Dodaj do ulubionych

Bla bla car

02.02.15, 23:41
ktoś korzystał?:)

polecacie? pojechalibyście?
Obserwuj wątek
    • arogancka_agrafka Re: Bla bla car 03.02.15, 08:35
      czarny.onyks napisała:

>pojechalibyście?

A jakby trafił się jakiś psychopata ?

(wiem, wiem obejrzałam za dużo filmów drogi z motywem szaleńca) :P ;)

• marisella Re: Bla bla car 03.02.15, 11:09
      czarny.onyks napisała:

> ktoś korzystał?:)
      >
      >
      > polecacie? pojechalibyście?

Korzystałam, pewnie jeszcze nie raz skorzystam ponownie :) Raz wracałam z piłkarzem i aktoreczką z Warszawy do Krakowa, wygodnie, bo mnie z Piaseczna zgarnęli, nie musiałam walić ku miastu, a do tego megazabawnie :)
      Kiedy indziej z wyjątkowo wyluzowanym wykładowcą politologii :D

Ogólnie nie mam żadnych złych wspomnień :)

Moje znajome też korzystają, ostatnio o piątej rano w Poznaniu wsadzałyśmy jedną przyjaciółkę do samochodu facetowi na stacji benzynowej - zdziwił się, że dostał wysoką szczupłą brunetkę, zamiast kluchy-blondyny ;) (pisała do niego z mojego konta na bla bla :))
      Ta sama przyjaciółka wiozła zresztą z Roztocza do Kraka w obie strony pasażerów, więc korzystała tak i tak :)

A! Przesyłałam też blablacarem do Poznania manekiny krawieckie, bez człowieka na pokładzie :) Szybciej niż poczta i kurier, taniej i mniej zachodu niż przesyłka konduktorska, a dla delikatnych itemków - bezpiecznie :) Facet, który je wiózł, spotkał je dzień potem w towarzystiwe przyjaciółki na targach ślubnych zresztą, na których był z narzeczoną :D

Ogólnie - polecam :)
    • 36spriing Re: Bla bla car 03.02.15, 19:34
      Gdybym miała taką potrzebę, na pewno bym skorzystała. Jeden z moich znajomych, dzieki temu weekendy spędza w domu z rodziną . Można zaoszczędzić sporo czasu i kasy....no i nawiązać nowe znajomości :-) :-P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka