Dodaj do ulubionych

Ostracyzm społeczny

03.02.15, 07:11
Czyli bojkot towarzyski ma równie duże znaczenie w kształtowaniu postaw ludzkich co prawo,tak uważam. gdyby odrzucano i potępiano "bogatych przestępców", niejeden wolałby tego uniknąć "pokazywania palcem i złośliwe komentarze za plecami. Jeśli my takich przyjmujemy do grona znajomych to oni czują się akceptowalni w swoim procederze. Gdzie te kurewskie media żeby to ludziom uświadamiać??! Te żłoby atakująkośiół, który naucza zasad!
Obserwuj wątek
    • tadeusz_ski.51 Re: Ostracyzm społeczny 03.02.15, 07:15
      To, że mamy przestąpcę za sąsiada NIC nam NIE GWARANTUJE!!!! CHyba że większą szansę stania się ofiarą jego kolesiów i znajomków z "branży"
    • dontvery Re: Ostracyzm społeczny 04.02.15, 10:28
      Myślę,że sąsiedzi przestępcy nie chwalą się ogólnie swoją przestępczą działalnością to skąd człowiek ma wiedzieć ,że robią coś nielegalnego? noo,chyba ,że mają wścibskich sąsiadów. a ja wścibska nie jestem.
      • dontvery Re: Ostracyzm społeczny 04.02.15, 10:30
        to, że 'wiedzą sąsiedzi na czym kto siedzi' nie zawsze się sprawdza.
      • tadeusz_ski.51 Re: Ostracyzm społeczny 04.02.15, 17:09
        Wiedz ssoedzi jak kto sirdzi. Nie trzeba być wścibskim aby się domyślić, że coś tu śmierdzi, gdy ssąsiad skromny urzdnik w jakijś msłej firmie jeździ bryką której za pensyjkę by nie kupił i wciąż ma podujrzanych "gości"
    • darima_ka Re: Ostracyzm społeczny 04.02.15, 19:28
      Z bogatych przestępców robi się celebrytów,o ostracyzmie zapomnij!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka