czarny.onyks 16.04.15, 11:05 no to który z Was wsiadając do windy, gdzie znajduje się lustro.....nie zerknie?:> ...proszę o szczere odpowiedzi:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witrood Re: Lustro II - pytanie do panów 16.04.15, 11:36 U mnie nie ma w windzie. Krakowskie zbytki jakieś. ;) Bardziej mam problem, że nie zawsze wychodząc z domu spojrzę i później mogę mieć na głowie nieład. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Lustro II - pytanie do panów 16.04.15, 11:41 o przepraszam...zainspirowałam się wątkiem Jovaniego...a on pełną gęba Warszawiak:P ...co nie znaczy, że w Krakowie nie mamy:D ale jak zwykle.....dalej nie ma odpowiedzi na pytanie....to zerkasz w lustro czy nie w windzie?:>:> Odpowiedz Link Zgłoś
witrood Re: Lustro II - pytanie do panów 16.04.15, 12:06 No jak mam zerkać, jak lustra brak. U nas są albo przeszklone (bez lustra), albo osobowe (bez lustra) albo towarowa (też bez lustra). Wszystkimi się jeździ. Nie ma miejsca na miłość własną i uwielbienie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
witrood Re: Lustro II - pytanie do panów 16.04.15, 12:08 aaa... i najważniejsze, żeby kogoś, kto do tej windy w pośpiechu leci, nie sprasować drzwiami. Wszystkim się mylą przyciski zamykania i otwierania i co chwila ktoś zgnieciony lekko. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: Lustro II - pytanie do panów 16.04.15, 12:16 >Wszystkim się mylą przyciski zamykania i otwierania i co chwila > ktoś zgnieciony lekko. ;) dlatego luster brak, żebyście się tam jeszcze bardziej nie stresowali ;) Odpowiedz Link Zgłoś
witrood Re: Lustro II - pytanie do panów 16.04.15, 12:19 Może i taa... chociaż i tak są oskarżenia o próbę wykończenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Lustro II - pytanie do panów 16.04.15, 12:24 no jak baba...nagadał się..nagadał....a konkretnej odpowiedzi brak:P ..zaznacz prawdziwa odpowiedź:P jak jest lustro patrzysz czy nie? a) tak b) nie Odpowiedz Link Zgłoś
witrood Re: Lustro II - pytanie do panów 16.04.15, 12:28 b) nie (poza PKiN, tam się przeglądałem - przyznaję się). ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Lustro II - pytanie do panów 16.04.15, 12:36 ooo..to fajne...;) ależ bym,, prasowała'' niektórych :P Odpowiedz Link Zgłoś
facet699 Re: Lustro II - pytanie do panów 16.04.15, 20:22 nie wiem, za rzadko jeżdżę Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Lustro II - pytanie do panów 16.04.15, 20:33 W chutorze windy są tylko w szpitalu. Na szczęście nie bywam tam. Odpowiedz Link Zgłoś
jovian Re: Lustro II - pytanie do panów 16.04.15, 20:43 Rano w lazience widzę jak wyglądam, w ciągu dnia nic się jakoś w tajemnicy nie zmienia, więc nie ma potrzeby zerkania. :) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda2 Re: Lustro II - pytanie do panów 16.04.15, 22:06 a skąd wiesz,że się nie zmienia, skoro nie patrzysz :-P Odpowiedz Link Zgłoś
jovian Re: Lustro II - pytanie do panów 16.04.15, 22:39 Bo wieczorem w łazience znowu widzę mniej więcej to samo co rano. Nie przypuszczam żebym się przepoczwarzał i powracał do pierwotnej postaci jak jakiś wilkołak. :) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda2 Re: Lustro II - pytanie do panów 16.04.15, 22:48 Ale to wszystko są Twoje założenia i przypuszczenia :-P Gdybyś natomiast sprawdzał, to miałbyś pewność ;-) Ja tam zawsze sprawdzam, bo mam lustra na korytarzu w pracy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jovian Re: Lustro II - pytanie do panów 17.04.15, 20:31 No tak, ale te założenia mnie jeszcze nie zawiodły. :) A Szanowna Pani widzę preferuje zasadę klasyków minionego systemu: ufaj ale sprawdzaj. ;) :D Odpowiedz Link Zgłoś