to_ja_pisze 30.01.15, 23:28 Dlaczego niektórym facetom jak widzą trochę rozbrykaną kobietę uruchamia się taki mało finezyjny dowcip, żeby nie rzec siermiężny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to_ja_pisze Re: Siermiężny dowcip 30.01.15, 23:34 Uderz w stół, a nożyce się odezwą :) Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Siermiężny dowcip 30.01.15, 23:45 W sensie, że mało finezyjny jestem? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda2 Re: Siermiężny dowcip 30.01.15, 23:53 a ja mało domyślna, bo też nie wiem, co Toja chciała powiedzieć :-> Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Siermiężny dowcip 31.01.15, 08:50 Myślę, że Toja myślała o mężczyznach, którzy nie umieją się bawić tematem: seks. ;) Przynajmniej ja tak zrozumiałam. Idąc tym tropem...... Jak sama zaznaczyłaś, "niektórzy". Być może przeważa u nich pierwiastek atawistyczny po prostu..... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Siermiężny dowcip 31.01.15, 09:12 Tak jak Carola mówi. Są tacy mężczyźni, którzy rzucają seksualnymi aluzjami i są to najczęściej obleśne teksty, którym towarzyszy głupi rechot. Mnie więcej tak to wygląda (sytuacja w sklepie - dział mięsny): sprzedawczyni: zapakować panu tę kaszankę ? klient: a może ja bym pani zapakował kiełbasę ? :P Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Siermiężny dowcip 31.01.15, 09:56 Aż się ciśnie na usta: - Z taką cienką paróweczką? Z czym do ludzi!.... :D My to takie bardziej subtelne jesteśmy. Zazwyczaj. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_pisze Re: Siermiężny dowcip 31.01.15, 10:58 Jesooo, ale buraczysko;) Na wsi u mojej ciotki już po tygodniu po śmierci męża, zaczęły chudzić pod dom miejscowe Zdzisie bo może trzeba dachówki naprawić, już się zadomowić chcieli, więc uważaj agrafka. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Siermiężny dowcip 31.01.15, 10:06 ee..oni sie umieją bawić...wg nich ;) każdy z nas ma po prostu inne...mniej lub bardziej subtelne poczucie humoru;) ja mam czasem bardzo siermiężne:D Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Siermiężny dowcip 31.01.15, 10:21 Ja chyba też. :D Ale staram się wyczuć przeciwnika. ;) Jeśli widzę, że komuś to nie pasuje, to pasuję. Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Siermiężny dowcip 31.01.15, 10:22 Myślę też, że Toja miała na myśli sytuacje z życia, a nie z forum. No ale to już Ona by musiała powiedzieć. :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Siermiężny dowcip 31.01.15, 10:23 właśnie słuchałam rozmowy z Irkiem Bieleninkiem....i Mariuszem Czajką uwielbiam takie poczucie humoru:D Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Siermiężny dowcip 31.01.15, 10:26 Nie słuchałam. Co tam nawywijali? :D Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_pisze Re: Siermiężny dowcip 31.01.15, 11:00 Wy staracie się wyczuć, a faceci jak widzą wesołą rozbrykaną kobietę co robią? :) Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Siermiężny dowcip 31.01.15, 10:19 Nie sądzisz, że Sil zapytał po to, aby któraś z nas zaprzeczyła? :D Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Siermiężny dowcip 31.01.15, 10:21 czasem tak...a czasem nie jestem pewna....;) Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Siermiężny dowcip 31.01.15, 10:22 A cóż jest pewnego na tym świecie, Onyksie...... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Siermiężny dowcip 31.01.15, 11:50 Tak tylko zapytałem i nie oczekiwałem, że ktoś zaprzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś