03.02.15, 22:38
"Żeby coś się zdarzyło
żeby mogło się zdarzyć
I zjawiła się miłość
trzeba marzyć"
J. Kofta

Nie porzucajcie marzeń, bo one mogą się odwdzięczyć tym samym....
(nie pamiętam, gdzie to usłyszałam)

Dobrej nocy i niech się spełniają i we śnie i na jawie......... :)
Obserwuj wątek
    • facet699 Re: Marzenia 04.02.15, 07:07
      marzycielka ;)
      • carol-jordan Re: Marzenia 04.02.15, 08:26
        To źle? ;)
        • facet699 Re: Marzenia 04.02.15, 09:14
          dobrze rokuje ;)
          • carol-jordan Re: Marzenia 04.02.15, 16:34
            Ja już tak dobrze rokuję od 40 lat....... ;) :D
            • facet699 Re: Marzenia 04.02.15, 20:19
              tylko? ;)
              • carol-jordan Re: Marzenia 04.02.15, 20:26
                Mówił Ci ktoś kiedyś, że przeginasz? :>
    • zbieg.okolicznosci Re: Marzenia 06.02.15, 22:42
      Ktoś gdzieś kiedyś powiedział, że marzenia trzymają nas przy życiu i dlatego lepiej, żeby się nie spełniały)
    • carol-jordan Re: Marzenia 06.02.15, 22:52
      Dzisiaj muzycznie:
      (ze spec dedykacją dla Faceta, ale bez podtekstów)
      www.youtube.com/watch?v=Yam5uK6e-bQ
      • facet699 Re: Marzenia 07.02.15, 08:11
        taaak.... i mówię, mówię.... dzięki :)
    • czarny.onyks Re: Marzenia 07.02.15, 09:24
      marzyłam przez cały tydzień...............by się wyspać:D :D...

...i udało się zrealizować marzenie :D
      • carol-jordan Re: Marzenia 07.02.15, 09:40
        A widzisz.
        Warto marzyć! :D
    • carol-jordan Re: Marzenia 12.02.15, 23:13
      Taką ładną składankę odkryłam.
      Może komuś się jakieś marzenia przyplątają albo miłe wspomnienia. :)
      www.youtube.com/watch?v=M43wsiNBwmo&index=161&list=PLs6BwLmAM1EmgND_yhWmqqtYlp20kNB9G
    • carol-jordan Re: Marzenia 15.02.15, 16:13
      Nie ma zbyt wiele cza­su, by być szczęśli­wym. Dni prze­mijają szyb­ko. Życie jest krótkie. W księdze naszej przyszłości wpi­suje­my marze­nia, a ja­kaś niewidzial­na ręka nam je przek­reśla. Nie ma­my wte­dy żad­ne­go wy­boru. Jeżeli nie jes­teśmy szczęśli­wi dziś, jak pot­ra­fimy być ni­mi jutro?
      P. Bosmans

? :/
      • facet699 Re: Marzenia 15.02.15, 16:45
        dokładnie
        • carol-jordan Re: Marzenia 15.02.15, 17:10
          Ja chyba nie umiem. :/
          Nieustannie coś roztrząsam, analizuję......... wracam myślami do czegoś, co żyje już chyba tylko w moich myślach właśnie...... eh..... :(
          Po co?
          • facet699 Re: Marzenia 15.02.15, 17:53
            by nie było gorzej, a może być gorzej i równie dobrze może być lepiej. Bez działania jutro będzie takie samo jak dzisiaj.
            • carol-jordan Re: Marzenia 15.02.15, 18:58
              Bardziej chodziło mi o to, żeby nauczyć się nie patrzeć wstecz......
              To do niczego nie prowadzi.
              A na pewno nie daje kopa do działania..... :/
              • carol-jordan Re: Marzenia 15.02.15, 19:03
                Sama na siebie się wkurzam.
                Szkoda, że nie mogę sobie sama dupska skopać. :>
                Taki dar byłby dziś dla mnie czymś pięknym......
              • facet699 Re: Marzenia 15.02.15, 19:11
                jednak o to samo
            • margott70 Re: Marzenia 15.02.15, 19:25
              facet699 napisał:

Bez dzia
              > łania jutro będzie takie samo jak dzisiaj.
              A niekoniecznie, z reguły samo to się jedynie pieprzy(przepraszam administrację). Tak to przyroda stworzyła, tylko chwasty same rosną:)
              • carol-jordan Re: Marzenia 15.02.15, 19:59
                Bardzo bardzo trafione.
              • facet699 Re: Marzenia 15.02.15, 20:10
                brak działania to też działanie ale czyż z pozoru nie bardziej bezpieczne? Tylko złudne to najczęściej jest
                • margott70 Re: Marzenia 15.02.15, 20:26
                  facet699 napisał:

> brak działania to też działanie
                  Tia...to taka ładna konstrukcja słowna,a faktycznie oksymoron.Nie działamy, bo nam się nie chce, bo uznajmy,że i tak się nie uda, bo nic wtedy nie ryzykujemy. Taki wybór.
                  • facet699 Re: Marzenia 15.02.15, 20:50
                    działanie to decyzja, brak działania to też jest nasza decyzja. Powody są różne tak jak różni są ludzie.
                    • carol-jordan Re: Marzenia 15.02.15, 20:58
                      Brak działania Facecie, to:
                      siedzenie na dupie.
                      I żadne Twoje ładne słowa tego nie zmienią. :>
                      . (kropka)
                      • margott70 Re: Marzenia 15.02.15, 21:01
                        Amen;)
                      • facet699 Re: Marzenia 15.02.15, 21:29
                        ups, jakoś tak nie w tym kierunku poszło, to się nazywa niezły zwrot akcji ;)
                        • carol-jordan Re: Marzenia 15.02.15, 21:40
                          Ale że o co kaman?
                          Gdzie i co Ci się zwróciło? :>
                          • facet699 Re: Marzenia 15.02.15, 21:57
                            zaczęłaś od cytatu o "zastoju" a ja nawiązując do tego na koniec dostałem pouczenie jakie sam chciałem przekazać :D
                            • carol-jordan Re: Marzenia 15.02.15, 22:00
                              A ożenisz się ze mną?? ;) ;D :D
                              • facet699 Re: Marzenia 15.02.15, 22:02
                                oświadczyny? A ja taki nie uczesany.... a pewnie :D
                                • carol-jordan Re: Marzenia 15.02.15, 22:17
                                  O kurczaczek, zapomniałam, że wcześniej oświadczyłam się Agrafce. :D
                                  (może nie przeczyta, może nie przeczyta..... ;/)
                                  • facet699 Re: Marzenia 15.02.15, 22:29
                                    o kurczę, a przyjęte? ;)
                                    • carol-jordan Re: Marzenia 15.02.15, 22:33
                                      Heh.... zastanawia się. :> :D
                                      • arogancka_agrafka Re: Marzenia 15.02.15, 22:35
                                        carol-jordan napisała:

> Heh.... zastanawia się. :> :D

A spróbuj mi tylko jakiś numer wywinąć ! :P ;)
                                        • facet699 Re: Marzenia 15.02.15, 22:43
                                          ech, zawsze wiatr w oczy :(;) ...ale zaprosicie mnie na uroczystość ?
                                          • arogancka_agrafka Re: Marzenia 15.02.15, 22:48
                                            facet699 napisał:

> ech, zawsze wiatr w oczy :(;) ...ale zaprosicie mnie na uroczystość ?

Zobaczymy, zobaczymy.....wygląda na to, że jednak masz wyższe notowania. ;)
                                            • facet699 Re: Marzenia 15.02.15, 22:57
                                              echeeee pocieszaj.....
                                              • maruda2 Re: Marzenia 15.02.15, 23:01
                                                to może ... trójkącik :-P jeszcze tylko musisz oświadczyć się Agrafce ;-)
                                                • arogancka_agrafka Re: Marzenia 15.02.15, 23:06
                                                  maruda2 napisała:

> to może ... trójkącik :-P jeszcze tylko musisz oświadczyć się Agrafce ;-)

W tym momencie stawiasz Faceta w bardzo kłopotliwej sytuacji :D ;);)
                                                  • maruda2 Re: Marzenia 15.02.15, 23:10
                                                    cóż..... :-D
                                                  • arogancka_agrafka Re: Marzenia 15.02.15, 23:11
                                                    Aż usnął z tych nerwów ;))
                                                  • maruda2 Re: Marzenia 15.02.15, 23:12
                                                    albo zaniemówił z wrażenia ;-)
                                                  • arogancka_agrafka Re: Marzenia 15.02.15, 23:17

Wiesz, facet jak to facet, z oświadczynami to się znów tak natychmiast nie wyrywa. :P
                                                    Ale cierpliwym trza być ;)
                                                  • facet699 Re: Marzenia 16.02.15, 07:02
                                                    na nadmiar szczęścia to aż słów brak, to kiedy mam z kwiatami wbijać ? ;)
                                                  • arogancka_agrafka Re: Marzenia 16.02.15, 08:12
                                                    facet699 napisał:

> na nadmiar szczęścia to aż słów brak, to kiedy mam z kwiatami wbijać ? ;)

Wbijaj jak najszybciej - cenny czas ucieka, a przecież trzeba opracować plan zajęć :P
                                                    Co, kto, jak i dlaczego ;)
                                                  • facet699 Re: Marzenia 16.02.15, 09:24
                                                    my tak tu gadu gadu a Carol może tradycjonalistka :>
                                                  • arogancka_agrafka Re: Marzenia 16.02.15, 10:39
                                                    No widzisz, tego nie wzięłam pod uwagę :P
                                                    Zatem poczekajmy na opinię współzainteresowanej ;)
                                                  • carol-jordan Re: Marzenia 16.02.15, 16:52
                                                    Ja???
                                                    A to zależy....... ;) :D
                                                    Jednakowoż mam wrażenie, że nie jestem Wam do niczego potrzebna. :D
                                                    Ja tam zazdrosna nie jestem, niech Wam się! ;)
                                                  • facet699 Re: Marzenia 16.02.15, 17:58
                                                    ha I knew it !!! (wybaczcie ale brzmi bardziej dramatycznie i filmowo ;) )
                                                    byłem pewny, że się wywiniesz ;( .... i jak żyć... whyyyy ???
                                                  • carol-jordan Re: Marzenia 16.02.15, 18:41
                                                    Nie bucz.... :>
                                                    O jedną cholerę mniej! :D

Fececie, niektórzy z jedną nie mogą wytrzymać, a Ty byś chciał z dwiema naraz? I to takiema dwiema? :> :D
                                                  • facet699 Re: Marzenia 16.02.15, 18:58
                                                    jak chcecie potraficie nie być cholerami ;)
                                                  • carol-jordan Re: Marzenia 16.02.15, 19:18
                                                    Ale nie chcemy! :D
                                                  • facet699 Re: Marzenia 16.02.15, 19:26
                                                    jak tak lepiej to jestem za :)
                                              • arogancka_agrafka Re: Marzenia 15.02.15, 23:04
                                                facet699 napisał:

> echeeee pocieszaj.....

Pocieszam, a co wolałbyś żebym Cię dobiła ? ;)
                                                • facet699 Re: Marzenia 16.02.15, 06:58
                                                  jak się szybko ukręca łeb to krócej boli ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka