carol-jordan 31.01.15, 16:12 Co widać na załączonych przez naszą Matkę Założycielkę fotkach. :D Widać, jeśli zdążycie zajrzeć i uwidzieć. :D Jakieś jeszcze prawdy objawione na sobotę? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to_ja_pisze Re: Kobieta zmienną jest....... :D 31.01.15, 16:15 Ja mam czas mogę oglądac. I tak nic innego pożytecznego dzisiaj nie zrobię raczej. Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Kobieta zmienną jest....... :D 31.01.15, 16:19 Nie miej do siebie żalu, Tojka. Ja też chora i wychodzę jedynie na krótkie spacery z psiną. Jak sie jest chorym, to trzeba odpoczywać. :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Kobieta zmienną jest....... :D 31.01.15, 16:26 czasem się zastanawiam....czy żartujesz jeszcze...czy już kpisz...:>;) tyle tego w głowie mam, że nie mogę się zdecydować:D ...a póki co czas wziąc mopa do ręki:P Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Kobieta zmienną jest....... :D 31.01.15, 16:31 Kpina jest mi obca. Najzupełniej. Jeśli już bym się za nią zabrała (wbrew swojej ugodowej naturze), to bądź pewna, że nie będziesz mieć wątpliwości. :D Odpowiedz Link Zgłoś