carol-jordan 29.03.15, 18:34 niedzielnym..... Szykujecie armaty na jutro czy jeszcze leniwie celebrujecie weekendowy spokój? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarny.onyks Re: A wieczorem..... 29.03.15, 18:42 ee...nie mam ...armaty....:D :P :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: A wieczorem..... 29.03.15, 18:47 O matko, a Ty tylko o jednym...... :> :P Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: A wieczorem..... 29.03.15, 20:09 ktoś musi.... nie moga być wszyscy grzeczni, cisi, pruderyjni...:> musi być ten głos tłumu:P Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: A wieczorem..... 29.03.15, 18:56 Żeby nie zakładać wątku nowego..... Słucham o tym, jak kapitan walczył o wejście do kabiny pilotów przez 10 min. Jak ludzie zaczynają się orientować, co się dzieje..... :( Człowiek, który prawdopodobnie był chory psychicznie siada za sterami samolotu..... szok....... Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: A wieczorem..... 29.03.15, 19:09 tez oglądałam to samo chyba... wiedzieć, że zaraz umrzesz................................chyba tylko czas na to by wysłać ...pożegnalnego smsa do bliskich..... Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: A wieczorem..... 29.03.15, 19:13 Koszmar..... :( Wiem, że śmierć to śmierć, ale co innego, jeśli pokona nas natura, a co innego pomyśleć, że chory człowiek zabija tyle ludzi...... Odpowiedz Link Zgłoś
witrood Re: A wieczorem..... 29.03.15, 19:21 z samolotu nie dojdzie. Czytałem, że facet miał napady lęku i mimo tego był pilotem. Takie rzeczy to chyba tylko w Niemczech. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: A wieczorem..... 29.03.15, 20:08 jak nie jak tak?:> facet sie leczył..miał depresję...w dodatku problemy ze wzrokiem... gdzie indziej nie mógłby latać........ .....żal mi tych ludzi..bo jednak co innego wypadek...a tu...właściwie ...zaplanowane morderstwo... Odpowiedz Link Zgłoś
witrood Re: A wieczorem..... 29.03.15, 20:21 Ponoć można, ale moje nie dochodziły. Wypróbował to ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: A wieczorem..... 29.03.15, 20:54 to nie słyszałeś o historiach z 9/11 jak ludzie dzwonili do rodzin i się żegnali z nimi? Odpowiedz Link Zgłoś
witrood Re: A wieczorem..... 29.03.15, 21:03 Mnie bardziej obchodzą linie, które od nas latają. Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: A wieczorem..... 29.03.15, 21:08 a ja nie lubię latać. to już w pekaesie wygodniej Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: A wieczorem..... 29.03.15, 21:14 wygodniej?? zamiast 3 godzin ...36 godzin? no nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: A wieczorem..... 29.03.15, 21:16 w samolocie się niewygodnie siedzi i nie ma widoków za oknem (nie rajcują mnie te widoki z góry, bo mi zasłaniają chmury ;) ) wolę samochodem i podziwiać wsie i miasteczka Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: A wieczorem..... 29.03.15, 21:20 ja bardzo lubię latać... i nie zauważyłam, by było mniej wygodnie niż w autobusie:> a widoki czasem zapierają dech w piersiach..... ....kiedyś startowałam ze wschodem słońca nad Londynem..były i zachody.... a chmury....też bywają piękne..... Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: A wieczorem..... 29.03.15, 21:25 no widzisz bo ty lubisz takie pejzaże a ja lubię patrzeć bardziej pragmatycznie - czy bogate ludzie, jakie hacjendy, jaka flora przydrożna i takie tam :) Odpowiedz Link Zgłoś
witrood Re: A wieczorem..... 30.03.15, 09:27 Też nie lubię, ale na długich dystansach nie ma alternatywy. Poza tym raz się tak uprasowałem w takim "pekaesie" do Paryża, że nigdy już więcej na tak długiej trasie. Z samolotu faktycznie nic ciekawego nie widać poza górami może (nieszczęsnymi Alpami np.). Ogólnie te samoloty to latające puszki dla mnie. Jak nie ma ciekawego towarzystwa, to podróż jest strasznie nudna. Niedługo mnie te nudy czekają. Trza chyba coś na spanie wziąć. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: A wieczorem..... 29.03.15, 21:08 sprawdzę, jak będę lecieć w tym roku:D ..bo wydaje mi się, że wysyłałam...ale pamięć ulotna jest... Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: A wieczorem..... 29.03.15, 21:35 Kto i w czym? Bom się zgubiła..... :> Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: A wieczorem..... 29.03.15, 21:39 Aaaaaaaa...... A już myślałam, że komuś dobrze było i się pochwaił...... :P Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: A wieczorem..... 29.03.15, 21:40 tylko to może być tak, że ty wysyłasz, a telefon zapisuje w wysyłanych i na lotnisku jak złapiesz zasięg, to wysyła :> Odpowiedz Link Zgłoś
robert.83 Re: A wieczorem..... 30.03.15, 11:11 > Człowiek, który prawdopodobnie był chory psychicznie siada za sterami samolotu. > .... szok....... Czy ja wiem? W sumie to normalna sprawa. Jest sporo zawodów, gdzie świr może spowodować katastrofę. Żołnierz, maszynista, dyspozytor lotu, kierowca autobusu, lekarz/pielęgniarz... Jakby się tak zastanowić to gdybyśmy wszystkich na głowę sprawdzali, to czubków nie dałoby się upchnąć tam, gdzie krzywdy innym nie zrobią (marketing? księgowość?:)). Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: A wieczorem..... 29.03.15, 20:54 ups myslalem ze to wątek o meczu :D Odpowiedz Link Zgłoś