusz Re: Cicho 17.01.15, 16:01
              Przecież zawsze jestem radosny.:>
              • szarlotka_ja Re: Cicho 17.01.15, 16:07
                Ok, dobra, już nic nie mówię :P
                • silencjariusz Re: Cicho 17.01.15, 16:12
                  Nie, nie... Niech Szarlotta właśnie mówi. Więc Szarlotta ma mnie za ponuraka marudę?;)
                  • szarlotka_ja Re: Cicho 17.01.15, 16:22
                    Nie no, za ponuraka to nie ale pomarudzić to się Silowi zdarzało w przeszłości :P
                    • silencjariusz Re: Cicho 17.01.15, 16:27
                      Szarlottcie też się zdarzało. I innym osobom przecież też.
                      • szarlotka_ja Re: Cicho 17.01.15, 16:35
                        Wiem, ja marudzę notorycznie ;p
                        • silencjariusz Re: Cicho 17.01.15, 16:37
                          Czy dobrze rozumiem? Szarlotta daje mi delikatnie do zrozumienia, że marudzę notorycznie?;)
                          • szarlotka_ja Re: Cicho 17.01.15, 16:41
                            Nie, o sobie pisałam przecież :P
                            • silencjariusz Re: Cicho 17.01.15, 16:46
                              Taa... Uwierzyłbym gdyby Szarlotta języka na brodę nie wywalała.:P A tak cóż... Szarlotta ma minus u mnie. Bo kłamać starszym prosto w oczy to nie wypada.;)
                              • szarlotka_ja Re: Cicho 17.01.15, 17:04
                                Minusa mi Sil wlepił? Łee... i jak teraz żyć, no jak żyć? ;P
                                • silencjariusz Re: Cicho 17.01.15, 17:16
                                  No właśnie... I co Szarlotta teraz robi? Marudzi, że nie wie jak żyć. Ot maruda.:P
                                  • szarlotka_ja Re: Cicho 17.01.15, 17:19
                                    Bo i powód mam :>
                                    • silencjariusz Re: Cicho 17.01.15, 17:23
                                      A jakiż to?
                                      • szarlotka_ja Re: Cicho 17.01.15, 17:36
                                        No minus mi przecie Sil wlepił :>
                                        Nie jest to powód do radości :P
                                        • silencjariusz Re: Cicho 17.01.15, 17:42
                                          Też mi powód.:P
                                          • szarlotka_ja Re: Cicho 17.01.15, 17:47
                                            A jednak :P
                                            • silencjariusz Re: Cicho 17.01.15, 17:50
                                              Zaraz się Szarlottcie i na drugi nazbiera.:P
                                              • szarlotka_ja Re: Cicho 17.01.15, 18:00
                                                A co to Sil taki dziś szybki we wlepianiu minusów? ;p
                                                • silencjariusz Re: Cicho 17.01.15, 18:13
                                                  Szybki? Ledwie jeden minusik przecież.;
                                                  • szarlotka_ja Re: Cicho 17.01.15, 18:20
                                                    No tak ale już drugim minusem pogroził :P
                                                  • silencjariusz Re: Cicho 17.01.15, 18:49
                                                    I że niby Szarlotta taka strachliwa?:P
                                                  • szarlotka_ja Re: Cicho 17.01.15, 19:08
                                                    Oczywiście, a co nie widać? :P
                                                  • silencjariusz Re: Cicho 17.01.15, 19:30
                                                    Nie widać. Ani trochę.
                                                  • szarlotka_ja Re: Cicho 17.01.15, 19:34
                                                    Maskuję się :P
                                                  • silencjariusz Re: Cicho 17.01.15, 19:58
                                                    Taa... Język Szarlottcie wyschnie na wiór jeśłi będzie go tak ciągle suszyć.:P
                                                  • szarlotka_ja Re: Cicho 17.01.15, 20:03
                                                    No przecież to jest gimnastyka buzi i języka :P
                                                  • silencjariusz Re: Cicho 17.01.15, 20:10
                                                    Ciekawe.:> I niby jak język ćwiczy skoro on ciągle zwisa?:P
                                                  • szarlotka_ja Re: Cicho 17.01.15, 20:16
                                                    Oj tam, od razu zwisa :P
                                                    On jest wysunięty na brodę, tak po prostu :D
                                                  • silencjariusz Re: Cicho 17.01.15, 20:21
                                                    To Szarlotta uważa żeby do metalu przypadkiem jęzorka nie przytknęła. Bo problemy mogą z tego wyniknąć.:P
                                                  • szarlotka_ja Re: Cicho 17.01.15, 20:31
                                                    Jakie problemy Sil ma na myśli? :P
                                                  • silencjariusz Re: Cicho 17.01.15, 21:17
                                                    A to już Szarlotta sama musi odkryć.;)
                                                  • szarlotka_ja Re: Cicho 17.01.15, 21:21
                                                    Lękam się tego odkrycia :P
                                                  • silencjariusz Re: Cicho 17.01.15, 21:24
                                                    I słusznie.:P A zakalca jakiegoś Szarlotta upiekła na niedzielę?
                                                  • szarlotka_ja Re: Cicho 17.01.15, 21:39
                                                    Oczywiście, że upiekłam :D
                                                  • silencjariusz Re: Cicho 17.01.15, 22:14
                                                    Poproszę fotkę.;)
                                                  • szarlotka_ja Re: Cicho 17.01.15, 22:21
                                                    Łeee... wolałabym opowiedzieć, bo akurat to fotką nie ma się co chwalić gdyż inteligentnie wymyśliłam, że ciasto zrobię z połowy porcji. Tak zrobiłam, ale zapomniałam, że do mniejszej blaszki trzeba :P
                                                    I że tak powiem ciasto jest dość płaskie choć smaczne :D
                                                  • silencjariusz Re: Cicho 17.01.15, 22:23
                                                    To niech Szarlotta opowiada.;)
                                                  • carol-jordan Re: Cicho 17.01.15, 22:27
                                                    Czy Wy jeszcze czasem pamiętacie, ze tu są także inni? :)
                                                    Lubię Was czytać. :)
                                                  • szarlotka_ja Re: Cicho 17.01.15, 22:31
                                                    Mnie tam inni nie przeszkadzają ;p
                                                  • szarlotka_ja Re: Cicho 17.01.15, 22:29
                                                    Roztopiłam czekoladę z masłem, dodałam mąkę z proszkiem do pieczenia, cukier, jajka i do tego suszoną żurawinę, rodzynki oraz orzechy. Wylałam na blachę, zorientowałam się, że blacha jest za duża, trochę kombinowałam, potem doszłam do wniosku, że jest za późno na kombinowanie :P. Upiekłam i nie wyszedł zakalec :D
                                                    Bardzo smacznie wyszło, choć płasko :P
                                                  • silencjariusz Re: Cicho 17.01.15, 22:58
                                                    To taki trochę keks-murzynek wyszedł.;)
                                                  • szarlotka_ja Re: Cicho 17.01.15, 23:07
                                                    Właśnie, coś w ten deseń :)
          • czarny.onyks Re: Cicho 17.01.15, 19:45
            a ja nie znoszę takiej pogody......

jak ma być zima, niech będzie mróz, śnieg ....
            a potem dopiero powoli wiosna...
            a nie takie dziwne coś...organizm mi wariuje, bom wrażliwiec;)
            • carol-jordan Re: Cicho 17.01.15, 19:54
              Mnie też. Smaki mam, jak wiecie. ;)
            • silencjariusz Re: Cicho 17.01.15, 19:56
              Mnie tam zima do niczego nie potrzebna. I nic mi nie wariuje. A nawet w dobry nastrój wprawia.;)
              • carol-jordan Re: Cicho 17.01.15, 20:07
                Jak nic nie wariuje, to:
                nie wiem, czy jest sie czym chwalić.... ;) :D
                • silencjariusz Re: Cicho 17.01.15, 20:09
                  No tak... Inaczej być nie mogło... Musiało zejść na wariujące końcówki. A podobno to chłopy wciąż o jednym myślą.:P
                  • carol-jordan Re: Cicho 17.01.15, 20:12
                    Przepraszam, czy ja jakieś końcówki wspominałam? :D
                    • silencjariusz Re: Cicho 17.01.15, 20:19
                      Niewiniątko.:P
                      Dobra, idę pogapić się na Foresta.
    • beja_81 Re: Cicho 17.01.15, 18:32
      e tam cicho... to Wy szeptacie :P
      • szarlotka_ja Re: Cicho 17.01.15, 18:39
        Z szeptem to mi się ta piosenka kojarzy :)
        • beja_81 Re: Cicho 17.01.15, 18:57
          tutaj też ktoś szeptem
          • szarlotka_ja Re: Cicho 17.01.15, 19:10
            Nawet nie wiedziałam, że jest tyle piosenek z szeptem w roli głównej ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka