czarny.onyks 02.02.15, 23:41 ktoś korzystał?:) polecacie? pojechalibyście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arogancka_agrafka Re: Bla bla car 03.02.15, 08:35 czarny.onyks napisała: >pojechalibyście? A jakby trafił się jakiś psychopata ? (wiem, wiem obejrzałam za dużo filmów drogi z motywem szaleńca) :P ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marisella Re: Bla bla car 03.02.15, 11:09 czarny.onyks napisała: > ktoś korzystał?:) > > > polecacie? pojechalibyście? Korzystałam, pewnie jeszcze nie raz skorzystam ponownie :) Raz wracałam z piłkarzem i aktoreczką z Warszawy do Krakowa, wygodnie, bo mnie z Piaseczna zgarnęli, nie musiałam walić ku miastu, a do tego megazabawnie :) Kiedy indziej z wyjątkowo wyluzowanym wykładowcą politologii :D Ogólnie nie mam żadnych złych wspomnień :) Moje znajome też korzystają, ostatnio o piątej rano w Poznaniu wsadzałyśmy jedną przyjaciółkę do samochodu facetowi na stacji benzynowej - zdziwił się, że dostał wysoką szczupłą brunetkę, zamiast kluchy-blondyny ;) (pisała do niego z mojego konta na bla bla :)) Ta sama przyjaciółka wiozła zresztą z Roztocza do Kraka w obie strony pasażerów, więc korzystała tak i tak :) A! Przesyłałam też blablacarem do Poznania manekiny krawieckie, bez człowieka na pokładzie :) Szybciej niż poczta i kurier, taniej i mniej zachodu niż przesyłka konduktorska, a dla delikatnych itemków - bezpiecznie :) Facet, który je wiózł, spotkał je dzień potem w towarzystiwe przyjaciółki na targach ślubnych zresztą, na których był z narzeczoną :D Ogólnie - polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
36spriing Re: Bla bla car 03.02.15, 19:34 Gdybym miała taką potrzebę, na pewno bym skorzystała. Jeden z moich znajomych, dzieki temu weekendy spędza w domu z rodziną . Można zaoszczędzić sporo czasu i kasy....no i nawiązać nowe znajomości :-) :-P Odpowiedz Link Zgłoś